Page 1

• Go to Copywriter Collective.nl

Ontvang een offerte voor een creative director in 3 eenvoudige stappen 1. Kies uw creative director. Dus u bent op zoek naar een creative director? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze freelance creative directors zijn gepokt en gemazeld in het reclamevak. Ze hebben stuk voor stuk bij bureaus gewerkt en tenminste 10.000 uur ervaring in creative direction. Ze freelancen vaak al jaren en hebben internationaal gewerkt. We bieden specialisten in verschillende media en in uiteenlopende branches, waardoor we altijd de juiste creative director voor het project kunnen selecteren. Vul nu het formulier in voor een offerte. Of lees hieronder verder.

2. Vul het formulier in. Uw naam Uw telefoonummer Uw e-mailadres Korte omschrijving Vraag offerte aan

3. Neem een kopje koffie. Onze B2C creative directors hebben prijzen gewonnen, onze B2B creative directors hebben new business binnengehaald, en onze online creative directors hebben nieuwe klanten verworven.

BEKIJK ALLE BESCHIKBARE FREELANCERS

Een creative director is een creative director, toch? Fout. Er zijn verschillende soorten creative directors. Sommigen zijn gespecialiseerd in online en SEO


optimalisatie. Sommigen richten zich op B2B klanten. Sommigen hebben meer ervaring in zeer creatieve tvcommercials of het bedenken van het 'grote idee' dat uw merk verkoopt. Een creative director is een specialist. Daarom vertegenwoordigen wij het hele scala.

Waarom zou ik het niet gewoon zelf doen? Omdat een creative director veel meer is dan iemand met hippe kleren en snelle praatjes. Alles draait om het stellen van de hoogst haalbare creatieve norm en de match met andere creatieven, om zo tot aansprekend werk te komen dat ook nog eens verkoopt. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. OkĂŠ, dus hoe vind ik een creative director waarop ik kan vertrouwen? Hoewel wij in copywriting zijn gespecialiseerd (vandaar onze naam) zijn we ook een agent voor een aantal van de beste creative directors in de wereld. Dit is logisch omdat veel copywriters ook creative director zijn. We bestaan al tien jaar. In die tijd zijn we tot een kern van creative directors gekomen waarop vertrouwd kan worden. Zij staan garant voor uitstekend werk. Werk dat op tijd en binnen het budget wordt geleverd. U kunt online door de portfolios gaan, of ons gewoon vertellen wat voor soort creative director of idee u nodig heeft, welke media u gebruikt of wat voor soort brancheervaring u zoekt en wij sturen u een voorstel met de beste kandidaten.

Werken met een freelancer? Is dat wel betrouwbaar? Er zijn veel voordelen aan het werken met een freelancer, bijvoorbeeld op het gebied van flexibiliteit, gemak en natuurlijk de prijs. En als u iemand inhuurt via de Copywriter Collective heeft u de bijkomende zekerheid te werken met een gerenommeerd bedrijf met een integere en professionele reputatie.

En wat gaat dat kosten? Vul het formulier in en u ontvangt van ons een offerte. Onze freelancers werken zowel zelfstandig als on-site bij uw bureau. Om bijvoorbeeld vooraf een dag- of maandtarief te bespreken kunt u altijd contact met ons opnemen.

Thank you! Please check your inbox to confirm your subscription. Loading... Go to the international site Click Here


creative director  

The Copywriter Collective is het grootste agentschap voor freelance copywriters in Europa. Dat betekent dat we de freelance copywriter lever...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you