Page 1

TJUVKIKA GÄRNA HJÄRUP – HJÄRUP

Här är ett första utkast på din katalog

HUMLELUNDEN 3 Inredningsval


DINA INREDNINGSVAL När du bokar en bostad hos JM får du vår katalog med inredningsval samt uppgifter om sista beställningsdag för olika val och en del annan information.

Inredningsmöte I god tid inom ramen för din beställningstid kallar inredningsansvarig för ditt projekt till ett inredningsmöte. Tillsammans går ni igenom JM Original- och inredningsval som du kan göra, diskuterar dina önskemål och reder ut eventuella frågetecken.

Inredningsval Efter ditt personliga inredningsmöte kommer en beställning att skickas till dig för godkännande. Många produkter har lång leveranstid och måste därför beställas i god tid. Det är därför inte möjligt att göra beställningar därefter. Är beställingen inte signerad i tid, inreds bostaden enligt JM Original.

Kontrollera din beställning Det är mycket viktigt att du går igenom att allting stämmer ordentligt och att du omgående tar kontakt med inredningsansvarig om någonting är felaktigt. Beställningen är bindande och kan inte ändras i efterhand. Överenskommelser som inte finns med i beställningen gäller ej. Beställningen är underlag till JMs leverantörer och måste innehålla korrekt och komplett information.

Priser Samtliga priser är inklusive moms. I bostadens pris ingår originalutförande. Priserna i katalogen för inredningsval är mellanskillnaden från original och gäller som tillägg och i förekommande fall för utbyte mot original. I priset ingår montering om inte annat anges.

Leverantörsförändringar och modellbyten – vitvaror Vi reserverar oss för leveranshinder samt byte av modell och beteckning på maskiner, material och varor. Byte till annan maskin, material eller vara med likvärdig eller förbättrad kvalitet och funktion kan komma att ske utan föregående avisering.

Betalningsvillkor Kostnader för inredningsval erläggs mot faktura senast på tillträdesdagen.

Besiktning Slutbesiktning av bostaden görs innan tillträdet. Besiktningen leds av en opartisk besiktningsman. Du bör närvara vid besiktningen för att kunna framföra synpunkter till besiktningsmannen samt kontrollera dina inredningsval. Kallelse kommer att skickas till dig i god tid före utsatt besiktningsdatum.

2 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


3 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


KÖK

ETT KÖK ATT LITA PÅ Snygg design är viktigt för att skapa ett trivsamt kök. Lika viktigt är det att köket fungerar i vardagen. Hacka, skära, duka, diska, torka – vi ser till att du har funktionerna som stöttar dig i köksarbetet.

Vi ställer stora krav på våra kök. Inte nog med att det ska vara snyggt som ett vardagsrum. Här ska kunna göras allt från snabba mellanmålsmackor till en trerätters middag med levande ljus och vacker dukning. Oavsett om du ska laga en enkel vardagsmiddag, mingla med vännerna eller baka kanelbullar gäller det att köket hänger med i svängarna. Ett kök från JM gör det. Här finns alla de praktiska detaljer och funktioner som önskas i ett modernt kök. I bänkskåpen har vi satt in dämpade fullutdragslådor som hjälper dig att få god överblick över vad du har hemma.

Osynligt och smart Det ligger många tankar bakom utformningen av våra kök. Designen och materialvalen njuter du av redan vid första anblicken. Vad som däremot skapar ett smart kök sträcker sig långt bortom inredningsdetaljer och formspråk. Vi pratar om funktioner och beprövade fakta om hur ett kök verkligen används. När du lagar mat i ett JMkök märker du snart hur smidigt momenten flyter på. Du skär och hackar på en lättskött och väl upplyst bänkskiva,

vatten har du i kranen intill. Både arbetsytan och diskhoarna är på bekvämt avstånd från spisen så att du slipper onödigt spring och spill när du ska skölja grönsaker eller hälla av kokande pastavatten. Den utdragbara fläkten är diskret dold under fläktskåpet med endast framkanten synlig. Behöver du använda elvisp eller matberedare kan du enkelt ansluta till något av de många eluttagen kring arbetsytan.

Skölj, vrid ur, torka – klart I ett kök från JM är ytorna lättskötta och tåliga. Den starka laminatytan på arbetsbänken är enkel att torka av och står emot de dagliga påfrestningarna. Inga omständiga behandlingar krävs, en vanlig disktrasa och lite såpa räcker gott för att hålla bänkar och skåpsluckor fräscha. Ytterligare en klok detalj är att vi låter köket ansluta till taket, med hjälp av en list så att inga skåpsovansidor samlar damm. Likaså har vi gjort det enkelt att plocka i och ur diskmaskinen. Diskhon med sköljmöjlighet är nära och du kan välja att placera tallrikar, glas och bestick i skåp och lådor på armlängds avstånd från diskmaskinen.

4 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


KÖK

JM Original Vad du än ska laga, har detta smakfulla rum de funktioner som ett intensivt vardagsliv kräver. Här finns smarta lösningar i form av fullutdragslådor, dämpade luckor och källsorteringskärl.

1. Köksluckor, handtag och bänkskiva JM Original köket är modernt och stilrent med en vit slät lucka, handtag i rostfritt samt en mörkare grå laminatbänkskiva. Den ljusa känslan förstärks ytterligare med stora kakelplattor i vitt.

2. Blandare Köksblandaren kommer från Tapwell.

3. Häll I JM Original ingår en induktionshäll som både är snabbare och mer energisnål än en traditionell glaskeramikhäll.

Kostnadsfria val Förutom JM Original kan du kostnadsfritt välja två andra luckor, handtag, bänkskivor och kakel till ditt kök. På så sätt kan du hitta en stil som passar dig utan att behöva betala något extra.

Köksluckor, handtag och bänkskiva En mer klassisk stil kan du få med den vita ramluckan och en grå laminatskiva. Till det passar handtag i rostfritt utseende och ett vitt avlångt kakel som monteras liggande.

Köksluckor, handtag och bänkskiva Väljer du den grå luckan, den mörka stenliknande laminatskivan, ett grått kakel och handtag i rostfritt utseende får du känslan av ett stilrent modernt kök.

5 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


KÖK

Bygg- och eländring INREDNINGSVAL

Tillkommande el i vitrinskåp samt strömbrytare inne i skåp (placeras höger framtill) exkl armatur 1 900 kr/st

Bra att veta Grundavgift Bygg- och eländring, dvs engångskostnad oavsett antal ändringar, för omritning av bygg-/elhandlingar tillkommer om 3000 kronor.

Belysning och el ORIGINAL

Bänkbelysning LED-list Original inkl driver 2700K

INREDNINGSVAL

Bänkbelysning LED-Spotlight Ledstar borstad stål, c/c 400 mm, inkl

Vitrinbelysning LED-list inkl

driver Diam=82 mm 2,4W 2700K, exkl baldakin/snickeriskiva 9 230 kr/kök

driver, placeras i framkant/överkant av vitrinskåp 2700K (kräver elförberedelse, dvs eländring) 2 250 kr/skåp

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

alu ange vilket uttag som avses 230 kr/st

antracit ange vilket uttag som avses 230 kr/st

Tryckknappsdimmer till LEDbelysning (4-100W) Simon 54

Utbyte hörnbox till 1-vägs med timerfunktion Simon 54

Premium vit 1 500 kr/st

Premium vit Timer 99 minuter 1 950 kr/st

6 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


VEDUM

KÖK

Luckor ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta Skåp ingår enligt separat köksritning. Säkerhetsspärr monteras på kniv- och källsorteringslåda. Invändig låda i källsorteringsskåp ingår.

Maja vit 16 mm Slät lucka av målad MDF med rak kant NCS S 0500 N

Karin vit 19 mm Ramlucka av målad MDF NCS S 0500 N

Maja grå 16 mm Slät lucka av målad MDF med rak kant NCS S 3000 N

Annika vit 19 mm med infälld grepplist i vitt Slät lucka av målad MDF med fasad kant NCS S 0500 N. Grepplist på bänkskåp (ej på bild), klicköppning på väggskåp och smalt bänkskåp.

Annika antracit 19 mm

6 800 kr

10 300 kr

Liv ek 19 mm med infälld grepplist i ek Lucka av liggande fanerat trä med massiv kantning

Liv svartbetsad ek 19

Liv svartbetsad ek 19

mm Lucka av liggande fanerat trä med massiv kantning

mm med infälld grepplist i trä Lucka av liggande fanerat trä med massiv kantning

INREDNINGSVAL

Maja turkos 16 mm Slät lucka av målad MDF med rak kant NCS S 2005-B50G

3 500 kr

Karin antracit 19 mm Ramlucka av målad MDF NCS S 6500 N

13 300 kr

Maja betonggrå 16 mm Slät lucka av målad MDF med rak kant NCS S 5502-Y 3 500 kr

Liv ek 19 mm Lucka av liggande fanerat trä med massiv kantning 42 900 kr

41 200 kr

7 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017

med infälld grepplist i alu Slät lucka av målad MDF med fasad kant NCS S 6500 N. Grepplist på bänkskåp (ej på bild), klicköppning på väggskåp och smalt bänkskåp.

64 000 kr

Karin grå 19 mm Ramlucka av målad MDF NCS S 3000 N 13 300 kr

62 400 kr


KÖK

Luckor

VEDUM

INREDNINGSVAL

Linn vit 16 mm

Stina vit 19 mm

Helena ek 19 mm

Slät lucka av målad MDF med frästa horisontella spår NCS S 0500 N

Ramlucka med allmogespegel av målad MDF NCS S 0500 N

Ramlucka av massivträ och fanerad spegel

2 600 kr

Övrigt

19 600 kr

39 700 kr

VEDUM

INREDNINGSVAL

Sockel med rostfritt utseende 700 kr/kök

Byte av originalväggskåp i 80-bredd till vitrinskåp inkl glashyllor exkl belysning 2 270 kr/skåp

Baldakin/ snickeriskiva, vit, för infällnad av spotlights c/c 400 mm under väggskåp 2 990 kr/kök

Sockellåda 40/50/60/80 cm Classic med klicköppning ej i skåp som ventileras, t ex under häll/ugn mm. Kan ej kombineras med rostfri sockel. 3 620 kr/st

Bra att veta Vid val av annan lucka ur JMs sortiment, ges pris mot offert. Sockellåda kan inte kombineras med sockel i rostfritt utseende. Vid val av vitrinskåp med belysning tillkommer elförberedelse samt LED-list, se under Kök, Belysning och el.

8 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


VEDUM

KÖK

Beslag ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta 31085 rostfri cc 128 mm

Handtag placeras stående på luckor och liggande på lådor och diskmaskinslucka.

31016 rostfri cc 128

31064 rostfri cc 128

mm

mm

INREDNINGSVAL

31001 krom cc 128

31003 rostfri cc 128

31005 rostfri cc 128

31006 rostfri cc 128

31007 vit cc 128 mm

31011 mässing cc

mm 1 500 kr

mm 1 500 kr

mm 1 500 kr

mm 1 500 kr

1 500 kr

128 mm 1 500 kr

31012 mässing cc

31013 svart/krom

31014 krom cc 128

31017 rostfri cc 192

31019 svart cc 128

31021 krom cc 128

128 mm 1 500 kr

cc 128 mm 1 500 kr

mm 1 500 kr

mm 2 700 kr

mm 1 500 kr

mm 1 500 kr

31028 mattborstad krom cc 160 mm

31029 krom cc 160

31033 mässing cc 64

31053 rostfri cc 192

31054 rostfri cc 192

31065 rostfri cc 192

mm 1 500 kr

mm 1 500 kr

mm 2 700 kr

mm 2 700 kr

mm 2 700 kr

31076 rostfritt/ läder cc 192 mm

31078 matt krom

31081 rostfri cc 128

31093 matt krom

cc 128 mm 1 500 kr

mm 1 500 kr

cc 128 mm 1 500 kr

31208 rostfri grepplist längd 40 mm

1 500 kr

31073 tenn cc 64 mm 1 500 kr

2 700 kr

31209 rostfri grepplist längd 136

31210 rostfri grepplist längd 232

mm 1 500 kr

mm 2 700 kr

31134 rostfri

31137 tenn

750 kr

750 kr

Bra att veta Observera att handtag inte kan placeras liggande på luckor där risk finns att de slår i vägg eller intilliggande skåp. Priser avser helt kök.

31211 vit grepplist

31212 vit grepplist

31213 vit grepplist

längd 40 mm 1 500 kr

längd 136 mm 1 500 kr

längd 232 mm 2 700 kr

31140 porslin/ mässing

31141 mässing

Klick-öppning

750 kr

handtagslös öppning för luckor (Obs gäller ej lådor) 1 500 kr

750 kr

Frånval Beslag i Kök (handtag) produkten har valts bort av kunden och kommer inte att levereras, monteras eller kompenseras 0 kr

9 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017

1 500 kr

31126 porslin/antik tenn 750 kr


KÖK

Bänkskiva Laminat

VEDUM

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta

Zeus antracit 7486D

Bänkskivan är 30 mm tjock och levereras med rak laminatkantlist i lika utförande som bänkskivan. Notera att bänkskivor kan komma att skarvas.

Zeus silver 7487D

Black Brazil 6216D

INREDNINGSVAL

Carrara Bianco 6696F 1 000 kr

Pale lancelot oak 4262D 1 000 kr

Dark mountain oak 4371D 1 000 kr

Platinum Grey Twist 7505D 1 000 kr

Graphite graffix

Grey lancelot oak

Minerva Grey

Mineral jet 3450F

7515F 1 000 kr

4264D 1 000 kr

6247D 1 000 kr

1 000 kr

Virrvarr antracit

Virrvarr silver 6943F

Vit W450D

Volcanic black

6945F 1 000 kr

1 000 kr

1 000 kr

1200D 1 000 kr

Akazia 5028D

Bambu grafit 322

Basalt Slate 3690F

Björk sand 5822

Brown santana oak

Concrete effect 583

1 000 kr

1 300 kr

1 000 kr

1 000 kr

4194 1 000 kr

1 300 kr

Copperfield silver

Cosmo svart 685

Eklamell ljus 4240D

Fino mörk antracit

Granit svart-vit 209

Ice Quarstone

684 1 300 kr

1 300 kr

1 000 kr

363 1 300 kr

1 300 kr

5212F 1 000 kr

Marble white 582

Marmor svart 295

Mykonos 6248

New dark oak 573

Zeus mörk 283

1 300 kr

1 300 kr

1 000 kr

1 300 kr

1 300 kr

Bra att veta Du kan välja andra laminat från leverantören som finns i vårt sortiment, och som visas i JM Studio. Rådgör med inredningsansvarig vid detta val.

10 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


VEDUM

KÖK

Bänkskiva Kant ORIGINAL

Rak kant för laminat

INREDNINGSVAL

Postformad (rundad) kant för laminat; W450D Vit, 4240D Eklamell, 7486D Zeus antracit, 6216D Black brazil

Laminatskiva Aluminiumkant (ABS) 1 500 kr/kök

Laminatskiva ekkant 1 mm

Laminatskiva valnötskant 1 mm

Laminatskiva plywoodkant 1 mm

1 500 kr/kök

1 500 kr/kök

1 500 kr/kök

500 kr/kök

Bänkskiva Massiv

VEDUM

INREDNINGSVAL

Bra att veta Levereras i tjocklek 30 mm. Rak framkant om annat ej anges.

Ek hårdvaxad 10 700 kr

Valnöt hårdvaxad 18 100 kr

Ask natur med brunkärna hårdvaxad 10 700 kr

Massiva träskivor är naturmaterial och kräver regelbunden skötsel och underhåll. Vid val av massiv träbänkskiva erbjuds endast diskbänk med sidoyta alt heltäckande diskbänk med avställningsyta. Diskho underlimmas i laminat och i massiv bänkskiva men planlimmas vid val av sten.

11 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


KÖK

Bänkskiva Sten

VEDUM

INREDNINGSVAL

Grå Bohus granit blankpolerad natursten 30 mm

Nero Africa blankpolerad natursten 30 mm

Nero Assoluto blankpolerad natursten 30 mm

Naturstenskiva på offert, ur Vedums standardsortiment

skivan skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

skivan skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

skivan skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

skivan skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

Blanco Zeus kompositsten 30 mm, rak kant skivan

Lagoon kompositsten 30 mm, rak kant skivan

skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

Kompositstenskiva 30 mm på offert, ur Vedums standardsortiment skivan skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

Bra att veta Levereras i tjocklek ca 30 mm. Skarvar kan förekomma beroende på kökets utformning, stäm av maxlängd med Inredningsansvarig. Runt inbyggnadshäll skarvas alltid skivan. Diskho planlimmas. Naturstenskivor är naturmaterial som varierar i färg, kristallstorlek, struktur och ådring.Verklig produkt kan avvika från prover och illustrationer. Natursten kräver regelbundet skötsel samt underhåll, och är ett naturmaterial känsligt för syror, såsom citron, vin mm. Marmor är känsligare och på marmor uppstår snabbt en ”patina” med anledning av detta. Kompositsten (kvartskomposit) är ett industriellt framställt stenmaterial. Materialet är slitstarkt, hållbart, och inte poröst, dvs framförallt lämplig i de ljusare stenmaterial, då det inte blir känsligt för vinfläckar, citron mm. Kräver ingen impregnering och är dessutom enkelt att rengöra och underhålla.

12 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


CENTRO

KÖK

Kakel ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta

111271 vit blank (C1 kakel

Original monteras stående och alla andra plattor monteras i liggande rak sättning om annat ej anges.

298x598x10 mm)

111166 vit matt (Soul kakel

111620 mörkgrå blank (Horisont

100x400x8 mm)

kakel 100x400x8 mm)

INREDNINGSVAL C1 KAKEL 148X148X6 MM

Bra att veta 111091 vit matt

111093 vit blank

250 kr/kvm

250 kr/kvm

Allt kakel och klinker i JMs sortiment kan väljas som stänkskydd i kök.Väljer du en platta av klinker i stället för kakel tillkommer en monteringskostnad, se kök kakelsättning. Allt tillvalskakel säljs i hela kvm.

INREDNINGSVAL C1 KAKEL 298X598X10 MM

111277 vit matt 250 kr/kvm

INREDNINGSVAL C2 KAKEL/KLINKER 47X47X7 MM

133150 vit matt

133151 vit blank

500 kr/kvm

500 kr/kvm

INREDNINGSVAL C2 KAKEL/KLINKER 97X97X6,5 MM

121282 vit blank

121290 vit matt

granitkeramik 400 kr/kvm

granitkeramik 400 kr/kvm

INREDNINGSVAL CARRARA KAKEL 298X598X10 MM

111206 Carrara vit blank 400 kr/kvm

13 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


KÖK

Kakel

CENTRO

INREDNINGSVAL GLASERAT TEGEL KAKEL (HANDGJORT) 52X198X10 MM

111517 ljusbeige

111518 vit

111519 grå

111529 svart

125134 ljusgrå

2 200 kr/kvm

2 200 kr/kvm

2 200 kr/kvm

2 200 kr/kvm

2 200 kr/kvm

INREDNINGSVAL HIMMEL KAKEL 248X498X8

111651 grå matt

111652 ljusgrå matt

111653 vitgrå matt

111654 vit blank

350 kr/kvm

350 kr/kvm

350 kr/kvm

350 kr/kvm

111655 vit matt 350 kr/kvm

INREDNINGSVAL HORISONT KAKEL 100X400X8 MM

111615 vit blank

111616 vit matt

111617 vitgrå blank

111618 brungrå blank

111619 grå blank

400 kr/kvm

400 kr/kvm

400 kr/kvm

400 kr/kvm

400 kr/kvm

INREDNINGSVAL PARIS BISELADO KAKEL 100X200X8 MM

111246 vit blank 500 kr/kvm

INREDNINGSVAL SOUL KAKEL 100X200X8 MM

111176 vit matt

111185 vit blank

350 kr/kvm

350 kr/kvm

INREDNINGSVAL SOUL KAKEL 100X300X8 MM

111222 vit blank

111228 vit matt

350 kr/kvm

350 kr/kvm

INREDNINGSVAL SOUL KAKEL 100X400X8 MM

111195 vit blank 350 kr/kvm

14 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


CENTRO

KÖK

Kakel

INREDNINGSVAL BAS HEXAGON KLINKER 142X164X7

Bra att veta 125419 svart

125452 grå

125453 vit

1 100 kr/kvm

1 100 kr/kvm

1 100 kr/kvm

På den här sidan och framåt visar vi kollektioner som är av klinker, vilket är plattor som är hårdare än kakel. Väljer du en platta av klinker i stället för kakel i kök tillkommer en monteringskostnad, se kakelsättning. I rubriken ovanför varje platta anges om det är kakel eller klinker.

INREDNINGSVAL BETONG KLINKER 98X298X9,5

125565 ljusgrå

125642 beige

600 kr/kvm

600 kr/kvm

INREDNINGSVAL CEMENT KLINKER 297X596X10

124764 silver rect. 650 kr/kvm

INREDNINGSVAL CENTRO CARRARA KLINKER 297X597X10 MM

121893 carrara matt rect. 650 kr/kvm

INREDNINGSVAL CENTRO HAMPTON KLINKER 298X598X10

125319 blank 650 kr/kvm

15 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


KÖK

Kakel

CENTRO

INREDNINGSVAL DECO KLINKER 597X597X9 MM

124973 (3 olika mönsterplattor) 800 kr/kvm

INREDNINGSVAL GLAS-MARMOR MIX KLINKER (15X15) 298X298X8 MM

131091 carrara

131092 nero

131093

1 500 kr/kvm

1 500 kr/kvm

emperador 1 500 kr/kvm

INREDNINGSVAL KUSTGRANIT KLINKER 297X597X9 MM

124381 vit

124521 ljusbeige

124523 svart

124525 ljusgrå

350 kr/kvm

350 kr/kvm

350 kr/kvm

350 kr/kvm

124534 grå

124537 brun

350 kr/kvm

350 kr/kvm

INREDNINGSVAL LERHAMN KLINKER 298X598X9 MM

124274 vitgrå

124275 mörkgrå

124277 varmgrå

350 kr/kvm

350 kr/kvm

350 kr/kvm

16 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


CENTRO

KÖK

Kakel

INREDNINGSVAL MÖNSTER KARIN KLINKER (16 PLATTOR) 147X147X9 MM

125114 grå

125115 brungrå

1 250 kr/kvm

1 250 kr/kvm

INREDNINGSVAL NORRVIK KLINKER 297X597X9

125212 vit rekt.

125214 ljusgrå rekt.

125216 grå rekt.

125218 svart rekt.

500 kr/kvm

500 kr/kvm

500 kr/kvm

500 kr/kvm

INREDNINGSVAL NORRVIK KLINKER 47X47X9

125076 ljusgrå

133519 grå

133532 svart

133533 vit

mosaik 1 800 kr/kvm

mosaik 1 800 kr/kvm

mosaik 1 800 kr/kvm

mosaik 1 800 kr/kvm

INREDNINGSVAL SMÅLAND KLINKER 98X298X10

125654 brungrå

125655 gråsvart

125656 vitbeige

rekt. 750 kr/kvm

rekt. 750 kr/kvm

rekt. 750 kr/kvm

INREDNINGSVAL TEGEL KLINKER 98X298X9,5

125683 Brun

125684 Röd

600 kr/kvm

600 kr/kvm

17 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


KÖK

Kakelfog

CENTRO

ORIGINAL

Ljusgrå nr 11 fog

INREDNINGSVAL

Grå nr 7 fog

Mellangrå nr 13

500 kr

fog 500 kr

Antracitgrå nr 14 fog 500 kr

Kakelsättning Kök INREDNINGSVAL MONTERING

Tillägg för klinker på vägg 270 kr/kvm

Mönstersättning: Halvstensförband kök 120 kr/kvm

Mönstersättning: Förskjuten 1/3delsläggning

Mönstersättning: Förskjuten fallande läggning

120 kr/kvm

120 kr/kvm

Mönstersättning: Fiskbensläggning 730 kr/kvm

INREDNINGSVAL

Frånval Kakel som stänkskydd i Kök (yta målas i stället) produkten har valts bort av kunden och kommer inte att levereras, monteras eller kompenseras 0 kr

Målat som stänkskydd i kök NCS S0500-

Målat som stänkskydd i kök NCS-kulör,

N, glans 20 (vid frånval av kakel/ klinker) 1 880 kr/kök

glans 20 (vid frånval av kakel/klinker) 2 630 kr/kök

18 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


VEDUM

KÖK

Diskho ORIGINAL

Bra att veta Intra Horizon HZ815

Vid val av massiv träbänkskiva erbjuds endast diskbänk med sidoyta alt heltäckande diskbänk med avställningsyta. Diskho underlimmas i laminat och i massiv bänkskiva men planlimmas vid val av sten.

diskbänk (underlimmas i laminat, planlimmas i sten) längd 815 mm, bredd vask 345/345 mm

INREDNINGSVAL

Intra Horizon HZD1120 diskbänk med

Intra Horizon HZD815SH diskbänk med

sidoyta (underlimmas i laminat/ massiv bänkskiva, planlimmas i sten) längd 1120 mm, bredd vask 345/345 mm 850 kr

sidoyta (underlimmas i laminat/ massiv bänkskiva, planlimmas i sten) längd 815 mm, bredd vask 160/345 mm 0 kr

Intra Frame FR97SX

Intra Atlantic heltäckande diskbänk med korgventil längdmått enligt ritning, bredd vask 339/339 mm 0 kr

diskbänk med sidoyta, inkl diskmedelspump, (underlimmas i laminat/massiv bänkskiva, planlimmas i sten) längd 970 mm, bredd vask 520 mm 4 940 kr

Intra Frame FR60SX

Intra Frame FR97D

Intra Frame FR97SH

diskbänk, inkl diskmedelspump, (underlimmas i laminat, planlimmas i sten) längd 595 mm, bredd vask 520 mm 2 820 kr

diskbänk med sidoyta, inkl diskmedelspump, (underlimmas i laminat/massiv bänkskiva, planlimmas i sten) längd 970 mm, bredd vask 340/340 mm 5 990 kr

diskbänk med sidoyta, inkl diskmedelspump, (underlimmas i laminat/massiv bänkskiva, planlimmas i sten) längd 970 mm, bredd vask 340/155 mm 6 140 kr

Intra Atlantic AHBX08 heltäckande diskbänk med korgventil utan sidoyta Bredd 800mm, bredd vask 339/339 mm 0 kr

19 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


KÖK

Blandare

TAPWELL

ORIGINAL

RT984 Krom inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 359 mm, piphöjd 263 mm

INREDNINGSVAL

RT184 Krom

RT984-RH Krom med RHhandtag utan klick-klack-spärr, inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 359 mm, piphöjd 263 mm 360 kr/st

DOM184 Krom inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 393 mm, piphöjd 280 mm. Kan endast användas på diskhoar från Intra Frame 3 360 kr/st

EVO984 Krom inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 338 mm, piphöjd 276 mm 1 720 kr/st

EVO984 Steel inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 338 mm, piphöjd 276 mm 3 240 kr/st

EVO184 Krom inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 335 mm, piphöjd 250 mm 1 720 kr/st

EVO184 Steel inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 335 mm, piphöjd 250 mm 3 240 kr/st

EVO184 White gold inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 335 mm, piphöjd 250 mm 4 370 kr/st

EVO184 Honey gold inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 335 mm, piphöjd 250 mm 4 370 kr/st

EVO184 Rosé gold inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 335 mm, piphöjd 250 mm 4 370 kr/st

EVO184 Black chrome inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 335 mm, piphöjd 250 mm 4 370 kr/st

RIN886 Krom med

inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 371 mm, piphöjd 249 mm 310 kr/st

20 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017

utdragbar pip inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 392 mm, piphöjd 212 mm. Kan endast kombineras med diskho med 2 hoar (ej 1 eller 1,5 ho) mht BBR och Säker vatten. 2 800 kr/st


SIEMENS

KÖK

Häll

ORIGINAL

Bra att veta

EH631BEB1E

Passar mina kastruller induktionshäll? Sätt en magnet på undersidan av kärlet, fastnar magneten så fungerar kastrullen.

induktionshäll touchstyrning, 4 zoner 145, 180, 180, 210 mm, säkerhetsavstängning, timer, barnsäkring, äggklocka, powerBoost. Hällskydd ingår och monteras för den som önskar.

INREDNINGSVAL

EX675LEC1E

EX677LYC1E

induktionshäll touchsliderstyrning, 4 zoner 145, 210, 400x240 mm som används som två separata eller en stor flexibel, barnsäkring, säkerhetsavstängning, booster, timer, äggklocka, powerBoost, steksensor plus. Hällskydd ingår och monteras för den som önskar. 3 100 kr

induktionshäll Styrning med Dual lightSlider, Mer flexibel matlaging med flexInduction plus, barnsäkring, säkerhetsavstängning, booster, timer, äggklocka, powerBoost, steksensor plus. Hällskydd ingår och monteras för den som önskar. 7 800 kr

21 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


KÖK

Ugn

SIEMENS

ORIGINAL

Bra att veta På din köksritning ser du var ugnen är placerad. Alla ugnar har både varmluft och över-/ och undervärme. Ugnar och kompaktugnar har barnspärr.

HB20AB512S rostfri 66 L, stor variogrill, varmluftgrill, 3D varmluft Plus, över-/undervärme

INREDNINGSVAL

HB23A1520S rostfri 66 L, stor variogrill, varmluftgrill, 3D varmluft, över-/under- värme, Stektermometer, klocka 2 200 kr

HB632GCS1S rostfri

HB672GCS1S rostfri

HM876GDS1S rostfri

71 L, 4D-varmluft, ecoClean Plus rengöring bakpanel, varmluftsgrill, stor variogrill, stektermometer, digitalur, pizzaläge, coolStart 5 400 kr

71 L, activeClean pyrolysrengöring, 4D-varmluft, över-/undervärme eco, varmluftgrill, stor variogrill, stektermometer, digitalur, pizzaläge, coolStart 7 800 kr

67 L, Ugn med mikrofunktion, activeClean- Pyrolysrengöring, 4D-varmluft, över-/undervärme eco, varmluftgrill, stor variogrill, liten grill, förvärmning, pizzaläge, coolStart 13 800 kr

HR876GDS2S rostfri

HB632GCW1S vitt glas

HB672GCW1S vitt glas

71 L, Ugn med tillsatt ånga (ej enbart ånga), activeClean självrengöring, separat undervärme, varmluftsgrill, stor variogrill, liten grill, stektermometer, digitalur, coolStart, pizzaläge. Löstagbar vattentank 1 L, avkalkningsprogram, jäsning 12 000 kr

71 L, 4D-varmluft, ecoClean Plus rengöring bakpanel, varmluftsgrill, stor variogrill, stektermometer, digitalur, pizzaläge, coolStart 5 400 kr

71 L, activeClean pyrolysrengöring, 4D-varmluft, över-/undervärme eco, varmluftgrill, stor variogrill, stektermometer, pizzaläge, coolStart 7 800 kr

HM676GDW1S vitt glas 67 L, Ugn med mikrofunktion, activeClean- Pyrolysrengöring, 4D-varmluft, över-/undervärme eco, varmluftgrill, stor variogrill, liten grill, förvärmning, pizzaläge, coolStart 13 800 kr

HZ338357 teleskopsutdrag till ugn, passar till HB20A, HB23A Fullt utdragbara teleskopskenor på 3 nivåer 1 400 kr

HZ638300 teleskopsutdrag till ugn, passar till HB632... Fullt utdragbara teleskopskenor på 3 nivåer 1 600 kr

HZ638370 teleskopsutdrag till ugn, passar till HB672... HR876... Fullt utdragbara teleskopskenor på 3 nivåer 1 800 kr

22 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


SIEMENS

KÖK

Mikrovågsugn ORIGINAL

Bra att veta På planritning inredningsval eller på din köksritning ser du var mikro/kompaktugn är placerad.

BF634L/RGS1 rostfri 21 L, mikrovågsugn, 900 W, 5 effektlägen, 7 automatikprogram, bak- och matlagningsprogram, inverterteknik, touchControl, LED-belysning

INREDNINGSVAL

CM633GBS1S rostfri

BF634L/RGW1 vitt glas

CM633GBS1S rostfri

CM876GBS1S rostfri

45 L, kompakt inb.ugn & mikro, 4-D varmluft, varmluftsgrill, stor variogrill, liten grill, 14 automatik program, bak- och matlagningsprogram. Ej för väggskåp. 6 100 kr

21 L, mikrovågsugn, 900 W, 5 effektlägen, 7 automatikprogram, bak- och matlagningsprogram, inverterteknik, touchControl, LED-belysning 0 kr

45 L, kompakt inb.ugn & mikro, 4-D varmluft, varmluftsgrill, stor variogrill, liten grill, 14 automatik program, bak- och matlagningsprogram. Ej för väggskåp. 6 100 kr

45 L, kompakt inb.ugn, activeClean pyrolysrengöring, 4D-varmluft, över-/undervärme eco, varmluftgrill, stor variogrill, liten grill, pizzaläge, coolStart, separat undervärme, förvärmning, varmluft i kombination med mikro. Ej för väggskåp. 10 300 kr

CS656GBS1 rostfri

CM633GBW1 vitt glas 45 L, kompakt inb.ugn & mikro, 4-D varmluft, varmluftsgrill, stor variogrill, liten grill, 14 automatik program, bak- och matlagningsprogram. Ej för väggskåp. 6 100 kr

CS656GBW1 vitt glas

47 L, kompakt Ångugn/ Varmluft, 100% ånga, ecoClean Plus rengöring tak, bakpanel gavlar, digitalur, varmluftsgrill, stor variogrill, liten grill, separat undervärme, coolStart, pizzaläge, löstagbar vattentank 1 liter, avkalkningsprogram, jäsning, upptining. Ej för väggskåp. 12 400 kr

47 L, kompakt Ångugn/ Varmluft, 100% ånga, ecoClean Plus rengöring tak, bakpanel gavlar, digitalur, varmluftsgrill, stor variogrill, liten grill, separat undervärme, coolStart, pizzaläge, löstagbar vattentank 1 liter, avkalkningsprogram, jäsning, upptining. Ej för väggskåp. 13 300 kr

23 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


KÖK

Kyl- och fryskombinationer

SIEMENS

ORIGINAL

Bra att veta LowFrost innebär manuell avfrostning (normalt en gång/ vartannat år). Dessa skåp är tystare och har något större frysvolym än de med automatisk avfrostning. NoFrost innebär automatisk avfrostning på frysen.

KG36VVI32 2 enheter, rostfri A++, med vardera 213/94 liter, 1860 mm, 39 dB. Infällt handtag, LEDbelysning, frys med LowFrost, grönsakslåda, vit inredning

INREDNINGSVAL

KG36NVI35 rostfri, 2 enheter A++, 233/86 liter, 41 dB. Infällt handtag, 1860 mm, LED-belysning, frys med NoFrost, grönsakslåda, vit inredning 4 500 kr

KGV36VB32S 2 enheter, svart (Bosch) A++, med vardera 227/94 liter, 1860 mm, 39 dB. Infällt handtag, LEDbelysning, frys med lowfrost, grönsakslåda, vit inredning, yttersidor i krom-metallic 0 kr/set

KG36NH132 rostfri, 2 enheter A++, 234/86 liter, 1870 mm, 42 dB. Rostfria handtag, LED-belysning, frys med NoFrost, 2 grönsakslådor HyperFresh, inredning med rostfria detaljer, Home connect med kamera i kyldel - trådlös fjärrstyrning via smartphone eller surfplatta. 15 900 kr

KG36VVW32 2 enheter, vit

KG36NVW35 2 enheter, vit

A++, med vardera 213/94 liter, 1860 mm, 39 dB. Infällt handtag, LEDbelysning, frys med low-frost, grönsakslåda, vit inredning 0 kr/set

A++, 233/86 liter, 41 dB. Infällt handtag, 1860 mm, LED-belysning, frys med NoFrost, Elektronisk temperaturstyrning, grönsakslåda, vit inredning 3 300 kr

KI87SAD30 2 enheter integrerade

KS36VVI30 och GS36NVI30

KS36VAI41 och GS36NAI31

A++, med vardera 209/61 liter, 1772 mm, 36 dB. LED-belysning, LowFrost, 1 grönsakslåda HyperFresh, inredning med rostfria detaljer (högskåp och snickeriluckor tillkommer) 12 100 kr/set

rostfri A++/A++, 346/237 liter, 1860 mm, 39/42 dB. LED-belysning i kylen, frys med NoFrost, vit inredning 6 000 kr/set

rostfri A+++/A++, 346/237 liter, 1860 mm, 39/42 dB. LED-belysning, frys med NoFrost, icetwister, grönsakslåda på teleskopskenor, vit inredning med rostfria detaljer 9 400 kr/set

24 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


SIEMENS

KÖK

Kyl- och fryskombinationer INREDNINGSVAL

KS36VAW41 och GS36NAW31 vit A+++/A++, 346/237 liter, 1860 mm, 39/42 dB. LED-belysning, frys med NoFrost, icetwister, grönsakslåda på teleskopskenor, vit inredning med rostfria detaljer 7 800 kr/set

KSV36VB30 och GSN36VB30

KI81RAF31 och GI81NAC30

svart (Bosch) A++/A++, 346/237 liter, 1860 mm, 39/42 dB. LED-belysning, frys med NoFrost, grönsakslåda, vit inredning, yttre sidor i krom-metallic 5 700 kr/set

integrerad A++/A++, 319/211 liter, 1780 mm, 37/38 dB. LED-belysning, frys med NoFrost, grönsakslåda på teleskopskenor och en HyperFresh låda, inredning med rostfria detaljer (högskåp och snickeriluckor tillkommer) 7 000 kr/set

Snickerilucka och stomme till integrerad kyl- och frysenhet utf lika köksluckor (två enheter) 10 540 kr/set

25 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017

KS36VNW30 och GS36NVW30 vit A++/A++, 346/237 liter, 1860 mm,39/42 dB. LED-belysning, frys med NoFrost, vit inredning 2 700 kr/set


KÖK

Diskmaskin

SIEMENS

ORIGINAL

Bra att veta Samtliga diskmaskiner är integrerade. Bilderna illustrerar en träfärgad lucka.

SN636X03AE integrerad, 600 mm A++, 46 dB, 6 program, 12 standardkuvert, flexibel inredning, Polinoxbotten, startfördröjning 1 - 24 timmar, självrengörande filtersystem

INREDNINGSVAL

SN636X01KE integrerad, 600 mm A++, 46 dB, 6 program, 13 standardkuvert, flexibel inredning med besticktoppkorg, Polinoxbotten, startfördröjning 1 - 24 timmar, självrengörande filtersystem 1 900 kr

SN657X04ME integrerad,

SN858D16TE integrerad,

600 mm A+++, 44 dB, 7 program, 14 standardkuvert, flexibel inredning med besticktoppkorg, rostfri botten, Startfördröjning: 1-24 timmar, självrengörande filtersystem, inre belysning, Zeolite torkning 5 100 kr

600 mm A+++, 42 dB, 8 program, 14 standardkuvert, flexibel inredning med besticktoppkorg, rostfri botten, timeLight, Startfördröjning: 1-24 timmar, självrengörande filtersystem, inre belysning, Zeolite torkning, openAssist handtagslöst, Home Connect trådlös fjärrstyrning via smartphone eller surfplatta. 8 500 kr

26 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


FRANKE

KÖK

Spisfläkt ORIGINAL

Franke FSF 420 Vit med rostfri frontlist (anpassad för Vedum-djup) Spisfläkt med utdragbar front, kompaktlysrör, 3 hastigheter. Ljudnivå 46-61 dB (A). Monteras infälld i ett överskåp

INREDNINGSVAL

Franke FSF 420 Vit med svart frontlist (anpassad för Vedum-djup) Spisfläkt med utdragbar front, kompaktlysrör, 3 hastigheter. Ljudnivå 46-61 dB (A). Monteras infälld i ett överskåp 0 kr

Franke FSF 420 Vit med vit frontlist (anpassad för Vedum-djup) Spisfläkt med utdragbar front, kompaktlysrör, 3 hastigheter. Ljudnivå 46-61 dB (A). Monteras infälld i ett överskåp 0 kr

Franke Fusion Rostfri/svart

Franke Stil Rostfri

Franke Tender Rostfri Väggmonterad designfläkt bredd 600 mm, med LED-belysning. Elektronisk brytare 5 hastigheter 8 200 kr

Franke Orion Rostfri Väggmonterad designfläkt bredd 600 mm, med LED-belysning. 15 100 kr

Tillkommande kakelyta vid designkåpa (1 kvm originalkakel ingår

Ändring LED-list vid designkåpa minskas 100 mm på

i prissättningen av designkåpan) 0 kr/kvm

vardera sida om kåpa 0 kr/kök

Väggmonterad designfläkt bredd 600 mm, med LED-belysning. Elektronisk brytare 5 hastigheter 9 500 kr

Skåpsändring vid designkåpa fläktskåp utgår, väggskåp minskas med 100 mm på vardera sida, inkl täcksidor 850 kr

Väggmonterad designfläkt bredd 600 mm, med LED-belysning. Elektronisk brytare 5 hastigheter 11 100 kr

27 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017

Franke Opal Rostfri/Glas Väggmonterad designfläkt bredd 600 mm, med LED-belysning. Elektronisk brytare 5 hastigheter 8 900 kr

Skåpsändring vid designkåpa Franke Orion fläktskåp utgår (väggskåp behöver ej minskas) 0 kr


KÖK

Klinkergolv kök

CENTRO

ORIGINAL

Bra att veta Kostnaden för original parketten är avdragen mot klinkern.

Ek 3-stav mattlackad 14 mm

INREDNINGSVAL MONTERING Klinkerläggning vid byte från parkett till klinker på köksgolv, inkl fix 700 kr/kvm

INREDNINGSVAL CEMENT KLINKER 297X596X10

124764 silver rect. 350 kr/kvm

INREDNINGSVAL CENTRO CARRARA KLINKER 297X297X10 MM

124869 carrara matt rect. 500 kr/kvm

INREDNINGSVAL CENTRO CARRARA KLINKER 297X597X10 MM

121893 carrara matt rect. 400 kr/kvm

INREDNINGSVAL KUSTGRANIT KLINKER 297X297X9 MM

124510 vit

124519 ljusgrå

124522 ljusbeige

124531 grå

124533 svart

124545 brun

200 kr/kvm

200 kr/kvm

200 kr/kvm

200 kr/kvm

200 kr/kvm

200 kr/kvm

28 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


KÖK

Klinkergolv kök INREDNINGSVAL LERHAMN KLINKER 298X298X9 MM

124362 mörkgrå

124363 vitgrå

124364 varmgrå

600 kr/kvm

600 kr/kvm

600 kr/kvm

INREDNINGSVAL LERHAMN KLINKER 298X598X9 MM

124274 vitgrå

124275 mörkgrå

124277 varmgrå

500 kr/kvm

500 kr/kvm

500 kr/kvm

INREDNINGSVAL NORRVIK KLINKER 297X597X9

125212 vit rekt.

125214 ljusgrå rekt.

125216 grå rekt.

125218 svart rekt.

650 kr/kvm

650 kr/kvm

650 kr/kvm

650 kr/kvm

INREDNINGSVAL Nivålist mellan parkett och klinker

Nivålist mellan parkett och klinker matt slät

ekmönstrad aluminium 425 kr/lpm

aluminium 425 kr/lpm

Klinkerfog kök

CENTRO

INREDNINGSVAL

Antracitgrå nr 14 fog 500 kr

Grå nr 7 fog

Ljusgrå nr 11 fog

Mellangrå nr 13

500 kr

500 kr

fog 500 kr

29 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


RUM FÖR SKUM Vill du ha ett effektivt badrum där du kan snabbduscha och borsta tänderna innan jobbet? Eller önskar du dig ett riktigt njutarrum med spakänsla där tiden lätt flyter iväg?

BAD 30 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


JM Original 1. Kakel Badrummet helkaklas med stora vita blanka kakelplattor. 2. Blandare Tvättställsblandaren från Tapwell är en engreppsblandare i modern design.

BAD

3. Klinker På golvet läggs kvadratiska klinkerplattor i grått. 4. Duschblandare Handduschen har ett generöst flexibelt duschmunstycke med val av olika duschstrålar. 5. Torkställning I närhet till din tvättmaskin finns även JMs egenframtagna torkställning John. Den smarta väggfasta torkställningen har tio meters torklängd.

Tänk på ... ... att badrummet enkelt kan få en ny känsla med en uppsättning handdukar i dina favoritfärger. ... att stora väggkakelplattor gör att rummet upplevs som rymligare. En annan fördel är att fogarna blir färre vilket underlättar vid städning.

3

31 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Bygg- och eländring INREDNINGSVAL Nedsänkt slätt innertak för spot-installation, sänks ca 100 mm vitmålat NCS S0500-N, bad/dusch/ wc 700 kr/kvm

Spotlight i tak, Junistar Soft vit LED 10W inkl dimmer 4 st (exkl

Spotlight i tak, Junistar Soft vit LED 10W inkl dimmer 6 st (exkl

nedsänkt innertak) Fast placering enl. ritning 8 450 kr/set

nedsänkt innertak) Fast placering enl. ritning 11 950 kr/set

Elkomfortvärme i golv, läggs som gångstråk i omfattning enligt badrumsritning Termostat förprogrammerad på 22C, samt drifttid må-fre 5.30-8.30, 15-23, lö-sö 15-23 (går att tidsjustera och stänga av). Erbjuds i bad plan 2 i Hustyp Timjan 12 000 kr/st

Bra att veta

BAD

Bad är Plan 2 Grundavgift Bygg- och eländring, dvs engångskostnad oavsett antal ändringar, för omritning av bygg-/elhandlingar tillkommer om 3000 kronor. Elkomfortvärme Vi har valt att inte installera elkomfortvärme i golv som standard av följande skäl: I nya välisolerade byggnader är golvtemperaturen i princip densamma som rumsluften dvs ca 21 gr C. Detta gäller oberoende av årstid. Av erfarenhet vet vi att många efter en tid stänger av sin komfortvärme, då de upptäcker att den ger lite mervärde i förhållande till driftkostnaden. Trots nya energisnålare produkter ger komfortvärmen en negativ klimatpåverkan och ett tillskott till globala uppvärmningen. Om komfortvärmen står på året runt (med drifttid och temperatur enligt inställd förprogrammering) beräknas den dra ca 500 kWh/år vilket motsvarar en elkostnad på ca 600 kr/år.

Belysning och el INREDNINGSVAL

Bänkbelysning LED-list inkl driver. Inkl strömbrytare under väggskåp 2700K 4 880 kr

Tryckknappsdimmer till LED-belysning (4-100W)

Dosmonterad rörelsedetektor Simon 54

Simon 54 Premium vit 1 500 kr/st

Premium vit istället för strömbrytare 1 950 kr/st

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

alu ange vilket uttag som avses 230 kr/st

antracit ange vilket uttag som avses 230 kr/st

32 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Spegel och spegelskåp

SVEDBERGS

ORIGINAL

BAD

Signum spegel 60 vit LED-belysning BxDxH 600x74x685 mm

INREDNINGSVAL

Signum spegelskåp 60 vit LED-belysning BxDxH 600x120/140x685 mm 1 600 kr

Bra att veta Monteras från golv ca 1950 mm till överkant Spegel/ Spegelskåp. I mån av plats kan 300 mm väggskåp väljas. Se bild och pris under wc/d eller wc. Hustyp Kamomill har möjlighet att välja 800 mm spegel på plan 2.

Imago spegel 60 vit matt

Imago spegel 60

Imago spegel 60 svart

LED-belysning BxDxH 600x90x830 mm 1 100 kr

antracitgrå LED-belysning BxDxH 600x90x830 mm 1 100 kr

matt LED-belysning BxDxH 600x90x830 mm 1 100 kr

Sober spegelskåp 60 vit

Sober spegelskåp 60 Grå

Sober spegelskåp 60

Sober spegelskåp 60 Ljus

LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 3 100 kr

LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 3 400 kr

Svart ek LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 3 600 kr

ek LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 3 400 kr

33 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Spegel och spegelskåp

SVEDBERGS

INREDNINGSVAL

BAD

Signum spegel 80 vit LED-belysning BxDxH 800x74x685 mm 200 kr

Signum spegelskåp 80 vit LED-belysning BxDxH 800x120/140x685 mm 2 300 kr

Bra att veta Monteras från golv ca 1950 mm till överkant Spegel/ Spegelskåp. I mån av plats kan 300 mm väggskåp väljas. Se bild och pris under wc/d eller wc. Hustyp Kamomill har möjlighet att välja 800 mm spegel på plan 2.

Imago spegel 80 vit matt

Imago spegel 80

Imago spegel 80 svart

LED-belysning BxDxH 800x90x830 mm 1 700 kr

antracitgrå LED-belysning BxDxH 800x90x830 mm 1 700 kr

matt LED-belysning BxDxH 800x90x830 mm 1 700 kr

Sober spegelskåp 80 vit

Sober spegelskåp 80 Grå

Sober spegelskåp 80

Sober spegelskåp 80 Ljus

LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 800x130x700 mm 4 100 kr

LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 800x130x700 mm 4 400 kr

Svart ek LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 800x130x700 mm 4 700 kr

ek LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 800x130x700 mm 4 400 kr

34 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Kommod

SVEDBERGS

ORIGINAL

Bra att veta I Forma är lådinredningen av plast. I Forma Stil är lådinredningen av trä.

Forma 60 vit med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

BAD

underskåp med två lådor. Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm

Hustyp Kamomill har möjlighet att välja 800 mm kommod på plan 2.

INREDNINGSVAL

Forma 60 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma 60 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma 60 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 400 kr

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 400 kr

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 700 kr

Forma Stil 60 vit med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma Stil 60 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma Stil 60 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

Forma Stil 60 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 200 kr

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 700 kr

underskåp med två lådor. Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 0 kr

underskåp med två lådor. Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 2 100 kr

Forma 60 vit med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

Forma 60 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor

Forma 60 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor

Forma 60 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor

och integrerat handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 200 kr

och integrerat handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 200 kr

och integrerat handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 500 kr

underskåp med två lådor och integrerat handtag BxDxH 600x350x580 mm 800 kr

35 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Kommod

SVEDBERGS

INREDNINGSVAL

Forma 80 vit med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

BAD

Forma 80 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma 80 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma 80 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Exklusive handtag BxDxH 800x350x580 mm 2 000 kr

Exklusive handtag BxDxH 800x350x580 mm 2 000 kr

Exklusive handtag BxDxH 800x350x580 mm 2 300 kr

underskåp med två lådor och integrerat handtag BxDxH 800x350x580 mm 2 400 kr

Forma 80 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor

Forma 80 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor

Forma 80 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor

och integrerat handtag BxDxH 800x350x580 mm 2 800 kr

och integrerat handtag BxDxH 800x350x580 mm 2 800 kr

och integrerat handtag BxDxH 800x350x580 mm 3 100 kr

Forma Stil 80 vit med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma Stil 80 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma Stil 80 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

Forma Stil 80 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

Exklusive handtag BxDxH 800x350x580 mm 2 800 kr

Exklusive handtag BxDxH 800x350x580 mm 3 400 kr

underskåp med två lådor. Exklusive handtag BxDxH 800x350x580 mm 3 400 kr

underskåp med två lådor. Exklusive handtag BxDxH 800x350x580 mm 3 800 kr

underskåp med två lådor. Exklusive handtag BxDxH 800x350x580 mm 1 600 kr

Forma 80 vit med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

36 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Kommodbeslag

SVEDBERGS

ORIGINAL

Forma nr2 cc 256 mm krom handtag

BAD

INREDNINGSVAL

Forma nr2 cc 480 mm krom handtag 0 kr/st

Tvättställsblandare

TAPWELL

ORIGINAL

RT071 Krom

INREDNINGSVAL

RT071-RH Krom med RH-handtag 250 kr/st

BI071 Krom 1 500 kr/st

BI071 White gold 4 050 kr/st

BI071 Honey gold 4 050 kr/st

BI071 Rosé gold 4 050 kr/st

37 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017

BI071 Black chrome 4 050 kr/st

ELY071 Krom 2 500 kr/st


Blandare med duschset

TAPWELL

ORIGINAL

Bra att veta Dusch/badkarsblandare placeras cc 450 mm från hörn. Höjd över golv ca 900 mm.

EVM022 + RT105-90

BAD

Krom badkarsblandare cc 160 mm

INREDNINGSVAL

EVM168 + RT105-90

TVM7200-160 ED2

TVM7200-160 ED2 White

TVM7200-160 ED2

TVM7200-160 ED2 Rosé

Krom duschblandare cc 160 mm 0 kr/st

Krom, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 5 750 kr/st

gold, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 12 300 kr/st

Honey gold, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 12 300 kr/st

gold, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 12 300 kr/st

TVM7200-160 ED2 Black

TVM2200-160 ED2

TVM2200-160 ED2 White

TVM2200-160 ED2

TVM2200-160 ED2 Rosé

chrome, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 12 300 kr/st

Krom, rund takdusch för badkar cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2450 mm 6 850 kr/st

gold, rund takdusch för badkar cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2450 mm 15 550 kr/st

Honey gold, rund takdusch för badkar cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2450 mm 15 550 kr/st

gold, rund takdusch för badkar cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2450 mm 15 550 kr/st

TVM2200-160 ED2 Black chrome, rund takdusch för badkar cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2450 mm 15 550 kr/st

38 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Badkar

SVEDBERGS

ORIGINAL

BAD

Svedbergs 1200 med halvfront

Resningshandtag i bad/dusch

vit, storlek 1600x700 mm badvolym 180 liter. Emaljbadkar med fast halvfront på en långsida och två kortsidor

krom 300 mm Monteras ej

INREDNINGSVAL

Bra att veta JM erbjuder badkar i emalj som är lättstädade och håller sig fräscha länge. Vid val av badkar, kom ihåg att även byta till badkarsblandare.

Svedbergs 1260 med halvfront svart, storlek 1600x700 mm badvolym 180 liter. Emaljbadkar med fast halvfront på en långsida och två kortsidor 0kr

Svedbergs sittbadkar 1050 med halvfront vit, storlek 1050x700 mm badvolym 130 liter. Emaljbadkar med fast halvfront på en långsida och två kortsidor 0kr

Ido Trevi

Ifö BKFF

Ifö BKFF

vit med vita ben, storlek 700x1600 mm badvolym 185 liter. Frontlöst emaljbadkar med praktiska avställningsytor.Vita plastben.

vit med vita ben, storlek 682x1585 mm badvolym 180 liter. Frontlöst emaljbadkar med vita aluminiumben

svart med vita ben, storlek 682x1585 mm badvolym 180 liter. Frontlöst emaljbadkar med vita aluminiumben

650kr

3 200kr

6 550kr

39 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Dusch

INR

INREDNINGSVAL

BAD

Angel

Josephine 880 mm

Angel

Rakt hörn med två öppningsbara dörrar, grepp och profiler i blank aluminium, höjd 2000 mm.

svängbar skärmvägg, profil i blank aluminium, höjd 2000 mm.

Rakt hörn med två öppningsbara dörrar, grepp och profiler i blank aluminium, höjd 2000 mm.

blank aluminium/klarglas

500kr

900x900 mm, blank aluminium/ klarglas 900kr

900x900 mm, blank aluminium/ frostat glas 1 400kr 900x900 mm, blank aluminium/ strimma 1 400kr 900x900 mm, blank aluminium/ klarglas Timeless 4 400kr

Niagara

Isabel 800 mm

svängt hörn med två öppningsbara dörrar, grepp och profiler i blank aluminium, höjd 2000 mm.

svängbar badkarsskärmvägg, profil i blank aluminium, höjd 1450 mm. blank aluminium/klarglas

3 800kr

900x900 mm, blank aluminium/ klarglas 1 400kr 900x900 mm, blank aluminium/ frostat glas 1 400kr 900x900 mm, blank aluminium/ strimma 1 400kr 900x900 mm, blank aluminium/ klarglas Timeless 4 400kr blank aluminium/klarglas 7 700kr blank aluminium/frostat glas 9 900kr

Bra att veta Timeless är en patenterad teknik som förseglar glasytan och ger bättre avrinning på glaset. Isabel badkarsskärmvägg lämpar sig designmässigt bäst till våra badkar med raka hörn.

40 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Badrumsbeslag ORIGINAL

4-krok och toalettpappershållare krom - Monteras ej! självhäftande

BAD

Toalettstol

IDO

INREDNINGSVAL

SevenD sitthöjd 44 cm toalettstol med mjukstängande, hård sits 3 850 kr

41 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Handdukstork ORIGINAL

BAD

Flex I (PAX) krom med 5 armar inkl timer bxh 550x600 mm, 50 W

INREDNINGSVAL

Torkställning John polerat rostfritt stål 10,1 m torklängd. BxDxH 600x52/260/560x630 mm. Placeras med överkant 1650 mm över färdigt golv. 0 kr

LS800-BC (Somatherm)

LS8-BC (Somatherm) krom,

krom, inkl dimmer och timer 525x835 mm, 80 W 1 700 kr/st

inkl dimmer och timer 525x810 mm, 100 W 2 650 kr/st

42 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Kakel

CENTRO

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta

111127 vit blank (Vit kakel

Badrum är helkaklat med liggande rak sättning

250x400x7 mm)

111126 vit matt (Vit kakel 250x400x7 mm)

INREDNINGSVAL C1 KAKEL 148X148X6 MM

BAD

Bra att veta 111091 vit matt

111093 vit blank

100 kr/kvm

100 kr/kvm

Allt tillvalskakel säljs i hela kvm.

INREDNINGSVAL C1 KAKEL 298X598X10 MM

111271 vit blank

111277 vit matt

200 kr/kvm

200 kr/kvm

INREDNINGSVAL C2 KAKEL/KLINKER 47X47X7 MM

133150 vit matt

133151 vit blank

450 kr/kvm

450 kr/kvm

INREDNINGSVAL C2 KAKEL/KLINKER 97X97X6,5 MM

121282 vit blank

121290 vit matt

granitkeramik 350 kr/kvm

granitkeramik 350 kr/kvm

INREDNINGSVAL CARRARA KAKEL 298X598X10 MM

111206 Carrara vit blank 350 kr/kvm

43 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Kakel

CENTRO

INREDNINGSVAL GLASERAT TEGEL KAKEL (HANDGJORT) 52X198X10 MM

111517 ljusbeige

111518 vit

111519 grå

111529 svart

125134 ljusgrå

2 150 kr/kvm

2 150 kr/kvm

2 150 kr/kvm

2 150 kr/kvm

2 150 kr/kvm

Bra att veta Glaserat tegel kan endast sättas på installationsfri vägg pga att plattan är ojämn.

INREDNINGSVAL HIMMEL KAKEL 248X498X8

BAD 111651 grå matt

111652 ljusgrå matt

111653 vitgrå matt

111654 vit blank

300 kr/kvm

300 kr/kvm

300 kr/kvm

300 kr/kvm

111655 vit matt 300 kr/kvm

INREDNINGSVAL HORISONT KAKEL 100X400X8 MM

111615 vit blank

111616 vit matt

111617 vitgrå blank

111618 brungrå blank

111619 grå blank

350 kr/kvm

350 kr/kvm

350 kr/kvm

350 kr/kvm

350 kr/kvm

111620 mörkgrå blank 350 kr/kvm

INREDNINGSVAL SOUL KAKEL 100X200X8 MM

111176 vit matt

111185 vit blank

300 kr/kvm

300 kr/kvm

INREDNINGSVAL SOUL KAKEL 100X300X8 MM

111222 vit blank

111228 vit matt

300 kr/kvm

300 kr/kvm

INREDNINGSVAL SOUL KAKEL 100X400X8 MM

111166 vit matt

111195 vit blank

300 kr/kvm

300 kr/kvm

44 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Kakel

CENTRO

INREDNINGSVAL BAS HEXAGON KLINKER 142X164X7

Bra att veta 125419 svart

125452 grå

125453 vit

1 050 kr/kvm

1 050 kr/kvm

1 050 kr/kvm

Från denna serie och framåt visar vi kollektioner som är av klinker vilket är plattor som är hårdare än kakel.Väljer du klinker på vägg tillkommer en monteringskostnad, se bad kakel- och klinkersättning. I rubriken ovanför varje serie anges om det är kakel eller klinker.

125565 ljusgrå

125642 beige

550 kr/kvm

550 kr/kvm

BAD

INREDNINGSVAL BETONG KLINKER 98X298X9,5

INREDNINGSVAL CEMENT KLINKER 147X147X10

125729 silver rect. 600 kr/kvm

INREDNINGSVAL CENTRO CARRARA KLINKER 147X147X10 MM

124782 carrara matt rect. 600 kr/kvm

INREDNINGSVAL CENTRO CARRARA KLINKER 297X297X10 MM

124869 carrara matt rect. 700 kr/kvm

INREDNINGSVAL GLAS-MARMOR MIX KLINKER (15X15) 298X298X8 MM

131091 carrara

131092 nero

131093

1 450 kr/kvm

1 450 kr/kvm

emperador 1 450 kr/kvm

45 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Kakel

CENTRO

INREDNINGSVAL KUSTGRANIT KLINKER 147X147X9 MM

124317 ljusgrå

124318 vit

124470 brun

124474 ljusbeige

124476 svart

124478 grå

250 kr/kvm

250 kr/kvm

250 kr/kvm

250 kr/kvm

250 kr/kvm

250 kr/kvm

INREDNINGSVAL KUSTGRANIT KLINKER 297X297X9 MM

BAD 124510 vit

124519 ljusgrå

124522 ljusbeige

124531 grå

124533 svart

124545 brun

400 kr/kvm

400 kr/kvm

400 kr/kvm

400 kr/kvm

400 kr/kvm

400 kr/kvm

INREDNINGSVAL LERHAMN KLINKER 148X148X9 MM

124392 mörkgrå

124393 vitgrå

124396 varmgrå

250 kr/kvm

250 kr/kvm

250 kr/kvm

INREDNINGSVAL LERHAMN KLINKER 298X298X9 MM

124362 mörkgrå

124363 vitgrå

124364 varmgrå

400 kr/kvm

400 kr/kvm

400 kr/kvm

INREDNINGSVAL MÖNSTER KARIN KLINKER (16 PLATTOR) 147X147X9 MM

125114 grå

125115 brungrå

1 200 kr/kvm

1 200 kr/kvm

46 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Kakel

CENTRO

INREDNINGSVAL NORRVIK KLINKER 147X147X9

125211 vit rekt.

125213 ljusgrå

125215 grå rekt.

125217 svart

450 kr/kvm

rekt. 450 kr/kvm

450 kr/kvm

rekt. 450 kr/kvm

INREDNINGSVAL NORRVIK KLINKER 47X47X9

BAD

125076 ljusgrå

133519 grå

133532 svart

133533 vit

mosaik 1 750 kr/kvm

mosaik 1 750 kr/kvm

mosaik 1 750 kr/kvm

mosaik 1 750 kr/kvm

INREDNINGSVAL SMÅLAND KLINKER 98X298X10

125654 brungrå

125655 gråsvart

125656 vitbeige

rekt. 700 kr/kvm

rekt. 700 kr/kvm

rekt. 700 kr/kvm

INREDNINGSVAL TEGEL KLINKER 98X298X9,5

125683 Brun

125684 Röd

550 kr/kvm

550 kr/kvm

47 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Kakelfog

CENTRO

ORIGINAL

Ljusgrå nr 11 fog

INREDNINGSVAL

BAD Bra att veta Notera att fogfärg kan upplevas olika på vägg och golv även om samma färg väljs.

Grå nr 7 fog

Mellangrå nr 13

500 kr

fog 500 kr

Antracitgrå nr 14 fog 500 kr

Kakel- och klinkersättning INREDNINGSVAL MONTERING

Tillägg för klinker på vägg 270 kr/kvm

Mönstersättning: Halvstensförband badvägg 60 kr/kvm

Mönstersättning: Förskjuten 1/3delsläggning

Mönstersättning: Förskjuten fallande läggning

120 kr/kvm

120 kr/kvm

Bra att veta Olika kakel- och klinkerkollektioner har olika tjocklek vilket medför nivåskillnad. Det kan även förekomma viss färgavvikelse mellan plattor i samma serie.

Mönstersättning: Holländsk läggning 120 kr/kvm

Mönstersättning: Fondvägg i

Mönstersättning: Pelare alt Bård

mosaik, kakel eller klinker 1 790 kr/rum

i mosaik, kakel eller klinker. Beakta att nivåskillnad uppstår om plattorna har olika tjocklek 1 790 kr/rum

48 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017

Mönstersättning: Fiskbensläggning 730 kr/kvm

Tillägg för två olika format på badgolv upp till 150x150 mm i fall, upp till 300x300 mm övrigt golv 1 120 kr/rum


Klinkergolv

CENTRO

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta 124392 mörkgrå

Rak sättning med grå fog är original.

(Lerhamn klinker 148x148x9 mm)

124396 varmgrå

124393 vitgrå

(Lerhamn klinker 148x148x9 mm)

(Lerhamn klinker 148x148x9 mm)

INREDNINGSVAL BAS HEXAGON KLINKER 142X164X7

125419 svart

125452 grå

125453 vit

950 kr/kvm

950 kr/kvm

1 000 kr/kvm

Om större klinker än 150x150 mm väljs på golv tillkommer en monteringskostnad, se bad klinkersättning. Du måste även välja en mindre platta, max 150x150 mm i fall vid duschplats. Klinker säljs i hela kvm.

INREDNINGSVAL C2 KAKEL/KLINKER 47X47X7 MM

133150 vit matt 350 kr/kvm

INREDNINGSVAL C2 KAKEL/KLINKER 97X97X6,5 MM

121282 vit blank

121290 vit matt

granitkeramik 250 kr/kvm

granitkeramik 250 kr/kvm

INREDNINGSVAL CEMENT KLINKER 147X147X10

125729 silver rect. 500 kr/kvm

INREDNINGSVAL CENTRO CARRARA KLINKER 147X147X10 MM

124782 carrara matt rect. 500 kr/kvm

49 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017

BAD

Bra att veta


Klinkergolv

CENTRO

INREDNINGSVAL CENTRO CARRARA KLINKER 297X297X10 MM

Bra att veta

124869 carrara

Om större klinker än 150x150 mm väljs på golv tillkommer en monteringskostnad, se bad klinkersättning. Du måste även välja en mindre platta, max 150x150 mm i fall vid duschplats.

matt rect. 600 kr/kvm

BAD

INREDNINGSVAL KUSTGRANIT KLINKER 147X147X9 MM

124317 ljusgrå

124318 vit

124470 brun

124474 ljusbeige

124476 svart

124478 grå

200 kr/kvm

200 kr/kvm

200 kr/kvm

200 kr/kvm

200 kr/kvm

200 kr/kvm

INREDNINGSVAL KUSTGRANIT KLINKER 297X297X9 MM

124510 vit

124519 ljusgrå

124522 ljusbeige

124531 grå

124533 svart

124545 brun

300 kr/kvm

300 kr/kvm

300 kr/kvm

300 kr/kvm

300 kr/kvm

300 kr/kvm

INREDNINGSVAL LERHAMN KLINKER 298X298X9 MM

124362 mörkgrå

124363 vitgrå

124364 varmgrå

300 kr/kvm

300 kr/kvm

300 kr/kvm

INREDNINGSVAL MÖNSTER KARIN KLINKER (16 PLATTOR) 147X147X9 MM

125114 grå

125115 brungrå

1 100 kr/kvm

1 100 kr/kvm

50 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Klinkergolv

CENTRO

INREDNINGSVAL NORRVIK KLINKER 147X147X9

125211 vit rekt.

125213 ljusgrå

125215 grå rekt.

125217 svart

350 kr/kvm

rekt. 350 kr/kvm

350 kr/kvm

rekt. 350 kr/kvm

INREDNINGSVAL NORRVIK KLINKER 47X47X9

BAD

125076 ljusgrå

133519 grå

133532 svart

133533 vit

mosaik 1 650 kr/kvm

mosaik 1 650 kr/kvm

mosaik 1 650 kr/kvm

mosaik 1 650 kr/kvm

Klinkerfog

CENTRO

ORIGINAL

Mellangrå nr 13 fog

INREDNINGSVAL

Bra att veta Notera att fogfärg kan upplevas olika på vägg och golv även om samma färg väljs. Antracitfog kan ha större benägenhet att urvattnas/tappa färg. Följ råden i skötselinformationen för bästa resultat.

Grå nr 7 fog

Ljusgrå nr 11 fog

500 kr

500 kr

Antracitgrå nr 14 fog 500 kr

51 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Tvätt- och Torkkombinationer ORIGINAL

WM12N0A7DN + WT43H007DN tvättmaskin och

TVÄTT

värmepumpstumlare TM; 1200 v/min, 7 kg, A+++, 4 specialprogram, display, förinställning av sluttid, mängdautomatik, barnspärr TT; 7 kg, A+, easyClean filter, 5 specialprogram, display, förinställning av sluttid, antiVibration, belysning, skrynkelskydd

INREDNINGSVAL

WM14N1S8DN + WT45H208DN tvättmaskin och

WM16W468DN + WT47W568DN tvättmaskin och

WMH4Y8S9DN + WT4HY749DN tvättmaskin och

värmepumpstumlare TM; 1400 v/min, 8 kg, A+++, 9 specialprogram, display, förinställning av sluttid, resurssnål vattenförbrukning, 10 års motorgaranti, barnspärr, antiVibration TT; 8 kg, A++, 4 specialprogram, display, förinställning av sluttid, antiVibration, belysning, skrynkelskydd, easyClean filter 2 500 kr/set

värmepumpstumlare TM; 1600 v/min, 8 kg, A+++, 10 specialprogram, LED-display, startfördröjning, resurssnål vattenförbrukning, belysning, 10 års motorgaranti, barnspärr, antiVibration TT; 8 kg, A++, 9 specialprogram, display, startfördröjning, antiVibration, trumma med soft-designvalkar, belysning, skrynkelskydd, självrengörande kondensor, barnspärr 8 100 kr/set

värmepumpstumlare TM; 1400 v/min, 9 kg, A+++ -30%, iDos: automatisk dosering av flytande tvättmedel, specialprogram, Home Connect: trådlös fjärrstyrning via smartphone eller surfplatta TT; 9 kg, A++, , belysning, skrynkelskydd, självrengörande kondensor, specialprogram, Home Connect: trådlös fjärrstyrning via smartphone eller surfplatta 18 000 kr/set

Bra att veta Grundavgift Bygg- och eländring dvs engångskostnad oavsett antal ändringar, för omritning av bygg-/ elhandlingar tillkommer med 3000kr. Hustyp Timjan kan välja Torkskåp.

Tillkommande eluttag på innergipsvägg: 2-vägs på egen gruppsäkring Elförberedelse och eluttag för torkskåp 2 200 kr/st

BTCDC0000B torkskåp Bosch, frånluftsanslutet torkskåp, höjd 172 cm, hänglängd motsvarande 16 m, kapacitet 3,5 kg torr tvätt, termostat 0-60 grader, tidur 0-4 timmar, vänsterhängd 6 300 kr

52 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Väggskåp, beslag och bänkskiva laminat

VEDUM

ORIGINAL

Klick-öppning

Bänkskiva vit laminat

RT984 Krom

Intra A400 vask i

mm Mängd och mått enl ritning

handtagslös öppning för luckor

W450D med rak kant

inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 359 mm, piphöjd 263 mm

tvättbänk

INREDNINGSVAL

Bänkbelysning LED-list inkl driver.

Bra att veta

Inkl strömbrytare under väggskåp 2700K 2 330 kr

1 st väggskåp förses med barnspärr. För annat val av luckor, bänkskiva och beslag se sortiment under kök. Be Inredningsansvarig om prisuppgift.

Kakel ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta

111127 vit blank (Vit kakel

Ljusgrå nr 11 fog

250x400x7 mm)

Kakel i tvättstuga sätt liggande som stänkskydd vid vask i tvättbänk.

111126 vit matt (Vit kakel 250x400x7 mm)

Klinkergolv ORIGINAL

124396 varmgrå (Lerhamn klinker 148x148x9 mm)

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Grå nr 7 fog

124392 mörkgrå

124393 vitgrå

(Lerhamn klinker 148x148x9 mm)

(Lerhamn klinker 148x148x9 mm)

53 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017

Bänkbelysning vid tvättbänk Viking vit lysrörsarmatur längd 580 mm, strömbrytare på armatur

TVÄTT

Väggskåp Maja vit, 16


Bygg- och eländring INREDNINGSVAL Nedsänkt slätt innertak för spot-installation, sänks ca 100 mm vitmålat NCS S0500-N, bad/dusch/wc 700 kr/kvm

Spotlight i tak, Junistar Soft vit LED 10W inkl dimmer 4 st (exkl nedsänkt innertak) Fast placering enl. ritning 8 450 kr/set

Bra att veta

WC/DUSCH

WC/DUSCH Plan 1 Grundavgift Bygg- och eländring, dvs engångskostnad oavsett antal ändringar, för omritning av bygg-/elhandlingar tillkommer om 3000 kronor.

Belysning och el INREDNINGSVAL

Tryckknappsdimmer till LED-belysning (4-100W)

Dosmonterad rörelsedetektor Simon 54

Simon 54 Premium vit 1 500 kr/st

Premium vit istället för strömbrytare 1 950 kr/st

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

alu ange vilket uttag som avses 230 kr/st

antracit ange vilket uttag som avses 230 kr/st

54 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Spegel och spegelskåp

SVEDBERGS

ORIGINAL

Bra att veta Monteras från golv ca 1950 mm till överkant Spegel/ Spegelskåp. Hustyp Timjan har möjlighet att välja 800 spegel på plan 1.

WC/DUSCH

Signum spegel 60 vit LED-belysning BxDxH 600x74x685 mm

INREDNINGSVAL

Signum spegel 45 vit LED-belysning BxDxH 450x74x685 mm 0 kr

Signum spegelskåp 60 vit LED-belysning BxDxH 600x120/140x685 mm 1 600 kr

Imago spegel 60 vit matt

Imago spegel 60

Imago spegel 60 svart

LED-belysning BxDxH 600x90x830 mm 1 100 kr

antracitgrå LED-belysning BxDxH 600x90x830 mm 1 100 kr

matt LED-belysning BxDxH 600x90x830 mm 1 100 kr

Sober spegelskåp 60 vit

Sober spegelskåp 60 Grå

Sober spegelskåp 60 Ljus

Sober spegelskåp 60

LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 3 100 kr

LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 3 400 kr

ek LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 3 400 kr

Svart ek LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 3 600 kr

55 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Spegel och spegelskåp

SVEDBERGS

INREDNINGSVAL

Bra att veta Monteras från golv ca 1950 mm till överkant Spegel/ Spegelskåp.

WC/DUSCH

Signum spegel 80 vit LED-belysning BxDxH 800x74x685 mm 200 kr

Signum spegelskåp 80

Hustyp Timjan har möjlighet att välja 800 spegel på plan 1.

vit LED-belysning BxDxH 800x120/140x685 mm 2 300 kr

Imago spegel 80 vit matt

Imago spegel 80

Imago spegel 80 svart

LED-belysning BxDxH 800x90x830 mm 1 700 kr

antracitgrå LED-belysning BxDxH 800x90x830 mm 1 700 kr

matt LED-belysning BxDxH 800x90x830 mm 1 700 kr

Sober spegelskåp 80 vit

Sober spegelskåp 80 Grå

Sober spegelskåp 80 Ljus

Sober spegelskåp 80

LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 800x130x700 mm 4 100 kr

LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 800x130x700 mm 4 400 kr

ek LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 800x130x700 mm 4 400 kr

Svart ek LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 800x130x700 mm 4 700 kr

56 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Kommod

SVEDBERGS

ORIGINAL

WC/DUSCH

Forma 60 vit med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor. Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm

INREDNINGSVAL

Bra att veta I Forma är lådinredningen av plast. I Forma Stil är lådinredningen av trä.

Forma 60 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma 60 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma 60 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 400 kr

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 400 kr

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 700 kr

underskåp med två lådor och integrerat handtag BxDxH 600x350x580 mm 800 kr

Forma 60 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor

Forma 60 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor

Forma 60 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor

och integrerat handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 200 kr

och integrerat handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 200 kr

och integrerat handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 500 kr

Forma Stil 60 vit med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma Stil 60 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma Stil 60 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

Forma Stil 60 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 200 kr

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 700 kr

underskåp med två lådor. Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 0 kr

underskåp med två lådor. Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 2 100 kr

Hustyp Timjan har möjlighet att välja 800 mm kommod på plan1.

Forma 60 vit med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

57 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Kommod

SVEDBERGS

INREDNINGSVAL

WC/DUSCH

Forma 80 vit med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

Forma 80 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma 80 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma 80 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Exklusive handtag BxDxH 800x350x580 mm 2 000 kr

Exklusive handtag BxDxH 800x350x580 mm 2 000 kr

Exklusive handtag BxDxH 800x350x580 mm 2 300 kr

underskåp med två lådor och integrerat handtag BxDxH 800x350x580 mm 2 400 kr

Forma 80 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor

Forma 80 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor

Forma 80 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor

och integrerat handtag BxDxH 800x350x580 mm 2 800 kr

och integrerat handtag BxDxH 800x350x580 mm 2 800 kr

och integrerat handtag BxDxH 800x350x580 mm 3 100 kr

Forma Stil 80 vit med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma Stil 80 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma Stil 80 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

Forma Stil 80 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

Exklusive handtag BxDxH 800x350x580 mm 2 800 kr

Exklusive handtag BxDxH 800x350x580 mm 3 400 kr

underskåp med två lådor. Exklusive handtag BxDxH 800x350x580 mm 3 400 kr

underskåp med två lådor. Exklusive handtag BxDxH 800x350x580 mm 3 800 kr

underskåp med två lådor. Exklusive handtag BxDxH 800x350x580 mm 1 600 kr

Forma 80 vit med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

Bra att veta Hustyp Timjan har möjlighet att välja 800 kommod på plan1.

58 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Kommodbeslag

SVEDBERGS

INREDNINGSVAL

Forma nr2 cc 480 mm krom handtag

200 kr/st

200 kr/st

Badrumsskåp

WC/DUSCH

Forma nr2 cc 256 mm krom handtag

SVEDBERGS

INREDNINGSVAL

Bra att veta Väggskåp kan väljas i BAD på Plan 2 för Hustyp Kamomill, samt i WC/Dusch på Plan 1 för Hustyp Timjan. Ange om du vill ha det höger eller vänsterhängt.

Forma väggskåp 30 vit

Forma väggskåp 30 grå

inkl dörr med klicköppning (vändbart) och två glashyllor BxDxH 300x150x700 mm 2 000 kr/st

inkl dörr med klicköppning (vändbart) och två glashyllor BxDxH 300x150x700 mm 2 300 kr/st

Forma väggskåp 30 ljus ek inkl dörr med

Forma väggskåp 30 svart ek inkl dörr

klicköppning (vändbart) och två glashyllor BxDxH 300x150x700 mm 2 300 kr/st

med klicköppning (vändbart) och två glashyllor BxDxH 300x150x700 mm 2 500 kr/st

59 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Tvättställsblandare

TAPWELL

ORIGINAL

RT071 Krom

WC/DUSCH

INREDNINGSVAL

RT071-RH Krom med RH-handtag 250 kr/st

BI071 Krom 1 500 kr/st

BI071 White gold 4 050 kr/st

BI071 Honey gold 4 050 kr/st

BI071 Rosé gold 4 050 kr/st

60 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017

BI071 Black chrome 4 050 kr/st

ELY071 Krom 2 500 kr/st


Blandare med duschset

TAPWELL

ORIGINAL

Bra att veta Duschblandare placeras cc 900 mm över golv. Hus typ Timjan kan välja badkar i Dusch/Wc på plan 1.

WC/DUSCH

EVM168 + RT105-90 Krom duschblandare cc 160 mm

INREDNINGSVAL

EVM022 + RT105-90

TVM7200-160 ED2

TVM7200-160 ED2 White

TVM7200-160 ED2 Rosé

TVM7200-160 ED2

Krom badkarsblandare cc 160 mm 700 kr/st

Krom, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 6 450 kr/st

gold, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 13 000 kr/st

gold, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 13 000 kr/st

Honey gold, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 13 000 kr/st

TVM7200-160 ED2 Black

TVM2200-160 ED2

TVM2200-160 ED2 White

TVM2200-160 ED2

TVM2200-160 ED2 Rosé

chrome, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 13 000 kr/st

Krom, rund takdusch för badkar cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2450 mm 7 500 kr/st

gold, rund takdusch för badkar cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2450 mm 16 200 kr/st

Honey gold, rund takdusch för badkar cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2450 mm 16 200 kr/st

gold, rund takdusch för badkar cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2450 mm 16 200 kr/st

TVM2200-160 ED2 Black chrome, rund takdusch för badkar cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2450 mm 16 200 kr/st

61 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Dusch

INR

ORIGINAL

WC/DUSCH

Angel Rakt hörn med två öppningsbara dörrar, grepp och profiler i blank aluminium, höjd 2000 mm. 900x900 mm, blank aluminium/ klarglas

INREDNINGSVAL

Angel

Niagara

Isabel 800 mm

Rakt hörn med två öppningsbara dörrar, grepp och profiler i blank aluminium, höjd 2000 mm.

svängt hörn med två öppningsbara dörrar, grepp och profiler i blank aluminium, höjd 2000 mm.

svängbar badkarsskärmvägg, profil i blank aluminium, höjd 1450 mm.

900x900 mm, blank aluminium/ frostat glas 500kr 900x900 mm, blank aluminium/ strimma 500kr 900x900 mm, blank aluminium/ klarglas Timeless 3 500kr

900x900 mm, blank aluminium/ klarglas 500kr 900x900 mm, blank aluminium/ frostat glas 500kr 900x900 mm, blank aluminium/ strimma 500kr 900x900 mm, blank aluminium/ klarglas Timeless 3 500kr

blank aluminium/klarglas

3 800kr

Bra att veta Timeless är en patenterad teknik som förseglar glasytan och ger bättre avrinning på glaset. Isabel badkarsskärmvägg lämpar sig designmässigt bäst till våra badkar med raka hörn.

62 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Badkar

IDO

INREDNINGSVAL

Svedbergs 1260 med halvfront

vit, storlek 1600x700 mm badvolym 180 liter. Emaljbadkar med fast halvfront på en långsida och två kortsidor

svart, storlek 1600x700 mm badvolym 180 liter. Emaljbadkar med fast halvfront på en långsida och två kortsidor

6 400kr

6 400kr

Svedbergs sittbadkar 1050 med halvfront vit, storlek 1050x700 mm badvolym 130 liter. Emaljbadkar med fast halvfront på en långsida och två kortsidor 5 650kr

Ido Trevi

Ifö BKFF

Ifö BKFF

vit med vita ben, storlek 700x1600 mm badvolym 185 liter. Frontlöst emaljbadkar med praktiska avställningsytor.Vita plastben.

vit med vita ben, storlek 682x1585 mm badvolym 180 liter. Frontlöst emaljbadkar med vita aluminiumben

svart med vita ben, storlek 682x1585 mm badvolym 180 liter. Frontlöst emaljbadkar med vita aluminiumben

9 600kr

7 050kr

12 900kr

Bra att veta Badkar som tillval kan göras på WC/Dusch på Plan 1 för hustyp Timjan

63 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017

WC/DUSCH

Svedbergs 1200 med halvfront


Toalettstol

IDO

ORIGINAL

WC/DUSCH

SevenD sitthöjd 44 cm toalettstol med mjukstängande, hård sits

Badrumsbeslag ORIGINAL

4-krok och toalettpappershållare krom, Monteras ej! självhäftande

Handdukstork

PAX

INREDNINGSVAL

Bra att veta I WC/Dusch finns förberedelse med lockat tomrör för anslutning av handdukstork.

Flex I (PAX) krom med 5 armar inkl timer bxh 550x600 mm, 50 W 5 100 kr/st

LS800-BC (Somatherm)

LS8-BC (Somatherm) krom,

krom, inkl dimmer och timer 525x835 mm, 80 W 6 800 kr/st

inkl dimmer och timer 525x810 mm, 100 W 7 750 kr/st

64 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017

Torkställning John polerat rostfritt stål 10,1 m torklängd. BxDxH 600x52/260/560x630 mm. Placeras med överkant 1650 mm över färdigt golv. 2 530 kr


Kakel

CENTRO

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta

111127 vit blank (Vit kakel

111126 vit matt (Vit kakel

250x400x7 mm)

250x400x7 mm)

WC/DUSCH

Klinkergolv

WC/Dusch helkaklas med liggande sättning och ljusgrå fog i original. För annat val av kakel, klinker och sättning se sidor under bad.

CENTRO

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta 124392 mörkgrå

124396 varmgrå

124393 vitgrå

(Lerhamn klinker 148x148x9 mm)

(Lerhamn klinker 148x148x9 mm)

(Lerhamn klinker 148x148x9 mm)

Kakelfog

CENTRO

ORIGINAL

Ljusgrå nr 11 fog

Klinkerfog

CENTRO

ORIGINAL

Grå nr 7 fog

65 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017

För annat val av klinker, se under bad.


VAR SAK PÅ SIN PLATS Då våra bostäder är förberedda för människor med många saker har vi valt att satsa på effektiva förvaringslösningar. Till ditt hem har du ett separat förråd för säsongsförvaring och sådana saker som du inte behöver ha tillgång till varje dag. Inne i själva bostaden har du skjutdörrsgarderober, klädkammare eller garderober som slukar allt som inte ska stå framme.

FÖRVARING 66 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


JM Original I din blivande JM bostad kommer det att finnas gott om förvaring. Vi vill att du ska trivas länge på din nya adress och har förutom en tidlös inredning satsat på kloka förvaringslösningar i form av skjutdörrsgarderober och klädkammare utrustat med flexibel inredning. Med den flexibla inredningen kan du komplettera med ytterligare förvaringslösningar, allt efter dina behov. Skjutdörrsgarderobens dörrar är vita med profiler i matt silver. I förekommande fall får du vit garderob, linneskåp eller städskåp från köksleverantören i ditt projekt.

Tänk på ... FÖRVARING

... att en flytt är ett utmärkt tillfälle att rensa. Låt bara sakerna du verkligen tycker om följa med till din nya adress. ... att satsa på krokar och bra lådinredning för de saker du använder dagligen. Med rätt förutsättningar är det lätt att alltid ha ett undanplockat hem.

67 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Skjutdörrspartier

ELFA AB

ORIGINAL

Skjutdörrsgarderob Vista Plain, dörrbredd 600-900 mm

Skjutdörrsgarderob Vista Plain, dörrbredd 900-1200 mm

Vit melamin matt silverprofil

Vit melamin/matt silverprofil

Elfa gavelskiva 675x2608x19

Anslagslist 19x100x2600

vit melamin, inkl monteringsvinkel och väggprofil

Vit NCS S0500-N

Bra att veta Vista Skjutdörrsgarderob upp till 2400 mm har två dörrar, bredd över 2400 mm har fyra dörrar. Tillkommande priser är per dörr.

INREDNINGSVAL

FÖRVARING Skjutdörrsgarderob Vista Plain, dörrbredd 600-900 mm

Skjutdörrsgarderob Vista Plain, dörrbredd 900-1200 mm

Skjutdörrsgarderob Linear Plain, dörrbredd 600-1000 mm

Aluminiumprofiler i vitt eller matt silver. Dörrytor finns i melamin, fanér, spegelglas och färgat glas. Se * materialprover. Takskenan följer profilens färg, golvskenan är alltid matt silver. Mått enligt ritning

Aluminiumprofiler i vitt eller matt silver. Dörrytor finns i melamin, fanér, spegelglas och färgat glas. Se * materialprover. Takskenan följer profilens färg, golvskenan är alltid matt silver. Mått enligt ritning

"Ramlösa" dörrar målade i vitt, två infällda handtag i vit aluminium på framsidan av dörren, kantad med tunn vit aluminiumlist. Tak- och golvskena i vit aluminium. Mått enligt ritning.

*Melamin /*profilfärg *Faner/*profilfärg *Färgat glas/*profilfärg *Spegel/*profilfärg

*Melamin/*profilfärg *Spegel/*profilfärg *Faner/*profilfärg *Färgat glas/*profilfärg

300kr/st 1 400kr/st 1 200kr/st 400kr/st

vitmålad NCS S0500-N/vit alu

300kr/st 400kr/st 1 400kr/st 1 200kr/st

68 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017

4 400kr/st

Elfa mjukstängning stänger skjutdörrarna tyst & mjukt. Minsta dörrbredd för Vista är 700 mm, Linear 600 mm. 1 000kr/enhet


Materialprover

ELFA AB

INREDNINGSVAL

Vista plain, profil matt silver

Vista plain, profil vit

Melamin vit

Spegel klar

Spegel gråtonad

Fanér lackad ek

Fanér lackad valnöt

Melamin Satin white (M1)

Melamin Nordic limestone (M1)

Melamin Stoneware Grey (M1)

Melamin Meadow Linen (M1)

Melamin Natural Clay (M1)

Glas vit

Glas kristallvit

Bra att veta

Glas grå

Glas svart

Inredning

ELFA AB

ORIGINAL

Bra att veta På planritning inredningsval framgår vad som ingår som original i din skjutdörrsgarderob.

Elfa-inredning djup 400 mm vitlack 600 mm moduler

Elfa-linnedel, djup 400 mm vitlack 600 mm moduler

med bärlist, hängskena, trådhylla och klädstång i krom Bredd upp till 1249 mm Bredd upp till 1856 mm Bredd upp till 2463 mm Bredd upp till 3070 mm Bredd upp till 3677 mm

3 trådhyllor och 4 trådbackar Bredd 400 mm Bredd 500 mm Bredd 600 mm

69 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017

FÖRVARING

Materialproverna visar vilka ytor och profiler som är möjliga för skjutdörrarna. Färgerna kan misstämma i tryck. Inredningsansvarig i ditt projekt visar dig gärna riktiga prover.


Garderober

VEDUM

ORIGINAL

Bra att veta Garderob och städskåp ingår i omfattning enligt planritning.

Garderob bredd 600 mm

Städskåp bredd 600 mm Maja vit

Elfastädinredning till

Maja vit lucka, NCS S0500-N, vit stomme Tillhör Hustyp Kamomill.

lucka, NCS S0500-N, vit stomme Tillhör Hustyp Timjan

trappförråd dvs slanghållare, kroklist och redskapshållare. Tillhör Hustyp Kamomill.

31085 rostfri cc 128 mm

FÖRVARING 70 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Anteckningar

71 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


RUM I HARMONI Bostaden har redan från början en tydlig identitet från JM Original som du kan spinna vidare på. I sov- och vardagsrum kan du förstärka stilen med tapeter, tyger, gardiner, mattor och personliga färgval.

RUM 72 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


JM Original Varje detalj i ditt hem är noggrant genomtänkt för att du ska må bra och för att dina rum ska hålla stilen och åldras med värdighet. De tidlösa ytskikten och kloka planlösningarna skapar hem som är vackra och funktionella år efter år. Genom att inreda bostaden med hållbara naturmaterial gör vi en god gärning för miljön. I ditt nya hem njuter du av en medveten inredningsstil där våra inredare har satt samman ett stilsäkert urval, det vi kallar JM Original.

1. Golv Originalgolvet är en 3-stavig ekparkett. Parketten har en mattlack som ger ett oljat utseende, men som är lika hållbart som traditionell lack. 2. Dörrtrycken Dörrtryckena har en tidlös design i ett blankt utförande. 3. Väggar Alla rum målas vita, NCS 0500-N. Socklarna är vita. 4. Dörrar Alla innerdörrar är som original släta, vita för att smälta in fint med rummens övriga fasta inredning.

RUM

Tänk på ... ... att ett färgprov oftast blir kraftigare när det väl kommer upp på dina väggar. Välj därför gärna en nyans ljusare än den du fastnat för. ... att en fondvägg eller fondhörna bör skapas på en tydligt avgränsad och sammanhängande yta. Låt helst inte fonden löpa över dörrposter eller fönster.

73 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Bygg- och eländring INREDNINGSVAL

Frånvalsvägg enligt säljmaterial 0 kr/st

Frånval av dörrhål i gipsvägg inkl lockning av strömbrytare 0 kr/st

Tillkommande eluttag: utanpåliggande 4-vägs på bef gruppsäkring på innervägg 1 350 kr/st

Tillvalsvägg exkl dörr och karm enligt säljmaterial

Tillkommande slagdörr (originaldörrblad) inkl karm

Tillkommande strömbrytare på vägg vid rumsdörr samt el

1 350 kr/lpm

enligt säljmaterial) 2 700 kr/st

vid val av tillvalsdörr 1 500 kr

Ljudreducerad mellanvägg

Förstärkning av vägg för fast

Isoleras med mineralull 250 kr/lpm

inredning, från golv upp till 2200 mm 650 kr/lpm

Tillkommande eluttag: 2-vägs på bef gruppsäkring på innergipsvägg 1 350 kr/st

Bra att veta Grundavgift Bygg- och eländring, dvs engångskostnad oavsett antal ändringar, för omritning av bygg-/elhandlingar tillkommer om 3000 kronor. De byggändringar som går att göra är specificerade på planritning inredningsval.

Isolerat kallförråd inkl

Uppförande av Carport enlig

gipsbeklädnad och ventilation. OBS värmekälla behöver installeras för att undvika fuktproblem. 12 000 kr/st

säljmaterial 80 000 kr/st

Belysning och el ORIGINAL

Simon 54 Premium vit dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden

INREDNINGSVAL

RUM Tryckknappsdimmer till LEDbelysning (4-100W) Simon 54 Premium vit 1 500 kr/st

Strömbrytare med ledljus Simon 54 Premium vit 900 kr/st

Simon 54 Premium alu

Simon 54 Premium antracit

dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 6 000 kr/bostad

dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 6 000 kr/bostad

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

alu ange vilket uttag som avses 230 kr/st

antracit ange vilket uttag som avses 230 kr/st

Lockning av el- alt TriplePlayuttag 0 kr/st

74 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Innerdörrar

SWEDOOR

ORIGINAL

Bra att veta Vita dörrar, karmar, foder och golvsocklar är fabriksmålade, NCS S0500-N.

Easy GW vit

Stable vit

slät NCS S0500-N Slagdörr

slät massiv dörr. Utrymme placering värmepanna. NCS S0500-N Slagdörr

INREDNINGSVAL

Easy G68 vit med runt fönster i frostat glas

Easy Effect E11 vit

Easy Effect E11 G68 vit

Stable vit

Stable G68 vit

spårfräst

spårfräst med runt fönster i frostat glas

slät massiv dörr NCS S0500-N Slagdörr 650kr/st

slät massiv med runt fönster i frostat glas

NCS S0500-N Slagdörr 850kr/st

Stable Nature svartlaserad ek

Stable Nature G68 svartlaserad ek

slät massiv Slagdörr

2 350kr/st

slät massiv med runt fönster i frostat glas Slagdörr

NCS S0500-N Slagdörr 2 900kr/st

NCS S0500-N Slagdörr 2 950kr/st

Stable Nature G68 ekfanér

slät massiv

slät massiv med runt fönster i frostat glas

Slagdörr

1 650kr/st

Slagdörr

3 600kr/st

RUM

NCS S0500-N Slagdörr 2 400kr/st

Stable Nature ekfanér

Style 03 vit

Craft 03 vit

formpressad

massiv spegeldörr

NCS S0500-N Slagdörr 1 050kr/st

NCS S0500-N Slagdörr 1 650kr/st

4 300kr/st

75 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Trappa

TRAPPLEVERANTÖREN

ORIGINAL

Ektrappa (öppen/tät) trappa med rund handledare och plansteg i mattlackerad ek

INREDNINGSVAL

Vitmålad trappa NCS S0500-N (öppen/tät) trappa med vitmålad handledare och plansteg 0 kr

Asktrappa vitlaserad

Asktrappa

(öppen/tät) trappa med rund handledare och plansteg i mattlackerad vitlaserad ask 4 500 kr

(öppen/tät) trappa med rund handledare och plansteg i mattlackerad ask 3 000 kr

RUM 76 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Innerdörrar

SWEDOOR

INREDNINGSVAL

Unique 01L vit massiv ramdörr NCS S0500-N Slagdörr 1 300kr/st

Unique GW01L vit

Unique 01L ekfanér

Unique GW01L ekfanér

Unique 01L svartlaserad ek

Unique GW01L svartlaserad ek

massiv ramdörr med klarglas alt spegelglas på ena sidan

massiv ramdörr

massiv ramdörr med klarglas alt spegelglas på ena sidan

massiv ramdörr

massiv ramdörr med klarglas alt spegelglas på ena sidan

Slagdörr

2 600kr/st

NCS S0500-N Slagdörr klarglas 2 300kr/st NCS S0500-N Slagdörr enkelsidig spegelglas 3 950kr/st

Slagdörr

Slagdörr klarglas 3 700kr/st Slagdörr enkelsidig spegelglas 5 300kr/st

3 300kr/st

Slagdörr klarglas 4 350kr/st Slagdörr enkelsidig spegelglas 6 000kr/st

Socklar ORIGINAL

Sockel vit fabrikslackerad NCS S0500-N

INREDNINGSVAL

Sockel massiv lackad ek dvs till hela bostaden. 10 800 kr/bostad

RUM

Innerdörrskarm

SWEDOOR

INREDNINGSVAL

Karm och foder i ekfanér 4 060 kr/st

Karm och foder i svartlaserat ekfanér 4 410 kr/st

Bra att veta Vitmålad karm NCS S0500-N är original.

77 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Parkett

PARKETT

ORIGINAL

Bra att veta Kärhs

Ek 3-stav mattlackad 14 mm

Den mattlackade ytan liknar ytan på ett oljat parkettgolv men har samma beständighet som vanlig lack.

INREDNINGSVAL

Vitlaserad ek 3-stav mattlackad 15 mm

Vitlaserad ek 1-stav mattlackad 15 mm

borstad 325 kr/kvm

borstad, microfas 625 kr/kvm

Grålaserad ek 1-stav mattlackad 15 mm

Brunlaserad ek 3-stav mattlackad 15 mm

Brunlaserad ek 1-stav mattlackad 15 mm

borstad 325 kr/kvm

borstad, microfas 625 kr/kvm

borstad 325 kr/kvm

borstad, microfas 625 kr/kvm

Ask 3-stav mattlackad 15 mm

Vitlaserad ask 3-stav mattlackad 15 mm

Svartlaserad ek 2-stav mattlackad 15 mm

275 kr/kvm

borstad, fas 450 kr/kvm

Ek 1-stav smal mattlackad 15

Ek 1-stav mattlackad 15 mm

mm 325 kr/kvm

575 kr/kvm

Grålaserad ek 3-stav mattlackad 15 mm

225 kr/kvm

RUM

Bra att veta Alla golv kan slipas och lackas om. Notera att ett laserat golv inte är genomfärgat utan träfärgen blir synlig vid urslag eller slipning. Solljus gör att träets nyans förändras. Generellt sett blir ljusa träslag något mörkare med tiden och mörka träslag blir ljusare. Efter några månader (beroende på träslag) har nyansförändringen avstannat och trägolvet har nått sin slutgiltiga nyans. Delar av golvet som inte utsätts för solljus, t ex under ligger en lös matta på golvet, förändras långsammare än resten av golvytan. Hårdhet (Brinell) på olika parketter: Ek 3.7, Ask 4.0.

78 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Målat och tapet ORIGINAL

Målad vit glans 7, NCS S 0500-N

INREDNINGSVAL

Målat

Mr Perswall fondtapet

i NCS-kulör, glans 7

avser färdiga storlekar i hela Mr Perswall-sortimentet

1 - 10 kvm 10,1 - 16 kvm 16,1 - 22 kvm 22,1 - 30 kvm fondvägg

1 160kr/rum 1 440kr/rum 1 630kr/rum 1 890kr/rum 970kr/vägg

bredd 90 cm bredd 135 cm bredd 180 cm bredd 225 cm bredd 270 cm bredd 315 cm bredd 360 cm bredd 405 cm

2 890kr/enhet 3 580kr/enhet 4 130kr/enhet 5 090kr/enhet 5 920kr/enhet 6 600kr/enhet 7 700kr/enhet 8 530kr/enhet

Decorama Easy-up / Engblad & Co-tapeter

Scandinavian Designers / Boråstapeter

Contemporary Restyled / Cole & Son

1 - 10 kvm 2 020kr/rum 10,1 - 16 kvm 2 500kr/rum 16,1 - 22 kvm 2 840kr/rum 22,1 - 30 kvm 3 280kr/rum fondvägg startkostnad 1 570kr/st fondvägg 70kr/väggkvm

1 - 10 kvm 5 440kr/rum 10,1 - 16 kvm 6 740kr/rum 16,1 - 22 kvm 7 650kr/rum 22,1 - 30 kvm 8 850kr/rum fondvägg startkostnad 1 570kr/st fondvägg 200kr/väggkvm

1 - 10 kvm. Pg A 9 660kr/rum 1 - 10 kvm. Pg B 11 670kr/rum 10,1 - 16 kvm. Pg A 11 980kr/rum 10,1 - 16 kvm. Pg B 14 470kr/rum 16,1 - 22 kvm. Pg A 13 600kr/rum 16,1 - 22 kvm. Pg B 16 430kr/rum 22,1 - 30 kvm. Pg A 15 740kr/rum 22,1 - 30 kvm. Pg B 19 010kr/rum fondvägg startkostnad 1 570kr/st fondvägg pg A 350kr/väggkvm fondvägg pg B 420kr/väggkvm

Bra att veta Tapetkollektioner har begränsad livslängd. Vi har här valt att redovisa några kollektioner i olika prisklasser, önskas andra tapeter från Eco- alternativt Boråstapeter ges pris mot offert.

Tapet-/Målningsarbete Engblad & Co- alt Boråstapeter

Mr Perswall fondtapet erbjuds endast i de fasta storlekar som redovisas ovan. Notera att även fototapeter får synliga skarvar.

Pris enligt offert

RUM

79 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Klinkergolv Hall

CENTRO

ORIGINAL

124364 varmgrå (Lerhamn klinker 298x298x9 mm)

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Nivålist mellan parkett och klinker ekmönstrad aluminium

124362 mörkgrå

124363 vitgrå

(Lerhamn klinker 298x298x9 mm)

(Lerhamn klinker 298x298x9 mm)

INREDNINGSVAL CEMENT KLINKER 297X596X10

124764 silver rect. 350 kr/kvm

INREDNINGSVAL CENTRO CARRARA KLINKER 297X297X10 MM

124869 carrara matt rect. 500 kr/kvm

INREDNINGSVAL CENTRO CARRARA KLINKER 297X597X10 MM

RUM

121893 carrara matt rect. 400 kr/kvm

80 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017

Nivålist mellan parkett och klinker matt slät aluminium


Klinkergolv Hall

CENTRO

INREDNINGSVAL KUSTGRANIT KLINKER 297X297X9 MM

124510 vit

124519 ljusgrå

124522 ljusbeige

124531 grå

124533 svart

124545 brun

200 kr/kvm

200 kr/kvm

200 kr/kvm

200 kr/kvm

200 kr/kvm

200 kr/kvm

INREDNINGSVAL KUSTGRANIT KLINKER 297X597X9 MM

124381 vit

124521 ljusbeige

124523 svart

124525 ljusgrå

200 kr/kvm

200 kr/kvm

200 kr/kvm

200 kr/kvm

124534 grå

124537 brun

200 kr/kvm

200 kr/kvm

INREDNINGSVAL LERHAMN KLINKER 298X598X9 MM

124274 vitgrå

124275 mörkgrå

124277 varmgrå

200 kr/kvm

200 kr/kvm

200 kr/kvm

INREDNINGSVAL SMÅLAND KLINKER 198X1198X10

RUM

125658 brungrå rekt.

125659 gråsvart rekt.

125660 vitbeige rekt.

400 kr/kvm

400 kr/kvm

400 kr/kvm

Bra att veta För detta val rekommenderas förskjuten sättning.

81 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Klinkerfog Hall

CENTRO

ORIGINAL

Grå nr 7 fog

INREDNINGSVAL

Ljusgrå nr 11 fog

Mellangrå nr 13

500 kr

fog 500 kr

Antracitgrå nr 14 fog 500 kr

Kakel- och klinkersättning INREDNINGSVAL MONTERING

Mönstersättning: Förskjuten 1/3delsläggning

Mönstersättning: Förskjuten fallande läggning

120 kr/kvm

120 kr/kvm

RUM 82 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Anteckningar

83 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


UTELIV PÅ HEMMAPLAN Även den mest inbitne stadsbo kan börja odla om det erbjuds rätt jordmån. De flesta bostäder har balkong eller uteplats.

Det är en stor tillgång att kunna avnjuta morgontidning och en kopp kaffe under bar himmel. Även om du bara väljer att odla lite gräslök i en kruka så ger grönskan ditt boende en extra dimension. Vi har utformat utemiljöerna så att du får tid över att njuta av grönskan. Gräsytor, sten­ läggning och eventuella rabatter kräver en minimal insats för att hålla sig fina. Om du däremot har riktigt gröna fingrar kan du välja att verkligen gå in för odlingen. Bal­ kongerna är väl tilltagna och där finns både plats för sitt­ grupp och balkonglådor.

Trivsam utemiljö Till de privata utemiljöerna finns även gemensamma ytor för aktiviteter som passar såväl stora som små. Vi har valt

att finplanera utemiljön i alla våra byggprojekt. Det inne­ bär att i möljigaste mån är allt markarbete färdigt när du flyttar in. Vi lämnar över ett kvarter först när vägar, sten­ läggning, buskar, gångar, gräsytor och träd står där de ska.

Så ett frö Du behöver inte vara trädgårdsmästare för att få det grönt och vackert omkring dig. Vill du njuta växtlighet men inte få alltför mycket jord under naglarna kan du välja att odla i krukor. Det finns krukor i alla former och storlekar och växter som står sig under större delen av säsongen. Bara du vattnar då och då kan du enkelt njuta av både färska örter och blomsterprakt när du sitter tillbakalutad i solstolen.

Tänk på ... ... att du kan skapa ett grönskande rum med små medel. Odling i krukor är både lättskött och kräver litet utrymme. ... att det finns växter för varje säsong. Välj mellan skira vårblommor, färg­ starka sommar­ arrangemang eller tåliga höst­ och vinter växter.

BALKONG/UTEPLATS


Markbeläggning

MARK

ORIGINAL

Trallyta uteplats trädgårdssida

Slät platta Klassik 350x350x40 antracit Släta betongplattor med fasad kant ger en snygg och lättskött yta. Enkelheten lyfter fram andra material och växtlighet.

Stenmjöl 0-8 mm

Gräsmatta

Avenbok klippt häck (Fagus

Stenmjöl 0-8 mm på biloch cykeluppställningsplats

Sådd

Sylvatica)

INREDNINGSVAL MARKBELÄGGNING

Bra att veta Riktpris övriga tillval: Ersätta betongplattor på uteplats med trädäck, 700kr/kvm. Ersätta grusad biluppställningsplats med körbara betongplattor, 600kr/ kvm.

Munksten 210x105x50 grå Elegant, stark och tålig betongmarksten. 75 kr/kvm

Munksten 210x105x50 antracit Elegant, stark och tålig betongmarksten. 150 kr/kvm

Asfalt istället för grusad yta på biluppställningsplats 225 kr/kvm

Ersätta grusad biluppställningsplats med körbar Munksten grå 750kr/kvm. Ersätta grusad biluppställningsplats med körbar Munksten antracit 900kr/kvm. Sågning av plattor, 250kr/lmp.

INREDNINGSVAL

Utökad plattyta

Utökad plattyta

Utökad plattyta

Utökad plattyta

med betongplattor grå 350x350x50 825 kr/kvm

med munksten grå 210x105x50 900 kr/kvm

med munksten antracit 210x105x50 975 kr/kvm

ersätta grusad biluppställningsplats med körbara betongplattor 600 kr/kvm

Trallyta utökad Pris enligt offert

INREDNINGSVAL GRÄSMATTA

Gräsmatta

UTE

Utrullad fördig 100 kr/kvm

85 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


Anteckningar

86 HUMLELUNDEN 3, Maj 2017


JM OCH HÅLLBARHET Lågenergihus är standard hos JM. Med bättre isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning som standard sänker du energianvändningen, kapar uppvärmningskostnaderna och bidrar till minskade koldioxidutsläpp. Dessutom är JMs bostäder utrustade med bland annat energisnåla vitvaror, vattensnåla installationer och utrymmen för källsortering – allt för att underlätta en grönare vardag. Vi har också identifierat ett antal produktgrupper som alltid granskas och godkänns ur miljösynpunkt innan de byggs in i JMs bostäder.

Hur vi handskas med miljön idag kommer att sätta sina spår långt fram i tiden. Vår målsättning är därför att bygga bostäder och samhällen med så liten miljöpåverkan som möjligt. Det innebär bland annat att det ska vara lätt för dig som kund att leva miljövänligt i en JMbostad. Vill du läsa mer om JMs hållbarhetsarbete, eller har du idéer om hur vi kan bli ännu bättre i våra ansträngningar, besök oss på jm.se/hallbarhet. LJÖMÄRKT MI

TRYCKSAK


JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. Vi omsätter cirka 15 miljarder kronor och har cirka 2 400 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.

Design & produktion: Ågrenshuset, Örnsköldsvik Visualiseringsbilder: Carbonwhite Foto: Richard Hammarskiöld, Gustav Kaiser, Helén Pé Tryck: Ågrenshuset, Örnsköldsvik Produktionsår: 2017 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

JM AB Postadress 169 82 Stockholm | Besöksadress Gustav III:s boulevard 64, Solna | Telefon 08-782 87 00 | Internet www.jm.se

JM, Hjärup: Hjärup - Humlelunden 3. Inredningsval 2017  

JM är måna om att du får ett hem där du kan trivas och må bra. Ett hem som är attraktivt och fungerar varje dag året om. Våra inredare har d...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you