Page 1

n

Ze

b en

2 0 1 2/20 1 3

P.O.P.

va

Jim


Waar sta ik? Wat kan ik al? Op dit moment ben ik de laatste paar dingen van het jaar aan het doen, portfolio gesprek etc. Ik heb naar stageplekken gezocht en heb ondertussen een afspraak om op gesprek te komen, na dit jaar weet ik wat mijn beste punten zijn, zoals logo’s en flyers ontwerpen en een P.V.A. en P.V.E. opstellen en ook volgen zoals het hoort. De programma’s die ik het best beheers zijn Indesign en Illustrator.

Waar wil ik naartoe? Wat wil ik bereiken? In mijn stage periode wil ik erg graag de programma’s (Indesign, illustrator en Photoshop) en het hele proces om het ontwerpen van een product (communicatie met de opdrachtgever, zenden naar de drukker enzovoort.) leren kennen. Ik wil de technieken van de programma’s beter onder de knie krijgen zodat ik mijn ontwerpen beter kan uitwerken zoals ik ze zelf ook voorstel, nu kan ik dat nog niet zo goed.

Hoe ga ik dit behalen? Dit wil ik behalen door op mijn stage allle informatie en tips goed op te slaan, naast het logboek wat je moet maken wil ik voor mij zelf een soort logboek maken over wat ik per week heb geleerd en waar ik nog aan wil werken.

Wat heb ik daarvoor nodig? Een goede stageplek waar ik me thuis voel en wat bij mij past. Zelf moet ik ook enthousiast en leergierig overkomen, dus geen luie houding! Voor het logboek heb ik een computer,.

P.O.P.  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you