Page 1

HELMINK WONEN

CADEAU eye-catcher! The finishing touch

Slim Comfort

Luxaflex® raamdecoratie

20% KORTING OP ALLE VLOEREN UIT DE VIVANTE COLLECTIE*


Gordijn Be-stripe 310 cm hoog, vanaf 69,95* per meter


Eyecatchers

20% KORTING OP ALLE VLOEREN UIT DE VIVANTE COLLECTIE*

De interieurtrends van dit moment zijn erg uiteenlopend, maar wat deze trends met elkaar gemeen hebben zijn een aantal echte, ware eye-catchers! Laat met een mooi, uitgesproken kleed, gordijn, vloer of functioneel product zien wat jou aanspreekt. Nog leuker: besteed ¤1500,in onze winkel en krijg de Bo Bin Touch van Brabantia cadeau!* Keuze uit wit, zwart en geel.

Vivante collectie PVC vloer Crelco, vanaf 23,96* per m2

CADEAU BO BIN TOUCH VAN BRABANTIA T.W.V. ¤149,BIJ AANKOOP VAN ¤1500,-*

*niet in combinatie met andere acties


The finishing touch

Inbetween Lena 180, 260 en 300 cm hoog vanaf 25,50* per meter

Vivante collectie Inbetween Dalida 300 cm hoog vanaf 76,95* per meter

Raamdecoratie nodig als finishing touch? Horizontale jaloezieën en inbeweens zijn dan dé manier om jouw huis af te maken! Of het nu gaat om een rustig kleurdessin of een eye-catcher: voor elke ruimte is een mooie oplossing te vinden.


Houten jaloezieĂŤn, maatwerk


OOK VERKRIJGBAAR ALS VLOERKLEED

Marmer look

Wil je een mooie inrichting die ook nog eens praktisch in te richten is? No problem! Zo kan je de look van marmer gewoon combineren met het comfort van tapijt! Om het een wat stoerder effect te geven is het mooi in combinatie met hout.

Tapijt Sense of Marble, vanaf 49,99* per m2


Trending

SLIM COMFORT

Denk bij raamdecoratie eens aan kleur. Zo geeft een aardse toon een huiselijk effect. En met hulp van de PowerView® app of Pebble® remote, bedien je deze raamdecoratie gemakkelijk elektrisch. Zo reguleer je niet alleen het licht en de sfeer in huis, maar ook jouw leefcomfort helemaal zoals jij het wilt!

20% ELEKTRISCH BEDIENBAAR

KORTING OP ALLE PLISSÉ- EN DUETTE® SHADES VAN LUXAFLEX®*

Plissé Shades 9203, maatwerk


GRATIS INTERIEUR ADVIES

KIJK OP VIVANTE.NL

Elk interieur is uniek en verdient een persoonlijk advies op maat. Onze binnenhuisadviseur vertaalt jouw woonwensen in de allermooiste ideeën, in verrassende adviezen en in interieuroplossingen waar je beslist blij van wordt. Maak een afspraak en laat je inspireren.

HELMINK WONEN Zutphenseweg 24 7251 DK Vorden 0575 55 15 14 www.helminkwonen.nl

EURETCO BV 2018/03 Afwijkingen in prijzen, teksten en afbeeldingen voorbehouden. Acties gelden tot 4 weken na verspreiding (niet op lopende orders). * Vraag naar de voorwaarden in de winkel. Prijzen zijn exclusief montagekosten.

NU GRATIS ADVIES VAN JE PERSOONLIJKE TOPSTYLIST!

Helmink Wonen Trendkrant  

In onze eigen Trendkrant laten wij u de nieuwste woontrends zien en de vele mogelijkheden voor uw inrichting en woningstoffering. Laat u ins...

Helmink Wonen Trendkrant  

In onze eigen Trendkrant laten wij u de nieuwste woontrends zien en de vele mogelijkheden voor uw inrichting en woningstoffering. Laat u ins...

Advertisement