Page 1

ÀLBUM DE VIATGE El nostre àlbum de viatge comença a Barcelona, amb la visita de la estàtua de Cristòfol Colom. Aquesta estàtua té molta historia i poc a poc la anirem descobrint. Va ser construïda en homenatge al descobridor. Va ser la culminació de les obres del litoral.

El viatge continua per l’acròpolis de Atenes a Grècia, on podem veure el panteó, un meravellós temple grec situat a la muntanya Omlipo, en aquesta acropolis també veurem el templo Niké, el Erecteon, Sófocles, Aristófanes i Esquilo.


En el nostre viatge posarem la meravellosa estàtua de la llibertat situada a la illa Liberty island a Nova York. Aquesta estàtua va ser un regal de del francesos als americans per commemorar el centenari de la independència estadaunidense.

Aquestes tres piràmides són el proper lloc que veurem, són un perfecte monument a l’esforç i la dedicació humana. Aquestes piramides pertanyen a Keops, Kefrén y Micerino tres generacions juntes.


El Kremlin de Moscou situat a la famosa plaça roja és un destí segur en nostre àlbum de viatge. Aquest meravellós monument està al costat de riu Moscova. Aquest conjunt de edificis és com la casa blanca de Rúsia.

La gran murralla china és un destí on no podiem faltar i per tant el em posat en el nostre álbum de viatge. La gran muralla chinèsa té 8.851,8 kilòmetres de llarg i servia per protegir-se de l’imperi Mongol.


També visitarem la ciutat del amor on podrem veure la famosa Torre Eiffel construida temporalment per una ‘‘expo’’, però al veure el nombros numero de turistes que anava aveure-la van decidir diexar-la fixa.

En el famòs estadi Maracana, construit a Rio de Janeiro va ser testiu de la victoria de Uruguay contra l’anfitiona (Basil) en la final del Mundial. Aquest partit va donat lloc a l’expresió ‘’Maracanazo’’.


El Taj Mahal no pot faltar i per això el em posat, aquest meravellòs temple hindú és el més gran del món. El Taj Mahal és un gran mausoleu a la ciutat d'Agra a l'Índia, a la vora del riu Yamuna. El va fer construir l'emperador mogol Xa Jahan en honor a la seva difunta esposa.

El famos Coliseum no podria pasar de llarg sense sortir en el nostre album de viatge. Aquest amfiteatre va ser el més gran del món i va ser testic de les millors batalles de gladiadors i feres.


El famós canvi de guàrdia de Buckingham Palace tenia que aparèixer en el nostre àlbum de viatge on em recorregut tot el món. El Palau de Buckingham és la residència oficial de la reina Elisabet II del Regne Unit a Londres. A més a més, és el principal espai on es desenvolupen les activitats oficials de la Família reial britànica.

Ábum de viatge  

En aquest álbum de viatge veiem els distins turistics més visitats del món.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you