Page 1

8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS DE POL TE LOSSER

Alfred Marshallstraat 1 Postbus 572 7550 AN Hengelo Telefoon (074) 255 68 88 Fax (074) 291 85 21 www.bedrijfsunits.com

projectontwikkeling


Inhoud Inleiding

2

Situatie

2

Multifunctioneel, flexibel en representatief

2

Aantrekkelijke investering

2

Casco of turn-key

2

Koop of huur

3

Janssen de Jong, marktleider met brede ervaring

3

Tevreden gebruikers

3

Situatie

4

Technische omschrijving

5

Tekening (bijlage)

6

Deze verkoopbrochure maakt geen deel uit van de verkoopdocumenten. Er kunnen derhalve geen rechten aan ontleend worden. Brochuredatum: 1 april 2011

Brochure Bedrijfsverzamelgebouw | 2


Inleiding Op bedrijventerrein De Pol te Losser worden acht multifunctionele bedrijfsunits ontwikkeld, afgestemd op het moderne midden- en kleinbedrijf. Multifunctionele ruimtes met een flexibele indeling, moderne en eigentijdse uitstraling, afgewerkt met onderhoudsvriendelijke gevelelementen en puien en daarmee een visitekaartje voor uw bedrijf.

Situatie Op bedrijventerrein De Pol in Losser wordt op een perceel gelegen aan De Pol nummer 7 een bedrijfsverzamelgebouw ontwikkeld. De Pol is een zijstraat van de Gronausestraat, de provinciale weg tussen Losser en Glanerbrug. Via deze weg bevindt u zich binnen tien minuten op de Rijksweg A35. De ontsluiting van dit gebied is dan ook als zeer gunstig te bestempelen.

Voor het bedrijfsverzamelgebouw is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Aantrekkelijke investering Janssen de Jong Projectontwikkeling verkoopt de bedrijfsunits rechtstreeks aan ondernemers die veelal ook gebruiker van de bedrijfsunit zijn. Voor de ondernemer biedt een eigen bedrijfsunit niet alleen zekerheid in huisvesting, maar ook een pensioen-voorziening voor later. Daarnaast voelt de eigenaar zich verantwoordelijk voor het gebouw en de omgeving, vaak ondersteund door een Vereniging van Eigenaren. Deze zorg voor het gebouw komt de uitstraling van het bedrijventerrein ten goede.

Casco of turn-key

Bedrijventerrein De Pol is een bestaand bedrijventerrein. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door haar diversiteit; zowel grote bedrijven zoals de Johma en Wouter Witzel EuroValve als een keur aan kleine bedrijven hebben zich op De Pol gevestigd.

Multifunctioneel, representatief

flexibel

en

Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit acht kleinschalige bedrijfsunits tussen de 99 m2 en 119 m2. De multifunctionele ruimtes zijn onder andere geschikt voor de startende en/of doorgroeiende ondernemer. Door de flexibele indeling zijn de ruimtes uitstekend geschikt voor bedrijven in verschillende branches, maar zijn ook uitermate geschikt voor opslag en/of hobbydoeleinden. De bedrijfsunits van Janssen de Jong kenmerken zich door de moderne eigentijdse uitstraling en het gebruik van onderhoudsvriendelijke materialen.

De bedrijfsverzamelgebouwen worden uitgevoerd in een prefab betonnen en/of stalen draagconstructie en afgewerkt met onderhoudsvriendelijke gevelelementen en puien. Casco of turn-key bepaalt u echter helemaal zelf. De bedrijfsunits in onze bedrijfsverzamelgebouwen worden, tenzij anders vermeld, standaard casco opgeleverd met een basispakket aan voorzieningen. Daarmee heeft de eindgebruiker de grootst mogelijke vrijheid om de unit naar eigen wens in te richten. Het basispakket bestaat onder meer uit de volgende voorzieningen: Afgewerkte betonvloer (1.500 kg/m2) Dubbele beglazing Ge誰soleerde gevels en dak Dubbelwandige lichtstraat in het dak Elektrisch bedienbare overheaddeur Meterkast met standaardvermogens: elektra, water en gas (afgedopt) Brandslanghaspel Veelal mogelijkheid tot eigen (licht)reclame op de gevel Naast het basispakket is het mogelijk om de inrichting en de afwerking door Janssen de Jong te laten uitvoeren. In samenspraak met de afdeling kopersbegeleiding van de aannemer worden de

Brochure Bedrijfsverzamelgebouw | 3


inrichting en het opleveringsniveau bepaald. Deze werkzaamheden worden tijdens de (hoofd)bouw direct uitgevoerd.

met de oplevering en nazorg: we streven naar een integrale aanpak in nauwe samenwerking met onze zusterbedrijven uit de ISO-gecertificeerde Janssen de Jong Groep. Inmiddels zijn door ons in Nederland meer dan 3000 units gerealiseerd, verspreid over het gehele land.

Tevreden gebruikers

Koop of huur De afzonderlijke bedrijfsunits worden verkocht aan ondernemers. Dat kunnen ook beleggers zijn uit het brede relatienetwerk van Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.. Daardoor behoort huren eveneens tot de mogelijkheden en is de keus dus geheel aan u. Wilt u een bedrijfsunit bekijken? Dan kan! Op meerdere locatie hebben wij vergelijkbare bedrijfsunits gebouwd, die wij u met plezier laten zien!

“Voor keukenleveranciers en particulieren renoveer en plaats ik kwaliteitkeukens en maak ik keukens op maat. Dankzij de enorme inhoud kun je de unit helemaal naar wens inrichten. Ik heb ruimten gecreëerd - via een verdieping voor alles wat er bij het runnen van bedrijf als dat van mij komt kijken, zoals het ontvangen van klanten en leveranciers, meerdere soorten opslag en natuurlijk een werkplaats. De bereikbaarheid was voor mij een ander groot voordeel. Je zit dichtbij de belangrijkste uitvalswegen. Ook het feit dat we met een aantal bedrijven onder één dak zitten ervaar ik als positief. Er is daardoor altijd bedrijvigheid. Bovendien, als ik er niet ben en een leverancier meldt zich, dan kan mijn buurman hem even te woord staan. Heel prettig!”

Janssen de Jong marktleider met brede ervaring De Janssen de Jong Groep is met haar bedrijven, waaronder Janssen de Jong Projectontwikkeling, marktleider in Nederland op het gebied van bedrijfshuisvesting. Janssen de Jong Projectontwikkeling ontwikkelt en realiseert in heel Nederland kantoren, kantoorvilla’s en bedrijfsruimten. Naast turnkey oplossingen voor ondernemers en beleggers is Janssen de Jong gespecialiseerd in bedrijfsverzamelgebouwen voor onder-nemers uit het midden- en kleinbedrijf. Janssen de Jong Projectontwikkeling heeft haar concept voor bedrijfsverzamelgebouwen in de afgelopen twintig jaar in alle opzichten geperfectioneerd. Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering sturen we op hoge kwaliteit in dienstverlening en eindproduct. Zo doen we meer dan een gebouw neerzetten. We communiceren helder en duidelijk en we bewaken kwaliteit, kosten en planning. Van initiatief, ontwerp en vergunningaanvraag tot en

Fotograaf: Guido Bogert Fotografie, Gelselaar

Raymond Nijland, runt een eenmanszaak “Nijland Montage”.

Brochure Bedrijfsverzamelgebouw | 4


Situatie Op de volgende pagina is de situatie weergegeven

Brochure Bedrijfsverzamelgebouw | 5


Technische omschrijving Op de volgende pagina’s is de technische omschrijving weergegeven

Brochure Bedrijfsverzamelgebouw | 6


Tekening De tekening van het bedrijfsverzamelgebouw is als bijlage bij deze brochure gevoegd.

Brochure Bedrijfsverzamelgebouw | 7


Informatie en verkoop

Post jr. bedrijfsmakelaars Oldenzaalsestraat 19 7551 AM Hengelo (ov) T 088 – 633 6336 E info@postjr.nl www.postjr.nl

Witte Woningmakelaars Losser Brinkstraat 16 7581 GC Losser T 053 – 536 34 47 E losser@wittewoningmakelaars.nl www.wittewoningmakelaars.nl

Ontwikkeling

projectontwikkeling

Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. Alfred Marshallstraat 1 Postbus 572 7550 AN HENGELO T 074 - 255 68 88 F 074 - 291 85 21 E hengelo@jajo.com www.bedrijfsunits.com

Colofon Wijzigingen voorbehouden. Alle wijzigingen in teksten, tekeningen en prijzen zijn voorbehouden aan Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. Alle genoemde maten zijn circa maten, de opgenomen perspectieftekeningen zijn zogenaamde artist impressions en geven een impressie weer. Derhalve kunnen aan deze informatie geen rechten worden ontleend. Concept, ontwerp en tekst: Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.

Verkoopbrochure losser de pol 11 10 2012  
Verkoopbrochure losser de pol 11 10 2012  
Advertisement