Page 1

Us apunteu amb nosaltres? Us passareu molt bĂŠ!!! Si ets un adult que no va poder aprendre anglĂŠs de petit o ets un estudiant que vol millorar l'anglĂŠs dons aquest es el lloc perfecte. Tria l'hora que vulguis venir a fer classe, qualsevol dia de la setmana durant tot el dia. Us prometem de que no hi hiura examens. No t'aboreixis aquest estiu vina amb nosaltres i passet un estiu inolvidable.

Si us voleu apuntar o teniu algun dubte envieu-nos in missatge a: escolaangles@gm ail.com o truqueu al 213682147.

Tots els professors son aglesos. A final d'any es fa un intercanvi a Anglaterra per aquells que vulguin anar-hi. I els que no vulguin, podran passar una setmana en el ciutat central, Londres.


L

es escoles disposen de deu aules amb la qual cinc tenen ordinador. L'edat que tinguis no importa, només heu d'emplenar un informe dient de com aneu d'angles i nosaltres os repartim a la classe que os vagi bé. També hi ha una biblioteca a on es pot llegir, fer deures o anar a l'ordinador. Però només hi poden anar els que facin classes a l'escola. Com os hem dit abans no hi ha examens pertant tampoc hi ha deures però per aquells que els hi costa aprendre angles els fem fer jocs de pronunciació.

Les escoles es troben a tres llocs del Baix Empordà:

Moltes de les classes son així

El curs d'angles de 16 anys amunt l'any passat al vitge a Londres

angles en un estiu  

Pràctiques de maquetació amb SCRIBUS. 4t ESO

angles en un estiu  

Pràctiques de maquetació amb SCRIBUS. 4t ESO