Issuu on Google+

CompTIA CODE: 220-801 Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam 15% Discount Coupon Code: 52192S1005

Click the link below to get full version http://www.testsexpert.com/220-801.html

Type Demo

Microsoft

1

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/220-801.html

Symantec


Question: 1 After a technician installs a video card, which of the following should the technician configure NEXT? A. Resolution B. Colors C. Dots per inch D. Refresh rate

Answer: A Explanation: Video card is related to the resolution and color. To make sure the card is installed correctly and working properly, you need to check the resolution. If the desired resolution is not achieved, you can change the video card for a better one you can adjust the video card in the slot.

Question: 2 A technician would like to connect to a computer using remote desktop. Which of the following ports does remote desktop use by default? A. 22 B. 443 C. 3389 D. 8080

Answer: C Explanation: The default port for remote desktop application is 3389. Reference: http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/allow-remote-desktop-connectionsfrom-outside-yourhome-network (see forward TCP port 3389)

Question: 3 Which of the following should a technician do NEXT after reporting an incident? A. Delete the content B. Confiscate the PC

Microsoft

2

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/220-801.html

Symantec


C. Go back to work D. Document the incident

Answer: D Explanation: When the incident is reported, the best thing to do afterward is to document the details of the incident especially in the hardware case. The documenting of the incident will help determine the cause of the problem and the circumstances in which the problem occurred.

Question: 4 Which of the following MUST be configured when trying to start a machine with a DVD? A. TPM B. Virtualization support C. BIOS security D. Boot order

Answer: D Explanation: By default BIOS boot order is configured to boot the computer from the hard disk. When installing Windows from a DVD or any other OS, you need to set the preferred boot order to DVD so the computer can scan the DVD drive to get the boot data and boot from the DVD.

Question: 5 After setting up a new computer, a user states that the mouse and keyboard will not work. Which of the following is the MOST likely reason? A. The network cable is disconnected B. The PS/2 connectors are switched C. The USB connectors are switched D. The hard drive is unplugged

Answer: B Explanation: It is normal to switch the PS/2 connectors in older computers. PS/2 connectors are present side by side

Microsoft

3

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/220-801.html

Symantec


at the back of a computer casing. Both are colored to avoid switching but sometimes the keyboard is switched to a mouse PS/2 port and the mouse is connected to keyboard PS/2 port. So first check PS/2 connector to see whether the problem lies with PS/2 connectors.

Question: 6 Which of the following interfaces are used to simultaneously transfer video and audio at high rates? A. HDMI B. DVI-D C. S-Video D. DVI-I

Answer: A Explanation: Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI

Question: 7 Which of the following expansion cards would MOST likely have the requirements of utilizing a direct auxiliary 6-pin power plug to operate properly? A. PCI Express RAID card B. PCI Express video card C. PCI Express FireWire card D. PCI Express LAN card

Answer: B Explanation: Reference: http://www.tomshardware.com/reviews/power-supply-specifications-atxreference,3061-12.html

Question: 8 To configure two drives for MAXIMUM performance, which of the following RAID types should be used? A. RAID 0

Microsoft

4

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/220-801.html

Symantec


B. RAID 1 C. RAID 5 D. RAID 10

Answer: A Explanation: Reference: http://www.adaptec.com/nr/rdonlyres/874d145e-f64f-4804-9e27037bc5a9dce0/0/3994_raid_whichone_v112.pdf

Question: 9 Which of the following panel types would allow for the THINNEST possible display monitor? A. LED B. CRT C. DLP D. Plasma

Answer: A Explanation: Reference: http://electronics.howstuffworks.com/difference-between-lcd-and-led.htm

Question: 10 A technician is tasked with selecting components to build a computer that will be used for computeraided drafting and computer aided modeling. Which of the following components are the BEST choices? (Select TWO). A. Triple channel memory B. MIDI sound card C. Socket 1156 motherboard D. Onboard graphics E. Socket 1366 CPU

Answer: A,E Microsoft

5

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/220-801.html

Symantec


Explanation: Reference: http://www.tomshardware.com/forum/306223-28-socket-1155-1366 http://www.tomshardware.com/forum/292783-30-triple-channel-dual-channel

Question: 11 Which of the following devices transmits data to all ports regardless of final destination? A. Firewall B. Router C. Switch D. Hub

Answer: D Explanation: Reference: http://computernetworkingnotes.com/comptia-n-plus-study-guide/network-devices-hubswitchrouter.html (see Hub)

Microsoft

6

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/220-801.html

Symantec


Question: 12 Which of the following uses a single connector to deliver both video and audio? A. DVI B. Serial C. VGA D. HDMI

Answer: D Explanation: Reference: http://hometheater.about.com/od/hometheatervideobasics/qt/hdmifacts.htm

Question: 13 Which of the following expansion slots uses a serial connection? A. PCI B. PCI-X C. PCIe D. AGP

Answer: C Explanation: Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/PCI_Express#Serial_bus

Question: 14 Which of the following would allow for multiple computers to share a display and input devices? A. AGP video adapter B. KVM switch C. Portable TDR D. PCI video adapter

Microsoft

7

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/220-801.html

Symantec


Answer: B Explanation: Reference: http://www.prosum.net/en/products/kvm-switches

Question: 15 Video editing workstations require the fastest hard drive access times with large storage capacity. Which of the following hard disk setups would be MOST ideal for the described computer? A. Two 500 GB SATA2 hard drives used in a JBOD array B. Two 500 GB SATA2 hard drives in a hardware RAID 0 C. Two 500 GB SATA2 hard drives in a hardware RAID 1 D. Two 500 GB SATA2 hard drives in a software RAID 0

Answer: B Explanation: Reference: http://forums.mydigitallife.info/threads/12651-2x-200GB-SATA-I-Raid-0-v-s-single-500GB-SATA-II

Question: 16 Two new PCs will have a DVD-RW drive for support use. The PCs will be used for Point of Sales transactions and everything will be password protected or disabled. Which of the following is the BEST way to disable the DVD-RW drives? A. The Registry B. Device Manager C. Disk Management D. The BIOS

Answer: D Explanation: BIOS settings directly affect hardware. You can disable DVD-RW drives from the BIOS and it is perhaps the best way to keep the drives disabled. In BIOS menu, there is an option to disable the DVD drives.

Microsoft

8

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/220-801.html

Symantec


Question: 17 Which of the following connector types uses a single RCA style connector? A. DVI B. VGA C. RGB D. Composite video

Answer: D Explanation: Reference: http://www.crutchfield.com/SzwZUk3RXHNR/learn/learningcenter/home/connections_glossary.html (see composite video jack)

Question: 18 RG-59 is a designation for which of the following cable types? A. Plenum B. Fiber optic C. Twisted pair D. Coaxial

Answer: D Explanation: Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/RG-59

Question: 19 Which of the following is the only place where initial boot settings can be configured? A. CMOS B. BIOS C. MBR D. HAL

Microsoft

9

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/220-801.html

Symantec


Answer: B Explanation: Reference: http://buildyourowncomputerworkshop.com/firstboot.html

Question: 20 Which of the following expansion cards would MOST likely require the use of an external power connector to function properly? A. PCI Express video card B. PCI Express fiber card C. PCI Express sound card D. PCI Express network card

Answer: A Explanation: Reference: http://electronics.stackexchange.com/questions/49216/how-do-pci-express-graphicscards-pull-powerfrom-both-the-slot-and-the-external

Question: 21 A technician is installing a processor upgrade onto an Intel 775 socket motherboard. Which of the following extra power connectors needs to be plugged in for the board to power on? A. ATX 4-pin B. Molex C. PCIe 6-pin D. PCIe 8-pin

Answer: A Explanation: An ATX 4-pin power connector is needed for Intel 775 socket motherboard. The ATX 4-pin is a standard for Intel 775 socket motherboards.

Microsoft

10

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/220-801.html

Symantec


Question: 22 Which of the following are examples of multimedia devices? (Select TWO). A. Scanner B. Digitizer C. Webcam D. Microphone E. Touchscreen

Answer: C,D Explanation: Multimedia is the integration of multiple forms of media. This includes text, graphics, audio, video, etc. For example, a presentation involving audio and video clips would be considered a "multimedia presentation." Educational software that involves animations, sound, and text is called "multimedia software." CDs and DVDs are often considered to be "multimedia formats" since they can store a lot of data and most forms of multimedia require a lot of disk space. Webcam incorporates both audio and video. Similarly, microphone is a multimedia device because it incorporates sound and it can also be used for various applications. Touchscreen, scanner and digitizer are input devices because they require input from the user to function properly.

Question: 23 The term SFF refers to which of the following? A. CPU speed B. Memory size C. Motherboard size D. HDD size

Answer: C Explanation: Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/Small_form_factor

Question: 24 A threaded coaxial connector used to connect to a TV tuner is MOST often referred to as which of the

Microsoft

11

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/220-801.html

Symantec


following? A. F-connector B. RJ-11 connector C. IEEE 1394 connector D. RJ-45 connector

Answer: A Explanation: Reference: http://www.ramelectronics.net/howto-av.aspx (see Television (TV/HDTV) connections

Question: 25 The MAXIMUM transfer rate of eSATA is: A. 1.54 Mbps. B. 2.0 Gbps. C. 3.0 Gbps. D. 480 Mbps.

Answer: C Explanation: Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/Serial_ATA

Microsoft

12

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/220-801.html

Symantec


Question: 26 When a power supply does not meet minimum requirements for a motherboard, which of the following can happen? A. Computer will not POST B. Computer will overheat C. Monitor will not power on D. Processor will not run at proper speed

Answer: A Explanation: When the power is not supplied to the motherboard, the computer will not start because it needs electricity to run. Hence, the computer will not POST (power on self test)

Question: 27 The SODIMM memory form factor is generally used in which of the following? A. Laptops B. Servers C. Desktops D. Workstations

Answer: A Explanation: Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/SO-DIMM

Question: 28 Which of the following should be used when building a high-end graphics workstation for CAD applications? (Select TWO). A. Main memory of 8 GB or more B. PCI-e video card with large amount of memory C. More than 4 accessible USB 2.0 ports

Microsoft

13

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/220-801.html

Symantec


D. A 32-bit OS to handle the large amount of expected disk I/O E. An eSATA external drive

Answer: A,B Explanation: CAD applications need high memory and CPU resources to function optimally. Therefore, 8 GB main memory and a PCI-e video card with big memory is needed to render the drawings optimally.

Question: 29 A composite cable connects to which of the following connectors? A. HDMI B. S-video C. DVI D. RCA

Answer: D Explanation: Reference: http://www.webopedia.com/TERM/R/RCA_cable.html

Question: 30 -- Exhibit –

-- Exhibit -Please click on the exhibit button. Which of the following connector types is displayed? A. BNC

Microsoft

14

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/220-801.html

Symantec


B. Din-6 C. DisplayPort D. DB-15

Answer: D Explanation: Reference: http://www.winfordeng.com/products/con15.php

Microsoft

15

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/220-801.html

Symantec


CompTIA CODE: 220-801 Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam 15% Discount Coupon Code: 52192S1005

Click the link below to get full version http://www.testsexpert.com/220-801.html

Microsoft

Cisco

MB6-871 MB6-872 MB6-884 MB6-886 MB7-702 70-410 70-413 70-417

640-692 642-584 642-742 642-993

642-427 642-637 642-983 642-999

642-980

644-068

70-461 70-463 70-465 70-481 70-483 70-485 70-497 70-685 70-687 74-322 77-881 98-361

644-066 646-206 650-153 650-196 650-297 650-474 700-101 646-048 640-722 500-005 646-365 500-005

70-462 70-464 70-466 70-482 70-484 70-486 70-498 70-686 70-688 74-324 77-885 98-365

Microsoft

16

500-005 646-580 650-179 650-292 650-473 500-254 640-803 642-998 500-254 200-101

648-266 100-101

IBM

IBM 00M-617 LOT-440 LOT-442 000-N12

000-176 000-283 000-670 000-N19

00M-513 00M-620 00M-667 LOT-929 00M-639 00M-645 000-N28 00M-512 00M-668 00M-646 00M-648 000-N23

00M-617 000-N40 00M-222 00M-245 00M-643 00M-249 000-N31 00M-513 00M-638 00M-647 00M-662 000-N25

HP HP5-Z01D HP2-N43 HP2-N28

HP5 K02D

HP5-K01D HP5-H01D

HP0-D12 HP0-M57 HP0-Y43 HP2-B87 HP2-E43 HP2-E46 HP2-E50 HP2-E53 HP2-H24 HP2-K24 HP2-K31 HP2-N33

HP0-D15 HP0-S35 HP2-B82 HP2-B91 HP2-E45 HP2-E47 HP2-E51 HP2-H23 HP2-K23 HP2-K28 HP2-N31 HP2-Q06

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/220-801.html

Others CMA CPIM E20-553 CFA-Level-III 1Z0-460 IIA-CGAP M70-301 CHFP

1Z0-466 CMQ-OE 1Z0-593 IIA-CFSA CSSGB CTAL 1Z0-465 CPFO PSP CFE CQIA RHIA 00M-617 CTFA MSC-431 CFA-Level-I CPEA AFE CRCM 1Z0-559 CTAL-TA 002ARXTROUBLESHOOT

Symantec


220 801 exam questions pass in first attempt