Page 1

KunZendorf Fotografi


Hvis et billede siger mere end 1000 ord, s책 forestil dig, hvad 10 gode billeder kan sige om din virksomhed?


Kunzendorf Fotografi Et godt billede skal være mere end et objekt i en ramme. Et godt billede skal sige noget, om det motiv det præsenterer. Et billede, der siger mere end man ved første øjekast skulle tro, er det billede der sælger bedst. Dette er vores motivation hos Kunzendorf Fotografi. Vores fineste arbejdsopgave består i, at tage billeder, der ikke blot viser ”emnet”, men også fortæller dets historie. Vi sørger for professionelle billeder med det helt rigtige udtryk, til at præsentere din virksomhed og dine produkter på den bedst mulige måde. Et godt fotografi er visualiseringen af et godt brand, og vores løsninger vil give din virksomhed den opmærksomhed, den fortjener.

Vores mission er at udbyde løsninger til virksomheder, såvel som private der ønsker deres arbejdsopgaver udført af professionelle, samt forventer et slutresultat af højeste kvalitet. Vores spidskompetencer ligger i nedenstående områder: • • • •

Produkt- og Procesbilleder Pressebilleder Medarbejder & virksomhedsportræt Stemningsbilleder

Skulle du være interesseret i at høre mere om vore kompetencer, samt hvad vi kan gøre for at profilere netop dig og din virksomhed, skal du være velkommen til at kontakte os.


KunZendorf Fotografi - Detaljen i Fokus

Erhverv

Privat

www.kunzendorf.dk

Produkt

Kunzendorf Fotografi  

FOLDER ABOUT MY COMPANY Fotograf i Odense, som kommer mest ud til erhvervslivet for, at kunne bevare Detaljen i Fokus.

Advertisement