Page 1

KVW BovenBouw 6t/m10aug

2018


Welkom bij KVW TV Dag vrienden! Ja hoor.. het begint er weer aan te komen; de tijd van Kinder Vakantie Werk Berkel-Enschot. Dit jaar gaan we al je favoriete televisieprogramma’s zelf beleven. Misschien kom je zelf wel op tv! Maar KVW is natuurlijk veel meer dan alleen je favoriete tv programma's. Het is namelijk de leukste week van de zomervakantie. Een week vol plezier, gezelligheid, lol en super leuke activiteiten. Zo gaan we lekker zwemmen en hebben we een spannende overnachting. En dat allemaal met vriendjes en vriendinnetjes uit de klas, uit de buurt, van school of van je sportvereniging. Maar KVW is juist ook een plek om nieuwe vrienden te maken. Oftewel een groot feest! In dit boekje lees je meer over wat je komend jaar kan verwachten, informatie over bijvoorbeeld het inschrijven en natuurlijk wat tv programma’s waarin je zelf misschien wel de hoofdrol kan spelen. Lees snel verder en tot KVW!


Maandag 6 augustus 2018 De eerste dag van een super toffe week! Op deze dag heten we jullie natuurlijk welkom en kom je te weten in welk groepje je zit. We gaan elkaar leren kennen, maar we maken natuurlijk ook kennis met een aantal televisieprogramma’s die je tegenkomt in een hele hoop leuke activiteiten. Het wordt een lekker actieve dag, dus doe kleding aan waar je lekker in kan bewegen, en misschien een beetje vies mag worden. Neem ook zwemkleding mee. Deze dag verwachten we jullie om 9:00u bij Jong Brabant, en mogen jullie om 16:30u weer naar huis.

Dinsdag 7 augustus 2018 Vandaag gaan we er weer een spannende dag van maken! Denk jij een echte Freek Vonk te zijn? Dat is mooi, want wij kunnen jullie hulp wel gebruiken. Als dit lukt, dan kunnen we daarna zoveel bommetjes maken in het water als jullie willen.


Info voor de ouders Bij KinderVakantieWerk zal uw kind worden ingedeeld in een groepje van 10 tot 15 kinderen. Deze groepjes worden begeleid door 3 tot 4 man leiding, waaronder minstens 1 leiding die al meerdere jaren ervaring heeft bij KinderVakantieWerk BovenBouw. De kosten per kind zijn â‚Ź 37,50 (t/m 1 juni) inclusief de overnachting en het avondeten van donderdagavond. Inschrijving van uw kind vanaf 1 juni kost â‚Ź40,-. Wanneer uw zoon/dochter niet mee doet aan de overnachting blijft het inschrijftarief van toepassing. De inschrijving is digitaal op onze website www.jeugdwerkberkelenschot.nl waar u ook meteen veilig met iDeal of PayPal kunt betalen. De inschrijving is vanaf nu geopend en zal sluiten op 1 juli. Ook kunt u nog persoonlijk inschrijven tijdens een van de inschrijfdagen op de volgende scholen: Basisschool St. Caecilia n.n.b. Basisschool Berkeloo dinsdag 15 mei 15.15 t/m 16.15 Basisschool Rennevoirt vrijdag 18 mei 8.15 t/m 9.15 Voor de actuele planning van de inschrijfdatum op school, zie: www.jeugdwerkberkelenschot.nl of onze facebookpagina. Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen via kvwbb@jeugdwerkberkelenschot.nl


Wist je dat.. ? ? - Stichting Jeugdwerk Berkel Enschot dit jaar voor het 7e jaar bestaat. - BE-Braaf ongekende successen heeft behaald met de debuutsingle van vorig jaar: ‘Deze week die is van jou’. - We met de BovenBouw al voor het vierde jaar bij Jong Brabant zitten. - Dit jaar de OnderBouw een dagje bij ons mee komt doen? - Freek Vonk fan is van BE-Braaf. Hij is zelfs al gespot met een BE-Braaf shirtje. - Deze mooie BE-Braaf shirtjes ook dit jaar weer te koop zijn voor 10 euro. Uiteraard wordt dit geld gebruikt om de week nog beter te maken! www.be-braaf.nl - We zonder onze sponsors de week niet kunnen organiseren en we onze sponsors daarom enorm dankbaar zijn. - Stichting Jeugdwerk Berkel Enschot door het jaar heen nog meer evenementen organiseerd: Jeugdcarnaval, Pasen, Koningsdag, Halloween, Sinterklaas en Krea Kids.


Woensdag 8 augustus 2018 Vandaag zijn we al weer op de helft van de week. Vandaag starten we rustig de dag op en beginnen we om 9.30, samen met de onderbouw verwachten wij jullie weer bij Jong Brabant. Waar we een toffe dag gaan beleven samen met de onderbouw kinderen doormiddel van verschillende spelletjes, proefjes en misschien kunnen jullie ons ook helpen om een mysterie op te lossen? Om 16.00 kun je weer opgehaald worden en kunnen we ons gaan voorbereiden op de overnachting van donderdag!

BE BRAAF Als je erbij bent We hebben opgevangen dat na de debuutsingle 'Deze week die is van jou' er binnenkort een nieuwe hit van BE-BRAAF aan zit te komen. Het refrein is namelijk al opgedoken en ook de website www.be-braaf.nl wordt weer goed bijgehouden. #zinin

Als je erbij bent 2x Kunnen wij echt alles aan Als je erbij bent 2x Dan is niets meer onbereikbaar Als je erbij bent 2x Dan gaan we zweven niets houdt je tegen Als je erbij bent 2x Aahahahals je erbij bent


Donderdag 9 augustus 2018 KVW TV is vandaag ter plaatsen bij de Pierenberg. We zijn namelijk een schat kwijt en weten niet meer waar we die begraven hebben. Kunnen jullie ons helpen met het zoeken van de schat? Daarna gaan we door naar onze overnachtingslocatie en hebben we nog vele leuke dingen op het programma staan.

Vrijdag 10 augustus 2018 Op vrijdag gaan we de week actief afsluiten. Dit doen we door op en rondom Jong Brabant veel spellen te doen. Zorg maar dat je fit bent en met je beste been uit bed stapt, want vandaag ga je strijden tegen de andere groepen om te zien wie de beste is.


Niet te vergeten Lekkere kleding Zwemkleding Handdoek Lunchpakket

Fiets Lekkere Zwemkleding kleding Lunchpakket Handdoek Lunchpakket

Fiets Extra kleding Lunchpakket Slaapspullen Kleding voor nachtspel

Iedere dag: Bij slecht weer: regenkleding en droge kleren Bij goed weer: zwemkleding, handdoek en zonnebrand De tekst leren van Als je er bij bent

Fiets Eventueel klein bedankje voor je leiding

KVW BovenBouw 2018  
KVW BovenBouw 2018  
Advertisement