Page 1

1 2

sindicat autònom de policia Rambla del Raval, 29-35, local 5, 08001 - Barcelona - Tel. 93.342.68.10 - Fax. 93.342.68.11 - www.sap-mossos.cat - sap@sap-mossos.cat

REUNIÓ REGIONAL RP PONENT 29 DE NOVEMBRE Lleida, 30 de novembre del 2016.-

En data del 29/11/2016 ha tingut la segona part (no es va poder fer tot en una sola sessió) de la reunió entre els representants sindicals, i els cap de la regió de Ponent. A continuació us passem un breu resum dels temes tractats: 1.- REGIÓ -

Repartiment d’armilles, fundes a la regió: A data d’avui s’han repartit 708 armilles, 606 fundes. No s’han modificat oficialment els terminis de lliurament de manera que les que manquen per arribar ho haurien de fer al segon semestre de l’any que està a punt de finalitzar.

-

Problema amb la neteja de vehicles: Segons ens informen amb el canvi d’empresa hi ha hagut algun mal funcionament puntual, però ja s’ha solucionat. De totes maneres en cas que hi hagi disfuncions o es necessiti algun extra en les neteges s’ha de comunicar amb el servei d’administració.

-

Problema amb l’emmagatzematge de substàncies estupefaents: Per aquest problema que es dona cada any la regió aposta per un sistema de contenidors a cada comissaria on es pugui deixar assecar les plantes sense perjudici pels agents de la comissaria. En principi es tindran per l’any que ve. D’altra banda també tenen molt clar que la solució seria la destrucció al lloc de trobada però això depèn del jutjat i encara estan treballant per que així sigui.

2.- LLEIDA -

Queixa pel full d’identificació que han d’omplir durant el servei les unitats de Seguretat Ciutadana: Sobre aquest tema ens comenten que en el moment en que es comencin a fer servir les “tablets” pel patrullatge aquest full hauria de desaparèixer.

-

Mal estat de l’àrea de custòdia de la comissaria de Lleida: Per part d’administració s’ha fet una inspecció de la zona de custòdia i es procedirà a millorar fent actuacions urgents tot i que quedaran alguns temes pendents de millora i reparació. Estarem pendents de les reformes i del que queda pendent per tal que no s’allargui en el temps.

124/2016


1 2

sindicat autònom de policia Rambla del Raval, 29-35, local 5, 08001 - Barcelona - Tel. 93.342.68.10 - Fax. 93.342.68.11 - www.sap-mossos.cat - sap@sap-mossos.cat

3.- TARREGA/CERVERA -

Problemes de seguretat a la comissaria de Tàrrega: Tal i com ja vam denunciar a reunions anteriors hem tornat a preguntar per les reformes que s’han de realitzar en aquesta (i altres) comissaries de la regió. Ens comuniquen que sobre el mes de Juliol es va enviar al departament corresponent l’informe de seguretat fet a totes les comissaries de la regió i que ara estan pendent de la resposta i les actuacions a realitzar.

4.- MOLLERUSSA: -

Trasllat dels detinguts a la comissaria de Lleida: Es comenta la problemàtica d’aquesta comissaria per no poder traslladar detinguts a la comissaria de Lleida quan l’àrea de custòdia està tancada. Ens comuniquen que el protocol és el que es va establir en el seu moment però que miraran de modificar-ho per tal que si a Mollerussa han de tenir un detingut moltes hores en puguin traslladar a Lleida encara que l’àrea de custòdia estigui tancada.

-

Millora de les instal·lacions de la comissaria: En aquest tema tothom està d’acord en que és necessària la millora i ampliació de la comissaria. De moment estan pendents de la cessió que ha fet l’Ajuntament per saber si es podrà fer alguna cosa o no. Però encara no hi ha res definitiu.

5.- REUNIONS ANTERIORS: -

Problemes de seguretat i accessos al jutjat de Balaguer: Ens comuniquen que s’han fet algunes de les actuacions pertinents en els problemes estructurals o de funcionament.

-

Pel que fa al problema de seguretat en el possible trasllat d’un número elevat de detinguts ens manifesten que arribats el moment i depenent del Jutge no hi hauria problema en que es traslladés aquest a comissaria i no calgués que ho fessin els detinguts.

6.- ALTRES: -

Es va demanar al cap de la regió que traslladés a la prefectura el debat i la petició feta pel SAP en anteriors reunions per tal que s’autoritzi als agents de Seguretat Ciutadana a portar un esprai de defensa durant el servei.

Aquest és el resum dels punts tractats per la nostra part, en cas que vulgueu més informació o ampliar aquesta teniu als nostres delegats territorials a la vostra disposició.

SAP, TREBALLEM X A TU! 124/2016

c-124-reunio-regional-ponent-29-de-novembre  
Advertisement