Page 1

HP CODE: HP2-B109 Exam Name: Selling HP Printing and Personal Systems Hardware [2014] 15% Discount Coupon Code: 52192S1005

Click the link below to get full version http://www.testsexpert.com/HP2-B109.html

Type Demo

Microsoft

1

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-B109.html

Symantec


Question: 1 Which outcome can be achieved through proactive management of PCs and personal tablets? A. A reduction in help-desk calls B. An ability to share files C. An increase in knowledge of user location D. A reduction in failure rates

Answer: A Question: 2 Which mobile product should you recommend for the task worker type of user? A. HP Spectre Pro B. HP Z1 Workstation C. HP EliteBook Folio D. HP ProBook 400 or 600

Answer: D Explanation:

Question: 3 Microsoft

2

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-B109.html

Symantec


What is the primary target customer market for the HP OfficeJet Pro and OfficeJet Pro X? A. Small and medium business B. Large enterprise C. Home office D. Mid-market

Answer: A Explanation: The HP Officejet Pro X series is the world’s fastest desktop printer and that’s according to the prestigious Guinness World Records 2014. Designed to meet the demanding and unique needs of small and medium sized businesses..

Question: 4 Your education customer needs to provide personal computing facilities in several dedicated computer rooms to support a large number of students at very low cost Which product line should you offer? A. HP ElitePad B. HP Business Desktops C. HP Zero Clients D. HP ProDesk

Answer: B Reference: http://h20435.www2.hp.com/t5/367-Addison-Avenue-Blog/Expandable-Affordable-HPsProDesk-400/bap/85111#.UwJU30KSxHg

Question: 5 What is a benefit of business value selling? A. It allows customers to compare the features and advantages of a particular product and assess the potential benefits for their organization. B. It enables customers to review quotations from different organizations and determine the optimum solution based on product needs. C. It ensures customers are able to realistically compare product features and advantages and determine the best solution for their organization. D. It moves the conversation from price and product features and enables the customer to recognize the tangible value of the solution in the context of their business needs.

Microsoft

3

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-B109.html

Symantec


Answer: D Question: 6 Your customer needs a personal computing device for their reception area. Which form factor would you recommend? A. All in One (AiO) B. Q Ultra Slim Desktop (USDT) C. Small Form Factor (SFF) D. Tower (TWE)

Answer: A Explanation: All in One PCs are ideal when workplace size matters; Touch and Non-Touch versions are available. With so called IPS display technology, wide viewing angles and accurate colors are achieved. Which is ideal for locations such as reception desks, where effectively, the image of the company is on display.

Question: 7 Which HP capability replaces the BIOS boot block if a virus corrupts the notebook? A. HP Device Manager B. HP Sure Start C. HP ProtectTools D. HP Page Lift

Answer: B Reference: http://h20195.www2.hp.com/V2/GetPDF.aspx/4AA4-8955ENW.pdf (last page, see the image)

Question: 8 Which HP capability allows IT administration staff to prevent the use of unwanted USB keys? A. HP Device Manager B. HP Universal Print Driver C. HP WebJetadmin D. HP Embedded Web Server

Microsoft

4

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-B109.html

Symantec


Answer: A Explanation: HP Device Manager protects against unwanted USB keys

Question: 9 Your customer will be installing 30 Z620 workstations in a large room. Their current installation is so noisy that the users are complaining they cannot work effectively. How would you describe the approximate noise level these 30 workstations will make if they are all operating their SATA drives? A. About the noise level of a calm room, like a library, 20-30 db B. About the noise level of normal conversation, 40-60 db C. About the noise level of traffic on a busy road. 80-90 db D. About the noise level of a jackhammer, more than 100db

Answer: B Explanation:

Question: 10 According to IDC research regarding IT staff productivity, user productivity, and IT cost reductions, which product enables annual savings of $32,000 per 100 users? A. Microsoft System Center

Microsoft

5

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-B109.html

Symantec


B. HP Client Automation C. Intel vPro D. LANDesk

Answer: D Explanation: An IDC report on the impact of LANDesk solutions found that over the three-year analysis period, the IT organizations in the study experienced total annual benefits of $32,022 per 100 users in these three areas: IT staff productivity; user productivity; and IT cost reduction.

Microsoft

6

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-B109.html

Symantec


HP CODE: HP2-B109 Exam Name: Selling HP Printing and Personal Systems Hardware [2014] 15% Discount Coupon Code: 52192S1005

Click the link below to get full version http://www.testsexpert.com/HP2-B109.html

Microsoft

Cisco

MB6-871 MB6-872 MB6-884 MB6-886 MB7-702 70-410 70-413 70-417

640-692 642-584 642-742 642-993

642-427 642-637 642-983 642-999

642-980

644-068

70-461 70-463 70-465 70-481 70-483 70-485 70-497 70-685 70-687 74-322 77-881 98-361

644-066 646-206 650-153 650-196 650-297 650-474 700-101 646-048 640-722 500-005 646-365 500-005

70-462 70-464 70-466 70-482 70-484 70-486 70-498 70-686 70-688 74-324 77-885 98-365

Microsoft

7

500-005 646-580 650-179 650-292 650-473 500-254 640-803 642-998 500-254 200-101

648-266 100-101

IBM

IBM 00M-617 LOT-440 LOT-442 000-N12

000-176 000-283 000-670 000-N19

00M-513 00M-620 00M-667 LOT-929 00M-639 00M-645 000-N28 00M-512 00M-668 00M-646 00M-648 000-N23

00M-617 000-N40 00M-222 00M-245 00M-643 00M-249 000-N31 00M-513 00M-638 00M-647 00M-662 000-N25

HP HP5-Z01D HP2-N43 HP2-N28

HP5 K02D

HP5-K01D HP5-H01D

HP0-D12 HP0-M57 HP0-Y43 HP2-B87 HP2-E43 HP2-E46 HP2-E50 HP2-E53 HP2-H24 HP2-K24 HP2-K31 HP2-N33

HP0-D15 HP0-S35 HP2-B82 HP2-B91 HP2-E45 HP2-E47 HP2-E51 HP2-H23 HP2-K23 HP2-K28 HP2-N31 HP2-Q06

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-B109.html

Others CMA CPIM E20-553 CFA-Level-III 1Z0-460 IIA-CGAP M70-301 CHFP

1Z0-466 CMQ-OE 1Z0-593 IIA-CFSA CSSGB CTAL 1Z0-465 CPFO PSP CFE CQIA RHIA 00M-617 CTFA MSC-431 CFA-Level-I CPEA AFE CRCM 1Z0-559 CTAL-TA 002ARXTROUBLESHOOT

Symantec

Hp2 b109 exam questions pass in first attempt  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you