Page 1


I starten af august 2012, fandt Københavns modeuge sted. Her blev vi introduceret for modens kommende tendenser SS13, der blandt andet byder på silke, læder, en fin forarbejdning, pasteller, nøgenhed, klassisk og minimalistiske designs, inspiration fra 50’er og 60’erne og feminine jakkesæt. Vi så også den grå farve gentagende gange, som måske godt kunne gå hen og blive den nye sorte til sommer. Med inspiration fra trendspotting og trendbureauer, catwalken SS13, samt stemningsplanche fra pejs toolbox for forår/sommer 2013 og mangfoldige kilder, vil jeg sætte mig ind i modens trend SS13. Med temaet flow fra Pej spring/ summer 2013, vil jeg visualisere stilen i et moodboard og designe en kollektion til en konkret målgruppe. Med projektet vil jeg sætte mig ind i nutidens mode (fashion now), og med inspiration fra stemningsplanchen ”see through me” – side 16 i flow oplægget, vil jeg komme med mit bud på en kommende kollektion til Spring/summer 2013.

Problemformulering: Hvordan kan jeg ud fra trendbureauets oplæg skabe mit eget udtryk igennem en kollektion, som arbejder med balance mellem flow og elegance?


Ved min underskrift bekrĂŚfter jeg pĂĽ tro og love, at denne opgave er udarbejdet af mig personligt, og at jeg ikke uretmĂŚssigt har benyttet ikke navngivne kilder. Dato _______________________________________________________ Underskrift __________________________________________________


“Da modeugen fandt sted i august 2012, så vi blandt andet at den kommende sommer kommer til at bære præg af mange transparente textiler. Modetendenserne til foråret og sommeren 2013 byder også på en blid nostalgi, arkitektoniske former, masser af glitter og en back to basic tendens. Farver og liv i moden mangler der ikke til foråret og sommeren. Dog har designerne holdt sig til den skandinaviske mode. Dette ses blandt andet på deres sikre og enkle farvevalg, hvor den hvide, grå, æggehvide, sorte og gule er gennemtrængende. Der bliver bestemt ikke langt skjul på farverne i sommerens kommende kollektioner, men derimod holder designerne sig til den røde tråd i deres kollektioner, hvor vi blandt andet ser klare pasteller med et flow i.”

DIGITALS Er en trend vi kommer til at se meget til i sommeren 2013. Her er der nostalgi i luften og der skabes en levende garderobe. Der leges med farve kontrasterne, som vi blandt andet ser hos Malene Birger, Adidas, Stylein og Stine Goya. Hvor der leges med kontrasterne mellem det nye digitaliserede og det gamle analoge, kunstige materialer og farver der dukker op i en 1990’er silhuet, og hylder dermed den tidlige digitale ungdom. Hypermoderne farver som fluropink, limegrøn og klar orange spiller op til æggeskalsgrå og blå nuancer fra en tidligere, underudviklet digital verden. Dette ses blandt andet hos Wackerhaus, hvor Trine bruger rigtig mange varme farver.

SHAPE SHIFTERS SETTLERS Inspirationen er hentet fra den enkle æstetik skabt af de amerikanske nybyggere i det 19. århundrede. Looket omfatter en klar prærie-stil, der kommer til udtryk i en heldækkende ofte hellang silhuet af lag-på-lag læg og cardigans. Dette kan man stort set fornemme, hos mange af de danske designere som blandt andet Bruuns Bazaar, Whiite, Stylein og en smule hos Designers Remix. Med reference til Amish påklædningen, er trenden baseret på mørke nuancer; sandede og støvede toner domineret af sort, hvid, mørkeblå og brun. Ud over de mange pasteller og ferskenfarver, ser vi også den hvide farve, som en gennemgående farve i alle kollektioner, som bliver en vinder denne sæson sammen med de transperante textiler, som sammen sætter en rød tråd og giver et klart tema med de milde lyse nuancer til sommeren 2013 i Danmark.

Volumen kan ikke blive stor nok, når det gælder disse arkitektoniske vidundere. Arkitektoniske former og overraskende silhuetter karakteriserer nemlig Shape Shifters. Det gælder det strukturelle og skulpturelle design, syntetiske materialer – ofte stive materialer som neopren eller hårde organzaer – skåret, så der skabes dramatiske volumener og næsten rustningsagtigt udtryk, som blandt andet ses hos Anne Sofie Madsen og Freya Dalsjö.

GLITTERATI Der ses masser af print og farver, der clasher og masser af etniske vibrationer samt tøj med inspiration hentet i 1970’er formerne. Et væld af geometriske print og strikkede mønstre kolliderer med multi-etniske print, palietter, bijouteri og store håndtasker, der hylder Cher’s looks igennem årtierne, som ses hos både Wackerhaus, Stine Goya og Adidas. Men også hos Designers Remix kan man fornemme de metalliske elementer.


“ I modsætningen til den sikre skandinaviske mode, har designerne udenfor Danmark turde lade sig inspirere og designe styles i transparente textiler, bruge mange skarpe farver og mixe prints. “

I SS13 kollektionerne hos de internationale designere er tonen angivet med de lyse nuancer. Hvid er farven alle er enige om, med løftet om en mild, blød og afdæmpet stemning og univers. Dette ses blandt andet hos Givenchy, Viktor&Rolf, Alexander Wang og det største internationale modehus Burberry, hvor der bliver brugt beroligende og lindrende farver til sommerens mange momenter, og den ideelle ledsager til det klare, skarpe, grafiske fokus, der også vinder stort ind denne sæson hos mange de internationale designere. Overfloden af tern og striber, farveblokering og motiver skaber et klart brud med det retro-romantiske, som standhaftigt varsler med en moderne kunstnerisk vibe til kollektionerne. Vi ser blandt andet mange grafiske former og vilde blok farver hos Phillip Lim, Alexander Wang, Loui Vuitton og Stella McCartney. hvorimod designere som Maurizio Pecoraro, Lanvin, Topshop og Givenchy bruger flere luftige materialer der giver den ultimative komfort. Med en overbelastning af metallisk på runwayen, bliver vores vores opmærksomhed fokuseret mod en mere futuristisk og minimalistisk sensibilitet for SS13. Dette ses blandt andet hos Alexander Wang med rene linjer, skarpe manchetter og lag af dekorationer, denne tendens er over toppen med glamour. Balmain, McQueen og Antonio Berardi spillede en central rolle i at hjælpe denne tendens til at udfolde sig. De flydende, tætsiddende linjer og skarpe, rene snit løfter sommerens garderobe. Til slut bærer kollektionerne præg af gårsdagens sæsoner, specielt 40’erne og 60’erne og ligeledes er der hentet inspiration fra fjerntliggende steder, herunder Japan og dets traditioner, hvorfra zen-stemningen præger en række kollektioner.


FASHION NOW Designere i danske tøjfirmaer henter inspiration fra mangfoldige kilder, men trendspotting og brug af trendmateriale fra ”trendbureauer” og selvstændig stillingstagen til tematikker og udtryk er en central kompetence for kommende designere. Mode, trend og tendenser er noget der i dag ikke kun bliver trendsat af bureauer og designere, men lige så meget af individerne selv. Hvis vi kigger tilbage på 60’ernes mode, skulle tøjet være ladylike, som blev trendsat af blandt andet Coco Chanel, der prægede modebilledet med snævrer nederdele og jakker uden kraver.

“SEXEDE LÅRKORTE NEDERDELE OG SUPER SLANKE MODELLER” Håret skulle touperes eller permanentes med Carmen Curlers. Her var det altså designerne, som trendsatte hvordan stilen skulle være. Lige indtil ungdomsoprøret i 1968, hvor de unge frigjorde sig fra de gamle normer og skabte deres egen trends med sexede lårkorte nederdele og de super slanke modeller som Twiggy kom frem. Lige siden midten af det 19. århundrede, er moden blevet anvendt i en bestemt retningsændring. Her taler man om en generel trend, som bevæger sig i en bestemt retning.


VORES SAMFUND IDAG Vores samfund i dag er præget af hastige forandringer og en trend bevæger sig derfor med en bestemt tid og hvilke værdier der våger over vores samfund. Det er netop dette, som gør sig gældende for en trend. En trend opstår og forsvinder i et konstant tempo og har indflydelse på stort set alt. Dette gælder blandt andet vores arbejde, den måde vi bor på og om man er bevidst om sig selv og sit udseende, eller vælger at lade sig stå til. Et individs stil bliver bestemt af hvilke omgivelser de befinder sig i og hvilke idoler der inspirere dem. Når man taler om, hvilke individer en trend påvirker, kan man gå ind og kigge på sociologien i samfundet. Kort fortalt betyder sociologi: studiet af mennesket som individer i grupper eller som hele samfund. Når vi kigger på moden i dag, bliver modeskaberne nødt til at analysere og bestemme sig for en målgruppe, som de vil designe til. Dette skyldes netop at vores personlighed bliver skabt i samspil med omgivelserne, og der derfor ikke ligesom i 60’erne, hvor der var en bestemt retningsændring, men her er der flere forskellige retninger alt efter hvilken socialgruppe man tilhører, og dette bliver designerne nødt til at tage højde for, når de bestemmer sig for at lave en ny kollektion. Ligger kunden i det blå segment af minervamodellen, er hun mere materialistisk, og vil gerne bruge penge på at se godt ud og gå i dyrt tøj. Hvis vi i stedet har med en målgruppe at gøre, som går op i at købe noget tidsløst tøj, så ligger kunden måske i grønne/rosa felt i minervamodellen. Minervamodellen bruges til at anskue samfundet og de livstile som folk ønsker. Når man som designer skal ny kollektion, lader man sig oftest inspirere af den målgruppe, som man høj sandsynligt allerede har bestemt, da man startede sit brand op. Folk bliver opdelt i forhold til, hvor moderne de er, og om hvorvidt de har en materialistisk eller idealistisk tilgang til livet. Det kaldes også livstilskulturer, og er en væsentlig del af en designproces i dag. En målgruppe har især stor betydning for at brands udvikling, for hvis man fastlægger sig forkert på en målgruppe, så ender man ud med et produkt, som ikke er til at sælge. Den blå og den grønne livstil har fokus på at leve moderne. et handler om at rejse, prøve ny mad, bruge de nye teknologier og generelt stræbe efter at være moderne. Den rosa og den violette livsstil er traditionelle måder at leve på, for de går op i traditioner og gamle værdier. Den blå og den violette har desuden en materialistisk tilgang til livet, imens den grønne og rosa har en mere idealistisk livstilgang.


MÅLGRUPPE Kvinden der har styr på sit liv, og ikke er bange for at sige sin mening. Hun går op i kvalitet og følger hendes mavefornemmelse, når hun er ude at købe nyt tøj. Selvom kvinden lægger vægt på kvalitet, går hun lige så meget op i nutidens trends og hun vil hellere spare sammen til et unikt stykke tøj i en højere prisklasse, end at købe high street, som alle går i. Kvin-

som er en model til at anskue Minerva modellen er en model til at anskue samfundet og de livsstile, som folk ønsker. I minervamodellen opdeles et individ alt efter hvor moderne de er, og om hvorvidt de har en idealistisk eller materialistisk tilgang til livet. Dette kalder man også for livstilskulturer.

den er karrierelysten og struktureret. Hun kan godt lide at have styr på hendes liv, og bruger hendes iPhone og kalender flittigt, til at skrive møder, cafe besøg og andre begivenheder ned. Hun elsker at rejse på forretningsrejser til New York, lige så meget som en ferie på Bahamas med familien. Familiens hjem er stilrent og minimalistisk. Selv i hjemmet går kvinden op i en indretning, som er unik og ikke ligner andres. En god morgen for karrierekvinden starter med en times yoga efterfulgt af en ’Latte to Go’. Kvinden er kulturel. Hun kan godt lide at læse en god bog, tage en tur i teateret med hendes mand, eller i balletten med veninderne, efterfulgt af drinks og en lille bytur. Hun kan dog også sagtens finde på at tage hendes børn med i cirkus, som kan give et lidt anderledes pust til hendes travle hverdag på kontoret, hvor hun til hverdag beskæftiger sig med mode og livstil. Kvinden føler sig også selv godt tilpas med selv, at være i manechen. Kigger man på nærmere på målgruppen, kan man samtidig se en lighed i miner vamodellen,

Livsstile: Alt lige fra tøjstil, uddannelsesvalg, fritidsaktiviteter, boligvalg/boligindretning til politiske valg er nogle af de elementer, der er bestemmende for, hvilket livsstilssegment vi tilhører. Vores livsstile handler om vores forbrugsmønstre, og hvordan vi vælger at indrette vores liv. I minervamodellen opereres der med fem livsstilssegmenter: det blå, det grønne, det rosa, det violette og det grå segment, der overvejende omfatter unge, der endnu ikke er fastlåst i en af de fire andre grupper. Det grå segment består også af mennesker, der ikke kan placeres i de andre grupper (en rodekasse).


Når man skal tilpasse et produkt til et bestemt marked, benyttes minervamodellen til at begrænse en målgruppe, ved at indpasse individerne efter deres livsstile og idealer. Kigger man på ”kvinden” i dette tilfælde, vil hun befinde sig i det blå segment af minervamodellen. Dette skyldes blandt andet, at hun er en karrierebundet kvinde, som følger med tiden og selv prøver på at præge den, uden frygt for forandringer. Kvinden realiserer sig selv i praktisk handling, ikke gennem refleksion over eksistensen. Hun en høj uddannelse eller har en høj status på jobbet, hvilket også gør, at hendes levestandart er derefter, og hun føler derfor heller ingen skyldfølelse over forbrug. Jeg må altså konkludere, at vores kvinde lever et meget moderne liv, dog hælder hun også lidt over til det grønne segment. Da hun ved siden af hendes karriere, også har mand og børn. Ved siden af hendes job, kan hun også godt lide at tage på ferie og lukke af for arbejdet eller være kulturel, hvilket ligger til det grønne segment. Derudover må vi også regne med, at nogle få af ”vores kvinder”, ligger i den lidt yngre målgruppe. Disse har måske nogle forældre, der ligger i det blå segment, eller også prioriterer de deres penge anderledes, og godt kan lide at købe dyrt. Disse må vi placere i det grå segment, da de endnu ikke helt har et fast ståsted.

See Through Me - Stemning fra Pejoplægget Flow


STEMNING Spring/summer 2013 er præget af Skandinavien og den minimalistiske stil, men tager samtidig afsæt i trendoplægget Flow og stemningsplanchens See Through Me. Stemningen i kollektionen er præget af daggryet der falder over New Yorks gader, imens at de sidste biler forlader gaderne og larmen flyder stille hen imens man kan ane fuglene i solnedgangens aftenskær. Der luger en flydende stemning i kollektionen, hvor skæret fra solen får lov at falde igennem de transparente gulvlange gardiner, som kun lige lukker dagslyset ind, og efterlader de nysgerrige blikker derude. De varme sommeraftener på markerne, bidrager med den gyldenbrune hud og tilsætter en varm gyldenorange farve, som gør at kollektionen forbliver varm i de meget kølige og minimalistiske farver. Begrebet flow refererer til en mental tilstand, hvor man opsluges af nuet og glemmer tid og sted. Som trendtema afspejler Flow livsglæde og spirituel balance i en verden, hvor detox fra larm og indtryk er et menneskeligt grundvilkår for overlevelse. Balance mellem teknologi og sanselighed er et centralt omdrejningspunkt, og temaet hylder taktilitet og berøring i grænselandet mellem organisk og hishtech formsprog. En næsten overjordisk aura omkranser det æstetiske udtryk, hvor refleksion og sanselige værdier er i centrum. Optimisme og begejstring for innovation aflæses i kunstinspiration, der særligt kommer fra installations- og performancekunst.

COLOR BARCODE

Farverne i kollektionen er bleget af solens skarpe stråler, som giver et raffineret udtryk til Flow. De solkyssede sorbetnuancer af koral, gul, blå og rosa optræder sode om side med syrlige sommerdråber af den gyldne orange. Looket er rent og enkelt, men komplekse detaljer fanger øjet og farvekombinationer føjer en sitren til et udtryk, der på én gang er nedtonet og sprælsk.


S EE T H ROU G H M E Der er masser af inspiration at hente i de digitale kunstværker. Designerne arbejder med visuelle udfordringer og overraskende kombinationer mellem kunstige materialer og organiske udtryk. Komfort og bevægelighed er i centrum i moden, hvor sportsreferencer præger udtrykket. Lethed og gennemsigtiged kendetegner materialevalget, og såvel matte som blanke overflader understreger det sporty look. Inden de transperante tekstiler kan man ane kvindens nøgnekrop. Hele denne Se Through Me stil er sit helt eget mysterium.

MOODBOARD


DESIGNPROCESSEN

I dette afsnit har jeg ud fra mit moodboard og stemningsplanche ladet mig inspirere. På de næste sider ses den proces jeg har været igennem, fra den første streg på skitsepapiret, til de færdige styles. Jeg har ladet mig inspirere af de traparente elementer i moodboardet, som kommer til udtryk igennem en lidt “hemmeligheds” stemning, som blandt andet ligger og gruer over stemningsplanchen, hvor der selv skal fortolkes. Formerne er inspireret af moodboarded “see through me” fra pejoplægget Flow SS13. Her ses mange organiske former, som jeg har valgt at trække med over fra blandt andet den organiske stol og lamperne i tråde fra Nendo. Ønsket om at give kollektionen et lille twist af “see through me” stemningen, kommer blandt andet til udtryk i de mange designs, hvor det er muligt kun at ane en lille smule hud. At kunne se nøgenheden, uden at se mere end nødvendigt, og gerne vil have mere, er dette som ligger og gruer over kollektionen. Skitserne ses som en igangsvinkel til den egentlige kollektion, og der har her været plads til at udfolde alle ideer og vende dem op og ned. I denne proces var alle ideer gode og alt blev skitseret ned. Dette ses på siderne 19-22. Efterfølgende blev ideerne så indgrænset til nogle mere målfaste ideer, og der blev ændret på de tidligere skitser, hvor der blandt andet blev taget lidt fra den ene og tilføjet til den anden, for at kollektionen kunne få en rød tråd.

Dette ses på side 23, hvor skitserne blev videreudviklet. Efterfølgende tog blev inspirationen fra moodboarded og de sidste skitser sat i perspektiv og den endelige udvælgelse fandt sted. Kollektionen skulle bære præg af augustmåneds sommeraftener, transparence og himlens klare og minimalistiske look. Alt dette skulle koges sammen til en kollektion, hvor målgruppen både skulle kunne handle sporty, til business og til shoppe ture og fest. Skitse nummer et på side 23 blev derfor ændret i designet, så det blev til en sporty badedragt, med snit, så man kunne ane den nøgne hud. Der blev taget inspiration fra skitse 2, 3 og 5, som mundede ud i 2 par bukse og et par jeans. De hullede ærmer på skitse 3 og strikvesten på skitse 6 blev til en cardigan med store strikkede masker i stedet, så det blev muligt at se ind til huden. Et mere business/kontor look fremkom i skitse 7, som i stedet blev designet til et shorts suit med short og jakke, som kan bruges til lune sommerdage på kontoret, hvor bukserne er for varme. Skitse nummer 9 og 10 faldte udenfor kollektionen, og disse blev derfor frasorteret. Til sidst mundede skitserne ud i nogle modetegninger på side 24 og 25, som blev til den endelige kollektion.


SEE THROUGH


SS13


OPSYET STYLE Ud af kollektionen har jeg valgt at sy denne jakke op, som er inspireret af de organiske former. Ærmerne er inspireret af Nendo lamperne fra pejoplægget “see throug me”, hvor pæren er indkrænset af et net. Ærmerne på jakken er som et slags net af tråd, som man kan se igennen.

MATERIALER Jakkens yderstof og foer består af 100% polyester. Stoffet er satin, men vendt om, så vrangen af satinstoffet bliver brugt som yderstof. Polyester er et af de mest brugte tekstiler i tøjindustrien, hvor kun bomuld overgår. Fiberen er meget glat og fin, som nogle gange gør den svær at skille fra polyamid. Fordelen ved at bruge polyester er blandt andet at den ikke har tendens til at krympe og samtidig er nem at pleje. Netop på grund af dens lave krympningstendens, er den attraktiv at blande med bomuld, da bomuld har en større tendens til at krympe, som bliver nedsat når bomulden blandes med polyester. Dog kan en af ulemperne være, at trådene i netop satin polyester, som jeg har valgt at arbejde med, er meget skrøbelige, og dette gør, at de har nemt ved at blive udsatte for skader, og hurtigt bliver meget grimme. Satin er et vævet stof, hvor skudtråden løber over 3-5 kamtråde, før det går under 1 kamtråd, inden den næste skudtråd bliver forskudt.


Denne teknik bruges for at gøre stoffet helt glat. Under vævningen bruges der to forskellige tråde (kamtråd og skudtråd). Dette er med til at påvirke stoffet udseende, og det skifter her farve alt efter hvordan det vender. Fibrene i polyester har en god styrke og er utrolig stærke, som gør at den sagtens kan bruges helt alene, men også sammen med andre fibre. Polyester er en meget attraktiv kemofiber, som betyder et det er en industriel fremstillet fiber. Fiberen er udviklet for at billiggøre silkestoffer, som er en meget dyr tekstilvarer. Den første kunstige silke blev fremstillet i Frankrig i 1890. Kemofiberen findes både som filament og stapelfiberen, hvilket bestemmer om de lever op til kravet om blandt andet deres styrke og elasticitet. Her er stapelfiberen egnet til spinding, modsat filament, som er en endeløs kemofiber, der bliver samlet sammen til en tråd. Kemofiberen bruges både som ren polyester, men også i en blanding med andre fibre.

Fra venstre: foerstof, satin stof til jakken, med vrangen yederst og chiffon stof til de transparente skuldre.

Satinstof: forskel på ret og vrang. Ret siden er helt glat på grund af teknikken med skud og kamtråd.


MODELKORT


MØNSTER KONSTRUKTION Jakkens grundmønster er fundet i _____, hvor jeg som udgangspunkt har taget et mønster fra en cardigan, og selv konstrueret videre på mønsteret. Ærmerne på jakken er ranglanærmer, som går op over skulderen til halsen, i stedet for at slutte af ved armhulen/skulderen. Jakkens mønster består i alt af 5 dele samt 2 dele til trådnettet over skuldrene. Til at starte med, blev jakken syet op i staut, for at få en fornemmelse af, hvordan hele konstruktioneen vil se ud, inden den konstrueres i det rigtige materiale.

Mønsteret tegnes op

Ærmerne syes sammen med bagstykket

Ærmerrne syes sammen

Da jakken er konstrueret og syet op i staut stof, sættes den på en gine, og der bliver målt af, hvor trådstykket ved skuldrene skal sidde. Dette tegnes op og der lægges 1 cm sømrum til indad, for at der er noget at give af. Efterfølgende klippes skulderstykket ud (se billede til højre), og dette bruges som mønster. Mønsteret til skulder stykket tegnes op på chiffon stoffet, hvor der lægges 2 cm sømrum ti. 1 cm fordi der blev taget 1 cm af fra selve jakken, og 1 cm fordi der skal lægges 1 cm sømrum til overalt på stauten. Der ligges tråd ud i baner, som tapes fast med syrefrit tape i siderne. Efterfølgende syes der oven på det syrefrie tape. Tapen bruges til at holde trådene på plads. På stauten blev trådstykket foldet på midten (ret mod ret), og der blev efterfølgende syet, så den fik en flot samling på midten. Dette kom dog til at se meget tungt ud, og jeg besluttede mig derfor for, at der på det rigtige materiale kun skulle sige lige ud, uden fold.


KONSTRUKTION jakke

Der tegnes 2 forstykker op, Der lægges 2 cm sømrum til møn- Stykket til chiffon/garn skæres Så det kun er det resterende et bagstykke mod fold og to steret. væk ærme der skal tegnes op. ærmer op.

Skulder/ærme stykket tegnes op på Der klippes garn til Garnet ligges ud, så det pas- Garnet tapes fast til chiffon delen, så chiffon stoffet, som klippes ud. ærmerne. ser med chiffon stoffet. det er næmmere at sy sammen.

Når alle delene er syet ret mod ret, syes først foer på ærmestykket, ligesom var det ærmet uden skulderstykket. Efterfølgende syes bagstykkefoer sammen med de to forstykke-foer, som syes sammen med jakken forneden og i dens to forstykker. Herefter syes armhulefoer sammen med jakkearmDer sættes syrefrit tapes på langs, hvor Skulderdelen syes på resten af ærmet, in- hulerne og først til sidst syes jakkens der på stauten var en foldning. Her den hele jakken syes sammen. Derefter syes ærmer sammen. Efterfølgende presses syes oven på tapen, så den får en flot alle delene sammen ret mod ret. skildning. Tapen pilles derefter af. jakken, så syningerne bliver pæne.


Teknikfag  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you