Katalog | Efterår/vinter 2021

Page 1

EFTERÅR/VINTER 2021

Tlf.: 65 37 15 16

www.frøruprejser.dk


Indholdsfortegnelse Rejser Skagen

3

Fejø

15

Bornholm

4

Sylt og Hindenburgdæmningen

15

Nordsjælland & København

4

Svelmø

15

Polen

5

Friedrichstadt

16

Berlin

5

Politimuseet

16

Lübeck

6

Hvidsten Kro

16

Juleaften i Sæby

6

Æblerov på Sydfyn

17

Nytår i Skagen

7

Krimimesse

17

Tranedans, Sverige

7

Verdens Ende

17

Læsø

8

Knuthenborg Safaripark

18

Bad Berleburg

8

Trekantruten

18

Skt. Hans i Skagen

9

Gisselfeld Skovtårn

18

9

Ud i det blå

19

Dronningens Broderier

19

Holmegaard Værk

19

Underholdningsture

Randers Regnskov

20

Rottefælden

Tirpitz

20

Christiansborg

20

Astrid Lindgrens Verden Holland

10

10

Endagsture

Rejsefest i Holbøl

21

11

Jul på Bredebro Kro

21

Sommermarked på Gram Slot

11

Julemarked i Husum

21

Silkeborgsøerne

12

Jul På Humlemagasinet

22

Fanø

12

Jul på Bakken

22

Ree Park Safari

12

Jul i Nyhavn og Christania

22

Fattiggården

13

Samsø

13

Praktisk

Havevandring i Universe

13

Kalender

23

Frederiksborg

14

Opsamlingssteder

24

Sejltur på Slien

14

Køreplan

25

Sejltur på Haderslev Fjord

14

Rejsebetingelser

26

Rendsborg


REJSER Skagen

PRIS

Billede taget af: Mette Johnsen

2595,-

3 dage med afrejse mandag d. 13 september Vi kører forbi Hvidsten og den smukke tur langs Mariager Fjord på vores vej til Foldens Hotel i Skagen, hvor vi skal se nogle af de største seværdigheder. Vi lægger bl.a. vejen forbi Den Tilsandede Kirke, Grenen og Råbjerg Mile. Der er også tid på egen hånd til at besøge Skagens Museum, Michael og Anna Anchers Hus eller gå en tur i byen og nyde stemningen og de charmerende gule huse eller kigge ind i en af de mange forretninger. På hjemturen kører vi forbi Ørnereservatet. Der er tid til at købe frokost i den hyggelige by, Lønstrup.

+

Prisen inkluderer følgende: Hotel med halvpension begyndende med aftensmad første dag og sluttende med morgenmad sidste dag. og entré til Ørnereservatet

% Ikke inkluderet i prisen: Frokoster, drikkevarer, øvrige entréer Opsamling 2

Hjemkomst i Odense ca. kl. 19:30

Billede taget af: Mette Johnsen

Tillæg enkeltværelse 400 kr. s. 3


Bornholm

4 dage med afrejse d. 21. september

PRIS

3595,3-4 personers værelse 3.525 kr./person Tillæg Enkeltværelse 825 kr.

På denne rejse til Bornholm bor vi på Hotel Abildgaard syd for Allinge. Til aftensmaden er der øl, vand og vin ad libitum i tre timer. Både udturen og hjemturen går igennem Sverige til Ystad, hvorfra vi sejler til Rønne. På to af dagene tager en lokalguide med os rundt på øen, hvor vi bl.a. ser Gudhjem Hammershus, Østerlars Kirke og Danmarks østligste købstad, Svaneke. Ind imellem er der også tid på egen hånd til at gå i butikker, se naturen eller måske tage et kig på Bornholms berømte sild.

+

Prisen inkluderer følgende: Hotelophold med halvpension startende med aftensmad første dag og sluttende med morgenmad sidste dag, drikkelse (øl, vand og vin) ad libitum i tre timer under aftensmaden, færge, broafgifter, entré til Østerlars Kirke og lokalguide to dage.

% Ikke inkluderet i prisen: Øvrige entréer, frokoster og øvrige drikkevarer. Opsamling 3, men 1 time senere

Hjemkomst i Odense ca. kl. 17:00

Nordsjælland & København

PRIS

3395,-

4 dage med afrejse d. 7. oktober

Kongernes Nordsjælland er historisk set det sted, hvor de danske konger kunne slappe af og nyde livet. På denne rejse kommer vi tæt på Danmarkshistorien, når vi besøger Christian 4.’s prægtige Frederiksborg Slot, og Kronborg Slot der i mange år var stedet, udenlandske skibe skulle betale Øresundstold. Vi skal også besøge Rungstedlund, hvor vi lærer mere om Karen Blixens liv og på en byrundtur i København. Vi bor på Hundested Kro, og der bliver tid til at besøge fx Knud Rasmussens Hjem eller Halsnæs Bryghus.

+

Prisen inkluderer følgende: Bro, hotel med halvpension begyndende med aftensmad første dag og sluttende med morgenmad sidste dag, entré og rundvisning på Kronborg Slot og Rungstedlund samt entré til Frederiksborg Slot

% Ikke inkluderet i prisen: Frokoster, drikkevarer og øvrige entréer. Opsamling 3

Hjemkomst i Odense ca. kl. 17:00

Tillæg Enkeltværelse 435 kr. s. 4


Wellness-Rejse

PRIS

2695,-

Polen 04.11.21 – 07.11.21 & 17.03.22 – 20.03.22

Få enkeltværelser uden merpris.

Vil du opleve forkælelse i flere dage, er en tur til Barlinek i Polen det helt rigtige. Kurbyen beliggende i Vestpommern med 17.000 indbyggere er centrum for rekreation og kurbehandling. Med i opholdet er også fuld forplejning, og sågar næsten alt i drikkevarer uden at man skal have pengepungen op. En gratis udflugt til den nærliggende større by, Gorzow, er også på programmet.

+

Fuld forplejning:

Bar fra kl. 19:00-23:00 med 10 typer vodka i forskellige smagsoplevelser, rød - og hvidvin. Mousserende vin, samt regional pilsner. Hele dagen er der drikkevarer til rådighed: kaffe, espresso, cappuccino, latte, te, varm chokolade. Der er også appelsin – og æblejuice, samt mineralvand. *Husk at vælge 3 gratis behandlinger* (Se hjemmeside eller ring ind) Opsamling 1

Hjemkomst i Odense ca. kl. 19:00

Berlin

PRIS

2.695,-

Juletur 4 dage med afrejse tirsdag d. 23 november Vore naboer mod syd er bare gode til at holde julemarked. De tyske julemarkeder har en høj standard og er altid et besøg værd. Den tyske hovedstad har mange julemarkeder, og vi besøger nogle af dem på denne tur. Foruden dette ser vi også nærmere på Berlin, såvel den tidligere vesttyske del som den østtyske del. Vi bor på Hotel Park Inn, som ligger ved den kendte plads, Alexanderplatz. På vejen til Berlin gør vi holdt ved Ricklinger Landbrauerei, hvor vi ser nærmere på det lille private bryggeri og den sidste aften er der hyggelig fælles middag på restaurant Hofbräu Wirtshause, hvor vi skal sidde i en rigtig tysk ølstue.

+

Prisen inkluderer følgende: Inkl. Al kørsel, hotel m. morgenmad, frokost på førstedagen m. 2 små glas øl, aftensmad på tredjedagen med en fadøl.

% Ikke inkluderet i prisen:

Øvrig forplejning og eventuelle entreer. Opsamling 1

Hjemkomst i Odense ca. kl. 18:30

Tillæg Enkeltværelse 695 kr. s. 5


Lübeck

PRIS

1495,-

Juletur 2 dage med afrejse torsdag d. 02 december Den hyggelige by Lübeck er bl.a. kendt for sit julemarked i gågaden og ved rådhuset. Vi bor tæt ved centrum på Hotel Park Inn, hvilket gør det nemt at komme til julemarked i byen. Der vil være en byrundtur i bus i området Lübeck og en gåtur, hvor der bl.a. kigges på nogle af de seks kirker i byen, de hollandsk inspirerede huse, Holsten Tor, som vi kender fra de gamle 50 Mark-sedler og den interessante gågade.

+

Prisen inkluderer følgende: Al kørsel og hotel med halvpension begyndende med aftensmad første dag og sluttende med morgenmad sidste dag

% Ikke inkluderet i prisen: Frokost, drikkelse og evt. entreer Opsamling 1

Hjemkomst i Odense ca. kl. 19:00

Juleaften

Tillæg Enkeltværelse 375 kr.

PRIS

4195,-

I Sæby, 4 dage med afrejse d. 23. december Kom og vær med til at fejre julen på Hotel Viking i Sæby i Nordjylland. Her venter der afslapning og julehygge i stor stil. Vi skal på en byrundtur i Sæby og i Skagen, og juleaftensdag er det muligt at deltage i julegudstjenesten i Sæby Klosterkirke, inden vi skal nyde den store julemiddag og danse om træet. Der er god tid til at gå en tur i området på egen hånd eller benytte sig af hotellets wellnessafdeling.

+

Prisen inkluderer følgende: Hotelophold m. helpension, samt kaffe og æbleskiver på hotellet juledag

% Ikke inkluderet i prisen:

Frokost første og sidste dag, drikkevarer og spa (225,- kr./dag) Opsamling 2

Hjemkomst i Odense ca. kl. 19:30

Enkeltværelse 300 kr.

s. 6


Nytår

PRIS

3995,-

I Skagen, 4 dage med afrejse d. 29. december Tag med på en selvforkælelsestur til toppen af Danmark, og træd ind i det nye år sammen med det bedste selskab. Vi har sørget for det hele, så vi kan afslutte 2021 på bedste vis. Ud over hygge på hotellet og masser af lækker mad skal vi se de største seværdigheder i området. På årets sidste dag starter vi nytårsfesten med Dronningens tale og en velkomstdrink i hånden. Herefter nyder vi hele fire lækre nytårsretter, inden der er musik og dans. Til midnat er der champagne med kransekage og nytårsfyrværkeri. Festlighederne afsluttes med natmad, inden vi går til ro.

+

Prisen inkluderer følgende: Hotel med halvpension begyndende med aftensmad første dag og morgenmad sidste dag, 1 kop kaffe og kage fra bus på udturen, velkomstdrinks, bankospil m. hjemmebagte småkager, udflugt med sildehapsere & snaps og champagne & kransekage

% Ikke inkluderet i prisen: Frokost og øvrige drikkevarer Opsamling 2

Hjemkomst i Odense ca. kl. 18:00

Tranedans

Enkeltværelse 800 kr.

PRIS

2995,-

Sverige, 3 dage med afrejse søndag d. 03 april 2022 I foråret flyver tranerne den lange vej fra Sydeuropa og Nordafrika til ynglepladserne i Nordsverige. Undervejs holder de hvil ved Hornborgasjön, der er en af Nordeuropas vigtigste fuglesøer. Vi oplever hannernes underlige hoppende bevægelser og basken med vingerne for at imponere hunnerne. På vejen hjem er de mulighed for at handle i Skandinaviens største lavprisvarehus.

+

Prisen inkluderer følgende: Al kørsel, broer, færge, ophold med halvpension.

% Ikke inkluderet i prisen: Drikkevarer, frokost og evt. entreer

Opsamling 3 men 1 time senere Hjemkomst i Odense ca. kl. 21:00 Enkeltværelse 720 kr. s. 7


Læsø

PRIS

2795,-

3 dage med afrejse d. 09. maj 2022 Man kan næsten ikke høre ordet Læsø uden at tænke på de specielle tanggårde, man finder rundt om på øen. Men Læsø er meget mere end det. Smuk natur, hyggelige bysamfund og kunsthåndværk er kun noget af det, man kan opleve på Kattegatøen. På vej op til Hotel Jutlandia i Frederikshavn holder vi ind ved Lille Vildmose, hvor vi får en rundvisning og sandwich. Andendagen går med en heldagstur til Læsø, hvor en guide viser os rundt på øen, og hvor vi får god tid på egen hånd. Når vi kører hjem på tredjedagen, holder vi en pause i Randers, hvor der er tid til at besøge fx Randers Regnskov eller Memphis Mansion.

+ %

Prisen inkluderer følgende: Hotel med halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, guide & sandwich ved Lille Vildmose, færge og guide på Læsø.

Ikke inkluderet i prisen: Drikkevarer, entréer og øvrige frokoster. Opsamling 2

Hjemkomst i Odense ca. kl. 18:00

Tillæg Enkeltværelse 600 kr. Billede taget af: Klaus-Peter Kappest

Bad Berleburg

5 dage, afrejse d. 23 maj 2022

PRIS

3495,Kun få ledige pladser

For os danskere er slottet i Bad Berleburg noget ganske særligt, hvor vores prinsesse Benedikte har boet i mange år sammen med sin mand, Prins Richard af Sayn-Wittgenstein-Berleburg. Vi bor i Lüdenscheid på hotel Mercure og hver dag tager vi på nogle spændende udflugter, hvor vi bl.a. skal besøge det kendte Warsteiner Bryggeri, samt en udflugt til domkirkebyen Køln.

+

Prisen inkluderer følgende: Al kørsel, ophold på hotel med halvpension, entre til slottet og bryggeri, kaffe og rundstykke fra bus på førstedagen, samt moms i både Tyskland og Danmark.

% Ikke inkluderet i prisen: evt. andre entreer, drikkelse og frokost. Opsamling 1 Hjemkomst i Odense ca. kl. 19:30 Enkeltværelse 450 kr.

Billede taget af: Bernhard Riedl

s. 8


Skt. Hans

PRIS

3495,-

I Skagen, 4 dage afrejse d. 22 juni 2022 Kan man forestille sig noget mere hyggeligt end at fejre Skt. Hans i Skagen? Næppe! Igen i år har du chancen for at komme til det nordligste Danmark, hvor det flinke personale ved Foldens Hotel tager godt imod os. Vi ser naturligvis på Skagens seværdigheder og Skt. Hans Aften bliver vi rigtig forkælet med solbærrom og æbleskiver.

+

Prisen inkluderer følgende: Al kørsel, hotel med havlpension, entre til ørnereservatet, skt. hans bål, æbleskiver og solbærrom

% Ikke inkluderet i prisen: Frokoster, drikkevarer og entreer.

Opsamling 2, men 2 timer senere Hjemkomst i Odense ca. kl. 19:00

Tillæg enkeltværelse 700,- kr.

Astrid Lindgrens Verden 04.07 – 06.07.22 3 dage

PRIS

2750,-

Der findes vel næppe en voksen i dag, der ikke har nydt at se Pippi Langstrømpe i TV for slet ikke at tale om Emil fra Lønneberg. Så har vi ikke nævnt børnenes glæde ved samme. Nu er muligheden her for at tage sine børn og børnebørn med til Vimmerby i Sverige og se Astrid Lindgrens Verden. Vi kigger selvfølgelig også på Bulderby. På hjemturen besøges Målerås Glasbruk, der især er kendt for sine dyrerelieffer.

+

Prisen inkluderer følgende: Al kørsel, ophold med halvpension, moms, færge og broafgifter, samt entre til Astrid Lindgrens Verden.

% Ikke inkluderet i prisen: Øvrige entreer, øvrige måltider og drikkevarer. Opsamling 3

Hjemkomst i Odense ca. kl. 18:00

Tillæg for enkeltværelse 695,s. 9


Holland

PRIS

4195,-

Floriaden 25.07.22 – 29.07.22 5 dage Chancen kommer kun hvert 10. år, og i 2022 har du nu muligheden for at se og opleve denne unikke verdensudstilling for havebrug. Udstillere fra hele verden viser en mangfoldighed af blomster og planter. Vi bruger en hel dag i udstillingen, hvor man også kan tage en tur i liften henover udstillingsområdet, så man kan se det hele i fugleperspektiv. På turen er der også gratis udflugt til Amsterdam og Volendam. Inkl billet

+

Floriaden

Prisen inkluderer følgende: Al kørsel, hotel m. halvpension, billet til Floriaden og rejseleder på hele turen.

% Ikke inkluderet i prisen: Andre entreer, frokost og drikkevarer. Opsamling 1

Hjemkomst i Odense ca. kl. 20:00

Tillæg for enkeltværelse 650,-

Underholdningstur

PRIS

895,-

Rottefælden Lørdag d. 7. august 2021

I 2021 kan vi igen opleve revy i Svendborg. På grund af Corona-fænomenet er dette års forestilling flyttet til det smukke gamle teater i centrum af byen. På scenen kan vi opleve multitalentet Mikkel Schrøder, der både behersker sang, alverdens instrumenter og komik. Selvfølgelig står den ukronede revykonge, Jan Schou, også på de skrå brædder i Svendborg, og med ham ved roret skal det nok blive lige så latterkrampende sjovt som altid. De to skuespillere, som supplerer disse to, er Joachim Knop og Rikke Hvidbjerg, som ene høne i kurven. Kapelmester Jens Krøyer skal endnu en gang stå i spidsen for musikken og holde styr på de tre energifyldte entertainere.

inkl. revyplatte og billet Opsamling B, men 9 timer senere Hjemkomst i Odense ca. kl. 23:30

s. 10


ENDAGSTURE Rendsborg Rundvisning og svævefærge, søndag d. 25. juli Når vi er ankommet til Rendsborg, kører vi direkte til svævefærgen under jernbanebroen, hvor vi skal ”flyve” hen over vandet i den enestående konstruktion. Turen tager ikke lang tid, men det er en helt speciel oplevelse. Vi spiser frokost på Restaurant Brückenterrassen med fin udsigt til kanalen og jernbanebroen, inden vi mødes med en dansktalende guide, der viser os rundt i Rendsborg og fortæller om byen med det danske islæt. På vej tilbage til Danmark gør vi holdt ved grænsen, hvor der er tid til at handle.

Inkl. svævefærge, frokost (1 ret) og dansktalende guide Pris 575,- kr. Opsamling C Hjemkomst i Odense ca. kl 20.00

Sommermarked på Gram Slot Rundvisning og Sønderjysk Kaffebord, torsdag d. 29. juli Hver sommer kan man besøge det store sommermarked på Gram Slot. Her er masser af boder med alt fra kunsthåndværk og fødevarespecialiteter til gode loppefund. Ved ankomst til Gram Slot skal vi på en rundvisning i slottets stuer og sale, hvor vi hører om stedets fortid men også om fremtidsplanerne. Herefter har vi et par timer til at købe frokost, slentre en tur i slotsparken eller gå på skattejagt i de mange boder. Inden afgang skal vi opleve et stort Sønderjysk Kaffebord. Værsgo at smage på alle 7 bløde, 7 tørre og 7 hårde kager.

Inkl. rundvisning og Sønderjysk Kaffebord Pris 665,- kr. Opsamling C Hjemkomst i Odense ca. kl 18.30 11


Silkeborgsøerne

1 DAG

Sejltur på Silkeborgsøerne, tirsdag d. 10. august Vi kører over bakker, gennem skove og forbi søer på vores tur til Silkeborg, hvorfra vi skal sejle gennem noget af den smukkeste natur i Danmark. Efter ca. fem kvarter på søernes vuggende bølger når vi frem til Himmelbjerget. Her venter os en smuk gåtur op til toppen af det 147 meter høje bjerg, hvor vi kan nyde udsigten over de søer, vi lige har sejlet på. På Pejsegården får vi serveret en lækker 2-retters menu, inden vi kører til Bindeballe Købmandsgård. Vi har tid på egen hånd til at kigge i museet og butikken eller købe et stykke kage og eftermiddagskaffe, inden vi kører resten af turen tilbage til Fyn.

Inkl. sejltur, 2-retters frokost og entré til Bindeballe Pris 765,- kr. Opsamling C, men ½ time tidligere Hjemkomst i Odense ca. kl 19.00

Fanø Søndag d. 15 august Fanø ligger lige midt i Nationalpark Vadehavet og har et enestående fugle- og dyreliv. En guide tager os med rundt på øen fra nord til syd, mens han fortæller om de steder, vi passerer og livet generelt på øen. Frokosten spiser vi på Nørby Kro lige efter ankomst til Fanø, og inden vi tager færgen retur, får vi kaffe og kringle fra bus på en skovlegeplads, mens guiden fortæller om pladsens træfigurer fra forskellige eventyr.

Inkl. færge, guide, 2-retters frokost og kaffe& kringle fra bus Pris 695,- kr. Opsamling C, men 1 time snenere Hjemkomst i Odense ca. kl 20.00

Ree Park Safari fredag d. 20. august Når vi er ankommet til Ree Park Safari, får vi serveret en 2-retters frokost. Herefter skal vi en tur over den afrikanske savanne i parkens safaribiler og over den amerikanske prærie med et damp- eller dieseltog. Under togturen fortæller en guide om dyrene og livet på prærien. Herefter er der tid på egen hånd til at gå rundt blandt de mange dyr, inden vi igen samles i bussen og kører til Fyn.

Inkl. entré, 2-retters frokost, safaribiler og togtur Pris 745,- kr. Opsamling C Hjemkomst i Odense ca. kl 19.30 12


Fattiggården

1 DAG

Og sejltur med M/S Helge, onsdag d. 25. august På Fattiggården i Svendborg kan man dykke ned i historien om de ellers glemte skæbner i Danmarkshistorien. En guide tager os med rundt på Nordens bedst bevarede fattiggård og fortæller om livet som ’indlagt’ gennem de godt 100 år, Fattiggården fungerede i Svendborg. Vi slutter af med tid på egen hånd, inden vi spiser frokost på Bregninge Mølle på Tåsinge. Herefter får vi en lille rundtur på Tåsinge og ender ved Valdemars Slot, hvorfra vi sejler den smukke tur med M/S Helge tilbage til Svendborg.

Inkl. entré, rundvisning, 2-retters frokost og sejltur Pris 595,- kr. Opsamling B, men 1 time senere Hjemkomst i Odense ca. kl 17.30

Samsø Lørdag d. 28. august Vi kører til færgen i Hou, der tager os til Samsø, hvor vi bliver taget godt imod af en af øens lokalguider. Vi kører først en rundtur til den sydlige del af øen, og undervejs fortæller guiden små anekdoter om livet på øen og historierne bag seværdighederne, vi passerer. Vi gør et hurtigt stop ved en gårdbutik, der bl.a. sælger uldvarer fra egen fabrik. Vi kører til det hyggelige Flinchs Hotel og får serveret frokost, inden vi skal se den nordlige del af øen. Undervejs er der stop flere steder, så vi kan komme ud og nyde Samsøs skønne natur.

Inkl. færge, guide og 2-retters middag Pris 625,- kr. Opsamling C, men ½ time tidligere Hjemkomst i Odense ca. kl 19.00

Havevandring i Universe Science Park, tirsdag d. 31. august

Er du også vild med blomster og haver? Tag med til den store oplevelsespark, Universe Science Park, på Als, og lad gartnerne inspirere dig i den store, smukke blomsterpark. Vi skal på en rejse gennem parkens smukke og særprægede flora, mens parkgartnerne fortæller om tankerne bag blomsterparken. Vi besøger bl.a. den Blå Kube, nordens største Dahliahave og haven ved Museet, hvor der vokser blomster, man kan smage på og høre, hvordan man brugte planterne førhen. Efter rundvisningen er der tid på egen hånd til at se nærmere på resten af parken og købe sig en frokost. Inkl. færge, entré og havevandring med gartner Pris 725,- kr. Opsamling B Hjemkomst i Odense ca. kl 19.00

13


1 DAG

Frederiksborg Fredag d. 3. september Når vi er kommet over Storebæltsbroen, kører vi den smukke vej forbi Furesø og Høvelte Kaserne til Blovstrød Kro, hvor vi får serveret en 2-retters frokost. På Frederiksborg Slot får vi en rundvisning, der fører os gennem 500 års danmarkshistorie ved hjælp af malerier, skulpturer og møbler. Vi bliver præsenteret for betydningsfulde begivenheder og personer fra Middelalderen og helt frem til nutiden. Efter rundvisningen er der tid på egen hånd til fx at gå en tur i Slotshaven, der både byder på en snorlige barokhave og en frodig landskabshave.

Inkl. bro, 2-retters frokost, entré og rundvisning Pris 795,- kr. Opsamling A, men ½ time senere

Hjemkomst i Odense ca. kl 19.00

Sejltur på Slien Tirsdag d. 7. september og tirsdag d. 31. maj 2022 I Kappeln stiger vi ombord på den flotte hjuldamper Schlei Princess, der tager os med på den smukke sejltur til Siesby. Fra det delvist overdækkede udendørsdæk har man god mulighed for at nyde udsigten. Man kan også sætte sig med en kølig drink i salonområdet. Undervejs får vi serveret Jägerschnitzel med brasede kartofler. Der er et kort stop i Siesby, hvor vi bliver ombord på Schlei Princess og sejler med tilbage til Kappeln. På hjemvejen er der tid til grænsehandel. *Husk pas*

Inkl. sejltur og frokost (1 ret) Pris 645,- kr. Opsamling C

Hjemkomst i Odense ca. kl 19.00

Sejltur På Haderslev Fjord, torsdag d. 9. september Fra havnen i Haderslev vil den charmerende flodbåd, Helene, sejle os den smukke tur til Årø. Ombord får vi serveret dansk bøf og dessert. Hvis vi er heldige, kan vi undervejs se både marsvin, sæler og havørne. Når vi er ankommet til Årø, tager vi færgen til Årøsund, hvor bussen venter. Herfra kører vi til Sdr. Starup Kirke, som vi passerede fra fjordsiden tidligere. Et medlem af menighedsrådet fortæller om stedets historie, og inden vi kører tilbage til Fyn, får vi kaffe og kringle fra bus i de skønne omgivelser. Inkl. sejlads, frokost (1 ret), ordinær færge, fortælling i Sdr. Starup Kirke og kaffe & kringle fra bus

Pris 695,- kr.

Opsamling C, men 1½ time senere

Hjemkomst i Odense ca. kl 18.00

14


1 DAG

Fejø Søndag d. 12. september Blot 20 minutter fra Nordlollands kyst ligger den lille sydhavsø, Fejø, med frugtplantager, charmerende bondehuse og eventyrlige bamsetræer med store og små tøjdyr. Vi tager færgen fra Spodsbjerg til Tårs, hvorfra vi kører direkte til færgen i Kragenæs. En lokalguide kører med os rundt på Fejø, hvor vi bl.a. skal se kirken, Fejø Mølle, Dybvig Havn og selvfølgelig frugtplantagerne, som øen er så kendt for. Frokosten spiser vi på Fejø Kro, der er en restaureret hyggelig firlænget gård. Efter frokosten fortsætter rundturen på øen, inden vi kører til færgen og begiver os hjemad.

Inkl. færger, guide og 2-retters frokost Pris 775,- kr. Opsamling B, men 1½ time tidligere

Hjemkomst i Odense ca. kl 19.30

Sylt og Hindenburgdæmningen Lørdag d. 18. september Sylt er kendt som et af tyskernes foretrukne feriesteder, og danskerne har efterhånden også fået godt øje på øens lækre sandstrande og romantiske små byer. Vi starter med at køre til grænsen, hvor der er tid til grænsehandel. Herefter kører vi med biltoget til Sylt, hvor der er tid på egen hånd i Westerland til at købe frokost. Efter et par timers ophold kører bussen til den sydlige del af øen. Man kan også vælge at blive i Westerland, indtil bussen kommer tilbage for at køre til den nordlige del af øen. Hjemturen foregår med færge til Rømø og direkte kørsel til Fyn.

Inkl. togbus og færge Pris 625,- kr. Opsamling C, men 1 time tidligere Hjemkomst i Odense ca. kl 20.30

Svelmø Tirsdag d. 21. september

Svelmø ligger i Det Sydfynske Øhav mellem Svendborg og Fåborg. Vi mødes med guiden, Jan, på den sydfynske kyst, og han kører os den tre km lange tur til Svelmø. Turen foregår i hans traktorvogn, så vi kan nyde naturen og dyrelivet omkring os. Når vi er kommet til Svelmø, skal vi på en gåtur rundt på øen. Undervejs fortæller Jan om øens historie, og de steder vi kommer forbi. Vi får serveret lækker grillet ”Ø-ko” bøf fra ko opdrættet på Svelmø, inden vi skal med traktoren tilbage til Fyn. Inkl. tur med traktor, guide og middag (1 ret) Pris 625,- kr. Opsamling B, men 1 time senere

Hjemkomst i Odense ca. kl 17.00 15


Friedrichstadt

1 DAG

Lørdag d. 25. september og søndag d. 26. september Friedrichstadt er noget nær den mest romantiske by, man kan forestille sig. Det er en sand perle, der rejser sig midt i det flade marskland. Ved ankomst til Friedrichstadt får vi serveret en 2-retters menu på Holsteinisches Haus.Herefter skal vi på en sejltur på byens kanaler, hvor vi ser de charmerende huse fra en helt ny vinkel. Vi slutter besøget med en guidet rundtur i byen, der også bærer kælenavnet ”Lille Amsterdam” pga. de mange spor efter hollænderne, der var med til at grundlægge byen. Vi holder ind ved grænsen, hvor der er tid til at købe lækkerier med hjem. *Husk pas*

Inkl. 2-retters frokost, sejltur og guidet byrundtur Pris 645,- kr. Opsamling C Hjemkomst i Odense ca. kl 19.30

Politimuseet

Og byvandring på Nørrebro, tirsdag d. 28. september

På Politimuseet i København kan vi dykke ned i det danske politis historie og betydning i samfundet. Her findes bl.a. forbryderfotos, detentionscelle og politimotorcykler. Inden vi får tid til at se nærmere på de forskellige udstillinger og lære mere om de berømte hypnosemord, flugtkongen Lorentzen og Det Borende X, skal vi på en byvandring på Nørrebro. En pensioneret betjent tager os med ud i gaderne og fortæller om kriminalsager, bydelens historie og egne erindringer. Frokosten spiser vi på Restaurant Menuen. Inkl. buffet, byvandring og entré Pris 750,- kr. Opsamling A, men ½ time senere Hjemkomst i Odense ca. kl 18.30

Hvidsten Kro

Og fortællingen om Hvidsten Gruppen, fredag d. 1. oktober

På denne udflugt går vi i fodsporene på Marius og Niels Fiil, der stod i spidsen for Hvidstengruppen, der modtog våben fra luften som led i modstanden under 2. Verdenskrig. På Hvidsten Kro får vi serveret en 2-retters middag, inden vi får et foredrag om kroens flere hundrede år gamle historie. Der er tid til at gå rundt i krostuen, der fungerer som et levende museum, og i de gamle stald- og ladebygninger kan man lære mere om kroens historie og Hvidsten Gruppen. Inden vi kører tilbage mod Fyn, kan man spadsere de ca. 100 meter til mindelunden med mindestenen for de modstandsfolk, der mistede livet for et frit Danmark. Inkl. 2-retters frokost og foredrag Pris 595,- kr. Opsamling C, men 1 time senere Hjemkomst i Odense ca. kl 18.30

16


Æblerov på Sydfyn

1 DAG

Tirsdag d. 5. oktober

Fyn er hele Danmarks have. Det milde ø-klima giver optimale forhold for mange lokale råvarer, og året rundt er der fristelser at hente i haven. Vi besøger Gårdmosteriet, hvor vi får en rundvisning og hører om arbejdsgangen på en af Danmarks største æbleplantager. Vi får også tid på egen hånd til at se nærmere på de forskellige varianter af most, der kan købes med hjem. På Øksendrup Kro får vi serveret schnitzel og æbletærte, inden turen går videre til Aqua Vitae Sydfyn, der fremstiller frugtbrændevin af bl.a. æbler fra Gårdmosteriet. Vi får en rundvisning, lidt smagsprøver og igen mulighed for at købe nogle lækre dråber med hjem.

Inkl. 2 x rundvisning, 2-retters frokost og smagsprøver hos Aqua Vitae Sydfyn Pris 525,- kr. Opsamling A, men 45 min. senere Hjemkomst i Odense ca. kl 17.00

Krimimesse i Horsens statsfængsel, søndag d. 10 oktober Bag Fængslets tykke mure kan man træde ind i en verden af skumle gerningssteder, røgfyldte forhørslokaler og iskolde obduktionsborde, når Nordeuropas største krimimesse finder sted. Vi ankommer til Fængslet først på formiddagen og har et par timer på egen hånd, inden vi får serveret frokost inkl. 1 øl/vand på vaskeægte fængselsmanér i de gamle celler. Herefter har vi igen tid på egen hånd til at undersøge de forskellige stande, overvåge et foredrag eller købe en bog eller to, der kan smugles ud af fængslet, når vi ud på eftermiddagen får udgangstilladelse og vender næsen mod Fyn.

Inkl. entré og frokost (1 ret) inkl. 1 øl/vand Pris 725,- kr. Opsamling C Hjemkomst i Odense ca. kl 18.00

Verdens Ende På Als, onsdag d. 13. oktober

Als summer af idyl – lige fra det bakkede landskab til de romantiske slotte. Her findes både dybe skove og store industrieventyr, og på denne guidede rundtur på Als får vi lidt af det hele med. Vi tager færgen fra Bøjden til Fynshav, hvor en lokal guide venter os. På turen rundt på Nordals fortæller guiden bl.a. om landskabet, Nordborg og nogle af de store virksomheder. Vi spiser frokost på Skovby Kro, hvor vi skal have en hulebøf, som vi selv steger på en 300 grader varm granitblok inde ved bordet. Herefter skal vi have en rundtur på Sydals, hvor vi også skal se udsigten fra Hotel Alsiks udkigsplatform på 16. etage. Som afslutning på en dejlig dag på Als får vi kaffe og kringle fra bus ved Verdens Ende ved Alssundbroen. Inkl. færge, guide, frokost (1 ret) og kaffe & kringle Pris 790,- kr. Opsamling B, men 1 time tidligere Hjemkomst i Odense ca. kl 19.00

17


Knuthenborg Safaripark

1 DAG

Onsdag d. 20. oktober I foråret 2020 kunne vi hilse på de fire pensionerede cirkuselefanter, der kan se frem til et fredeligt otium på Lollands afrikanske savanne. Dette års nye beboer er en tidligere cirkustiger, der skal bo i Europas største tigeranlæg med fire andre tigre, og på sigt kommer der flere til. Vi ankommer til Knuthenborg Safaripark ved middagstid og kører til Limpopoland, hvor der er tid til at købe frokost eller nyde den medbragte mad. Herefter kører bussen os rundt i parken med stop undervejs, så vi kan se dyrene. Der bliver også tid til at se Knuthenborgs område med brølende dinosaurer, ægte fossiler og store skeletter.

Inkl. færge og entré Pris 685 kr. – børn (til og med 11 år) 625 kr. Opsamling B

Hjemkomst i Odense ca. kl 20.45

Trekantruten

Søndag d. 24. oktober På den charmerende trekantrute skal vi både sejle med den hyggelige gamle hjuldamper, Svanen, og køre med veterantog gennem den smukke natur nær Mariagerfjord. Sejlturen fra Mariager til Hobro tager lidt over en time. Vi kommer bl.a. forbi de fredede Bramslev Bakker og Østerskoven med noget af Danmarks ældste egeskov. Fra Hobro tager en bus os til Handest, hvor vi skal med veterantoget de sidste 17 km tilbage til Mariager. Her skal vi spise en lækker frokost på Restaurant Landgangen. På vores tur tilbage til Fyn kører vi den smukke strækning langs Mariager Fjord. Undervejs gør bussen holdt, hvor det er muligt at købe kaffe fra bus.

Inkl. sejltur, veterantog og 2-retters middag Pris 795,- kr. Opsamling C, men 1 time tidligere Hjemkomst i Odense ca. kl 18.30

Gisselfeld Skovtårn Onsdag d. 27. oktober

Den øverste platform på det imponerende tårn i Gisselfelds skov er hele 135 meter over havets overflade, og herfra er der et imponerende syn over områdets landskaber, der vil være dækket af efterårets smukke farver. Turen ud til tårnet foregår på en sti af træ, der bugter sig gennem skoven, og undervejs er der platforme, hvor man kan gøre et hvil og nyde omgivelserne. Inden vi når Skovtårnet, spiser vi frokost på en restaurant ved Karrebæksminde kanal. Hjemturen går gennem de små hyggelige landsbyer og landskaber ved den vestsjællandske kyst, inden vi rammer Storebæltsbroen og Fyn. Inkl. bro, buffet og entré til Skovtårnet Pris 745,- kr. Opsamling A Hjemkomst i Odense ca. kl 18.00

18


1 DAG

Ud i det blå Søndag d. 31. oktober Kom med en tur ud i det blå, og lad dig overraske over, hvor turen går hen. Vi kommer til at opleve flotte løvfaldsscenarier, romantiske fynske herregårde og panoramaudsigter. Det er altid spændende, hvad chaufføren kan finde på at vise frem. Undervejs gør vi holdt et hyggeligt sted, hvor der serveres lækre madpakker fra Ørbæk Bageri. Kom og vær med på en søndagsudflugt som i ”de gode gamle dage”.

Inkl. madpakke og 1 øl/vand Pris 435,- kr. Opsamling A (inkl. Ørbæk), men 1 time senere

Hjemkomst i Odense ca. kl 17.30

Dronningens Broderier På Koldinghus, tirsdag d. 2. november

Fotokredit: Leif Tuxen

Vi har alle gennem tiden kunnet nyde Dronning Margrethes kreative værker som fx malerier og teaterscenografier, men for første gang kan vi se omkring 100 af Dronningens private broderier, som hun selv har designet. Når vi ankommer til Koldinghus, skal vi spise en buffet i Madkælderen, hvor den 1. genstand er med i prisen. Herefter får vi en rundvisning i udstillingen med de farverige værker. Der er også tid til fx at besøge udstillingen om Christian 5., hvor vi kan se de overdådige krigsdragter, våben og geviret fra den hjort, der efter sigende stangede kongen til døde.

Inkl. entré, buffet inkl. 1 genstand og rundvisning Pris 695,- kr. Opsamling C Hjemkomst i Odense ca. kl 16.30

Holmegaard Værk Lørdag d. 6. november Vi starter med at køre til Næstved, hvor vi får serveret tre stykker brød og en osteanretning på restaurant Mona Lisa, inden vi kører videre til Holmegaard Værk. Ved ankomst får vi hver især udleveret en audioguide, der leder os sikkert gennem udstillingerne. Vi kan bl.a. se den imponerende reolvæg med mere end 40.000 unikke stykker glas eller beundre Kählers keramik. Vi har også adgang til den nye udstilling ’Jim Lyngvild – SOLO’, hvor vi fx kan opleve unikasmykker, billeder, kjoler og en helt ny glasserie fra den fynske kreative kunstner.

Inkl. bro, frokost, entré og audioguide Pris 595,- kr. Opsamling A, men 1 time senere

Hjemkomst i Odense ca. kl 17.00

19


1 DAG

Randers Regnskov Lørdag d. 13. november I Randers Regnskov kan man møde alt fra små arbejdsomme myrer til syngende gibbonaber og store fredelige søkøer. Man kan gå rundt bland fritlevende slanger i Slangetemplet, og i jaguaranlægget kan man måske være heldig at se de to jaguarer tage en svømmetur. Som noget nyt kan vi komme med på Tidsrejsen, der tager os med på en rejse gennem det nordeuropæiske landskab. Her møder vi bl.a. sabelkatte og hulehyæner på jagt i det vilde landskab lige inden den seneste istid. Vi har tid på egen hånd til at udforske skovene, og frokosten kan enten købes i Randers Regnskov eller medbringes hjemmefra.

Inkl. entré Pris 565 kr. – Pris for børn t.o.m. 11 år 520 kr. Opsamling C, men 1 time senere Hjemkomst i Odense ca. kl 18.30

Tirpitz Onsdag d. 17. november Dybt under sandet på den jyske vestkyst kan vi gå på opdagelse i de skjulte fortællinger om forliste skibe, farlige smuglere og forbudt kærlighed. Tirpitz rummer både arkitektur, oplevelser og fortælling i verdensklasse. Inden vi når restaurant Den Røde Okse, hvor vi får serveret en 2-retters menu, gør vi holdt ved Mennesket ved havet i Esbjerg, hvor der er lidt tid på egen hånd. Efter frokosten kører vi videre til Tirpitz, hvor vi har et par timer på egen hånd til at gå på opdagelse i udstillingerne.

Inkl. 2-retters frokost, entré og audioguide Pris 685,- kr. Opsamling C, men ½ time senere Hjemkomst i Odense ca. kl 18.00

Christiansborg Og Folketinget, hold øje med hjemmesiden eller ring til kontoret for dato og pris Inden rundvisningen i Folketinget kører vi en byrundtur i København, hvor vi kommer forbi mange af byens store seværdigheder. Når vi ankommer til Christiansborg, skal vi igennem sikkerhedsproceduren, inden vi skal nyde en dejlig buffet i Snapstinget. Herefter skal vi se folketingssalen og nogle af de mange arbejdsværelser, mens vores guide fortæller om arbejdet på Christiansborg og giver os et indblik i, hvordan hverdagen for vores folkevalgte politikere er på deres spændende arbejdsplads. Inkl. bro, buffet og rundvisning Pris ??,- kr. Opsamling A, men ½ time senere

Billede taget af: David Kahr

Hjemkomst i Odense ca. kl 19.30

20


Rejsefest i Holbøl

1 DAG

Søndag d. 21. november Kom og mød personalet og alle de glade udflugts- og rejsegæster, der har været med på tur i 2021. I Holbøl disker værten op med en lækker julefrokost, hvor der er noget for enhver smag. Når alle er godt mætte, spilles der op til dans. Undervejs gennem de mange retter vil der desuden være lidt underholdning. Kl. ca. 17:00 samles vi i busserne igen og kører tilbage til vores hjembyer efter en festlig dag.

Inkl. julefrokost, musik og underholdning Pris 555,- kr. Opsamling - se tider på rejsebeviset Hjemkomst i Odense ca. kl 19.00

Krediteres til: Maria Vestergaard

Jul på Bredebro Kro Torsdag d. 25. november og søndag d. 19. december

Vi kører igen i år den traditionelle juleudflugt til Bredebro Kro, hvor værtinden på den hyggelige gamle kro byder os velkommen med en lækker julemiddag. Efter middagen kører vi til Fleggaard i Tyskland, hvor der er tid til at handle, inden vi endnu en gang kører til Bredebro kro. Denne gang venter værtinden os med kaffe og lagkage, og bagefter kan vi se den fine julestue, hvor lokale husflidsforeninger sælger nærmest alt, der har med jul at gøre. Efter julestuen får vi gløgg og æbleskiver som en rigtig god afslutning på vores besøg i Bredebro. *Husk pas* Inkl. 2-retters middag, kaffe & lagkage og gløgg & æbleskiver Pris 575,- kr. Opsamling C, men 1 time senere Hjemkomst i Odense ca. kl 18.30

Julemarked I Husum, lørdag d. 4. december

Ved Nordsøens bred ligger Husum med smalle gader, farverige huse og en hyggelig lille havn. Byen er idyllisk i sig selv, men hvert år op til jul stråler byen ekstra meget. Den indre by bliver smukt pyntet op, og man kan bruge lang tid på at gå rundt blandt de mange boder. Vi har ca. 3,5 time på egen hånd på det romantiske julemarked, der ikke ligger langt fra inderhavnens caféer og restauranter, hvor man kan købe frokost. På vej tilbage til Danmark holder vi ind ved Fleggaard, hvor vi har tid til at handle. *Husk pas* Pris 425,- kr. Opsamling C, men ½ time senere Hjemkomst i Odense ca. kl 19.30 21


Jul

1 DAG

På Humlemagasinet, tirsdag d. 7. december Humlemagasinets gamle bygninger bliver hver jul pyntet fra gulv til kvist med både finurligt og overdådigt julepynt. Vi starter udflugten med at få serveret 2 stk. smørrebrød og 1 stk. franskbrød i Harndrup. Herefter tager vi til Humlemagasinet, hvor vi bl.a. kan se de 10 juletræer, der konkurrerer om at blive kåret til årets flotteste træ, og i Dagmarsalen kan vi få inspiration til julebordet blandt de 20 forskelligt pyntede middagsborde. Der er også adgang til Humlemagasinets museer, hvor vi bl.a. kan se porcelænsdukker af berømtheder og effekter fra stedets handel med humle og tobak. Om eftermiddagen mødes vi alle til kaffe og kage i den hyggelige café.

Inkl. smørrebrød, entré og kaffe & kage Pris 575,- kr. Skræddersyet opsamling

Hjemkomst i Odense ca. kl 17.00

Jul på Bakken Lørdag d. 11. november Verdens ældste forlystelsespark er begyndt på noget nyt – for kun tredje gang kan vi besøge det hyggelige julemarked i den smukke dyrehave. Blandt Bakkens karruseller og rutsjebaner finder vi boder med alt, hvad julehjertet begærer; gaveartikler, kunsthåndværk og specialiteter. Der er god tid til at gøre en god handel, spise frokost og måske prøve en tur i en af forlystelserne.

Inkl. bro Pris 460,- kr. Opsamling C, men 1½ time snenere Hjemkomst i Odense ca. kl 19.30

Jul i Nyhavn og på Christiania, torsdag d. 16. december Hvis maritim julestemning og østerlandsk basar lyder som en god blanding i dine ører, har du i år muligheden for at tage med til Nyhavn og Christiania, hvor der venter boder med julegodter, gaveidéer, julepynt og kunsthåndværk. Vi får serveret en juleplatte på en restaurant med smuk udsigt over Nyhavns juleudsmykning, og efterfølgende har vi tid på egen hånd på julemarkederne.

Inkl. bro og juleplatte Pris 640,- kr. Opsamling A, men ½ time senere Hjemkomst i Odense ca. kl 19.30 22


Kalender JULI 25-07-2021 29-07-2021

Endagstur Endagstur

Svævefærgen i Rendsborg Sommermarked på Gram Slot

AUGUST 07-08-2021 Underholdning 10-08-2021 Endagstur 15-08-2021 Endagstur 20-08-2021 Endagstur 25-08-2021 Endagstur 28-08-2021 Endagstur 31-08-2021 Endagstur

Rottefælden Sejltur på Silkeborgsøerne Fanø Ree Park Safari

Fattiggården og sejltur med M/S Helge

Samsø Havevandring i Universe Science Park

SEPTEMBER 03-09-2021 Endagstur 07-09-2021 Endagstur 09-09-2021 Endagstur 12-09-2021 Endagstur 13-09-2021 Rejse – 3 dage 18-09-2021 Endagstur 21-09-2021 Rejse – 4 dage 21-09-2021 Endagstur 25-09-2021 Endagstur 26-09-2021 Endagstur 28-09-2021 Endagstur

Frederiksborg Sejltur på Slien Sejltur på Haderslev Fjord Fejø Skagen Sylt og Hindenburgdæmningen Bornholm Svelmø Friedrichstadt Friedrichstadt Politimusset i København

OKTOBER 01-10-2021 Endagstur 05-10-2021 Endagstur 07-10-2021 Rejse – 4 dage 10-10-2021 Endagstur 13-10-2021 Endagstur 20-10-2021 Endagstur 24-10-2021 Endagstur 27-10-2021 Endagstur 31-10-2021 Endagstur

Hvidsten Kro Æblerov på Sydfyn Nordsjælland & København Krimimesse i Horsens Verdens Ende på Als Knuthenborg Safaripark Trekantsruten Gisselfeld Skovtårn Ud i det blå

NOVEMBER 02-11-2021 06-11-2021 04-11-2021 13-11-2021 17-11-2021 21-11-2021 23-11-2021 25-11-2021

Endagstur Endagstur Rejse – 4 dage Endagstur Endagstur Endagstur Rejse – 4 dage Endagstur

Dronnings Broderier på Koldingshus Holmegaard Værk Wellness-rejse til Barlinek, Polen Randers Regnskov Tirpitz Rejsefest i Holbøl Juletur til Berlin Jul på Bredebro Kro

Rejse – 2 dage Endagstur Endagstur Endagstur Endagstur Endagstur Rejse – 4 dage Rejse – 4 dage

Juletur til Lübeck, Tyskland Julemarked i Husum Jul i Humlemagasinet Jul på Bakken Jul i Nyhavn og på Christiania Jul på Bredebro Kro Juleaften i Sæby Nytår i Skagen

Rejse Rejse Rejse Rejse Rejse Rejse Rejse

Wellness-rejse til Barlinek, Polen Tranedans i Sverige Læsø Bad Berleburg, Tyskland Skt. Hans i Skagen Astrid Lindgrens Verden, Sverige Floriaden, Holland

DECEMBER 02-12-2021 04-12-2021 07-12-2021 11-12-2021 16-12-2021 19-12-2021 23-12-2021 29-12-2021

2022

23

17-03-2022 03-04-2022 09-05-2022 23-05-2022 22-06-2022 04-07-2022 25-07-2022

– – – – – – –

4 dage 3 dage 3 dage 5 dage 4 dage 3 dage 5 dage


Opsamlingssteder

Afgangstider

07:00 09:00 07:00 06:00 06:00 06:00

A B C 1 2 3

Svendborg v. Ærøfærgen

07:25 08:35 07:25 06:25 06:25 06:25

Fyn

Opsamlingssteder

Ringe v. p-plads v. OK-tanken Nyborg v. vejerboden

08:45 07:15 08:15 07:15 07:15 07:40

Ørbæk v. kroen 07:00 08:00 07:00 07:00

07:50 08:10 08:55 07:55 07:55 06:50

Ullerslev v. forsamlingshuset 08:30 07:30 08:35 07:35 07:35 Odense, Ørbæksvej 100 (gl. Amtsgården)

08:00 08:00 09:10 08:10 08:10 07:00

09:40

Odense, Dannebrogsgade Årup v. p-plads v. motorvej afk. 55

Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib) 09:55 09:00 09:00

A B C 1 2 3

Langeskov v. Kroen 08:25 07:35 Jylland

Fredericia Banegård Øst 09:15 09:15

Kolding samkørselsplads afk. 63 (Kokholm) 09:35

Haderslev v. Vojens afk. 68 (samkørselsplads Hammelev) 10:00

Aabenraa N v. afk. 70 pendlerpark v. Circle K 10:25

Vejle v. motorvej afk. 59, Hornstrup, DTC 09:40

Horsens v. afk. 56 samkørselsplads 09:55

Aarhus v. Musikhuset Aarhus 10:30

24


Køreplan Aarhus

Horsens

Vejle

Frederacia

Kolding

Middelfart Dannebrogsgade

Aarup

Ørbækvej

Haderslev Ringe

Ørbæk

Svendborg Aabenraa

25

o Rute A: Orange

o Rute B: Rød

o Rute C: Lyserød

o Rute 1: Gul

o Rute 2: Hvid

o Rute 3: Blå


Rejsebetingelser Bestilling og betaling Ved bestilling betales depositum 500,- kr. pr. person samt evt. forsikringer. Bestillingen er ikke bindende, før depositum er betalt. Restbeløb betales senest 42 dage før afrejse. Betaling kan ske via netbank eller girokort.

Afbestilling Ved afbestilling indtil 42 dage før afrejse er depositum tabt. Indtil 21 dage før afrejse er 50 % af rejsens pris tabt. Senere afbestilling end 21 dage før afrejse er hele det indbetalte beløb tabt. Underholdningsture kan ikke afbestilles efter tilmelding. Man kan sikre sig mod tab ved afbestilling på grund af akut opstået sygdom, ved at tegne en afbestillingsforsikring, som koster 6 % af rejsens pris. Denne skal bestilles sammen med rejsen. Såfremt du før afrejse bliver ude af stand til at rejse, bedes du straks meddele dette til Frørup Rejser på tlf. 65 37 15 16.

Aflysning, pris og programændringer Aflysning af en rejse kan finde sted, hvis tvingende forhold efter bureauets skøn gør det nødvendigt. Aflysning vil normalt ske med lige så mange dages varsel som rejsens varighed. Tilmeldte deltagere vil blive kompenseret efter gældende regler for pakkerejser.

Forsikring Husk at medbringe det gule & blå sundhedskort. Vi anbefaler, at der tegnes en rejseforsikring på rejser udenfor Danmark, da der ikke er dækning for hjemtransport ved sygdom. Der kan være delvis egenbetaling for behandling. Rejse- & afbestillingsforsikring kan tegnes ved Frørup Rejser. Frørup Rejser forhandler Europæiske forsikringer.

Pas Husk gyldigt pas. Rejsedeltagere som ikke kan tiltræde rejsen på grund af manglende eller ugyldigt pas vil ikke kunne forvente nogen godtgørelse.

26


Reklamation Er der mangler eller noget, du er utilfreds med på din rejse, skal du kontakte rejselederen/chaufføren hurtigst muligt. Er dette ikke muligt skal Frørup Rejser kontaktes hurtigst muligt. Søgsmål mod Frørup Rejser reguleres efter dansk lov.

Børnerabat Børn indtil 12 år opnår 20 % rabat, når de bor med 2 voksne.

Opsamling/hjemkørsel Hvis der efter bureauets skøn er for lille tilslutning til en opsamlings/hjemkørselsrute refunderes offentlig transport til andet opsamlingssted. Transporten vil blive refunderet ved rejseleder. Anden busstandard kan forekomme på opsamlings/ hjemkørselsruterne.

Afgang/hjemkomsttider Det er altid afgangstidspunktet på din faktura som er gældende. Hjemkomsttider er vejledende. Ret til ændringer forbeholdes.

Samtykke Ved rejsebestilling gives der samtykke til, at Frørup Rejser må opbevare deltagernes personoplysninger og efterfølgende kontakte rejsedeltageren mundtligt og skriftligt. Oplysningerne videregives aldrig til uvedkommende tredjepart. Samtykket kan trækkes tilbage ved henvendelse til Frørup Rejser.

Vagttelefon I nødstilfælde uden for normal åbningstid kan du ringe til vagthavende på tlf.: 65 37 15 16 og afvent henvisning.

Forbehold Der tages forbehold for trykfejl i kataloget.

27


MILJØVENLIGE REJSER DET BLIVER IKKE

Vidste du, at når du rejser med os, bruger du markant mindre brændstof sammenlignet med bil og fly? Så når du vælger at tage på ferie med bus, passer du

NEMMERE!

Vi henter og afleverer dig på din hjemmeadresse for kun 100 kr. pr. person pr. vej

faktisk også på miljøet.

Gælder for alle rejsende med bopæl på Fyn

EFTERÅR/VINTER 2021

Frørup Rejser v. Bergholdt.dk A/S Adresse:

Børstenbindervej 5

5230 Odense M

Telefonnr.:

65 37 15 16

E-mail:

info@froruprejser.dk

Hjemmeside:

frøruprejser.dk