Page 1

www.facebook.com/JoachimWaagaard


HVA ER DRIFTING? Drifting er 100% Action! Med bakgrunn fra rally og japanske fjellveier har drifting blitt en av verdens raskest voksende motorsporter. Drifting handler om å kontrollere en bil som er ute av kontroll - helst med full gass og bred sladd. Det handler om å lage et så spektakulært show som overhode mulig. Drifting skaper et varig inntrykk hos publikum og fans.

Drifting som konkurranseform er organisert etter utslagsmetoden. To og to sjåfører kjører mot hverandre i par, og tre dommere samt publikum bestemmer hvilken sjåfør som går videre. Til slutt står man igjen med en vinner. Det kreves ekstrem bilkontroll når bilen kontrolleres sidelengs i hastigheter opp mot 200 km/t - spesielt når målet er å ligge centimetere fra motstanderen. Drifting er en ung, spennende motorsport som appellerer til unge mennesker.


JOACHIM WAAGAARD

En av de mest profilerte i drifting- og Gatebilmiljøet her i Norge, med utallige reportasjer i magasiner og på nett. Han er i topp sjiktet innen norsk drifting også med god erfaring som mekaniker for Fredric Aasbø i USA, Qatar, Abu Dhabi og Europa. Joachim Waagaard er veldig entusiastisk og er aldri redd for en utfordring. En person som aldri gir opp. I 2013 deltok han bl.a. i to løp i Europas tøffeste drifting serie, Drift-Allstars med høyest kvalefiseringsresultat blandt de norske. Sommerens høydepunkt var Gatebil på Rudskogen i juli, med over 50 000 besøkende. Totalt var det over 80 000 besøkende på Gatebil festivalene i 2013 Målet for 2014 er å bli norgesmester i drifting og gjøre seg bemerket internasjonalt med å konkurere i Drift-Allstars Europe. Det langsiktige mål er å kjøre Formula Drift i USA.


SPONSOR? I 2014 skal han være med som hovedperson i et av programene i serien “Normal Galskap”. Programmet vises i beste sendetid på NRK1 med Are Sende Osen som programleder. De vil følge Joachims vei mot VM i Breisladd på Gatebil i Juli. Som sponsor vil dere få en unik markedsføringsmulighet. Joachim ønsker å representere deres firma på en profesjonell og positiv måte.

Joachim Waagaard Motorsport kan stille på messer og events med bil, team og utstyr etter avtale. Kan brukes i markedsføring, promotering av deres firma og teambuilding. Det kan også tilbys skreddersydde events hvor dere kan se bilen i aksjon, være en del av teamet og få muligheten til å være passasjer i det som kanskje er norges heftigste driftingbil. En opplevelse helt utenom det vanlige.


MAZDA RX7 V8

Joachim Waagaard Motorsport’s Mazda Rx7 er en av Norges mest anerkjente og profesjonelle driftingbil som bl.a. ble kåret til nest beste «Årets Gatebil 2012», kun slått av den fabrikks-bygde Toyota GT-86X av Fredric Aasbø. I 2013 ble den kåret til årets fineste driftingbil i Powerdrift Serien. Bilen er utstyrt med en kompressormatet Corvette V8 motor, Nascar girkasse og bakaksel. Med over 600 hestekrefter og heftig lyd er denne bilen en publikumsfavoritt!


Joachim Waagaard PHONE : +47 934 90 178 EMAIL : jwaagaard@hotmail.com

Joachim Waagaard Motorsport 2014  
Joachim Waagaard Motorsport 2014  

Sponsor proposal 2014

Advertisement