Skovlunden Løgstrup

Page 1

SKOVLUNDEN LØGSTRUP

47 ATTRAKTIVE GRUNDE HELT TÆT PÅ BY & NATUR


SKOVLUNDEN LØGSTRUP

UDLEV BOLIGDRØMMEN Nu kan jeres byggedrøm realiseres... Drømmer I om at opføre jeres egen bolig midt i den smukke danske natur og alligevel tæt på byens tilbud og muligheder - så har vi byggegrunden til jer. Skovlunden er en helt ny, eksklusiv udstykning i skønne Løgstrup. Skovlunden består af 47 grunde, hvor I kan skabe de perfekte rammer for familiens liv og hverdag.

2

3


I NATUREN OG ALLIGEVEL BYNÆRT Selvom naturen spiller med overalt i Skovlunden, og den vil blive en naturlig del af familiens dagligdag, så ligger Viborg med alt, hvad hjertet kan begære af kulturudbud utrolig tæt på, så I vil være tæt på det hele, og alligevel i rolige omgivelser. Med et hus i Løgstrup vil familien opleve en tryg dagligdag med let adgang til børnehave, skole, SFO, idrætsfaciliteter, indkøb mv., som alt andet lige giver familien en vis fleksibilitet i en ellers travl familiedagligdag. Alle grunde giver mulighed for at optimere husets indretning, økonomi og placering i forhold til lysforhold og udkig. Hver parcel har sin charme, og det at være ’nybygger’ giver et utrolig godt forhold til naboer, legende børn pa vejen, godt naboskab mv. - alt det, som alle drømmer om at kunne give sin familie = TRYGGE RAMMER!

SKOVLUNDEN 4

LØGSTRUP

5


PLACERING

BYGGEGRUNDE FRA 800-1000 M2 TÆT PÅ BY, SKOV & VAND

Løgstrup ligger tæt på Viborg og relativt tæt på Hjarbrek Fjord med uanede muligheder for familien med hang til rekreative udfoldelser. Løgstrup har alt, hvad en børnefamilie kan ønske sig, og derudover har byen en utrolig aktiv borgerforening, som sidste år kunne fejre 100 års jubilæum. Se mere under www.8831bor­ger.dk.

Alle grundene ligger skønt med solindfald og udkig fra den skånende udstykning, som inde­holder 47 grunde.

LØGSTRUP – EN BY MED GODT NÆRMILJØ Løgstrup ligger op til, at de ca. 2.000 indbyggere skal engagere sig og stå sammen. Byen ligger i Viborg kommune, og byen, som er en af Danmarks hyggeligste og smukkeste, har også meget at byde på, så alt ligger indenfor kort afstand, når drømmehuset er blevet bygget på Skovlunden.

Grundene ligger ugeneret for enden af en lukket stikvej op mod et start rekreativt areal - Freg­teborg Plantage. En optimal mulighed for at bygge familiens andehul.

TRYGGE RAMMER Med naturen lige uden for hoveddøren far familien mulighed for at nyde samværet gennem leg, gåture og øvrige aktiviteter under åben himmel. Familiens yngste kan ubesværet nå til skole, SFO, idrætsfaciliteter, legekammerater mv., og samtidig kan familiens indkøb foretages i selve Løgstrup, som tilbyder slagter, bager og brugs. Derudover har byen et lægehus.

6

7


OPLEV SKOVLUNDEN Vi ved, at vejen fra drøm til virkelighed altid skal gå igennem hjertet. Banker jeres hjerter for en af de smukt beliggende byggegrunde på Skovlunden, så ring allerede i dag til Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen og bestil en fremvisning – for byggegrundene skal naturligvis opleves med egne øjne, for kun dermed forstår I, hvor smukt her er. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål, som du skulle have omkring grundene.

8

EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

FOR MERE INFORMATION

Skottenborg 9b, 8800 Viborg

Ønsker du mere information, kan du gå ind på hjemmesiden:

T: E:

www.skovlunden-viborg.dk

(+45) 86 61 53 88 viborg@johnfrandsen.dk


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.