Page 1

InnerRhythms

Exploring the stomach with a bluetooth call


Ik ben naar de huisdokter geweest met de vraag wat het risico was van deze onderneming terwijl ik een niet-definitieve bluetooth liet zien. De vrouw keek me aan en stuurde mij - na mij te zeggen (maar dan met andere woorden) dat dit een slecht idee is - naar de deur. Ze deed de deur open en ik kon gaan. Het enige possitieve was dat ik niet moest betalen. Daarna heb ik contact gezocht met een professor van endoscopie. Hij heeft mij terug hoop gegeven om dit op nog een verantwoorde mannier tot een goed einde te brengen. Aan de telefoon leek al duidelijk dat hij mij de juiste informatie kon bieden. Hij vertelde mij dat alles groter dan één euro riskant wordt om in te slikken. Er zijn twee vernauwingen, één onderaan de maag en één tussen de dunne en de dikke darm. Het mag niet groter zijn dan het eerste kootje van de pink. Daarop heb ik een zoektocht gedaan naar de kleinste bluetooth: wanneer ik men pink op de bluetooth legde was het duidelijk, ik heb hem direct gekocht. Daarop heb ik een afspraak gemaakt met de professor. Hij zei me dat de kans, dat deze bluetooth - waar het oortje er van af gesneden is - met die dimensies blijft steken, zeer klein is. Ook moet de bluetooth waterdicht gemaakt worden. Ik zei hem dat ik hem in 2 condooms zou doen en er een mooi, afgerond, strak pakketje van ging maken. OK!


Mr handsfree blue luxe bluetooth

Als de batterij volledig opgeladen is, bedraagt de gesprekstijd 5 uren en de stand-by tijd ongeveer 120 uren. U bereikt de beste werking van de Blue LUXE batterij door het toestel 3 maal volledig te laten opladen en ontladen.


In maximaal 5 uur moet de bluetooth de gehele baan hebben afgelegd.


Overzicht van voedsel dat laxerend werkt: Abrikozen Alcohol Aloë Vera Amandelen Ananas Andijvie Appelsap Asperges Avocado’s Cichorei Chocolade Drop Druiven Gekruid voedsel Hete thee Kauwgom Kokosnoot Kool Lijnzaad Mango’s Melasse Olijven Paardenbloem Papaja’s Peren Perzik Peterselie Pruimen Rabarber Sojabonen Vijgen Walnoten Waterkers


Eerste poging/expeditie:

Bij het inslikken van de bluetooth - na de bluetooth in te pakken met twee vingercondooms over elkaar tot een klein pakketje ter grootte van het bovenste kootje van de pink en na het maken van verbinding met de mobiele telefoon en te bellen via Skype naar men computer waar het geluid van de bluetooth hoorbaar was - liep het mis. De verbinding tussen bluetooth en gsm viel weg net na het doorslikken met een slok water.


De drie mogelijke oorzaken: - De slokdarm heeft de bluetooth uitgezet. Op de bluetooth stond een knop die je lang en behoorlijk hard moest indrukken om hem aan of uit te zetten. Maar achteraf gezien leek dit niet onwaarschijnlijk. De slokdarm is een lange en sterke darm die nu eenmaal werkt op druk om voedsel naar beneden te duwen. De kans is dus groot dat de slokdarm de bluetooth heeft uitgezet. - De bluetooth-verbinding was niet sterk genoeg. Vroegere tests wezen uit dat het bereik van een bluetooth wel groot genoeg leek. Bijvoorbeeld de test Bluetooth in a bottle, waar de bluetooth in een fles vol water op 5m van een computer staat, was een succes. En ook de opname van 11:32:09 uur: Bluetooth laying outside was een geslaagde test. Maar bij nader inzien, kan een bluetoothsignaal misschien toch niet door een lichaam gaan. Bluetooth between two steaks of Bluetooth in my ass zou hier een antwoord op kunnen geven. Ik denk eerder van wel, er zal bereik zijn. - Het bewegen van de bluetooth waardoor de connectie wegvalt. Op de verpakking van deze bluetooth stond dat je de headset liefst aan hetzelfde oor moet dragen om verstoring te minimaliseren. Maar bij beweging van de bluetooth leken er geen onderbrekingen te bespeuren en viel de verbinding niet weg. Bij een volgende poging zal ik met al deze bevindingen rekening moeten houden. Samen met voorgaand onderzoek waarbij ik tests doe met verschillende bluetooths, het discuur verwijderen van het oortje van de bluetooth en het mooi rond afschuren, condooms testen.


Ik had men voorzorgen genomen door een lijst te zoeken op het internet van allemaal voedsel dat laxerend werkt. En ik was er mij van bewust dat ik zeer goed moest aanvoelen dat ik niet te snel maar zeker niet langer dan 5 uur de bluetooth in mij moest dragen. Dus een juiste dosering van laxerend voedsel was de boodschap. Maar aangezien het al snel duidelijk was dat het experiment mislukt was, moest ik hier geen rekening meer mee houden. Voor de rest kon ik staan en gaan waar ik wou, terwijl er een projectie te zien was van de plaats waar ik me op dat moment begaf en welke weg ik al had afgelegd. Dit werd verwezenlijkt door een programmaatje op men computer dat men gsm opspoorde.


Van de bluetooth geen spoor. Ik heb de eerste stoelgang niet nagekeken. De kans wordt kleiner en kleiner dat de bluetooth zich nog in men lichaam begeeft. Ik ben naar de Media Markt gegaan om bij de security een metaaldetectie te laten ondergaan, maar de securityman zei me dat deze apparaten enkel onder de kleren kan scannen, niet dieper. “Voor zo’n scan moet je naar de luchthaven.”. Ik ga een test doen met een metaaldetector van een vriend zodanig dat ik 100% zeker ben dat de bluetooth uit men lichaam is.


Nu moet ik op zoek gaan naar een betere draadloze micro waar de aan-/uitknop voor geen probleem zorgt en er zekerheid is dat de connectie tussen micro in het lichaam en ontvanger buiten het lichaam niet verbreekt tijdens de expeditie. Ook zou het goed zijn om een langere opname te kunnen maken. Bij deze bluetooth had je een batterij voor maximaal 5 uur gesprek. Vijf uur is snel om heel de opname - van het inslikken tot het uitkakken - te voltrekken.

De professor liet mij een pil zien ter grootte van het bovenste kootje van de pink met een camera in. Deze camera maakt elke 5 seconden een foto en stuurt deze naar een bakje dat buiten je hangt en alle gegevens verzamelt. Het is een draadloos systeem. ...


Ik wil een subsidie-dossier opstellen! Is het mogelijk om op één of andere manier subsidie’s te krijgen voor dit idee? Negatieve kenmerken: - eventueel zelf-destructieve bijwerkingen (de baterij geraakt in contact met de vloeistoffen in je lichaam) - subsidie’s krijgen voor een pil die normaal enkel mag toegediend worden aan patienten met een obstructie ergens in de maag of de darmen. De ziekteverzekering betaalt een pil ter waarde van 500 euro terug. - drugssmokkelaars zijn een soort van boosdoeners voor onze maatschappij Possitieve kenmerken: - het is tevens voor de wetenschap een ontdekking waard om het experiment te lanceren. Nog nooit is er geluid live uitgezonden dat het hele verteringsproces van de mond tot de anus aflegt, zonder de patient af te leiden van zijn dagelijks handelen. Hij is geen patient die zich gevangen voelt met een draad dat aan en in hem hangt, al liggend op een bed. Deze verzamelde gegevens (het geluid en de afgelegde weg) kunnen ons misschien verder brengen op wetenschappelijk gebied. - verdere tests en de eigenlijke actie - het doorslikken van de bluetooth - hebben uitgewezen dat er slechts 1% kans bestaat op complicaties.


Bijsluiter:


Bluetooth in a bottle


InnerRhythms-bluetoothcall  
InnerRhythms-bluetoothcall  

Exploring the stomach with a bluetooth call

Advertisement