Page 1

“Čebelji med”

Kaj je edina hrana, ki ne škoduje?


Mesanica medu in cimeta zdravi vecino bolezni... Med se proizvaja prakticno v vseh dezelah sveta.

La Miel y La Canela

Znanost je dokazala, da uzivanje medu v normalnih kolicinah ne skoduje diabetikom. Revija "Weekly World New" v Kanadi je 17.1.1995 izdala seznam bolezni, ki jih zdravi mesanica medu s cimetom.


Naredite zmes medu in cimeta. Namazite kruh in ga jejte redno za zajtrk namesto masla in marmelade. Zmanjsuje holesterol v arterijah in preprecuje srcni napad. Prav tako preprecuje ponoven napad pri ljudeh, ki so ze utrpeli prvega. Redna uporaba zmanjsa tezave z lovljenjem sape in okrepi srcni utrip. V ZDA in Kanadi, kjer ta produkt uporabljajo v domu ostarelih, so odkriliu, da se zile revitalizirajo in cistijo.

SRCNE BOLEZNI:


Zmesajte zlico medu in dve zlici mlacne vode ter zlicko cimeta v prahu. Zmesajte sestavine in nezno nanesite na mesto pika.

Bolecina bo izginila v minuti ali dveh.

PIKI INSEKTOV:


Zmesajte skodelico vroce vode z dvema zlicami medu in zlicko cimeta v prahu, spijte eno zjutraj in eno zvecer. Ce redno pijete, se tudi kronicni artritis lahko ozdravi. V studiji, ki so jo naredili v univerzi Kopenhagen, so zdravniki pacientom vsak dan dali pred zajtrkom zlicko medu in pol zlicke cimeta. V enem tednu je od 200 pacientov 75im bolecina popolnoma izginila. Po nadaljnem mesecu so bili prakticno vsi pacienti brez bolecin, ceprav nekateri skorajda niso mogli vec hoditi.

ARTRITIS:


Plesati oz. ljudje s tezavami z izpadanjem las lahko dodajo v najbolj toplo olivno olje, kar ga prenesejo zlicko medu in zlicko cimeta v prahu in nanesejo na lasisce. Zmes nanesite za 15 minut po tusiranju.

IZPADANJE LAS:


INFEKCIJA LEDVIC: Pripravite kozarec mlacne vode in jo zmesajte z dvema zlickama cimeta v prahu in zlicko medu. Ta zmes unici klice, ki so povzrocile infekcijo ledvic.

Pijte zjutraj in zvecer, dokler infekcija ne izgine.


Naredite kremo iz 5 zlick medu in zlicke cimeta in namazite zob, ki boli. Ponovite najmanj 3x dnevno.

BOLECI ZOBJE:


2 zlicki cimeta zmesajte s 3 zlickami medu in 16 enotami vode. Pijte 3x dnevno, zmanjsa za 10% holesterol v 2 urah. Vkolikor to prakticirate redno, lahko zmanjsa raven holesterola na raven normale.

HOLESTEROL:


Da bi popolnoma pozdravili tezave s sinusi, kronicni kaselj ali obicajni prehlad, zmesajte zlicko mlacnega medu z 1/4 zlicke cimeta v prahu in pogosto jejte.

PREHLAD:


Mesanica medu in cimeta prav tako olajsa vetrove, okrepi imunski sistem in olajsa tezave s prebavo.

PREBAVA:


Ce zauzijete med s ciometom redno, prav tako odstranjuje sledi staranja. Zmesajte 4 zlicke medu, zlicko cimeta in 3 skodelice vode. Iz teh sestavin pripravite caj in pijte 1/4 skodelice 3x - 4x dnevno. Med ohranja kozo svezo in mehko ter ublazi ucinke staranja. Prav tako podaljsuje zivljenje in 100-letna oseba lahko funkcionira kot kaksna mlajsa.

STAROST:


IZGUBA TEZE: Dnevno, pol ure preden gresta spat in pol ure pred zajtrkom, spijte med s prevretim cimetom v skodelici vode.


Pojejte vsake 4 ure zlicko medu zmesane s pol zlicke jabolcnega kisa.

BOLECE GRLO:


Pozor: Pazite, da uporabljate pristen cebelji med !!!!


Son excelentes todos estos consejos acerca de la bendita Miel de Abeja y la bendita Canela de Ceilán. Empezaré con las recomendaciones que favorezcan a mi salud física; por eso se las recomiendo para que a su vez, les solicito hacer lo mismo, si así lo consideran. Que su día sea tan bello como todo lo que nos proporciona La Madre Naturaleza. M.R.

Med  
Med  

Cebelji med

Advertisement