Page 1

“Čebelji med”

Kaj je edina hrana, ki ne škoduje?


Mesanica medu in cimeta zdravi vecino bolezni... Med se proizvaja prakticno v vseh dezelah sveta.

La Miel y La Canela

Znanost je dokazala, da uzivanje medu v normalnih kolicinah ne skoduje diabetikom. Revija "Weekly World New" v Kanadi je 17.1.1995 izdala seznam bolezni, ki jih zdravi mesanica medu s cimetom.


Naredite zmes medu in cimeta. Namazite kruh in ga jejte redno za zajtrk namesto masla in marmelade. Zmanjsuje holesterol v arterijah in preprecuje srcni napad. Prav tako preprecuje ponoven napad pri ljudeh, ki so ze utrpeli prvega. Redna uporaba zmanjsa tezave z lovljenjem sape in okrepi srcni utrip. V ZDA in Kanadi, kjer ta produkt uporabljajo v domu ostarelih, so odkriliu, da se zile revitalizirajo in cistijo.

SRCNE BOLEZNI:


Zmesajte zlico medu in dve zlici mlacne vode ter zlicko cimeta v prahu. Zmesajte sestavine in nezno nanesite na mesto pika.

Bolecina bo izginila v minuti ali dveh.

PIKI INSEKTOV:


Zmesajte skodelico vroce vode z dvema zlicami medu in zlicko cimeta v prahu, spijte eno zjutraj in eno zvecer. Ce redno pijete, se tudi kronicni artritis lahko ozdravi. V studiji, ki so jo naredili v univerzi Kopenhagen, so zdravniki pacientom vsak dan dali pred zajtrkom zlicko medu in pol zlicke cimeta. V enem tednu je od 200 pacientov 75im bolecina popolnoma izginila. Po nadaljnem mesecu so bili prakticno vsi pacienti brez bolecin, ceprav nekateri skorajda niso mogli vec hoditi.

ARTRITIS:


Plesati oz. ljudje s tezavami z izpadanjem las lahko dodajo v najbolj toplo olivno olje, kar ga prenesejo zlicko medu in zlicko cimeta v prahu in nanesejo na lasisce. Zmes nanesite za 15 minut po tusiranju.

IZPADANJE LAS:


INFEKCIJA LEDVIC: Pripravite kozarec mlacne vode in jo zmesajte z dvema zlickama cimeta v prahu in zlicko medu. Ta zmes unici klice, ki so povzrocile infekcijo ledvic.

Pijte zjutraj in zvecer, dokler infekcija ne izgine.


Naredite kremo iz 5 zlick medu in zlicke cimeta in namazite zob, ki boli. Ponovite najmanj 3x dnevno.

BOLECI ZOBJE:


2 zlicki cimeta zmesajte s 3 zlickami medu in 16 enotami vode. Pijte 3x dnevno, zmanjsa za 10% holesterol v 2 urah. Vkolikor to prakticirate redno, lahko zmanjsa raven holesterola na raven normale.

HOLESTEROL:


Da bi popolnoma pozdravili tezave s sinusi, kronicni kaselj ali obicajni prehlad, zmesajte zlicko mlacnega medu z 1/4 zlicke cimeta v prahu in pogosto jejte.

PREHLAD:


Mesanica medu in cimeta prav tako olajsa vetrove, okrepi imunski sistem in olajsa tezave s prebavo.

PREBAVA:


Ce zauzijete med s ciometom redno, prav tako odstranjuje sledi staranja. Zmesajte 4 zlicke medu, zlicko cimeta in 3 skodelice vode. Iz teh sestavin pripravite caj in pijte 1/4 skodelice 3x - 4x dnevno. Med ohranja kozo svezo in mehko ter ublazi ucinke staranja. Prav tako podaljsuje zivljenje in 100-letna oseba lahko funkcionira kot kaksna mlajsa.

STAROST:


IZGUBA TEZE: Dnevno, pol ure preden gresta spat in pol ure pred zajtrkom, spijte med s prevretim cimetom v skodelici vode.


Pojejte vsake 4 ure zlicko medu zmesane s pol zlicke jabolcnega kisa.

BOLECE GRLO:


Pozor: Pazite, da uporabljate pristen cebelji med !!!!


Son excelentes todos estos consejos acerca de la bendita Miel de Abeja y la bendita Canela de Ceilán. Empezaré con las recomendaciones que favorezcan a mi salud física; por eso se las recomiendo para que a su vez, les solicito hacer lo mismo, si así lo consideran. Que su día sea tan bello como todo lo que nos proporciona La Madre Naturaleza. M.R.


Med  

Cebelji med

Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you