Page 1

Com crear un blog

Per a poder crear un blog necessitem tenir primer una adreça de correu electrònic. En el nostre cas, com que estem utilitzant software de GOOGLE, utilitzarem una adreça de Gmail (calonge2012@gmail.com) i anirem a la página: www.blogger.com

Introduïm la nostra adreça de correu electrònic i contrassenya i ja podem començar. Crearem el blog en 3 passos: 1. Registre a Blogger 2. Triarem un nom pel nostre blog i per l’adreça que tindrà. 3. Escollirem una plantilla. L’aplicació ens guia en el procés, per tant, ens registrem:

Curs d’informàtica 2011-2012 Calonge de Segarra

1


Dins del procés de registre, escollim l’idioma en què volem que se’ns mostri l’aplicació, posem la nostra foto (no és obligatori) i completem el nostre perfil. Quan acabem, fem clic a CREAR UN BLOC ARA.


El proper pasem a donar-li un nom al blog; el que més ens agradi. Pot estar relacionat amb la temática del blog o no. Seguidament demanem l’adreça per al nostre blog (que generalment acostuma a ser el nom que li hem posat al blog però sense espais:

Quan hem completat aquest pas, ja només ens queda triar un aplantilla pel blog, és a dir, decidir quin aspecto volem que tingui:


Ja hem completat tots els passos i estem llestos per comenรงar a escriure!

005 com crear un blog  
Advertisement