Page 1

PATROCINADORS

L'ESTARTIT COSTA BRAVA Disfruta de les millors condicions climàtiques. En aquest mapa podeu

consultar tots els destins turistics dels quals podeu gaudir a la zona de L'Estartit, Els Griells, Torrella de Montgrí i rodalies.

Numeros d'interès: 972751717 972751910

http://www.visitestartit.com/

Passa de banyarte en la platja de l'Estartit a una caminata de muntanya pel massis del Montgrí!


L'Estartit és una població pertanyent al municipi de Torroella de montgrí. Un poble característic pel turisme que reb cada any, provinent dels països com Holanda, Anglaterra, França, Bèlgica, etc. on pots gaudir de la platja i de la muntanya en escassos minuts.

ZONES TURÍSTIQUES PER VISITAR

LA PLATGETA: La platgeta és una platja artificial. Al costat té el port on podrem veure els barcos turístics o pesquers entrant i sortint d'ell.

ROCA MAURA: Si vols deixar la platga i fer una excursió per la montanya pots anar a la Roca Maura per gaudir d'unes vistes precioses al Mar Mediterràni.

LES ILLES MEDES: Les Illes Medes són un paratge natural al qual podem accedir amb els barcos Nautilus, per poder descobrir totes les formes de vida que habiten en elles. Gràcies als vidres transparents que te en la zona inferior podem veure els peixos i algues que estan protegits en els voltants de l'illa.

triptic16  

Disfrutadelesmillors condicions climàtiques. Passadebanyarteen laplatjadel'Estartita unacaminatade muntanyapelmassis delMontgrí! Numerosd'in...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you