Page 1

När du söker ett riktigt bra utbud av aktivitets- och utvecklingsprogram! • • • • • • • •

Startsida Konferens Aktiviteter Kurser och Utveckling Boende Restaurang Om Oss Kontakt

Aktiviteter på Bollegården Med fokus på samarbete, ha kul och framgång. Vi arbetar upplevelsebaserat, både med aktiviteter och grupputveckling. Det är engagerande, roligt och givande. För att ni ska ha goda valmöjligheter erbjuder vi aktivitetsgrupper uppdelade på tid och pris, vissa med mängdrabatt. Exempel personer upp till 30 deltagare betalar fullt pris, deltagare nr 30-40 betalar mindre.

Aktivitetsgrupp 1 Aktiviteter på 30 min för 125 kr per person (100 exkl moms)

Icebreakers Ett par roliga uppgifter i syfte att få igång en grupp eller en kul paus under dagen. För 4 till 100 personer. Ute eller inne.

Jättedominospelet Klarar ni att få ett 10 meter långt dominospel i storformat bestående av rännor, plank, klot mm att fungera? Om 25 minuter jublar vi!(kanske) För 5 till 20 personer. Utomhus.


Tvekampen En kort och intensiv lagtävling med två grenar och en final. Vi har många grenar att välja från. För 4 till 50 personer. Ute eller inne.

Lär er jonglera Jonglering gör er intelligentare! Det blir full fart på båda hjärnhalvorna. Vi börjar lugnt med en boll, sedan två och kanske hinner ni njuta av tre bollar i luften! Om inte har ni haft kul och med vårt träningsprogram så kan ni fixa det senare. För 3 till 20 deltagare. Ute eller inne.

Tipspromenad 10 frågor ska besvaras under en kort promenad vid Bollegården. Enskilt eller i lag. Välj tema för våra blandade frågor - Lätt, medel, svårt. Svar: 1 X 2. För 3 till 30 deltagare. Kan anpassas för större grupper. 50 kr för deltagarna som är fler än 30.

Aktivitetsgrupp 2 Aktiviteter på 60 minuter för 250 kr per person ( 200 exkl moms)

Samarbetspass Ett par uppgifter med fokus på samarbete, kommunikation och tillit. Innehållet formas med hänsyn till syfte och mål. Arbetsmetoden kallas äventyrspedagogisk. Vilket i stort betyder att alla har roligt och blir engagerade. För 4 till 100 personer. Kan genomföras inomhus vid färre än 20 personer.

Da Jimmy-Koden Kan ni skapa sifferkombinationen som öppnar kassaskåpet? Lagen får en spelplan. Uppgiften är att hitta ett antal platser i närområdet och lösa gåtorna. Efter 40 minuter är det dags att försöka öppna kassaskåpet. För 6 till 50 personer. Ute till största delen. 100 kr för de som är fler än 30 personer.

Vad säger barnen? Rolig och klurig lagtävling där ni ska gissa vad barnen beskriver. Ju snabbare ni gissar desto fler poäng. Lycka till!


För 6 till 50 personer. Inomhus. 100 kr för de som är fler än 30 personer.

Femkamp - Lag Lag kämpar under några grenar om att skapa bästa möjliga förutsättningen för att vinna finalen. Ett försprång i finalen som kan innebära att de vinner tävlingen! För 6 till 100 personer. Ute som standard. 100 kr för de som är fler än 50 personer.

Femkamp - Individuell Visa vem som är herre på täppan! Må bäste man eller kvinna vinna. Välj tema Klurigt, Vapen, Fysiskt eller Mixen. Passar 4-12 deltagare.

Aktivitetsgrupp 3 Aktiviteter på 90-120 minuter för 375 kr per person (300 exkl moms)

Grupputveckling Ett program anpassat till gruppens behov. Samarbete, kommunikation, tillit mm. Uppgifter varvas med reflektion och lärdom. För 4 till 50 personer. Utomhus. Kan genomföras inomhus vid färre än 20 personer.

Musiktävlingen En rolig musiktävling i fyra delar. Ni får skapa, uppträda och sjunga (frivilligt), gissa och uppleva kamraternas härliga prestationer. För 10 till 60 personer. Inomhus. 200 kr för de som är fler än 30 personer.

24-Karat Varje lag får nöjet att lösa en uppgift och de andra satsar på utgången. Roliga och tokiga uppgifter väntar lagen i denna tävling. Här skrattar vi gott tillsammans. För 10 till 60 personer. Inomhus. 200 kr för de som är fler än 30 personer.


Marsresan Uppdraget innehåller en resa till mars och en viktig last ska hämtas till jorden. Ett antal uppgifter ska lösas för att målet ska uppnås. Engagerande uppgifter där samarbete, tillit, och problemlösning är några nyckelord. Aktiviteten avslutas med en kort återblick. För 6 till 30 personer. Utomhus som standard.

Skattjakten Vår mycket populära tävling där uppgifter av skilda slag ska lösas. Alla förmågor och kunskaper bland lagmedlemmarna är värdefulla. För er som önskar något som är mycket bättre än en femkamp. För 15 till 250 personer. Ute till största delen. 200 kr för de som är fler än 50 personer. 100 kr för de som är fler än 150 personer.

Bergsklättring Njut av en toppenaktivitet. Klättra på våra fina klippor på Bolleberget. Vi använder topprepsteknik och Grigri för maximal säkerhet. Många års erfarenhet och stor respekt för varje klättrares nivå och önskemål gör att vi bara upplever mycket nöjda kunder. All erforderlig utrustning och en bra geomgång av teknik och utrustning ingår i priset. Cirka två timmars upplevelse för 4 till 20 personer.

Paintball Intensivt och engagerande. Färglägg dina arbetskamrater/kompisar och fånga flaggan! Här får deltagarna röra på sig rejält. Utformas som en turnering så ni får pusta ut mellan varven. Fler kulor säljes vid behov mot tillägg.

Vandring till Bolletjärn Vandring till Bolletjärn. Njut av en skön vandring i vår fina natur och en välförtjänt paus och fika vid vackra rofyllda Bolletjärn. Cirka två timmars upplevelse för 4 till 20 personer. Bollegården Konferens & Aktivitetscenter | Bollevägen 185, 821 94 Bollnäs Tel: 0278-353 00 | Mobil: 070-3310201 | info@bollegarden.se

Byggd med Hemsidadirekt.se

Aktivitetsutbud 20121114  

Ett utbud av aktiviteter jag erbjöd tidigare

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you