__MAIN_TEXT__

Page 1

NYT HJEM

Stort udvalg af:  Boliger fra din lokale ejendomsmægler i Aalborg

BOLIGMAGASIN MARTS 2018

Boligmarkedet i topform


2

Aalborg

BOLIGMARKEDET I TOPFORM Årets største salgsweekend - påsken - nærmer med sig hastige skridt, og går man og overvejer at sælge boligen, så har tidspunktet ikke været bedre i mange år.

har 26 butikker fordelt i Øst og Nordjylland. ”Det giver travlhed, men vi er rustet til påsken, hvor køberne traditionelt er ude at lede efter drømmeboligen.”

Mens antallet af potentielle købere vokser, så er der færre og færre boliger at vælge imellem.

I bl.a. Fredericia, Odder, Syddjurs og Hedensted er liggetiderne på parcel- og rækkehuse faldet med over 25 pct. Det betyder, at i Syddjurs er en bolig i gennemsnit til salg i 256 dage mod 380 dage den 1. februar 2017.

”Der bliver i øjeblikket solgt langt flere boliger i Øst- og Nordjylland, end der kommer nye til,” fastslår John Frandsen fra Ejendomsfirmaet John Frandsen A/S. ”Samtidig går det de fleste steder hurtigere med at få solgt, så også liggetiderne er også støt faldende.” Ifølge de seneste tal fra Finans Danmark var der 1. februar i år 730 færre parcel- og rækkehuse til salg i Øst- og Nordjylland sammenlignet med samme dato sidste år - et fald svarende til 7,3 pct. ”Vi mærker helt klart en større køberinteresse for huse, og nu er folk også begyndt at søge lidt væk fra de større byer, hvor de kan finde drømmeboligen til en billigere pris,” fortæller John Frandsen. Og så viser tallene med al tydelighed, at det atter er blevet attraktivt at få sig et fritidshus godt hjulpet på vej af en lav rente og bedre finansieringsvilkår. I Østjylland var der godt 16 pct. færre til sommerhuse til salg end sidste år. I Sydjylland 17,3 pct. og i Nordjylland 8,2 pct. ”Når udbuddet af boliger falder og efterspørgslen stiger, så er køberne også hurtigere til at slå til,” siger John Frandsen, der

De færre udbudte boliger og den kortere liggetid har sammen med den almindelige optimisme i samfundet også præget priserne på boliger i Østjylland. Blandt andet er gennemsnitsprisen på et parcelhus steget med 6 pct. på et år. Og når det gælder ejerlejligheder, så er udbudspriserne i f.eks. Silkeborg, Horsens steget med 41 pct. og 37 pct. Mange har fået øjnene op for, at man godt kan få et sommerhus tæt på de store byer. Således er udbudspriserne på sommerhuse i Aarhus Kommune steget med 24 pct. på et år, mens priserne i nabokommunerne Odder og Syddjurs er steget med 17 pct, og 9 pct. ”Så vi kan godt fastslå, at vi nærmer os det punkt, hvor vi kan tale om sælgers marked,” understreger John Frandsen. ”Det fremgår også klart af vores køberkartotek, hvor stadig flere står klar til at slå til, når ønskeboligen bliver sat til salg.”

Vi lever kun af tilfredse kunder! Disse glade sælgere havde deres ejendom til salg hos en anden ejendomsmægler i flere hunderede dage. Vi løste opgaven og solgte deres bolig på kun 58 dage efter vi overtog salget. Vælg den rigtige ejendomsmægler første gang! Kontakt os på tlf. 98101435

VÆRDITJEK

Bestil i dag og kend dit overskud imorgen.

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018


Aalborg

3

JOHN FRANDSEN • I HJERTET AF AALBORG

VI LEVER KUN AF TILFREDSE KUNDER 9,9 af 10 stjerner i boligsidens kundetilfredshedsanalyse*

VÆRDITJEK

*Kilde: Boligsiden.dk, 23.1.2018, Find mægler, 9000 Aalborg. Samlede anbefalinger. 27 besvarelser.

Aalborg Øst - Tranumparken 20

Bestil i dag og kend dit overskud i morgen.

SOLGT

SOLGT

Aalborg - Asylvej 3

SOLGT PÅ 1 DAG TIL PRISEN

SOLGT

Aalborg - Grønnegade 20

Har du boligen? - Så har vi køberen!

Søges af flere ventende købere: 70 villa i Aalborg Øst min. 3 værelser, pris op til kr. 2,5 mio.

Har du boligen? - Så har vi køberen!

Familie på 4 søger: Familievilla i Vejgaard med min. 4 værelser, pris efter stand

Søges af flere ventende købere: Familie søger murermestervilla i Kærby. pris op til kr. 4,5 mio.

Ungt par søger: Jonas søger villa til sin familie på min. 130 m2 op til kr. 2,5 mio.

JOHN FRANDSEN • AALBORG T: 70 40 48 22

Vesterbro 17, 9000 Aalborg aalborg@johnfrandsen.dk www.johnfrandsen.dk

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018


4

Aalborg

AALBORG Sjælden udbudt udsigts-ejendom i Hasseris!

Aalborg - Sorthøj 107 Sjælden udbudt udsigts-ejendom i Hasseris fra 2003! Villaen indeholder blandt andet stort køkken/alrum samt stor lys stue med udsigt til Egholm.

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

138 m² 278 m² 2003 4 C

Kontant: Ejerudg. pr. md:

4.495.000 688

Sagsnr:

ABV7021


Aalborg

5

VEJGAARD Hyggeligt byhus i Vejgaard!

Vejgaard - Heimdalsgade 3 Super hyggeligt og charmerende byhus i Vejgaard! Huset har nyt tag fra 2017, stor lys stue i forbindelse til køkken og spise stue samt 2 gode værelser på 1. salen!

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

90 m² 455 m² 1909 3 E

Kontant: Ejerudg. pr. md:

1.795.000 1.900

Sagsnr:

ABV80071 BOLIGMAGASIN · MARTS 2018


6

Aalborg

AALBORG ØST Velholdt etplansvilla i familievenligt kvarter

Aalborg Øst - Tranumparken 27 fine, lysmurede villa står fra 1974 i typisk arkitektonisk stil fra tiden. Villaen præsenterer sig særdeles nydelig fra inderst til yderst, i original, men velholdt stand.

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

156 m² 870 m² 1974 6 D

Kontant: Ejerudg. pr. md:

2.198.000 2.385

Sagsnr:

ABV71361


Aalborg

7

Gymnasiekvarteret - Adjunktvej 6

SOLGT

Familievenlig villa i attraktiv kvarter! Attraktivt beliggende villa i roligt og børnevenligt kvarter! Boligen er ideelt indrettet til den pladskrævende børnefamilie!

Aalborg SV - Leharparken 77

SOLGT

LYS OG LÆKKER FAMILIEVILLA I HYGGELIGE FREJLEV Boligen byder på 173 veldisponerede kvadratmeter, en stor og lukket have samt en skøn beliggenhed tæt på alle hverdagens fornødenheder.

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018


8

Aalborg

Aalborg SV - Rungsvej 58

SOLGT

Hyggelig villa med skøn have! Fantastisk lækkert udestuemiljø, der forlænger de danske sommermåneder, Nem og bekvem have med plads til leg, Gode værelser og rummelige opholdsarealer

5 GENVEJE TIL HURTIGERE SOLGT! Vil du også have solgt din bolig, er der nogle ting du selv kan gøre, for at salget går hurtigere! Som du nok allerede har hørt, er boligmarkedet i en opadgående kurve. Liggetiderne bliver lavere, priserne bliver højere og vi er alle positive! Vil du have dit salg til at gå endnu hurtigere og nemmere, så er der faktisk nogle ting du selv kan gøre – lyder det ikke dejligt? Køberne lægger mærke til ALT, det er jo deres, måske, kommende hjem de er ude at kigge på.

3: Vi vil ikke bede Jer gøre hovedrent inden vi kommer forbi, men tag det værste. Tør spejlet på badeværelset af, fjern tandpastapletter fra håndvasken, få opvasken af vejen og fjern krummerne på spisebordet fra morgenmaden, sæt opvasken ind i et skab og lige en hurtig tur med støvsugeren – det kræver ikke meget, men kan gøre den helt store forskel for dit boligsalg. 4: Du elsker dit kæledyr, vi kan godt lide kæledyr, men det er ikke sikkert at køberne kan, derfor er det en god idé lige at tage hunden med ud at gå en tur mens vi fremviser og stille mad- og vandskålen ind i et skab, så det ikke står fremme når køberne kommer og kigger.

1: Førstehåndsindtrykket er vigtigt når køberne kommer ud og ser dit hjem. Ligesom når vi møder et nyt menneske danner vi os hurtigt et indtryk omkring vedkommende – det gør køberne også, når de ser deres, måske, kommende hjem. Så sørg for at dit hjem fremstår imødekommende.

5: Vi ringer altid inden en fremvisning, og vi kommer også altid lidt før det aftalte tidspunkt, så du kan nå at komme i skjul inden fremvisningen. Det er altid rarest for en køber at kunne tale frit på en fremvisning – og det kan de bedst når ejeren ikke er hjemme. Vi ringer også altid efter fremvisningen og fortæller, hvordan det er gået – så du skal nok få det at vide.

2: Binder døren? Sidder håndtaget lidt løst? Eller drypper vandhanen? Det er nogle småting der ikke tager lang tid lige selv at få lavet eller at få hjælp til at få lavet og det giver rigtig meget til det samlede helhedsindtryk af dit hjem, derfor er det en rigtig god idé at få lavet disse ting.

Vil du have flere gode tips og tricks, så start med et gratis Værditjek hos din lokale og aktive ejendomsmægler.

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018


Aalborg

9

marke line d n o

g ørin sf

Sma rt

MARKEDETS SKARPESTE DIGITALE MARKEDSFØRING

dm

æ

g

rd

ig

En

ul

e d a lj e

v

Vi gør det endnu bedre for dig som boligsælger og sikrer dig endnu større målrettet synlighed · Med vores digitale værktøj Ebolig+ booster vi salget af din bolig online · Derved kan du som boligsælger sørge for masser af nysgerrige øjne på din bolig · En skræddersyet løsning, der bliver tilpasset din ejendom og dit boligsalg

· Med få klik opretter vi dit webbanner og din online annonce når ud til 4 mio. potentielle brugere på top 30 danske medier · Udover Ebolig+ webbanner finder vi bl.a. også køberen til din bolig på sociale medier f.eks. Facebook

Kontakt os allerede i dag og start med et gratis Værditjek.

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018


10 Aalborg

AALBORG HERSKABSLEJLIGHED I HJERTET AF AALBORG! Nedsat kr. 100.000,-

Aalborg - Vesterbro 24, 01.tv Lejligheden ligger på 1.sal, i en klassisk ejendom for 1933, med en flot opgang, som bliver giver en forsmag på, hvad der er i vente indenfor. Parker bilen på p-pladsen med automatisk port, og tag med os på en guidet tur i de 108 detaljerige m2. Med nøglerne til denne lejlighed går I hverken på kompromis med bolig eller beliggenhed – her går boligdrømmen i opfyldelse.

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018

Bolig: Etage: Byggeår: Værelser: Energi:

108 m² 01 1933 3 D

Kontant: Ejerudg. pr. md:

1.998.000 2.135

Sagsnr:

ABE7107


Aalborg 11

Kick start dit boligsalg hos din aktive mægler i Aalborg Der er allerede godt gang i boligmarkedet og vi har mange ventende købere. Vi står klar alle ugens 7 dage. Ring 98101435 og bestil et gratis Værditjek af din bolig.

VÆRDITJEK

Bestil i dag og kend dit overskud imorgen.

City - Vesterbro 19B, 01.th

SOLGT

Øgaden - Falstersgade 18, 2. Indflytningsklar udsigtslejlighed med to altaner

SOLGT

Denne 71 m2 store toværelses lejlighed kan bryste sig af en fordelagtig city-beliggenhed i Aalborg

Aalborg - Peder Skrams Gade 35, 3.tv

Lækker 2'er med stor altan i Øgaden Perfekt lejlighede i Ø-gaderne - stor altan og stort badeværelse - dem finder du ikke mange af!!

Vestbyen - Poul Paghs Gade 6C, st. Skøn lejlighed med fjordudsigt!

SOLGT

SOLGT Her har du en lejlighed med hele pakken, rummelig med sine 3 værelser og attraktiv beliggenhed.

Fantastisk lejlighed med stor terrasse! Helt indflytningsklar 3'er med bla. nyt Invita-køkken fra 2013, stor lyst badeværelse samt egen terrasse

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018


12 Aalborg

AALBORG SV Kvalitet & luksuriøsitet!

SOLGT

Aalborg SV - Vivaldisvej 169 Villa opført i kvalitetsmaterialer og præget af luksurøsitet! Vi kan bla. fremhæve Svane-køkken, 2 Svane-badeværelser, 3 børneværelser, fuldmuret dobbelt-garage!

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018


Aalborg 13

HURTIGT SOLGT OG STORT SMIL Vi solgte Emilies bolig på kun 1,5 dag til prisen på første fremvisning! Ring 98101435 hvis du også ønsker det bedste boligsalg!

VÆRDITJEK

Bestil i dag og kend dit overskud imorgen.

.

OVERTAGET FRA ANDEN MÆGLER Vi fik det store smil frem hos disse sælgere af Hobrovej 3, 9000 Aalborg. De forsøgte sig igennem en anden mægler uden held - vi løste opgaven hurtigt og nemt! Vi kan også sælge din bolig hurtigt og til den bedste pris!

VÆRDITJEK

Bestil i dag og kend dit overskud imorgen.

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018


14 Aalborg

NIBE DEJLIG LANDVILLA MED GOD PLADS OG MANGE MULIGHEDER

Nibe - Restrup Skovvej 71 Boligen rummer 150 gode m2, mens garagen praler af svimlende 126 m2 inkl. værkstedsplads. Dertil kommer yderligere en 30 m2 stor carport, så der er masser af plads.

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

150 m² 1.621 m² 1965 5 D

Kontant: Ejerudg. pr. md:

1.998.000 1.899

Sagsnr:

ABV7123


Aalborg 15

SVENSTRUP J Børnefamilie se her!

Svenstrup J - Asgården 24 Fantastisk familievilla i attraktiv nybyggerkvarter i Svenstrup! Boligen er ideelt indrettet med 3 store børneværelser samt forældresoveværelse med eget badeværelse! Køkken/alrum samt stor lys stue med udgang til solrig terrasse!

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

147 m² 734 m² 2009 6 B

Kontant: Ejerudg. pr. md:

2.998.000 2.701

Sagsnr:

ABV7130 BOLIGMAGASIN · MARTS 2018


Dit aktive boligteam i Aalborg

Vi står klar alle ugens 7 dage! Derfor skal du vælge os: • En af Danmarks førende ejendomsmæglere, der sætter dig som kunde i centrum.

• Vi gør det ukompliceret at handle bolig - vi klarer salget fra A til Z, inkl. skødet.

• Vi er ikke bundet af stramme kædekoncepter og dyre administrationsomkostninger.

• Efteruddannede og engagerede medarbejdere, der lytter til dine ønsker og løbende holder dig opdateret.

• Vi er tæt på - med 27 lokale boligbutikker fra Fredericia til Aalborg, er vi der hvor kunderne er.

• Ejendomsformidling på jysk - fornuftige dispositioner, ingen unødvendige omkostninger.

Aalborg

Klarup

Aars Hadsund

Glesborg

Randers

Viborg

Langå Karup

Bjerringbro

Hammel Herning

27 afdelinger sender køberne din vej

Mariager

Hobro

Auning

Hadsten

Kolind

Grenaa

Kontakt din lokale mægler og start med en gratis og uforpligtende værditjek

Rønde

Hinnerup

Ebeltoft

Aarhus

Ikast

Skanderborg Horsens

Fredericia

AALBORG • 70 40 48 22 Vesterbro 17, 9000 Aalborg, aalborg@johnfrandsen.dk

Profile for Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen

NYT HJEM Magasin [Aalborg udgave] - John Frandsen Bolig  

I vores nye boligmagasin, kan du læse om hvad der rør sig på det lokale boligmarked og hvad vi forventer af 2018.

NYT HJEM Magasin [Aalborg udgave] - John Frandsen Bolig  

I vores nye boligmagasin, kan du læse om hvad der rør sig på det lokale boligmarked og hvad vi forventer af 2018.

Advertisement