Page 1

Divendres 3 de Març 20:00h Inaguració Teatre dels Lluïsos de Gràcia Donem la benvinguda a la segona edició del Màgicus-Festival de Màgia Jove de Barcelona amb un breu cerimònia conduïda per l'il·lusionista Oscar Masdeu. 20:30h Concurs de Joves Mags Teatre dels Lluïsos de Gràcia Un dels principals objectius d'aquest festival és promocionar als mags més joves i, per aquest motiu, el concurs es converteix en un dels actes més destacats. Un concurs obert a qualsevol mag de fins a 25a anys on el jurat format per professionals de la màgia i del teatre i membres de l'organització valoraran la tècnica, la originalitat i la posada en escena. Els concursantsparticiparan dividits en tres categories: -Infantil (fins als 13 anys). -Màgia General. -Màgia de Saló (participativa)

El jurat atorgarà tres premis (12, 2n i 3r classificat) per a la categoria infantis, un primer premi per a casa una de les altres dues categories (Màgia Gnereal i Màgia de Saló) i un Gran Premi del Festival de Màgia Jove de Barcelona, que serà escollit d'entre els participants a les categories de Màgia Gneral i de Màgia de Saló Podeu consultar les bases i inscriure-us al concurs a www.festivalmagicus.blogspot.com o presencialment als Lluïsos de Gràcia. Entrada gratuïta.

Dissabte 4 de Març 17:00h Tallers de Màgia Mags professionals us ajudaran a conèixer el meravellós món de la màgia. La Cia. Màgic Sergio condueix un taller per a tots aquells que vulgeu iniciar-vos a la màgia amb alguns jocs bàsics i senzills per deixar fascinats a familiars i amics. Els tallers tenen places limitades. El preu de la inscripció és de 5€ per al taller de principiants i de 15€ per al d'avançats, material inclòs.

Diumenge 5 de Març 18:30h Gala Nacional de Màgia Jove El teatre dels Lluïsos de Gràcia acull una mostra dels mags més joves i amb més projecció del nostre país. Procedents de deiferents punts de Catalunya. Màgic Sergio (Presentador) SerMàgic (Màgia general) Charlie Mag (Manipulació) Karlus (Màgia Còmica) Oscar Masdeu (Grans Il·lusions) Durant la Gala Nacional també actuarà el guanyador del Gran Premi dels Concurs de Joves Mags. Entrades: 5€ Intantil (fins als 10anys) /10€ Adult Reserves a, www.festivalmagicus.blogspot.com o als Lluïsos de Gràcia(Pl. del Nord 7-10, Barcelona / 93 218 11 49) A c r e d i t a c i o n s M à g i c us 2 0 1 2 . Enguany teniu la possibilitat d'obtenir una acreditació que us donarà accés a totes les activitats del Festival de Màgia Jove de Barcelona fent un únic pagament i amb un important descompte. Podeu escollir entre tres tipus d'acreditació


Organitza:

Com podreu veure al programa, aquest any el Màgicus torna carregat d'activitats que tenen com a principal objectiu donar a conèixer als mags més joves del país, tant als que tot just comencen com als que ja s'han fet un lloc entre els il·lusionistes de prestigi. Només ens queda, doncs, donar les gràcies a tots els artistes i voluntaris que faran possible aquesta tercera edició i convidar-vos a gaudir durant uns dies de la màgia més jove.

Col·labora:

Amb el suport de:

Organitza: CIA. Mag Oli i Lluïsos de Gràcia.

Que estigueu llegint aquestes línies significa que, de nou i un any més tard, Barcelona es tornarà a omplir de mags i de màgia durant tot un cap de setmana, significa la tercera edició dels Màgicus Festival de Màgia Jove de Barcelona ja a rri b a t .

3, 4 i 5 de Març del 2012

triptic19  

Donem la benvinguda a la segona edició del Màgicus-Festival de Màgia Jove de Barcelona amb un breu cerimònia conduïda per l'il·lusionista Os...