Page 1

TJUVKIKA GÄRNA SÖDERTÄLJE – SÖDERTÄLJE

IGELSTAVIK Inredningsval

Här är ett första utkast på din katalog


DINA INREDNINGSVAL När du bokar en bostad hos JM får du vår katalog med inredningsval samt uppgifter om sista beställningsdag för olika val och en del annan information.

Inredningsmöte I god tid inom ramen för din beställningstid kallar inredningsansvarig i ditt projekt till ett inredningsmöte. Tillsammans går ni igenom JM Original- och inredningsval som du kan göra, diskuterar dina önskemål och reder ut eventuella frågetecken.

Inredningsval Efter ditt personliga inredningsmöte kommer en beställning att skickas till dig för godkännande. Många produkter har lång leveranstid och måste därför beställas i god tid. Det är därför inte möjligt att göra ändringar efter signering. Är beställningen inte signerad i tid, inreds bostaden enligt JM Original.

Kontrollera din beställning Det är mycket viktigt att du går igenom att allting stämmer ordentligt och att du omgående tar kontakt med inredningsansvarig om någonting är felaktigt. Beställningen är bindande och kan inte ändras i efterhand. Överenskommelser som inte finns med i beställningen gäller ej. Beställningen är underlag till JMs leverantörer och måste innehålla korrekt och komplett information.

Priser Samtliga priser är inklusive moms. I bostadens pris ingår originalutförande. Priserna i katalogen för inredningsval är mellanskillnaden från original och gäller som tillägg och i förekommande fall för utbyte mot original. I priset ingår montering om inte annat anges.

Leverantörsförändringar och modellbyten – vitvaror Vi reserverar oss för leveranshinder samt byte av modell och beteckning på maskiner, material och varor. Byte till annan maskin, material eller vara med likvärdig kvalitet och funktion kan komma att ske utan föregående avisering.

Betalningsvillkor Efter godkänd beställning av dina inredningsval kommer JM skicka en faktura på 50 procent av totala kostnaden. Resterande del faktureras och inbetalas senast på tillträdesdagen. Vid beställning för mindre än 10 000 kr faktureras hela beloppet direkt.

Besiktning Slutbesiktning av bostaden görs innan tillträdet. Besiktningen leds av en opartisk besiktningsman. Du bör närvara vid besiktningen för att kunna framföra synpunkter till besiktningsmannen samt kontrollera dina inredningsval. Kallelse kommer att skickas till dig i god tid före utsatt besiktningsdatum.


3 IGELSTAVIK, Mars 2018


KÖK

ETT KÖK ATT LITA PÅ Snygg design är viktigt för att skapa ett trivsamt kök. Lika viktigt är det att köket fungerar i vardagen. Hacka, skära, duka, diska, torka – vi ser till att du har funktionerna som stöttar dig i köksarbetet.

Vi ställer stora krav på våra kök. Inte nog med att det ska vara snyggt som ett vardagsrum. Här ska kunna göras allt från snabba mellanmålsmackor till en trerätters middag med levande ljus och vacker dukning. Oavsett om du ska laga en enkel vardagsmiddag, mingla med vännerna eller baka kanelbullar gäller det att köket hänger med i svängarna. Ett kök från JM gör det. Här finns alla de praktiska detaljer och funktioner som önskas i ett modernt kök. I bänkskåpen har vi satt in dämpade fullutdragslådor som hjälper dig att få god överblick över vad du har hemma.

Osynligt och smart Det ligger många tankar bakom utformningen av våra kök. Designen och materialvalen njuter du av redan vid första anblicken. Vad som däremot skapar ett smart kök sträcker sig långt bortom inredningsdetaljer och formspråk. Vi pratar om funktioner och beprövade fakta om hur ett kök verkligen används. När du lagar mat i ett JMkök märker du snart hur smidigt momenten flyter på. Du skär och hackar på en lättskött och väl upplyst bänkskiva,

vatten har du i kranen intill. Både arbetsytan och diskhoarna är på bekvämt avstånd från spisen så att du slipper onödigt spring och spill när du ska skölja grönsaker eller hälla av kokande pastavatten. Den utdragbara fläkten är diskret dold under fläktskåpet med endast framkanten synlig. Behöver du använda elvisp eller matberedare kan du enkelt ansluta till något av de många eluttagen kring arbetsytan.

Skölj, vrid ur, torka – klart I ett kök från JM är ytorna lättskötta och tåliga. Den starka laminatytan på arbetsbänken är enkel att torka av och står emot de dagliga påfrestningarna. Inga omständiga behandlingar krävs, en vanlig disktrasa och lite såpa räcker gott för att hålla bänkar och skåpsluckor fräscha. Ytterligare en klok detalj är att vi låter köket ansluta till taket, med hjälp av en list så att inga skåpsovansidor samlar damm. Likaså har vi gjort det enkelt att plocka i och ur diskmaskinen. Diskhon med sköljmöjlighet är nära och du kan välja att placera tallrikar, glas och bestick i skåp och lådor på armlängds avstånd från diskmaskinen.

4 IGELSTAVIK, Mars 2018


KÖK

JM Original Vad du än ska laga, har detta smakfulla rum de funktioner som ett intensivt vardagsliv kräver. Här finns smarta lösningar i form av fullutdragslådor, dämpade luckor och källsorteringskärl.

1. Köksluckor, handtag och bänkskiva JM Original köket är modernt och stilrent med en vit slät lucka, handtag i rostfritt samt en mörkare grå laminatbänkskiva. Den ljusa känslan förstärks ytterligare med stora kakelplattor i vitt.

2. Blandare Köksblandaren kommer från Tapwell.

3. Häll I JM Original ingår en induktionshäll som både är snabbare och mer energisnål än en traditionell glaskeramikhäll.

Kostnadsfria val Förutom JM Original kan du kostnadsfritt välja två andra luckor, handtag, bänkskivor och kakel till ditt kök. På så sätt kan du hitta en stil som passar dig utan att behöva betala något extra.

Köksluckor, handtag och bänkskiva En mer klassisk stil kan du få med den vita ramluckan och en grå laminatskiva. Till det passar handtag i rostfritt utseende och ett vitt avlångt kakel som monteras liggande.

Köksluckor, handtag och bänkskiva Väljer du den grå luckan, den mörka stenliknande laminatskivan, ett grått kakel och handtag i rostfritt utseende får du känslan av ett stilrent modernt kök.

5 IGELSTAVIK, Mars 2018


KÖK

Bygg- och eländring INREDNINGSVAL Tillkommande eluttag för tillkommande vitvara på innergipsvägg 2 500 kr/st

Tillkommande el i vitrinskåp samt strömbrytare inne i skåp (placeras höger framtill) exkl armatur (omfattas ej av Grundavgift) 1 900 kr/st

Bra att veta Grundavgift Bygg- och eländring, dvs engångskostnad oavsett antal ändringar, för omritning av bygg-/elhandlingar tillkommer om 3000 kronor.

Belysning och el ORIGINAL

Bänkbelysning LED-list Original inkl driver 2700K

INREDNINGSVAL

Bänkbelysning LED-Spotlight Ledstar borstad stål, c/c 400 mm, inkl driver Diam=82 mm 2,4W 2700K, exkl baldakin/snickeriskiva 9 230 kr/kök

Vitrinbelysning LED-list inkl driver, placeras i framkant/överkant av vitrinskåp 2700K (kräver elförberedelse, dvs eländring) 2 250 kr/skåp

Tryckknappsdimmer till LEDbelysning (4-100W) Simon 54

Utbyte hörnbox till 1-vägs med timerfunktion Simon 54

Premium vit 1 500 kr/st

Premium vit Timer 99 minuter 1 950 kr/st

6 IGELSTAVIK, Mars 2018


VEDUM

KÖK

Luckor ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta Skåp ingår enligt separat köksritning. Säkerhetsspärr monteras på kniv- och källsorteringslåda.

Maja vit 16 mm Slät lucka av målad MDF med rak kant NCS S 0500 N

Karin vit 19 mm Ramlucka av målad MDF NCS S 0500 N

Maja grå 16 mm Slät lucka av målad MDF med rak kant NCS S 3000 N

INREDNINGSVAL

Maja turkos 16 mm

Maja varmgrå 16 mm

Slät lucka av målad MDF med rak kant NCS S 2005-B50G 3 500 kr

Slät lucka av målad MDF med rak kant NCS S 2502-Y 3 500 kr

Maja betonggrå 16 mm Slät lucka av målad MDF med rak kant NCS S 5502-Y 3 500 kr

Maja antracit 16 mm Slät lucka av målad MDF med rak kant NCS S 6500-N 3 500 kr

Karin grå 19 mm Ramlucka av målad MDF NCS S 3000 N 13 300 kr

Karin varmgrå 19 mm

Karin betonggrå 19 mm

Karin antracit 19 mm

Ramlucka av målad MDF NCS S 5502-Y 13 300 kr

Ramlucka av målad MDF NCS S 6500 N 13 300 kr

Annika vit 19 mm med infälld grepplist i vitt Slät lucka av målad MDF med fasad kant NCS S 0500 N. Grepplist på bänkskåp (ej på bild), klicköppning på väggskåp och smalt bänkskåp. 6 800 kr

Annika antracit 19 mm

Ramlucka av målad MDF NCS S 2502-Y 13 300 kr

7 IGELSTAVIK, Mars 2018

med infälld grepplist i alu Slät lucka av målad MDF med fasad kant NCS S 6500 N. Grepplist på bänkskåp (ej på bild), klicköppning på väggskåp och smalt bänkskåp. 10 300 kr


KÖK

Luckor

VEDUM

INREDNINGSVAL

Helena ek 19 mm Ramlucka av massivträ och fanerad spegel 39 700 kr

Övrigt

Liv ek 19 mm Lucka av liggande fanerat trä med massiv kantning 42 900 kr

Liv svartbetsad ek 19 mm Lucka av liggande fanerat trä med massiv kantning 64 000 kr

VEDUM

INREDNINGSVAL

Sockel med rostfritt utseende 700 kr/kök

Baldakin/ snickeriskiva, vit, för infällnad av spotlights c/c 400 mm under väggskåp 2 990 kr/kök

Sockellåda 40/50/60/80 cm Classic med klicköppning ej i skåp som ventileras, t ex under häll/ugn mm. Kan ej kombineras med rostfri sockel. 3 620 kr/st

Ändring av skåpsstomme på offert Pris enligt offert

Byte av brickskåp 20 cm till skafferiutdragsinredning 2 stycken hyllor/trådfack Beakta ev. radiatorplacering 950 kr/skåp

Byte av brickskåp 20 cm till handduksskåp Beakta ev. radiatorplacering 210 kr/skåp

Invändig låda i källsorteringsskåp 1 060 kr/skåp

Byte av originalväggskåp i 80-bredd till vitrinskåp inkl glashyllor exkl belysning 2 270 kr/skåp

Bra att veta Priserna under kök övrigt som avser byte till vitrin, snickeriskiva för spotlights eller för sockellåda, gäller om du valt original eller kostnadsfri skåpslucka i ditt kök.Väljer du en lucka från JMs sortiment som du betalar extra för, ges istället pris mot offert på dessa val. Sockellåda kan inte kombineras med sockel i rostfritt utseende. Vid val av vitrinskåp med belysning tillkommer elförberedelse samt LED-list, se under Kök, Belysning och el.

8 IGELSTAVIK, Mars 2018


VEDUM

KÖK

Handtag & knopp ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta 31085 rostfri cc 128 mm

31016 rostfri cc 128

31064 rostfri cc 128

mm

mm

Klick-öppning

31006 rostfri cc 128

31007 vit cc 128 mm

enligt original) 1 200 kr

handtagslös öppning för luckor 1 500 kr

mm 1 500 kr

1 500 kr

Handtag placeras stående på luckor och liggande på lådor och diskmaskinslucka.

INREDNINGSVAL

Bra att veta Observera att handtag inte kan placeras liggande på luckor där risk finns att de slår i vägg eller intilliggande skåp. Priser avser helt kök.

Annan montering av kökshandtag (ej

31019 svart cc 128

31053 rostfri cc 192

31054 rostfri cc 192

31065 rostfri cc 192

31081 rostfri cc 128

31134 rostfri

mm 1 500 kr

mm 2 700 kr

mm 2 700 kr

mm 2 700 kr

mm 1 500 kr

750 kr

31208 rostfri grepplist längd 40 mm

31209 rostfri grepplist längd 136

31211 vit grepplist

31212 vit grepplist

1 500 kr

mm 1 500 kr

längd 40 mm 1 500 kr

längd 136 mm 1 500 kr

Byte av beslag i kök ur Vedums standardsortiment

9 IGELSTAVIK, Mars 2018

maxlängd cc 224 mm (grepplist 232 mm) 2 700 kr/kök


KÖK

Bänkskiva Laminat

VEDUM

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta

Zeus antracit 7486D

Bänkskivan är 30 mm tjock och levereras med rak laminatkantlist i lika utförande som bänkskivan. Notera att bänkskivor kan komma att skarvas.

Zeus silver 7487D

Black Brazil 6216D

INREDNINGSVAL

Dark mountain oak 4371D

Basalt Slate 3690F

Carrara Bianco

1 000 kr

6696F 1 000 kr

1 000 kr

Minerva Grey

Vit W450D

Volcanic black

6247D 1 000 kr

1 000 kr

1200D 1 000 kr

Eklamell ljus 4240D

Ice Quarstone

Mineral jet 3450F

1 000 kr

5212F 1 000 kr

1 000 kr

Byte av laminatbänkskiva i kök ur Vedums standardsortiment 30 mm (högblanka erbjuds ej) 1 300 kr

10 IGELSTAVIK, Mars 2018


VEDUM

KÖK

Bänkskiva Kant ORIGINAL

Rak kant för laminat

INREDNINGSVAL

Postformad (rundad) kant för laminat; W450D Vit, 4240D Eklamell, 7486D Zeus antracit, 6216D Black brazil

Laminatskiva ekkant 1 mm

Laminatskiva valnötskant 1 mm

Laminatskiva plywoodkant 1 mm

1 500 kr/kök

1 500 kr/kök

1 500 kr/kök

500 kr/kök

Bänkskiva Massiv

VEDUM

INREDNINGSVAL

Bra att veta Levereras i tjocklek 30 mm. Rak framkant om annat ej anges. Massiva träskivor är naturmaterial och kräver regelbunden skötsel och underhåll.

Ek hårdvaxad 10 700 kr

Valnöt hårdvaxad 18 100 kr

Ask natur med brunkärna hårdvaxad 10 700 kr

11 IGELSTAVIK, Mars 2018


KÖK

Bänkskiva Sten

VEDUM

INREDNINGSVAL

Grå Bohus granit blankpolerad natursten 30 mm

Nero Africa blankpolerad natursten 30 mm

Nero Assoluto blankpolerad natursten 30 mm

Naturstenskiva på offert, ur Vedums standardsortiment

skivan skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

skivan skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

skivan skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

skivan skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

Frosty Carrina kompositsten 30 mm, rak kant skivan

London Grey kompositsten 30 mm, rak kant skivan

skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

Kompositstenskiva 30 mm på offert, ur Vedums standardsortiment

Naturstenskiva/ Kompositsten som stänkskydd/sockel på offert, ur Vedums standardsortiment

Målat som stänkskydd i kök i kombination med sten som stänkskydd/sockel

Målat som stänkskydd i kök i kombination med sten som stänkskydd/sockel

NCS S0500-N, glans 20 1 880 kr/kök

valfri NCS-kulör, glans 20 2 630 kr/kök

skivan skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

inklusive eventuell håltagning för eluttag. Natursten tjocklek 20 mm och komposit 12-13 mm, ovankant rak. Ange önskad höjd på stänkskyddet. Notera att skivan kan behöva skarvas. Pris enligt offert

Bra att veta Bänkskiva levereras i tjocklek ca 30 mm. Skarvar kan förekomma beroende på kökets utformning, stäm av maxlängd med Inredningsansvarig. Runt inbyggnadshäll skarvas alltid skivan. Diskho planlimmas. Naturstenskivor är naturmaterial som varierar i färg, kristallstorlek, struktur och ådring.Verklig produkt kan avvika från prover och illustrationer. Natursten kräver regelbundet skötsel samt underhåll, och är ett naturmaterial känsligt för syror, såsom citron, vin mm. Marmor är känsligare och på marmor uppstår snabbt en ”patina” med anledning av detta. Kompositsten (kvartskomposit) är ett industriellt framställt stenmaterial. Materialet är slitstarkt, hållbart, och inte poröst, dvs framförallt lämplig i de ljusare stenmaterial, då det inte blir känsligt för vinfläckar, citron mm. Kräver ingen impregnering och är dessutom enkelt att rengöra och underhålla.

12 IGELSTAVIK, Mars 2018


KONRADSSONS KAKEL

KÖK

Kakel ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta Original monteras stående om annat ej anges. Kakel i kök sätts endast i bakkant, ej på kortsidor.

6635 vit blank (Image Milk Kakel 300x600x10 mm)

8105 vit matt (Prib slät Kakel 100x300x8,5mm)

5975 Perla grå matt, nät (Interni Kakel 100x100x7 mm)

INREDNINGSVAL COTTON KAKEL 132X400X10 MM

Bra att veta 7267 vågig vit blank 850 kr/kvm

Allt kakel och klinker i JMs sortiment kan väljas som stänkskydd i kök.Väljer du en platta av klinker i stället för kakel tillkommer en monteringskostnad, se kök kakelsättning. Keramik (kakel och klinker) är ett naturmaterial, och viss kulöravvikelse förekommer. Allt tillvalskakel säljs i hela kvm.

INREDNINGSVAL IMAGE MILK KAKEL 300X600X10 MM

6638 vit matt 300 kr/kvm

INREDNINGSVAL KAR KAKEL 250X400X7 MM

1127 vit blank

1128 vit matt

250 kr/kvm

250 kr/kvm

INREDNINGSVAL PRIB FASAD KAKEL 100X200X8 MM

8107 vit blank fasad 600 kr/kvm

13 IGELSTAVIK, Mars 2018


KÖK

Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL PRIB SLÄT KAKEL 100X200X7 MM

8104 vit blank 450 kr/kvm

INREDNINGSVAL PRIB SLÄT KAKEL 100X300X8,5MM

8105 vit matt

8106 vit blank

450 kr/kvm

450 kr/kvm

INREDNINGSVAL PT KAKEL 200X400X85 MM

5012 vit matt

5013 vit blank

250 kr/kvm

250 kr/kvm

INREDNINGSVAL TR KAKEL 200X400X85 MM

5992 Blu Avio blå blank

5993 Cobalto mörkblå

5994 Ghiaccio vit blank

5995 Nero svart blank

5996 Perla grå blank

500 kr/kvm

blank 500 kr/kvm

400 kr/kvm

500 kr/kvm

400 kr/kvm

5997 Pistacchio ljusgrön

5998 Rosso röd blank

5999 Turchese grön blank

blank 500 kr/kvm

500 kr/kvm

500 kr/kvm

14 IGELSTAVIK, Mars 2018


KONRADSSONS KAKEL

KÖK

Kakel

INREDNINGSVAL AREA 15 FLOWER KLINKER 150X150X9 MM

3980 Blue blå/grå

3982 Black grå/

700 kr/kvm

svart 700 kr/kvm

INREDNINGSVAL AREA 15 STAR KLINKER 150X150X9 MM

3981 Blue blå/grå

3983 Grey grå/

700 kr/kvm

svart 700 kr/kvm

INREDNINGSVAL BISAZZA GLASMOSAIK KLINKER 20X20X4 MM

7813 Gemme

7814 Grace vit

7887 Rachele

7888 Iside svart

7895 Smalto

brun 2 400 kr/kvm

mix 2 400 kr/kvm

svart mix 2 400 kr/kvm

mix 2 400 kr/kvm

grönturkos 2 400 kr/kvm

INREDNINGSVAL CALX KLINKER 300X600X9 MM

5737 Bianco Sand Rect matt

5740 Grå Rect matt

5743 Antracit Rect matt

350 kr/kvm

350 kr/kvm

350 kr/kvm

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 300X600X9 MM

6921 Antracit mörkgrå

6926 Bianco vit

6931 Grigio grå

650 kr/kvm

650 kr/kvm

650 kr/kvm

15 IGELSTAVIK, Mars 2018

7899 Vetricolor röd 2 400 kr/kvm


KÖK

Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 300X600X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

5711 Sand beige

5715 Rust brun

5719 Grey grå

5723 Black svart

800 kr/kvm

800 kr/kvm

800 kr/kvm

800 kr/kvm

INREDNINGSVAL INTERNI KAKEL 100X100X7 MM

5973 Ghiaccio

5974 Nero svart

vit matt, nät 600 kr/kvm

matt, nät 650 kr/kvm

INREDNINGSVAL LAVAGNA KLINKER 300X600X9,5 MM

8305 Nero Svart matt 700 kr/kvm

INREDNINGSVAL SCALE HEXAGON KLINKER 100X110X8 MM

7777 Vit matt

7778 Svart matt

7779 Grå matt

1 350 kr/kvm

1 350 kr/kvm

1 350 kr/kvm

16 IGELSTAVIK, Mars 2018


KONRADSSONS KAKEL

KÖK

Kakel

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 28,5X104X9,5 MM (FISKBEN PÅ NÄT 320X375 MM)

7030 Cararralegiviato Herringbone blank 3 500 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 300X600X9,5 MM

7025 Carrara Naturale Rect 750 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 60X60X9,5 MM (NÄT 267X293 MM)

7013 Cararra Levigato Hexagon

7014 Cararra Naturale Hexagon

Rect blank 3 950 kr/kvm

Rect matt 3 950 kr/kvm

17 IGELSTAVIK, Mars 2018


KÖK

Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL MARTE KLINKER 300X600X9,5 MM

8827 Nero Acapulco Svart matt

8828 Botticino ljusbeige matt

400 kr/kvm

400 kr/kvm

INREDNINGSVAL PA KLINKER 48X48X6 MM (NÄT 298X298 MM)

5779 vit matt

5782 vit blank

600 kr/kvm

600 kr/kvm

INREDNINGSVAL PA KLINKER 97X97X6 MM (NÄT 297X297 MM)

5788 vit blank

5791 vit matt

550 kr/kvm

550 kr/kvm

INREDNINGSVAL ROYAL KLINKER 310X610X11 MM

6636 Cararra vit blank 350 kr/kvm

18 IGELSTAVIK, Mars 2018


KÖK

Kakelsättning Kök INREDNINGSVAL MONTERING

Tillägg för klinker på vägg 270 kr/kvm

Mönstersättning: Halvstensförband kök 120 kr/kvm

Kakelfog

Mönstersättning: Förskjuten 1/3delsläggning

Mönstersättning: Förskjuten fallande läggning

120 kr/kvm

120 kr/kvm

Mönstersättning: Fiskbensläggning

Mönstersättning, på offert

730 kr/kvm

Pris enligt offert

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

Ljusgrå fog

INREDNINGSVAL

Antracit fog

Koksgrå fog

Ljusbeige fog

Stålgrå fog

500 kr

500 kr

500 kr

500 kr

19 IGELSTAVIK, Mars 2018


KÖK

Diskho

VEDUM

ORIGINAL

Intra Horizon HZ815 diskbänk (underlimmas i laminat, planlimmas i sten) längd 815 mm, bredd vask 345/345 mm

Intra Horizon HZ615SH diskbänk (underlimmas i laminat, planlimmas i sten) längd 615 mm, bredd vask 160/345 mm

Bra att veta Diskbänk med två stora hoar är original i diskbänkskåp på 800 mm. En stor och en liten ho är original i skåp på 600 mm.Vid val av massiv träbänkskiva erbjuds endast diskbänk med sidoyta alt heltäckande diskbänk med avställningsyta. Diskho underlimmas i laminat och i massiv bänkskiva men planlimmas vid val av sten. Vid beställning av diskho med sidoyta placeras sidoytan ovan diskmaskinen om annat ej anges.

INREDNINGSVAL

Intra Horizon HZD1120 diskbänk med

Intra Horizon HZD815SH diskbänk med

sidoyta (underlimmas i laminat/ massiv bänkskiva, planlimmas i sten) längd 1120 mm, bredd vask 345/345 mm 850 kr

sidoyta (underlimmas i laminat/ massiv bänkskiva, planlimmas i sten) längd 815 mm, bredd vask 160/345 mm 0 kr

Intra Frame FR60SX

Intra Frame FR97D

Intra Frame FR97SH

diskbänk, inkl diskmedelspump, (underlimmas i laminat, planlimmas i sten) längd 595 mm, bredd vask 520 mm 2 820 kr

diskbänk med sidoyta, inkl diskmedelspump, (underlimmas i laminat/massiv bänkskiva, planlimmas i sten) längd 970 mm, bredd vask 340/340 mm 5 990 kr

diskbänk med sidoyta, inkl diskmedelspump, (underlimmas i laminat/massiv bänkskiva, planlimmas i sten) längd 970 mm, bredd vask 340/155 mm 6 140 kr

Bra att veta Diskmedelspump ingår i diskho Intra Frame men kan även väljas till heltäckande diskbänk Intra Atlantic.

Intra Frame FR97SX diskbänk med sidoyta, inkl diskmedelspump, (underlimmas i laminat/massiv bänkskiva, planlimmas i sten) längd 970 mm, bredd vask 520 mm 4 940 kr

Intra Atlantic heltäckande diskbänk med korgventil längdmått enligt ritning, bredd vask 339/339 mm 0 kr

Intra Atlantic AHBX08 heltäckande diskbänk med korgventil utan sidoyta Bredd 800mm, bredd vask 339/339 mm 0 kr

20 IGELSTAVIK, Mars 2018

BI228 Krom diskmedelspump totalhöjd 289 mm, piphöjd 87 mm Beakta placering beroende på val av diskbänk, blandare mm 1 090 kr/st


TAPWELL

KÖK

Blandare ORIGINAL

RT984 Krom inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 359 mm, piphöjd 263 mm

INREDNINGSVAL

RT184 Krom inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 371 mm, piphöjd 249 mm 310 kr/st

DOM184 Krom inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 393 mm, piphöjd 280 mm. Kan endast användas på diskhoar från Intra Frame 3 360 kr/st

EVO984 Krom inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 338 mm, piphöjd 276 mm 1 720 kr/st

EVO984 Steel inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 338 mm, piphöjd 276 mm 3 240 kr/st

EVO184 Steel inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 335 mm, piphöjd 250 mm 3 240 kr/st

EVO184 Honey gold inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 335 mm, piphöjd 250 mm 4 370 kr/st

RIN887 Krom med

RT984-RH Krom med RHhandtag utan klick-klack-spärr, inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 359 mm, piphöjd 263 mm 360 kr/st

utdragbar pip inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 287 mm, piphöjd 256 mm. Kan endast kombineras med diskho med 2 hoar (ej 1 eller 1,5 ho) mht BBR och Säker vatten. 2 800 kr/st

21 IGELSTAVIK, Mars 2018

EVO184 Krom inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 335 mm, piphöjd 250 mm 1 720 kr/st


KÖK

Häll

CYLINDA

ORIGINAL

Bra att veta

IHI 6160 induktionshäll

Passar mina kastruller induktionshäll? Sätt en magnet på undersidan av kärlet, fastnar magneten så fungerar kastrullen.

Sliderstyrning, 4 zoner 210, 210, 160,160 mm, raka kanter, barnlås, booster och restvärmeindikator. Hällskydd ingår och monteras för den som önskar

INREDNINGSVAL

IHI 760 FX SLIDER

IHI 764 FX SLIDER

induktionshäll Sliderstyrning, 4 zoner varav 1 stor delbar flexizon samt 1 zon 210 mm och 1 zon 145 mm, fasettslipade kanter, barnlås, booster och restvärmeindikator. Hällskydd ingår och monteras för den som önskar 2 200 kr

induktionshäll Sliderstyrning, 4 st likadana flexizoner 23 cm breda, alt. 2 stora delbara flexizoner. Utnyttjandet av zonerna anpassar sig efter kärlets storlek, fasettslipade kanter, barnlås, booster och restvärmeindikator. Hällskydd ingår och monteras för den som önskar 2 800 kr

22 IGELSTAVIK, Mars 2018


CYLINDA

KÖK

Ugn ORIGINAL

Bra att veta På din köksritning ser du var ugnen är placerad. Kombiugn är original i stället för ugn & mikro i bostäder om max 35 kvm.

IBU 52 RF rostfri 71 liter, varmluft, katalytisk rengöring, display med timer, pop-out vred, mekanisk barnspärr på luckan, treglaslucka och grillfunktion, utdragsskenor till 1 plåt

INREDNINGSVAL

IBU 54 RF rostfri

IBU 56 RF rostfri

IBU 52 vit

IBU 54 vit

IBU 56 vit

71 liter, varmluft, katalytisk rengöring, touchdisplay med programmerbar timer, mekanisk barnspärr på luckan, utdragsskenor till 1 plåt, köttermometer, grillfunktion, innerbelysning från sidan och baktill 1 500 kr

71 liter, varmluft, pyrolysrengöring och katalytisk rengöring, touchdisplay med programmerbar timer, mekanisk barnspärr på luckan, utdragsskenor till 1 plåt, köttermometer, grillfunktion, innerbelysning från sidan och baktill. 6 000 kr

71 liter, varmluft, katalytisk rengöring, display med timer, pop-out vred, mekanisk barnspärr på luckan, treglaslucka och grillfunktion, utdragsskenor till 1 plåt 0 kr

71 liter, varmluft, katalytisk rengöring, touchdisplay med programmerbar timer, mekanisk barnspärr på luckan, utdragsskenor till 1 plåt, köttermometer, grillfunktion, innerbelysning från sidan och baktill 1 000 kr

71 liter, varmluft, pyrolysrengöring och katalytisk rengöring, touchdisplay med programmerbar timer, mekanisk barnspärr på luckan, utdragsskenor till 1 plåt, köttermometer, grillfunktion, innerbelysning från sidan och baktill 5 500 kr

23 IGELSTAVIK, Mars 2018


KÖK

Mikrovågsugn

CYLINDA

ORIGINAL

Bra att veta På planritning inredningsval eller på din köksritning ser du var mikro är placerad.

IM 50 RF rostfri för högskåp

IM 80 M RF rostfri för

25 liter, 900w, grillfunktion 1000w, snabbstartsfunktion och upptiningsprogram

väggskåp 25 liter, 900w, grillfunktion 1000w, snabbstartsfunktion och upptiningsprogram

INREDNINGSVAL

IM 50 vit för högskåp

IM 80 S vit för väggskåp

25 liter, 900w, grillfunktion 1000w, snabbstartsfunktion och upptiningsprogram 0 kr

25 liter, 900w, grillfunktion 1000w, snabbstartsfunktion och upptiningsprogram 0 kr

IM 80 XL RF rostfri Kombi Varmlufts-/Mikrovågsugn, ej för väggkåp 40 liter, varmluftsugn, 3D uppvärmning (mikro), 900w, grillfunktion (1600w), snabbstart 6 900 kr

24 IGELSTAVIK, Mars 2018


CYLINDA

KÖK

Kyl/Frys ORIGINAL

Bra att veta Bostad på 1-2 rok har en kombinerad kyl/frys.

KF 3385 H RF rostfri A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay på dörren

INREDNINGSVAL

KF 4385N H RF rostfri A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay bakom dörren 700 kr

KF 3385 H vit A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay på dörren 0 kr

KF 4385N H vit

KFI 6177N

A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay bakom dörren 200 kr

integrerad, för inbyggnad bakom snickerilucka A++, 219/99 liter, 1850 mm, 43 dB, Multiflow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay på dörren (högskåp och snickeriluckor tillkommer) 1 100 kr

25 IGELSTAVIK, Mars 2018

Snickerilucka och stomme till integrerad kyl- och frysenhet utf lika köksluckor (en enhet) 5 270 kr/st


KÖK

Kyl- och fryskombinationer

CYLINDA

ORIGINAL

Bra att veta Bostad större än 2 rok har två kombinerade kyl/frysar.

KF 3385 H RF, 2 enheter rostfri A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay på dörren

INREDNINGSVAL

KF 4385N H RF 2 enheter rostfri A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay bakom dörren 1 400 kr

K 4285N H och F 4285N V vit A++/A++, 350/250 liter, 1854 mm, 42 dB, frys med automatisk avfrostning, touchdisplay bakom dörren 0 kr

KF 3385 H, 2 enheter vit A++, 219/99 liter, 1850 mm, 43 dB, Multiflow kylsystem, 0-zon, No Frost och touchdisplay på dörren 0 kr

KF 4385N H 2 enheter vit A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay bakom dörren 400 kr

KFI 6177N 2 enheter integrerad, för inbyggnad bakom snickerilucka A++, 219/99 liter, 1850 mm, 43 dB, Multiflow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay på dörren (högskåp och snickeriluckor tillkommer) 2 200 kr

26 IGELSTAVIK, Mars 2018

K 4285N H RF och F 4285N V RF rostfri A++/A++, 350/250 liter, 1854 mm, 42 dB, frys med automatisk avfrostning, touchdisplay bakom dörren 1 100 kr


CYLINDA

INREDNINGSVAL

KI 6177 och FI 6177N integrerad, för inbyggnad bakom snickerilucka A+/A+, 308/196 liter, 1770 mm, 42 dB, frys med automatisk avfrostning (högskåp och snickeriluckor tillkommer) 0 kr

Diskmaskin

Snickerilucka och stomme till integrerad kyl- och frysenhet utf lika köksluckor (två enheter) 10 540 kr/set

CYLINDA

ORIGINAL

Bra att veta Samtliga diskmaskiner är integrerade.

DM 3038 FI Integrerad, 600 mm A+++, 44 dB, 9 program, 13 kuvert, diskstatuslampa på golvet när disken är igång

DM 3015 FI Integrerad, 450 mm A+, 44 dB, 6 program, 10 kuvert

På planritning inredningsval eller på köksritning ser du vilken bredd diskmaskin har som original i din bostad.

INREDNINGSVAL

DM 8330 FI Integrerad, 600 mm A+++, 42dB, 6 program, 16 kuvert, toppkorg för bestick, innerbelysning, diskstatuslampa på golvet när disken är igång 10 700 kr

27 IGELSTAVIK, Mars 2018

KÖK

Kyl- och fryskombinationer


KÖK

Spiskåpa

FRANKE

ORIGINAL

Franke FSK392-10 Vit med rostfri frontlist Spiskåpa med LED-spotlights och utdragbar front. Knappsats ovanpå fronten. Med timerreglerat spjäll. Monteras infälld i ett överskåp

INREDNINGSVAL

Franke FSK392-10 Vit med vit frontlist Spiskåpa med LED-spotlights och utdragbar front. Knappsats ovanpå fronten. Med timerreglerat spjäll. Monteras infälld i ett överskåp. 0 kr

Franke Orion Rostfri Väggmonterad designkåpa 600 mm bred med LED-belysning och timer 13 500 kr

Ändring LED-list vid designkåpa minskas minst 100 mm på vardera sida om kåpa (om annat ej anges). Minsta LED-list kräver skåpsstomme om 300 mm 0 kr/kök

Franke FSK392-10 Vit med svart frontlist Spiskåpa med LED-spotlights och utdragbar front. Knappsats ovanpå fronten. Med timerreglerat spjäll. Monteras infälld i ett överskåp 0 kr

Franke Tender 722-10 Rostfri

Franke Stil 782-10 Rostfri

Väggmonterad designkåpa 600 mm bred med LED-beysning 5 800 kr

Väggmonterad designkåpa 600 mm bred med LED-belysning och timer 6 900 kr

Skåpsändring vid designkåpa

Skåpsändring vid designkåpa Franke Orion fläktskåp utgår

Tillkommande kakelyta vid designkåpa (1 kvm originalkakel ingår

(väggskåp behöver ej minskas) 260 kr

i prissättningen av designkåpan) 0 kr/kvm

fläktskåp utgår, väggskåp minskas med minst 100 mm på vardera sida om annat ej anges, inkl täcksidor 850 kr

Bra att veta Spiskåpor har ingen egen inbyggd fläkt utan är avsedd för lägenheter med centralfläkt. Luftflödet ökas eller minskas genom öppning eller stängning av spjället. Designkåpa är en beteckning på en designad, synlig kåpa. Vid val av designkåpa minskas väggskåpen på vardera sida.

28 IGELSTAVIK, Mars 2018


Anteckningar

29 IGELSTAVIK, Mars 2018


RUM FÖR SKUM Vill du ha ett effektivt badrum där du kan snabbduscha och borsta tänderna innan jobbet? Eller önskar du dig ett riktigt njutarrum med spakänsla där tiden lätt flyter iväg?

BAD 30 IGELSTAVIK, Mars 2018


JM Original 1. Kakel Badrummet helkaklas med stora vita blanka kakelplattor. 2. Blandare Tvättställsblandaren från Tapwell är en engreppsblandare i modern design.

BAD BAD

3. Klinker På golvet läggs kvadratiska klinkerplattor i mörkgrått. 4. Duschblandare Handduschen har ett generöst flexibelt duschmunstycke med val av olika duschstrålar. 5. Torkställning I närhet till din tvättmaskin finns även JMs egenframtagna torkställning John. Den smarta väggfasta torkställningen har tio meters torklängd.

Tänk på ... ... att badrummet enkelt kan få en ny känsla med en uppsättning handdukar i dina favoritfärger. ... att stora väggkakelplattor gör att rummet upplevs som rymligare. En annan fördel är att fogarna blir färre vilket underlättar vid städning.

3

31 IGELSTAVIK, Mars 2018


Bygg- och eländring INREDNINGSVAL Nedsänkt slätt innertak för spot-installation, sänks ca 100 mm vitmålat NCS S0500-N, bad/dusch/ wc 700 kr/kvm

Spotlight i tak, Junistar Soft vit LED 10W inkl dimmer 3 st (exkl

Spotlight i tak, Junistar Soft vit LED 10W inkl dimmer 4 st (exkl

nedsänkt innertak) Fast placering enl. ritning 6 750 kr/set

nedsänkt innertak) Fast placering enl. ritning 8 450 kr/set

Komfortelvärme i golv, läggs i vistelsezon i omfattning enligt badrumsritning Termostat förprogrammerad på 22C, samt drifttid må-fre 5.30-8.30, 15-23, lö-sö 5-23 Termostaten kan omprogrammeras enligt bruksanvisning med ändrade drifttider och högre temperatur, dock max ca 27 grader. (Erbjuds endast i bad samt wc/dusch) 12 000 kr/st

BAD

Bra att veta Grundavgift Bygg- och eländring, dvs engångskostnad oavsett antal ändringar, för omritning av bygg-/elhandlingar tillkommer om 3000 kronor. Komfortelvärme; JM har valt att inte installera komfortelvärme i golv som standard av följande skäl: I nya välisolerade byggnader är golvtemperaturen i princip densamma som rumsluften dvs ca 21 grader. Detta gäller oberoende av årstid. Komfortelvärmen, precis som all annan energianvändning, påverkar vårt klimat negativ och ger ett tillskott till den globala uppvärmningen. Om komfortelvärmen står på året runt, med drifttid och temperatur enligt förinställt program, beräknas den dra ca 300-400 kWh/år vilket motsvarar en elkostnad på ca 400-500 kr/år. Om temperaturen ändras till max, dvs ca 26 grader, ökar energianvändningen till 1000-1200 kWh/år och därtill ökad elkostnad.

Belysning och el INREDNINGSVAL

Bänkbelysning LED-list inkl driver. Inkl strömbrytare under väggskåp 2700K 4 880 kr

Tryckknappsdimmer till LEDbelysning (4-100W) Simon 54

Utbyte hörnbox till 1-vägs med timerfunktion Simon 54

Premium vit 1 500 kr/st

Premium vit Timer 99 minuter 1 950 kr/st

32 IGELSTAVIK, Mars 2018

Dosmonterad rörelsedetektor Simon 54 Premium vit istället för strömbrytare 1 950 kr/st


Spegel och spegelskåp

SVEDBERGS

ORIGINAL

BAD

Signum spegel 60 vit LED-belysning BxDxH 600x74x685 mm

INREDNINGSVAL

Imago spegel 60

Imago spegel 60 vit matt,

Imago spegel 60 svart

Ego spegel 60 vit

Ego spegel 60 antracitgrå

antracitgrå, med tvättställsljus LED-belysning BxDxH 600x90x830 mm 1 600 kr

med tvättställsljus LED-belysning BxDxH 600x90x830 mm 1 600 kr

matt, med tvättställsljus LED-belysning BxDxH 600x90x830 mm 1 600 kr

LED-belysning Diameter 616 mm 4 100 kr

LED-belysning Diameter 616 mm 4 100 kr

Signum spegelskåp 60

Sober spegelskåp 60 vit

Sober spegelskåp 60 Grå

Sober spegelskåp 60 Ljus

Sober spegelskåp 60

vit LED-belysning BxDxH 600x120/140x685 mm 1 600 kr

LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 3 100 kr

LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 3 400 kr

ek LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 3 400 kr

Svart ek LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 3 600 kr

Bra att veta Monteras från golv ca 1950 mm till överkant Spegel/ Spegelskåp. I mån av plats kan 30 cm väggskåp väljas. Se bild och pris under wc/d eller wc.

33 IGELSTAVIK, Mars 2018


Kommod

SVEDBERGS

ORIGINAL

Forma 60 vit med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

BAD

underskåp med två lådor. Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm

INREDNINGSVAL

Forma 60 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma 60 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma 60 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma Stil 60 vit med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma Stil 60 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 400 kr

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 400 kr

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 700 kr

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 200 kr

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 700 kr

Forma Stil 60 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

Forma Stil 60 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

Forma 60 vit med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

Forma 60 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor

Forma 60 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor

underskåp med två lådor. Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 700 kr

underskåp med två lådor. Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 2 100 kr

och integrerat handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 200 kr

och integrerat handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 200 kr

underskåp med två lådor och integrerat handtag BxDxH 600x350x580 mm 800 kr

Forma 60 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor och integrerat handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 500 kr

34 IGELSTAVIK, Mars 2018


Kommodbeslag

SVEDBERGS

ORIGINAL

Forma nr 5 cc 256 mm krom handtag

BAD

INREDNINGSVAL

Forma nr 5 cc 480 mm krom handtag 150 kr/st

Tvättställsblandare

TAPWELL

ORIGINAL

RT071 Krom

INREDNINGSVAL

BI071 Krom 1 500 kr/st

BI071 Honey gold 4 050 kr/st

LES071 Krom 1 600 kr/st

RT071-RH Krom med RH-handtag 250 kr/st

35 IGELSTAVIK, Mars 2018


Blandare med duschset

TAPWELL

ORIGINAL

Bra att veta Dusch/badkarsblandare placeras cc 450 mm från hörn. Höjd över golv ca 900 mm.

EVM168 + RT105-90

BAD

Krom duschblandare cc 160 mm

INREDNINGSVAL

EVM022 + RT105-90

TVM7200-160 ED2

TVM7200-160 ED2

TVM2200-160 ED2

TVM2200-160 ED2

Krom badkarsblandare cc 160 mm 700 kr/st

Krom, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 6 450 kr/st

Honey gold, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 13 000 kr/st

Krom, rund takdusch för badkar cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2450 mm 7 500 kr/st

Honey gold, rund takdusch för badkar cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2450 mm 16 200 kr/st

36 IGELSTAVIK, Mars 2018


Dusch

SVEDBERGS

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta Resningshandtaget erbjuds med anledning av tillgänglighet-/ handikappanpassning. Handtaget kan väljas bort.

BAD

Resningshandtag i bad/ dusch

Forsa hörn rak Rakt hörn med två öppningsbara dörrar, handtag och profiler i blank aluminium, höjd 1980 mm. 900x900 mm blank aluminium/ klarglas

krom 300 mm

INREDNINGSVAL

Forsa hörn rak

Forsa hörn halvrund

Forsa nisch dubbeldörr

Rakt hörn med två öppningsbara dörrar, handtag och profiler i blank aluminium, höjd 1980 mm.

Svängt hörn med två öppningsbara dörrar, handtag och profiler i blank aluminium, höjd 1980 mm.

900x900 mm blank aluminium/ halvfrostat glas 1 500 kr

900x900 mm, blank aluminium/ klarglas 500 kr 900x900 mm, blank aluminium/ halvfrostat glas 1 800 kr

för nisch-montage med två öppningsbara dörrar, grepp och profiler i blank aluminium. Nischbredd 1000-2000 mm, höjd 1980 mm. blank aluminium/klarglas

Forsa skärmvägg badkar Svängbar badkarsskärmvägg, profil i blank aluminium, höjd 1440 mm. blank aluminium/klarglas

4 100 kr

2 500 kr

Forsa skärmvägg böjd 900 mm, blank aluminium/ klarglas

Bra att veta

5 200 kr

Forsa badkarsskärm lämpar sig bäst till våra badkar med raka hörn. Forsa nisch kan ej väljas i alla badrumstyper, konsultera med er Inredningsansvarige

37 IGELSTAVIK, Mars 2018


Badkar

SVEDBERGS

INREDNINGSVAL

BAD Svedbergs 1200 med halvfront

Svedbergs 1260 med halvfront

vit, storlek 1600x700 mm badvolym 180 liter. Emaljbadkar med fast halvfront på en långsida och två kortsidor

svart, storlek 1600x700 mm badvolym 180 liter. Emaljbadkar med fast halvfront på en långsida och två kortsidor

6 400 kr

6 400 kr

Svedbergs sittbadkar 1050 med halvfront vit, storlek 1050x700 mm badvolym 130 liter. Emaljbadkar med fast halvfront på en långsida och två kortsidor 5 650 kr

Bra att veta JM erbjuder badkar i emalj som är lättstädade och håller sig fräscha länge. Vid val av badkar, kom ihåg att även byta till badkarsblandare.

Ifö BKFF

Ifö BKFF

vit med vita ben, storlek 682x1585 mm badvolym 180 liter. Frontlöst emaljbadkar med vita aluminiumben

svart med vita ben, storlek 682x1585 mm badvolym 180 liter. Frontlöst emaljbadkar med vita aluminiumben

9 600 kr

12 900 kr

Toalettstol

IDO

ORIGINAL

SevenD sitthöjd 44 cm toalettstol med mjukstängande, hård sits

38 IGELSTAVIK, Mars 2018

Ido Trevi vit med vita ben, storlek 700x1600 mm badvolym 185 liter. Frontlöst emaljbadkar med praktiska avställningsytor.Vita plastben. 7 050 kr


Badrumsbeslag ORIGINAL

4-krok och toalettpappershållare krom självhäftande

BAD

INREDNINGSVAL

4-krok (extra kroklist) krom självhäftande. Ange placering. 300 kr/st

Handdukstork ORIGINAL

Bra att veta Torkställning (utan el) är original. Den har två oberoende utfällbara ställningar och den övre kan låsas i ett mellanläge. När torkställningen är helt utfälld kan den begränsa öppning av duschvägg. Elektrisk handdukstork kan väljas i stället för torkställning och placeras då på förberedd plats enligt planritning inredningsval.

Torkställning John polerat rostfritt stål 10,1 m torklängd. BxDxH 600x52/260/560x630 mm. Placeras med överkant 1650 mm över färdigt golv.

INREDNINGSVAL

Bra att veta I badrum finns förberedelse med lockat tomrör för anslutning av handdukstork.

Flex I (PAX) krom med 6 armar inkl timer bxh 550x685 mm, 60 W 4 800 kr/st

LS800-BC (Somatherm)

LS8-BC (Somatherm) krom,

krom, inkl dimmer och timer 525x835 mm, 80 W 4 980 kr/st

inkl dimmer och timer 525x810 mm, 100 W 5 990 kr/st

39 IGELSTAVIK, Mars 2018


Väggskåp, beslag och bänkskiva laminat ORIGINAL

Bra att veta

BAD

Väggskåp Maja vit, 16

Klick-öppning

Bänkskiva vit laminat

mm Mängd och mått enl badrumsritning

handtagslös öppning för luckor

W450D med rak kant

Ett väggskåp förses med barnspärr. För annat val av luckor, bänkskiva och beslag se sortiment under kök. Be Inredningsansvarig om prisuppgift.

INREDNINGSVAL

Ljusrampslist vid val av LED-list Kombilist 29, målad vit, monteras liggande 510 kr/st

40 IGELSTAVIK, Mars 2018

VEDUM


Tvätt- och Torkkombinationer

CYLINDA

ORIGINAL

Bra att veta Tvättmaskin och Torktumlare alternativt Kombimaskin ingår i omfattning enligt planritning inredningsval.

FTTK 4720 kombimaskin, 1200 v/min B, 7kg/5kg, 1200 varv, tvätt/centr. 58/76 dB(A) re 1 pW, program där totaltiden beräknas utifrån tvättmängd

INREDNINGSVAL

FT 5186 + TVP 5082 tvättmaskin och värmepumpstumlare TM: A+++, 1600 varv, 8 kg, tvätt/centr. 52/78 dB(A) re 1 pW, 16 program, induktionsmotor, fördröjd start, display restvisning, skontrumma TT: A++ 8kg, ljudnivå 65 dB(A) re 1 pW, 16 program, sensorstyrning, borstlös motor, belysning i trumman 2 500 kr/set

FT 5394 + TVP 5383 tvättmaskin och värmepumpstumlare TM: A+++, 1400 varv, 9 kg, tvätt/ centr.53/76 dB(A) re 1 pW, induktionsmotor, fördröjd start, display restvisning, skontrumma TT: A+++, 8kg, ljudnivå 65 dB(A) re 1 pW, 16 program, energisnål, sensorstyrning, Touch- och textdisplay, borstlös motor, belysning i trumman 7 700 kr/set

41 IGELSTAVIK, Mars 2018

BAD

FT 5174 + TVP 5071 tvättmaskin och värmepumpstumlare TM; A+++, 1400 v/min, 7 kg, 51/73 dB(A) re 1 pW, 16 program, induktionsmotor, fördröjd start TT; A+, 7 kg, 65 dB, 16 program, sensorstyrning, borstlös motor, belysning i trumman


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta Badrum är helkaklat med liggande rak sättning.

1127 vit blank (Kar Kakel 250x400x7 mm)

1128 vit matt (Kar Kakel 250x400x7 mm)

INREDNINGSVAL COTTON KAKEL 132X400X10 MM

BAD

Bra att veta 7267 vågig vit blank

Keramik (kakel och klinker) är ett naturmaterial, och viss kulöravvikelse förekommer. Allt tillvalskakel säljs i hela kvm.

700 kr/kvm

INREDNINGSVAL PRIB SLÄT KAKEL 100X200X7 MM

8103 vit matt

8104 vit blank

350 kr/kvm

350 kr/kvm

INREDNINGSVAL PRIB SLÄT KAKEL 100X300X8,5MM

8105 vit matt

8106 vit blank

350 kr/kvm

350 kr/kvm

INREDNINGSVAL PT KAKEL 200X400X85 MM

5012 vit matt

5013 vit blank

100 kr/kvm

100 kr/kvm

42 IGELSTAVIK, Mars 2018


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL TR KAKEL 200X400X85 MM

5992 Blu Avio blå blank

5993 Cobalto mörkblå

5994 Ghiaccio vit blank

5995 Nero svart blank

5996 Perla grå blank

400 kr/kvm

blank 400 kr/kvm

300 kr/kvm

400 kr/kvm

300 kr/kvm

5998 Rosso röd blank

5999 Turchese grön blank

blank 400 kr/kvm

400 kr/kvm

400 kr/kvm

BAD

5997 Pistacchio ljusgrön

Bra att veta Från denna serie och framåt visar vi kollektioner som är av klinker vilket är plattor som är hårdare än kakel.Väljer du klinker på vägg tillkommer en monteringskostnad, se bad kakeloch klinkersättning. I rubriken ovanför varje serie anges om det är kakel eller klinker.

INREDNINGSVAL AREA 15 FLOWER KLINKER 150X150X9 MM

3980 Blue blå/grå

3982 Black grå/

600 kr/kvm

svart 600 kr/kvm

INREDNINGSVAL AREA 15 STAR KLINKER 150X150X9 MM

3981 Blue blå/grå

3983 Grey grå/

600 kr/kvm

svart 600 kr/kvm

INREDNINGSVAL BISAZZA GLASMOSAIK KLINKER 20X20X4 MM

7813 Gemme

7814 Grace vit

7887 Rachele

7888 Iside svart

7895 Smalto

brun 2 300 kr/kvm

mix 2 300 kr/kvm

svart mix 2 300 kr/kvm

mix 2 300 kr/kvm

grönturkos 2 300 kr/kvm

43 IGELSTAVIK, Mars 2018

7899 Vetricolor röd 2 300 kr/kvm


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL CALX KLINKER 150X150X9 MM

5735 Bianco Sand

5738 Grå Rect

5741 Antracit

Rect matt 200 kr/kvm

matt 200 kr/kvm

Rect matt 200 kr/kvm

INREDNINGSVAL CALX KLINKER 300X300X9 MM

BAD 5736 Bianco Sand

5739 Grå Rect

5742 Antracit

Rect matt 350 kr/kvm

matt 350 kr/kvm

Rect matt 350 kr/kvm

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 150X150X9 MM

6923 Antracit

6928 Bianco vit

6933 Grigio grå

mörkgrå 600 kr/kvm

600 kr/kvm

600 kr/kvm

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 300X300X9 MM

6922 Antracit

6927 Bianco vit

6932 Grigio grå

mörkgrå 600 kr/kvm

600 kr/kvm

600 kr/kvm

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 150X150X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

5713 Sand beige

5717 Rust brun

5721 Grey grå

5725 Black svart

950 kr/kvm

950 kr/kvm

950 kr/kvm

950 kr/kvm

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 300X300X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

5712 Sand beige

5716 Rust brun

5720 Grey grå

5724 Black svart

800 kr/kvm

800 kr/kvm

800 kr/kvm

800 kr/kvm

44 IGELSTAVIK, Mars 2018


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL INTERNI KAKEL 100X100X7 MM

5973 Ghiaccio

5974 Nero svart

5975 Perla grå

vit matt, nät 500 kr/kvm

matt, nät 550 kr/kvm

matt, nät 500 kr/kvm

INREDNINGSVAL SCALE HEXAGON KLINKER 100X110X8 MM

7778 Svart matt

7779 Grå matt

1 250 kr/kvm

1 250 kr/kvm

1 250 kr/kvm

BAD

7777 Vit matt

INREDNINGSVAL LARIX KLINKER 150X150X10 MM

6313 Fresh rect

6314 Sun rect

6315 Shade rect

950 kr/kvm

950 kr/kvm

950 kr/kvm

INREDNINGSVAL LAVAGNA KLINKER 150X150X9,5 MM

9950 Nero Svart matt 550 kr/kvm

INREDNINGSVAL LAVAGNA KLINKER 300X300X9,5 MM

8304 Nero Svart matt 550 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 150X150X9,5 MM

7027 Carrara Naturale Rect 600 kr/kvm

45 IGELSTAVIK, Mars 2018


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 28,5X104X9,5 MM (FISKBEN PÅ NÄT 320X375 MM)

BAD

7030 Cararralegiviato Herringbone blank 3 350 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 300X300X9,5 MM

7026 Carrara Naturale Rect 700 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARTE KLINKER 150X150X9,5 MM

6405 Nero

6406 Raggio di

6407 Botticino

Acapulco Svart matt 300 kr/kvm

luna Grå matt 300 kr/kvm

ljusbeige matt 300 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARTE KLINKER 300X300X9,5 MM

8204 Raggio di

8738 Botticino

8740 Nero

luna Grå matt 350 kr/kvm

ljusbeige matt 350 kr/kvm

Acapulco Svart matt 350 kr/kvm

INREDNINGSVAL PA KLINKER 48X48X6 MM (NÄT 298X298 MM)

5779 vit matt

5782 vit blank

500 kr/kvm

500 kr/kvm

46 IGELSTAVIK, Mars 2018


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL PA KLINKER 97X97X6 MM (NÄT 297X297 MM)

5788 vit blank

5791 vit matt

450 kr/kvm

450 kr/kvm

INREDNINGSVAL SCALE HEXAGON KLINKER 100X110X8 MM

7778 Svart matt

7779 Grå matt

1 250 kr/kvm

1 250 kr/kvm

1 250 kr/kvm

BAD

7777 Vit matt

47 IGELSTAVIK, Mars 2018


Kakel- och klinkersättning INREDNINGSVAL MONTERING

Tillägg för klinker på vägg 270 kr/kvm

BAD

Mönstersättning: Pelare alt Bård i mosaik, kakel eller klinker. Beakta att nivåskillnad uppstår om plattorna har olika tjocklek 1 790 kr/rum

Mönstersättning: Halvstensförband badvägg

Mönstersättning: Förskjuten 1/3delsläggning

60 kr/kvm

120 kr/kvm

Tillägg för två olika format på badgolv upp till

Mönstersättning, på offert

150x150 mm i fall, upp till 300x300 mm övrigt golv 1 120 kr/rum

Kakelfog

Pris enligt offert

Mönstersättning: Förskjuten fallande läggning 120 kr/kvm

Mönstersättning: Holländsk läggning 120 kr/kvm

Mönstersättning: Fiskbensläggning

Mönstersättning: Fondvägg i

730 kr/kvm

mosaik, kakel eller klinker 1 790 kr/rum

Bra att veta Olika kakel- och klinkerkollektioner har olika tjocklek vilket medför nivåskillnad.

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

Ljusgrå fog

INREDNINGSVAL

Bra att veta Notera att färg kan upplevas olika på vägg och golv även om samma fogfärg väljs.

Stålgrå fog

Koksgrå fog

Antracit fog

Ljusbeige fog

500 kr

500 kr

500 kr

500 kr

48 IGELSTAVIK, Mars 2018


Klinkergolv

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta 5741 Antracit Rect matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

Rak sättning med koksgrå fog är original.

5735 Bianco Sand

5738 Grå Rect

Rect matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

INREDNINGSVAL AREA 15 FLOWER KLINKER 150X150X9 MM

BAD

3980 Blue blå/grå

3982 Black grå/

600 kr/kvm

svart 600 kr/kvm

INREDNINGSVAL AREA 15 STAR KLINKER 150X150X9 MM

3981 Blue blå/grå

3983 Grey grå/

600 kr/kvm

svart 600 kr/kvm

INREDNINGSVAL CALX KLINKER 300X300X9 MM

Bra att veta Om större klinker än 150x150 mm väljs på golv tillkommer en monteringskostnad, se bad klinkersättning. Du måste även välja en mindre platta, max 150x150 mm i fall vid duschplats. Klinker säljs i hela kvm.

5736 Bianco Sand

5739 Grå Rect

5742 Antracit

Rect matt 300 kr/kvm

matt 300 kr/kvm

Rect matt 300 kr/kvm

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 150X150X9 MM

6923 Antracit

6928 Bianco vit

6933 Grigio grå

mörkgrå 600 kr/kvm

600 kr/kvm

600 kr/kvm

49 IGELSTAVIK, Mars 2018


Klinkergolv

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 300X300X9 MM

6922 Antracit

6927 Bianco vit

6932 Grigio grå

mörkgrå 600 kr/kvm

600 kr/kvm

600 kr/kvm

BAD

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 150X150X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

5713 Sand beige

5717 Rust brun

5721 Grey grå

5725 Black svart

950 kr/kvm

950 kr/kvm

950 kr/kvm

950 kr/kvm

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 300X300X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

5712 Sand beige

5716 Rust brun

5720 Grey grå

5724 Black svart

750 kr/kvm

750 kr/kvm

750 kr/kvm

750 kr/kvm

INREDNINGSVAL INTERNI KAKEL 100X100X7 MM

5973 Ghiaccio

5974 Nero svart

5975 Perla grå

vit matt, nät 450 kr/kvm

matt, nät 500 kr/kvm

matt, nät 450 kr/kvm

INREDNINGSVAL SCALE HEXAGON KLINKER 100X110X8 MM

7777 Vit matt

7778 Svart matt

7779 Grå matt

1 200 kr/kvm

1 200 kr/kvm

1 200 kr/kvm

INREDNINGSVAL LARIX KLINKER 150X150X10 MM

6313 Fresh rect

6314 Sun rect

6315 Shade rect

850 kr/kvm

850 kr/kvm

850 kr/kvm

50 IGELSTAVIK, Mars 2018


Klinkergolv

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL LAVAGNA KLINKER 150X150X9,5 MM

9950 Nero Svart matt 550 kr/kvm

INREDNINGSVAL LAVAGNA KLINKER 300X300X9,5 MM

BAD

8304 Nero Svart matt 550 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 150X150X9,5 MM

7027 Carrara Naturale Rect 600 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 300X300X9,5 MM

7026 Carrara Naturale Rect 700 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 60X60X9,5 MM (NÄT 267X293 MM)

7014 Cararra Naturale Hexagon Rect matt 3 800 kr/kvm

51 IGELSTAVIK, Mars 2018


Klinkergolv

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL MARTE KLINKER 150X150X9,5 MM

6405 Nero

6406 Raggio di

6407 Botticino

Acapulco Svart matt 250 kr/kvm

luna Grå matt 250 kr/kvm

ljusbeige matt 250 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARTE KLINKER 300X300X9,5 MM

BAD 8204 Raggio di

8738 Botticino

8740 Nero

luna Grå matt 350 kr/kvm

ljusbeige matt 350 kr/kvm

Acapulco Svart matt 350 kr/kvm

INREDNINGSVAL PA KLINKER 48X48X6 MM (NÄT 298X298 MM)

5779 vit matt 500 kr/kvm

INREDNINGSVAL PA KLINKER 97X97X6 MM (NÄT 297X297 MM)

5791 vit matt 400 kr/kvm

52 IGELSTAVIK, Mars 2018


Klinkerfog

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Koksgrå fog

Stålgrå fog

INREDNINGSVAL

BAD

Bra att veta Notera att fogfärg kan upplevas olika på vägg och golv även om samma färg väljs. Antracitfog kan ha större benägenhet att urvattnas/tappa färg. Följ råden i skötselinformationen för bästa resultat.

Ljusgrå fog

Antracit fog

Ljusbeige fog

500 kr

500 kr

500 kr

53 IGELSTAVIK, Mars 2018


Bygg- och eländring INREDNINGSVAL Nedsänkt slätt innertak för spot-installation, sänks ca 100 mm vitmålat NCS S0500-N, bad/dusch/ wc 700 kr/kvm

Spotlight i tak, Junistar Soft vit LED 10W inkl dimmer 3 st (exkl

Spotlight i tak, Junistar Soft vit LED 10W inkl dimmer 4 st (exkl

nedsänkt innertak) Fast placering enl. ritning 6 750 kr/set

nedsänkt innertak) Fast placering enl. ritning 8 450 kr/set

Komfortelvärme i golv, läggs i vistelsezon i omfattning enligt badrumsritning Termostat

WC/DUSCH

förprogrammerad på 22C, samt drifttid må-fre 5.30-8.30, 15-23, lö-sö 5-23 Termostaten kan omprogrammeras enligt bruksanvisning med ändrade drifttider och högre temperatur, dock max ca 27 grader. (Erbjuds endast i bad samt wc/dusch) 12 000 kr/st

Bra att veta Grundavgift Bygg- och eländring, dvs engångskostnad oavsett antal ändringar, för omritning av bygg-/elhandlingar tillkommer om 3000 kronor. Komfortelvärme; JM har valt att inte installera komfortelvärme i golv som standard av följande skäl: I nya välisolerade byggnader är golvtemperaturen i princip densamma som rumsluften dvs ca 21 grader. Detta gäller oberoende av årstid. Komfortelvärmen, precis som all annan energianvändning, påverkar vårt klimat negativ och ger ett tillskott till den globala uppvärmningen. Om komfortelvärmen står på året runt, med drifttid och temperatur enligt förinställt program, beräknas den dra ca 300-400 kWh/år vilket motsvarar en elkostnad på ca 400-500 kr/år. Om temperaturen ändras till max, dvs ca 26 grader, ökar energianvändningen till 1000-1200 kWh/år och därtill ökad elkostnad.

Belysning och el INREDNINGSVAL

Tryckknappsdimmer till LED-belysning (4-100W)

Dosmonterad rörelsedetektor Simon 54

Simon 54 Premium vit 1 500 kr/st

Premium vit istället för strömbrytare 1 950 kr/st

Strömbrytare med ledljus Simon 54 Premium vit 900 kr/st

54 IGELSTAVIK, Mars 2018


Spegel och spegelskåp

SVEDBERGS

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta Monteras från golv ca 1950 mm till överkant. Övriga speglar eller spegelskåp kan väljas i mån av plats, se under bad.

WC/DUSCH

Signum spegel 60 vit LED-belysning BxDxH 600x74x685 mm

Signum spegel 45 vit LED-belysning BxDxH 450x74x685 mm

INREDNINGSVAL

Ego spegel 60 vit

Ego spegel 60 antracitgrå

Imago spegel 60 vit matt,

Imago spegel 60

Imago spegel 60 svart

LED-belysning Diameter 616 mm 4 100 kr

LED-belysning Diameter 616 mm 4 100 kr

med tvättställsljus LED-belysning BxDxH 600x90x830 mm 1 600 kr

antracitgrå, med tvättställsljus LED-belysning BxDxH 600x90x830 mm 1 600 kr

matt, med tvättställsljus LED-belysning BxDxH 600x90x830 mm 1 600 kr

Signum spegelskåp 60

Sober spegelskåp 60 vit

Sober spegelskåp 60 Grå

Sober spegelskåp 60 Ljus

Sober spegelskåp 60

vit LED-belysning BxDxH 600x120/140x685 mm 1 600 kr

LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 3 100 kr

LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 3 400 kr

ek LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 3 400 kr

Svart ek LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 3 600 kr

55 IGELSTAVIK, Mars 2018


Kommod

SVEDBERGS

ORIGINAL

WC/DUSCH

Forma 60 vit med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor. Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm

INREDNINGSVAL

Forma 60 vit med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor och integrerat handtag BxDxH 600x350x580 mm 800 kr

Forma 60 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma 60 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor

Forma 60 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma 60 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 400 kr

och integrerat handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 200 kr

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 400 kr

och integrerat handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 200 kr

Forma 60 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma 60 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 700 kr

och integrerat handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 500 kr

56 IGELSTAVIK, Mars 2018


Kommodbeslag

SVEDBERGS

ORIGINAL

WC/DUSCH

Forma nr 5 cc 256 mm krom handtag

INREDNINGSVAL

Forma nr 5 cc 480 mm krom handtag 150 kr/st

57 IGELSTAVIK, Mars 2018


Tvättställsblandare

TAPWELL

ORIGINAL

RT071 Krom

WC/DUSCH

INREDNINGSVAL

RT071-RH Krom med RH-handtag 250 kr/st

BI071 Krom 1 500 kr/st

BI071 Honey gold 4 050 kr/st

LES071 Krom 1 600 kr/st

Blandare med duschset

TAPWELL

ORIGINAL

Bra att veta Duschblandare placeras cc 900 mm över golv.

EVM168 + RT105-90 Krom duschblandare cc 160 mm

INREDNINGSVAL

TVM7200-160 ED2

TVM7200-160 ED2

Krom, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 6 450 kr/st

Honey gold, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 13 000 kr/st

58 IGELSTAVIK, Mars 2018


Dusch

SVEDBERGS

ORIGINAL

WC/DUSCH

Forsa skärmvägg böjd Svängbar skärmvägg, profil i blank aluminium, höjd 1980 mm. 900 mm, blank aluminium/ klarglas

INREDNINGSVAL

Forsa skärmvägg böjd

Forsa nisch dubbeldörr

Svängbar skärmvägg, profil i blank aluminium, höjd 1980 mm.

för nisch-montage med två öppningsbara dörrar, grepp och profiler i blank aluminium. Nischbredd 1000-2000 mm, höjd 1980 mm.

800 mm, blank aluminium/klarglas 0 kr 800 mm, blank aluminium/halvfrostat glas 1 000 kr 900 mm, blank aluminium/halvfrostat glas 1 000 kr

blank aluminium/klarglas

4 700 kr

Bra att veta Vid val av duschväggar, kontrollera vilka mått som fungerar i ditt duschutrymme. Duschhörna finns även i måtten 800x800 och 900x900 mm.

59 IGELSTAVIK, Mars 2018


Toalettstol

IDO

ORIGINAL

WC/DUSCH

SevenD sitthöjd 44 cm toalettstol med mjukstängande, hård sits

Badrumsbeslag ORIGINAL

4-krok och toalettpappershållare krom självhäftande

Handdukstork

PAX

INREDNINGSVAL

Bra att veta I WC/Dusch finns förberedelse med lockat tomrör för anslutning av handdukstork.

Flex I (PAX) krom med 6 armar inkl timer bxh 550x685 mm, 60 W 7 320 kr/st

LS800-BC (Somatherm)

LS8-BC (Somatherm) krom,

krom, inkl dimmer och timer 525x835 mm, 80 W 7 500 kr/st

inkl dimmer och timer 525x810 mm, 100 W 8 520 kr/st

60 IGELSTAVIK, Mars 2018


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta

1127 vit blank (Kar Kakel

1128 vit matt (Kar Kakel

250x400x7 mm)

250x400x7 mm)

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

5741 Antracit Rect

5735 Bianco Sand

5738 Grå Rect

matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

Rect matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

Kakelfog

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

Ljusgrå fog

Klinkerfog ORIGINAL

Koksgrå fog

KONRADSSONS KAKEL KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Stålgrå fog

61 IGELSTAVIK, Mars 2018

WC/DUSCH

Klinkergolv

WC/Dusch helkaklas med liggande sättning och ljusgrå fog i original. För annat val av kakel, klinker och sättning se sidor under bad.


VAR SAK PÅ SIN PLATS Då våra bostäder är förberedda för människor med många saker har vi valt att satsa på effektiva förvaringslösningar. Till ditt hem har du ett separat förråd för säsongsförvaring och sådana saker som du inte behöver ha tillgång till varje dag. Inne i själva bostaden har du skjutdörrsgarderober, klädkammare eller garderober som slukar allt som inte ska stå framme.

FÖRVARING 62 IGELSTAVIK, Mars 2018


JM Original I din blivande JM bostad kommer det att finnas gott om förvaring. Vi vill att du ska trivas länge på din nya adress och har förutom en tidlös inredning satsat på kloka förvaringslösningar i form av skjutdörrsgarderober och klädkammare utrustat med flexibel inredning. Med den flexibla inredningen kan du komplettera med ytterligare förvaringslösningar, allt efter dina behov. Skjutdörrsgarderobens dörrar är vita med profiler i matt silver. I förekommande fall får du vit garderob, linneskåp eller städskåp från köksleverantören i ditt projekt.

Tänk på ... FÖRVARING

... att en flytt är ett utmärkt tillfälle att rensa. Låt bara sakerna du verkligen tycker om följa med till din nya adress. ... att satsa på krokar och bra lådinredning för de saker du använder dagligen. Med rätt förutsättningar är det lätt att alltid ha ett undanplockat hem.

63 IGELSTAVIK, Mars 2018


Bygg- och eländring INREDNINGSVAL Tillkommande strömbrytare på vägg vid rumsdörr, samt eldragning i gipsvägg till skjutdörrsgarderob (exkl armatur). LED-belysningarmaturen ansluts alltid till höger 2200 mm öfg. (Ej vändbar!). 1 900 kr/st

Förstärkning av vägg vid tillkommande alt ny placering av högskåp (G/L/ST), från golv upp till 2200 mm 650 kr/lpm

Bra att veta Grundavgift Bygg- och eländring, dvs engångskostnad oavsett antal ändringar, för omritning av bygg-/elhandlingar tillkommer om 3000 kronor.

FÖRVARING 64 IGELSTAVIK, Mars 2018


Skjutdörrsgarderober ORIGINAL

Skjutdörrsgarderob Opal

Anslagslist 19x100x2600

Mirro gavelskiva 680x2700x22

vit melamin/silverprofil

Vit NCS S0500-N

vit

INREDNINGSVAL

FÖRVARING

Skjutdörrsgarderob Opal

Skjutdörrsgarderob Solid

Aluminiumprofiler i vitt eller matt silver. Dörrytor, se materialprover. Takskena följer profilens färg, golvskena är alltid matt silver.

Tak- och golvskena i silver, vit, svart eller brons. Dörrblad tjocklek 31 mm, för ytor se *materialprover. Infällt handtag i borstad aluminium, ange runt eller fyrkantigt.

vit melamin/vit profil 0 kr/dörr *spegel/*profil 1 000 kr/dörr *betong melamin/*profil 1 300 kr/dörr *melamin/*profil 300 kr/dörr lackad vit NCS S0500-N/*profil 3 300 kr/dörr

*melamin exklusiv/*skena 5 800 kr/dörr lackad valfri NCS/*skena 9 300 kr/dörr lackad vit NCS S0500-N/*skena 8 400 kr/dörr

65 IGELSTAVIK, Mars 2018


Skjutdörrsgarderober ORIGINAL

FÖRVARING

Pelly-garderobsdel, djup 500 mm vitlack 600 mm moduler

Pelly-inredning djup 500 mm vitlack 600 mm moduler

Pelly-linnedel, djup 460 mm vitlack 600 mm moduler

1 trådback och 1 byxhäng

med bärlist, hängskena, trådhylla och klädstång i vitt Bredd upp till 1140 mm Bredd upp till 1710 mm Bredd upp till 2290 mm Bredd upp till 2860 mm Bredd upp till 3410 mm Bredd upp till 3980 mm Bredd upp till 1140 mm Bredd upp till 1710 mm Bredd upp till 2290 mm Bredd upp till 2860 mm Bredd upp till 3410 mm Bredd upp till 3980 mm

(bredd 574 mm) 3 trådhyllor och 4 trådbackar (bredd 574 mm) klädstång upptill och 4 trådbackar

66 IGELSTAVIK, Mars 2018

Pelly-städdel Bredd 400 mm Bredd 500 mm Bredd 600 mm


Skjutdörrsgarderober

MIRRO

INREDNINGSVAL

Mirro mjukstängning stänger skjutdörrarna tyst & mjukt. Minsta dörrbredd 600 mm. Passar Opal och Solid. 400 kr/enhet

Mirro utvändig ljuslist med LED-belysning (stl 46x26 mm, monteras på takskena) inkl driver (kräver elförberedelse, dvs eländring). Ange vit eller silver 1 900 kr/lpm

Materialprover

MIRRO

FÖRVARING

INREDNINGSVAL

Lackerad valfri NCS (Solid)

Lackerad Vit slät NCS S0500-S (Opal, Solid)

Melamin antracit (Opal)

Melamin bas vit (Opal, Solid)

Melamin bas vit struktur (Opal, Solid)

Melamin exklusiv betong (Opal, Solid)

Melamin exklusiv vit ek (Opal, Solid)

Opal, profil silver

Opal, profil vit

Spegel klar (Opal)

Spegel tonad (Opal)

Solid, tak- och golvskena

67 IGELSTAVIK, Mars 2018

Melamin exklusiv svart struktur (Opal, Solid)


Inredning

MIRRO

ORIGINAL

Bra att veta På planritning inredningsval framgår vad som ingår som original i din skjutdörrsgarderob. Utöver detta kan ytterligare inredning på denna sida väljas som tillval.

Pelly-inredning djup 500 mm vitlack 600 mm moduler

Pelly-linnedel, djup 460 mm vitlack 600 mm moduler

med bärlist, hängskena, trådhylla och klädstång i vitt Bredd upp till 1140 mm Bredd upp till 1710 mm Bredd upp till 2290 mm Bredd upp till 2860 mm Bredd upp till 3410 mm Bredd upp till 3980 mm

(bredd 574 mm) 3 trådhyllor och 4 trådbackar

Pelly-städdel

FÖRVARING

INREDNINGSVAL

Pelly-garderobsdel, djup 500 mm vitlack 600 mm moduler

Pelly-linnedel, djup 460 mm vitlack 600 mm moduler

1 trådback och 1 byxhäng

(bredd 574 mm) 3 trådhyllor och 4 trådbackar 3 100 kr/st

1 200 kr/st

68 IGELSTAVIK, Mars 2018


Klädkammare

MIRRO

ORIGINAL

Bra att veta På planritning inredningsval framgår vad som ingår i din klädkammare. Utöver detta kan ytterligare inredning på denna sida köpas till.

Pelly-inredning djup 500 mm vitlack 600 mm moduler med bärlist, hängskena, trådhylla och klädstång i vitt Bredd upp till 1140 mm Bredd upp till 1710 mm Bredd upp till 2290 mm Bredd upp till 2860 mm Bredd upp till 3410 mm Bredd upp till 3980 mm

FÖRVARING

69 IGELSTAVIK, Mars 2018


Hallinredning

SB NORD

ORIGINAL

Bra att veta På planritning inredningsval framgår om det ingår en hatthylla i bostaden samt även längden på hatthyllan. Monteras överkant 1850 mm ovan golv.

Lobby hatthylla, vit/aluminium 600 mm, 3 krokar 800 mm, 4 krokar 1000 mm, 5 krokar

INREDNINGSVAL

FÖRVARING

Lobby hatthylla, oljad ek/aluminium 600 mm, 3 krokar 100 kr/st 800 mm, 4 krokar 100 kr/st 1000 mm, 5 krokar 100 kr/st

Garderober

VEDUM

ORIGINAL

Garderob bredd 600 mm

Garderob bredd 600 mm

Linneskåp bredd 600 mm

Linneskåp bredd 600 mm

Städskåp bredd 600 mm Maja vit

Maja vit lucka, NCS S0500-N, vit stomme

Maja vit lucka, NCS S0500-N, vit stomme

Maja vit lucka, NCS S0500-N, vit stomme

Maja vit lucka, NCS S0500-N, vit stomme

lucka, NCS S0500-N, vit stomme

31085 rostfri cc 128 mm

INREDNINGSVAL

Garderob bredd 600 mm

Garderob bredd 500 mm

Garderob bredd 400 mm

Linneskåp bredd 600 mm

Linneskåp bredd 500 mm

Linneskåp bredd 400 mm

Maja vit lucka, NCS S0500-N, vit stomme 3 910 kr/st

Maja vit lucka, NCS S0500-N, vit stomme 3 690 kr/st

Maja vit lucka; NCS S0500-N, vit stomme 3 540 kr/st

Maja vit lucka, NCS S0500-N, vit stomme 5 350 kr/st

Maja vit lucka, NCS S0500-N, vit stomme 5 000 kr/st

Maja vit lucka, NCS S0500-N, vit stomme 4 730 kr/st

Byte av beslag på garderob 100 kr/st

Bra att veta Originalhandtag ingår i priset för tillkommande garderob.

70 IGELSTAVIK, Mars 2018

Stödsida NCS S0500-N, takanslutning och sockel till tillkommande garderob 2 260 kr/enhet


Anteckningar

71 IGELSTAVIK, Mars 2018


RUM I HARMONI Bostaden har redan från början en tydlig identitet från JM Original som du kan spinna vidare på. I sov- och vardagsrum kan du förstärka stilen med tapeter, tyger, gardiner, mattor och personliga färgval.

RUM 72 IGELSTAVIK, Mars 2018


JM Original Varje detalj i ditt hem är noggrant genomtänkt för att du ska må bra och för att dina rum ska hålla stilen och åldras med värdighet. De tidlösa ytskikten och kloka planlösningarna skapar hem som är vackra och funktionella år efter år. Genom att inreda bostaden med hållbara naturmaterial gör vi en god gärning för miljön. I ditt nya hem njuter du av en medveten inredningsstil där våra inredare har satt samman ett stilsäkert urval, det vi kallar JM Original.

1. Golv Originalgolvet är en 3-stavig ekparkett. Parketten har en mattlack som ger ett oljat utseende, men som är lika hållbart som traditionell lack. 2. Dörrtrycken Dörrtryckena har en tidlös design i ett blankt utförande. 3. Väggar Alla rum målas vita, NCS 0500-N. Socklarna är vita. 4. Dörrar Alla innerdörrar är som original släta, vita för att smälta in fint med rummens övriga fasta inredning.

RUM

Tänk på ... ... att ett färgprov oftast blir kraftigare när det väl kommer upp på dina väggar. Välj därför gärna en nyans ljusare än den du fastnat för. ... att en fondvägg eller fondhörna bör skapas på en tydligt avgränsad och sammanhängande yta. Låt helst inte fonden löpa över dörrposter eller fönster.

73 IGELSTAVIK, Mars 2018


Bygg- och eländring INREDNINGSVAL

Frånvalsvägg enligt säljmaterial 0 kr/st

Tillkommande strömbrytare på vägg vid rumsdörr samt el vid val av tillvalsvägg/-dörr 1 900 kr

Tillkommande eluttag: utanpåliggande 4-vägs på bef gruppsäkring på innervägg 1 350 kr/st

Frånval av dörrhål i gipsvägg inkl lockning av strömbrytare

Tillvalsvägg exkl dörr och karm enligt säljmaterial

Tillkommande slagdörr (originaldörrblad) inkl karm

0 kr/st

1 350 kr/lpm

enligt säljmaterial 2 700 kr/st

Ljudreducerad mellanvägg

Förstärkning av vägg för fast

Isoleras med mineralull 250 kr/lpm

inredning, från golv upp till 2200 mm 650 kr/lpm

Tillkommande eluttag: 2-vägs på bef gruppsäkring på innergipsvägg 1 350 kr/st

Bra att veta Grundavgift Bygg- och eländring, dvs engångskostnad oavsett antal ändringar, för omritning av bygg-/elhandlingar tillkommer om 3000 kronor. De byggändringar som går att göra är specificerade på planritning inredningsval.

RUM 74 IGELSTAVIK, Mars 2018


Belysning och el ORIGINAL

Simon 54 Premium vit dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden

INREDNINGSVAL

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

Tryckknappsdimmer till LEDbelysning (4-100W) Simon 54

alu ange vilket uttag som avses 230 kr/st

antracit ange vilket uttag som avses 230 kr/st

Premium vit 1 500 kr/st

Simon 54 Premium alu 2 rok

Simon 54 Premium alu 3 rok

Simon 54 Premium alu 4 rok

Simon 54 Premium antracit 2

dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 4 200 kr/bostad

dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 4 800 kr/bostad

dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 5 400 kr/bostad

rok dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 3 600 kr/bostad

Simon 54 Premium antracit 3

Simon 54 Premium antracit 4

rok dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 4 200 kr/bostad

rok dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 4 800 kr/bostad

Lockning av el- alt TriplePlayuttag

Strömbrytare med ledljus Simon 54 Premium vit 900 kr/st

0 kr/st

RUM

75 IGELSTAVIK, Mars 2018


Innerdörrar

INNERDÖRRAR

ORIGINAL

Bra att veta Vita dörrar, karmar, foder och golvsocklar är fabriksmålade, NCS S0500-N.

Slät vit NCS S0500-N

INREDNINGSVAL

Slät vit/klarglas 08

Slät vit massiv

NCS S0500-N

650 kr/st

NCS S0500-N

1 250 kr/st

Slät vit massiv/ klarglas 08

Slät svart ekfanér massiv

Forte ramdörr vit

Forte ramdörr vit/klarglas

NCS S0500-N

2 050 kr/st

NCS S0500-N

NCS S0500-N

1 100 kr/st

1 350 kr/st

1 900 kr/st

Forte ramdörr vit/enkelsidig spegel NCS S0500-N spegelsida anges 2 900 kr/st

RUM Forte ramdörr svart ek/ klarglas

Forte ramdörr svart ek 2 700 kr/st

2 950 kr/st

76 IGELSTAVIK, Mars 2018


Socklar ORIGINAL

Sockel vit fabrikslackerad NCS S0500-N

INREDNINGSVAL

Sockel massiv lackad ek

Sockel massiv lackad ek

Sockel massiv lackad ek

2 rok

3 rok

4 rok

5 700 kr/bostad

7 400 kr/bostad

9 100 kr/bostad

Innerdörrskarm

SWEDOOR

INREDNINGSVAL

Bra att veta Vitmålad karm NCS S0500-N är original.

RUM

Karm och foder i svartlaserat ekfanér 4 410 kr/st

77 IGELSTAVIK, Mars 2018


Parkett

PARKETT

ORIGINAL

Bra att veta Den mattlackade ytan liknar ytan på ett oljat parkettgolv men har samma beständighet som vanlig lack.

Ek 3-stav mattlackad 14 mm

INREDNINGSVAL

Vitlaserad ek 3-stav mattlackad 15 mm

Vitlaserad ek 1-stav mattlackad 15 mm

borstad 325 kr/kvm

borstad, microfas 625 kr/kvm

Grålaserad ek 1-stav mattlackad 15 mm

Brunlaserad ek 3-stav mattlackad 15 mm

Brunlaserad ek 1-stav mattlackad 15 mm

borstad 325 kr/kvm

borstad, microfas 625 kr/kvm

borstad 325 kr/kvm

borstad, microfas 625 kr/kvm

Ask 3-stav mattlackad 15 mm

Vitlaserad ask 3-stav mattlackad 15 mm

Svartlaserad ek 2-stav mattlackad 15 mm

275 kr/kvm

borstad, fas 450 kr/kvm

Ek 1-stav smal mattlackad 15

Ek 1-stav mattlackad 15 mm

mm 325 kr/kvm

575 kr/kvm

Grålaserad ek 3-stav mattlackad 15 mm

225 kr/kvm

RUM

Bra att veta Alla golv kan slipas och lackas om. Notera att ett laserat golv inte är genomfärgat utan träfärgen blir synlig vid urslag eller slipning. Solljus gör att träets nyans förändras. Generellt sett blir ljusa träslag något mörkare med tiden och mörka träslag blir ljusare. Efter några månader (beroende på träslag) har nyansförändringen avstannat och trägolvet har nått sin slutgiltiga nyans. Delar av golvet som inte utsätts för solljus, t ex under ligger en lös matta på golvet, förändras långsammare än resten av golvytan. Hårdhet (Brinell) på olika parketter: Ek 3.7, Ask 4.0.

78 IGELSTAVIK, Mars 2018


Trösklar

PARKETT

INREDNINGSVAL

Tröskel lika tillvalsparkett 500 kr/st

Bra att veta Tröskel i ek är original.

Målat och tapet ORIGINAL

Målad vit glans 7, NCS S 0500-N

INREDNINGSVAL

Målat

Mr Perswall fondtapet

i NCS-kulör, glans 7

avser färdiga storlekar i hela Mr Perswall-sortimentet

1 - 10 kvm 10,1 - 16 kvm 16,1 - 22 kvm 22,1 - 30 kvm fondvägg

1 160 kr/rum 1 440 kr/rum 1 630 kr/rum 1 890 kr/rum 970 kr/vägg

2 890 kr/enhet 3 580 kr/enhet 4 130 kr/enhet 5 090 kr/enhet 5 920 kr/enhet 6 600 kr/enhet 7 700 kr/enhet 8 530 kr/enhet

Scandinavian Designers / Boråstapeter

Contemporary Restyled / Cole & Son

1 - 10 kvm 2 020 kr/rum 10,1 - 16 kvm 2 500 kr/rum 16,1 - 22 kvm 2 840 kr/rum 22,1 - 30 kvm 3 280 kr/rum fondvägg startkostnad 1 570 kr/st fondvägg 70 kr/väggkvm

1 - 10 kvm 5 440 kr/rum 10,1 - 16 kvm 6 740 kr/rum 16,1 - 22 kvm 7 650 kr/rum 22,1 - 30 kvm 8 850 kr/rum fondvägg startkostnad 1 570 kr/st fondvägg 200 kr/väggkvm

1 - 10 kvm. Pg A 9 660 kr/rum 1 - 10 kvm. Pg B 11 670 kr/rum 10,1 - 16 kvm. Pg A 11 980 kr/rum 10,1 - 16 kvm. Pg B 14 470 kr/rum 16,1 - 22 kvm. Pg A 13 600 kr/rum 16,1 - 22 kvm. Pg B 16 430 kr/rum 22,1 - 30 kvm. Pg A 15 740 kr/rum 22,1 - 30 kvm. Pg B 19 010 kr/rum fondvägg startkostnad 1 570 kr/st fondvägg pg A 350 kr/väggkvm fondvägg pg B 420 kr/väggkvm

Bra att veta Tapetkollektioner har begränsad livslängd. Vi har här valt att redovisa några kollektioner i olika prisklasser, önskas andra tapeter från Eco- alternativt Boråstapeter ges pris mot offert.

Tapet-/Målningsarbete Engblad & Co- alt Boråstapeter

Mr Perswall fondtapet erbjuds endast i de fasta storlekar som redovisas ovan. Notera att även fototapeter får synliga skarvar.

Pris enligt offert

79 IGELSTAVIK, Mars 2018

RUM

bredd 90 cm bredd 135 cm bredd 180 cm bredd 225 cm bredd 270 cm bredd 315 cm bredd 360 cm bredd 405 cm

Decorama Easy-up / Engblad & Co-tapeter


Klinkergolv Hall

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL MONTERING Klinkerläggning inkl Stegljudsmatta PCI polysilent Plus 10 mm

Bra att veta Klinker och stegljudsmatta säljs i hela kvm. Minsta storlek på klinker i hall är 297x297 mm. Notera nivåskillnad mellan klinker och parkett.

vid byte från parkett till klinker i hall, inkl fix (måste alltid väljas för att ljudkrav ska uppnås) 1 500 kr/kvm

Vid annan klinkeryta än föreslagen på planritning inredningsval, beakta möten/övergångar/nivåskillnader med t ex skjutdörrsgarderobsskena.

INREDNINGSVAL

Nivålist mellan parkett och klinker

Nivålist mellan parkett och klinker matt slät

ekmönstrad aluminium 550 kr/lpm

aluminium 550 kr/lpm

INREDNINGSVAL CALX KLINKER 300X300X9 MM

Bra att veta Keramik (kakel och klinker) är ett naturmaterial, och viss kulöravvikelse förekommer.

5736 Bianco Sand

5739 Grå Rect

5742 Antracit

Rect matt 500 kr/kvm

matt 500 kr/kvm

Rect matt 500 kr/kvm

INREDNINGSVAL CALX KLINKER 300X600X9 MM

RUM

5737 Bianco Sand Rect matt

5740 Grå Rect matt

5743 Antracit Rect matt

400 kr/kvm

400 kr/kvm

400 kr/kvm

80 IGELSTAVIK, Mars 2018


Klinkergolv Hall

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 300X300X9 MM

6922 Antracit

6927 Bianco vit

6932 Grigio grå

mörkgrå 800 kr/kvm

800 kr/kvm

800 kr/kvm

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 300X600X9 MM

6921 Antracit mörkgrå

6926 Bianco vit

6931 Grigio grå

700 kr/kvm

700 kr/kvm

700 kr/kvm

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 300X300X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

5712 Sand beige

5716 Rust brun

5720 Grey grå

5724 Black svart

950 kr/kvm

950 kr/kvm

950 kr/kvm

950 kr/kvm

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 300X600X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

5715 Rust brun

5719 Grey grå

5723 Black svart

850 kr/kvm

850 kr/kvm

850 kr/kvm

850 kr/kvm

81 IGELSTAVIK, Mars 2018

RUM

5711 Sand beige


Klinkergolv Hall

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL LARIX KLINKER 150X750X10 MM

Bra att veta 6310 Fresh rect

6311 Sun rect

6312 Shade rect

1 250 kr/kvm

1 250 kr/kvm

1 250 kr/kvm

INREDNINGSVAL LAVAGNA KLINKER 300X600X9,5 MM

8305 Nero Svart matt 750 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 300X300X9,5 MM

7026 Carrara Naturale Rect 900 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 300X600X9,5 MM

7025 Carrara Naturale Rect 800 kr/kvm

RUM

INREDNINGSVAL MARTE KLINKER 300X300X9,5 MM

8204 Raggio di

8738 Botticino

8740 Nero

luna Grå matt 550 kr/kvm

ljusbeige matt 550 kr/kvm

Acapulco Svart matt 550 kr/kvm

82 IGELSTAVIK, Mars 2018

För detta val rekommenderas förskjuten sättning.


Klinkergolv Hall

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL MARTE KLINKER 300X600X9,5 MM

8827 Nero Acapulco Svart matt

8828 Botticino ljusbeige matt

8829 Raggio di luna Grå matt

450 kr/kvm

450 kr/kvm

450 kr/kvm

Klinkerfog Hall

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL

Ljusbeige fog

Ljusgrå fog

Stålgrå fog

Koksgrå fog

Antracit fog

500 kr

500 kr

500 kr

500 kr

500 kr

Kakel- och klinkersättning INREDNINGSVAL MONTERING

Mönstersättning: Förskjuten 1/3delsläggning

Mönstersättning: Förskjuten fallande läggning

120 kr/kvm

120 kr/kvm

RUM

83 IGELSTAVIK, Mars 2018


UTELIV PÅ HEMMAPLAN Även den mest inbitne stadsbo kan börja odla om det erbjuds rätt jordmån. De flesta bostäder har balkong eller uteplats.

Det är en stor tillgång att kunna avnjuta morgontidning och en kopp kaffe under bar himmel. Även om du bara väljer att odla lite gräslök i en kruka så ger grönskan ditt boende en extra dimension. Vi har utformat utemiljöerna så att du får tid över att njuta av grönskan. Gräsytor, sten­ läggning och eventuella rabatter kräver en minimal insats för att hålla sig fina. Om du däremot har riktigt gröna fingrar kan du välja att verkligen gå in för odlingen. Bal­ kongerna är väl tilltagna och där finns både plats för sitt­ grupp och balkonglådor.

Trivsam utemiljö Till de privata utemiljöerna finns även gemensamma ytor för aktiviteter som passar såväl stora som små. Vi har valt

att finplanera utemiljön i alla våra byggprojekt. Det inne­ bär att i möljigaste mån är allt markarbete färdigt när du flyttar in. Vi lämnar över ett kvarter först när vägar, sten­ läggning, buskar, gångar, gräsytor och träd står där de ska.

Så ett frö Du behöver inte vara trädgårdsmästare för att få det grönt och vackert omkring dig. Vill du njuta växtlighet men inte få alltför mycket jord under naglarna kan du välja att odla i krukor. Det finns krukor i alla former och storlekar och växter som står sig under större delen av säsongen. Bara du vattnar då och då kan du enkelt njuta av både färska örter och blomsterprakt när du sitter tillbakalutad i solstolen.

Tänk på ... ... att du kan skapa ett grönskande rum med små medel. Odling i krukor är både lättskött och kräver litet utrymme. ... att det finns växter för varje säsong. Välj mellan skira vårblommor, färg­ starka sommar­ arrangemang eller tåliga höst­ och vinter växter.

BALKONG/UTEPLATS


JM OCH HÅLLBARHET

S

Hur vi handskas med miljön idag kommer att sätta sina spår långt fram i tiden. Vår målsättning är därför att bygga bostäder och samhällen med så liten miljöpåverkan som möjligt. Det innebär bland annat att det ska vara lätt för dig som kund att leva miljövänligt i en JMbostad. Vill du läsa mer om JMs hållbarhetsarbete, eller har du idéer om hur vi kan bli ännu bättre i våra ansträngningar, besök oss på jm.se/hallbarhet. N VA

ENMÄRK

E

T

Lågenergihus är standard hos JM. Med bättre isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning som standard sänker du energianvändningen, kapar uppvärmningskostnaderna och bidrar till minskade koldioxidutsläpp. Dessutom är JMs bostäder utrustade med bland annat energisnåla vitvaror, vattensnåla installationer och utrymmen för källsortering – allt för att underlätta en grönare vardag. Vi har också identifierat ett antal produktgrupper som alltid granskas och godkänns ur miljösynpunkt innan de byggs in i JMs bostäder.

Miljömärkt trycksak 3041 0010


JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. Vi omsätter cirka 17 miljarder kronor och har cirka 2 500 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap. Mer information på www.jm.se.

Design & produktion: Ågrenshuset, Örnsköldsvik Visualiseringsbilder: Carbonwhite Foto: Richard Hammarskiöld, Gustav Kaiser, Helén Pé Tryck: Ågrenshuset, Örnsköldsvik Produktionsår: 2018 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

JM AB Postadress 169 82 Stockholm | Besöksadress Gustav III:s boulevard 64, Solna | Telefon 08-782 87 00 | Internet www.jm.se

JM, Södertälje: Södertälje – Igelstavik. Inredningsval  

JM är måna om att du får ett hem där du kan trivas och må bra. Ett hem som är attraktivt och fungerar varje dag året om. Våra inredare har d...

JM, Södertälje: Södertälje – Igelstavik. Inredningsval  

JM är måna om att du får ett hem där du kan trivas och må bra. Ett hem som är attraktivt och fungerar varje dag året om. Våra inredare har d...