Page 1

FESTIVALFOLDER 13, 14 en 15 september 2013

www.jfgullegem.be


2


3 WOORDJE VAN ONZE VOORZITTERS Beste Gullegemnaars, Na het groeiend succes van de voorbije jaren kunnen we met trots onze 24e editie aankondigen. Het festival, dat in 1989 startte als een evenement van twee dagen van Jeugdhuis Pro Mille, is ondertussen uitgegroeid tot een welbekend begrip in Gullegem en omstreken. Ook dit jaar staan de vrijdag en de zaterdag volledig in het teken van de muziek. Het recept van de voorbije jaren blijft hetzelfde: twee tenten en een gezellige binnenplaats waar je rustig kunt bijpraten, in het gras zitten, een hapje eten of iets drinken aan de buitenbar. We openen onze deuren de vrijdagavond met onder andere TLP, Sam De Bruyn, Levela, The Mixfitz, Les Mecs Eclectics, Neon. De zaterdag starten we in de namiddag met een rock en dj-rally waar verschillende dj’s en groepen het tegen elkaar opnemen. Daarna is het de beurt aan andere ronkende namen zoals onder andere Original Sin, Jilted Generation, Halve Neuro, Badklaat, Turntable Dubbers en Requake. Wij willen er ook steeds voor zorgen dat de Jeugdfeesten betaalbaar blijven voor de jeugd. Onze inkomprijzen zijn daarom de voorbije jaren zo goed als niet gestegen. Voor een heel weekend Jeugdfeesten betaal je €15 in voorverkoop en €20 aan de deur. Dagtickets kosten €8 in voorverkoop en €14 aan de deur. Zorg dus dat je tijdig je ticket bestelt, dit jaar is dit mogelijk via internet. Voor de mensen die graag genieten van het festivalgevoel is er een gratis camping op 100m van het festivalterrein. Zondag is de inkom volledig gratis en verwelkomen we graag de Gullegemnaars op ons sfeervol aperitief. In de namiddag is er aansluitend de ondertussen welbekende ‘Te Land, ter Zee en in het Kerkeputje’. We mogen natuurlijk niet vergeten dat het niet evident is om zoiets te organiseren. Het zou zeker niet lukken zonder de grote inzet van onze vaste medewerkers en de vele helpende handen tijdens het weekend zelf. We hopen dat we dit jaar weer op grote medewerking kunnen rekenen. Daarnaast moeten we zeker onze vele sponsors bedanken. Dankzij hun financiële duwtje in de rug blijft het festival betaalbaar voor iedereen. Nog eens extra bedankt aan onze hoofdsponsors: Gemeente Wevelgem, Bockor, Catering Verkindere, Coca Cola, Free Recordshop, Bockor Café, Gouden Bank, Den Osse, Texas, TVH en GTV We hopen van harte jullie allemaal welkom te heten op de jeugdfeesten op 13, 14 en 15 september! Tot op het Gulleplein! Nicolas Vandewalle en Thijs Masschelein


4


5

vrij 13 september

ENERGY STAGE

FREQUENTIAL RETARDS - 20:00 tot 21:00 Arne ‘Nowie' Vanhauwaert en Tim Agon, zijn de 2 Gullegemse muzikale breinen achter het dj/ production-duo Frequential Retards. Beiden zijn volledig te vinden in Dubstep & Drum and Bass, dit vormt de muzikale lijn doorheen hun live sets. In 2012 leerden ze ook Moombahton & Trap music kennen, sindsdien hebben ze er voor gekozen om alle 4 deze genre’s te combineren.

DOCTRINE - 21:00 tot 22:00 Deze dubstep/drum&bass producer en dj heeft al redelijk wat faam opgebouwd in de scéne. Hij is afkomstig van Kortrijk heeft al meerdere malen fuiven van in de streek het dak doen afblazen. Zijn releases op Radar Records worden ook door heel wat mede dj's gesteund. Kom zeker en vast zijn dj set bijwonen!

FOXY LADY & MC ELVEE - 22:00 tot 23:00 Het merendeel van dj's mogen dan wel mannen zijn, maar dat betekent niet dat vrouwen geen succes hebben in de elektronische muziekindustrie. Integendeel zelfs. De Gentse dj Foxy Lady en Hasseltse MC Elvee treden al geruime tijd samen op in de d&b-scene. Foxy Lady bezit een open visie op drum and bass. Haar sets houden ook heel wat variatie in, van klassiekers tot allerlei experimentele platen. MC Elvee loopt op elk moment over van energie en laat menig het publiek onberoerd. Deze 2 dames bewezen zich onder andere al op Star Warz en festivals als Laundry Day en Tomorrowland!

THE MIXFITZ - 23:00 tot 00:00 The Mixfitz is niet gewoon het zoveelste dj-collectief; breng meervoudig nationaal scratch champ dj Damented (Killa Tactics), regerend Wax And The City kampioen dj Jack (IFC) en sinds 2012 ook IDA 2011 wereldkampioen dj Cross (IFC) samen, en je hebt zowat het beste wat België te bieden heeft op vlak van dj-skills. The Mixfitz droppen een naadloze mix van hiphop, electro, dancehall, reggae, dubstep, drum'n'bass, dance, disco, pop & rock en zowat alles daartussen – met de technische bagage van top turntablists en de knowhow van ervaren club dj's.


6

Dorpsplein 15 GULLEGEM tel. 056 41 57 94 - fax 056 41 97 37


7

vrij 13 september

ENERGY STAGE

TLP - 00:00 tot 01:30 De Gentse partypaus zijn sets zijn een mashup van ragga, dancehall, electro, hiphop, dubstep, baltimore house, latin & afro house. Hij stak de lont aan feestjes in Club Yellow in Tokyo, Isle of MTV Party in Londen en Respect is Burning in Parijs en wordt dus niet enkel in binnenland gesmaakt. Een van zijn specialiteiten omschrijft hij zelf als playing sexy music for the ladies... TLP resideert Decadance, Charlatan, Culture Club, Kitsch, Magic en La Rocca. Sinds 2012 heeft hij ook een residentie in de alom geprezen Silencio Club te Parijs.

LEVELA (uk) - 01:30 tot 02:30 Na jaren leren van de kunst van het DJ werk van zijn oudere broer, wilde 13-jarige DJ Levela weten hoe liedjes werden gemaakt zodat hij op eigen houtje een productie kon maken. Hij besteedde elke minuut in de studio. Levela begon een grote verzameling van zelfgemaakte tracks en stuurde enkele demo CD’s & e-mails naar een aantal labels in de hoop op een platencontract. Kort daar na, DJ Phantasy van Easy Records, spot het jonge talent en nodigde Levela uit om uitsluitend te werken met zijn label. 5 jaar heeft hij onder dit label vele tracks gemaakt en uitgebracht met tips en hulp van Dj Phantasy. Ondertussen is hij een veel gevraagde drum and bass dj in Europa.

SILVERBULLET SOUND - 02:30 tot 03:30 In 2007 werd dit reggae en dancehall collectief opgericht in het Limburgse: bestaande uit Tommy Trouble en Sister Bullet. Joe-e-Joe sloot al snel aan en bracht ook z’n hip hop invloeden mee. Maar opnieuw bleek er nog ruimte te zijn voor meer invloeden om samen een nog betere vibe te gaan creëren. Zo kwam D-Masta er nog bij. Met succes, in 2010 en 2011 kregen ze een prominente plaats op Reggae Geel. Maar daar stopt het niet, op een Heavyweight Soundclash sleepten ze zomaar even de hoofdprijs in de wacht. Het collectief werd aangesterkt door Frizco en DJ Rakka.


8

Bockor-cafĂŠ Gullegem Dorpsplein 13 Gullegem telefoon 056 40 15 00 gsm 496 54 35 82

Bij Kurt en Brenda


9

vrij 13 september

MAIN STAGE

SANTY M - 20:00 tot 21:00 De muziekcarrière van Mathieu Santy begon als drummer in de band Adyssa (Novarock, Marktrock, Job*Rock, XBeach,…) en vrijwilliger bij de Kortrijkse studentenradio Quindo. Daarnaast is Mathieu Santy ook DJ. Hij begon in maart 2012 met enkele fuiven in de buurt, eind juni 2012 kreeg hij een duwtje in de rug toen hij geselecteerd werd voor de Pepsi Turntable Battle op JIM tv. Ook vertrok hij een week naar Mimizan, Zuid-Frankrijk om er 8 dagen te draaien in de Pura Vida Surf Bar. In begin 2013 kreeg hij zijn eigen radioprogramma op Quindo.be waar hij elke week verschillende jonge dj’s uitnodigt voor een liveset te draaien: ‘Subbitches’.

DI TOMASSI FT. DJEROM - 21:00 tot 22:00 Thomas ‘Di Tomassi’ Claes en Jeroen ‘DJerom’ De Vos kwamen ergens in september 2011 samen. Na het spelen op sommige verjaardagsfeestjes en sommige kleine party’s, namen ze een stap verder. Op een try-out in de nieuwe club te Lokeren ‘La Casa’, kwamen ze er resident dj’s. Ondertussen speelden ze al vele vette feestjes rond en in Lochristi, nu in Gullegem! Het publiek apprecieert hun muziek, they know how to party!

FREAQUENCY - 22:00 tot 23:00 In juli/augustus 2012 brak “FREAQUENCY” helemaal door! Eerst met zijn overwinning in de “Happiness DJ Contest” en daarna na een onverwachte selectie voor “MNM Start 2 DJ”, 1 van de grootste DJ Contests in Vlaanderen die hij ook won tijdens de finale op Marktrock. Door deze uitzonderlijke prestatie werd hij onder meer beloond met een set op de Oude Markt, Supersonic Festival en last but not least, het voorprogramma van David Guetta! Op het moment loopt alles van een leien dakje, het niveau blijft de lucht in gaan en in 2013 zijn er alvast enkele mooie vooruitzichten... “FREAQUENCY” is gelanceerd! Met een mix van R&B, HipHop, Commercial, House & de nodige Dubstep & DnB tilt hij elk feestje naar een hoger niveau.

NEON - 23:00 tot 00:30 Neon, die geboren werd als Stijn D’Hondt groeide op in de schaduw van de Boccaccio in Destelbergen en werd al heel vroeg gebeten door de muzikale microbe. Op zijn tiende kocht hij alles wat er te vinden was op vinyl van het dansbare en hij is sindsdien niet meer gestopt. Neon maakte Tomorrowland en de cityparade al onveilig, hij is resident DJ in de Culture Club en La Rocca en nu komt hij ook aan de knoppen staan bij ons.


10

ELECTRO ENTREPRISE n.v.

Oostlaan 5 WEVELGEM-GULLEGEM tel. 056 42 53 43 - 5 L. fax 056 42 14 43 Hoog- en laagspanning Gebouwencontrole Branddetectie Telefonie Signalisatie


11

vrij 13 september

MAIN STAGE

SAM DE BRUYN - 00:30 tot 02:00 Van 2002 tot 2006 was Sam De Bruyn reporter en presentator bij tvbrussel. Sinds 2007 werkt hij bij de VRT. Hij is programmamedewerker bij Studio Brussel. In het najaar van 2008 en het voorjaar van 2009 was hij Siska Schoeters‘ sidekick in Zet ‘m op Siska. Voorheen heeft De Bruyn nog een week met Peter Van de Veire en langere tijd met Tomas De Soete samengewerkt. Tot september 2009 presenteerde hij het programma Sound of Sam gedurende de weekdagen. Op 31 mei 2010 begon hij samen met Sofie Lemaire aan het radioprogramma Vrienden van de radio. Sinds 3 september 2012 presenteert Sam De Bruyn Zet ‘m op Sam op Studio Brussel. Ook als dj weet Sam De Bruyn hoe hij het publiek moet aanpakken. Na enkele mega jaren met SAMTEX gaat hij nu solo naar de grootste feestjes.

LES MECS ECLECTICS - 02:00 tot 03:00 Les Mecs is een groep van 3 dj’s afkomstig uit Gent en opgericht in 2003. Ze staan bekend om hun krachtige en veelzijdige manier van mixen. Hun doel is het creëren van een unieke partysfeer door verschillende muziekstijlen te combineren waaronder house/electro/r&b/dubstep & classics. Over de jaren heen stonden ze al op verschillende events, festivals en clubs zoals: Tomorrowland, Dance D-Vision, Xbeach Festival, City Parade, Culture Club, Noxx, Carré, Kokorico, Krush Club, Fuse, enz. In 2010 hadden ze een Benelux nummer 1 dance hit met een hedendaagse remix van de welbekende classic “Don’t You want Me”. Later kwam “Jet Stream” die gesupport werd door Regi & Peter Luts in hun MNM Dance radio shows en uitkwam op oa MNM Party and Serious Beats. Onlangs remixten ze de wereldberoemde Ibiza Classic “D’Note – Shed my Skin”, samen met Laurent Wéry en Dimitri Vegas & Like Mike.

ALLSTARZ - 03:00 tot 04:00 Sinds hun ontstaan in november 2009 stonden deze 4 sterren al op heel wat mooie plaatsen (Schuimparty Deerlijk, Stuntnacht, Beach Party Ingelmunster, Damerouge, Bouwfuif,...) Allstarz is een samensmelting van Jack & Toxic, Dj Marre en Dj Derby. Samen brengen ze de beste sounds en laten ze het publiek er op los feesten. Ze draaien voor elk wat wils en kennen hun weg in alle genres. Ze doen het niet voor zich zelf, maar wel voor jullie. Daarom hun quote: We Love You! Deze Gullegemse dj’s zijn gewoon niet te missen op de Jeugdfeesten.


12


13

zat 14 september

ENERGY STAGE

G-DANZA - 14:30 tot 15:30 Finalist 1 DJ RALLY: G-Danza is een 20-jarige dj uit Zele. Al op meerdere evenementen kon hij zijn talent laten zien en horen. Zijn stijl is een mix van house, commercieel en moombahton met R&B invloeden.

BRASH - 15:30 tot 16:30 Finalist 2 DJ RALLY: Mathias en Brecht Nolf zijn Brash. Twee broers uit Izegem. Respectievelijk 24 en 19 jaar. Na elk op hun eigen manier de weg naar het draaien gevonden te hebben, was het evident om uiteindelijk samen te beginnen draaien als Brash. Ze deejayden al 2 jaar solo, en sedert 2011 draaien en produceren ze samen. Ze omschrijven hun stijl graag als dansbare house-muziek. Ze spelen Deep House, Progressive House en Electro House.

KRUPNIK - 16:30 tot 17:30 Finalist 3 DJ RALLY: De persoon achter Krupnik is Maxim Vanelslander uit Kuurne. Zijn genre is drum and bass en alles er rond. Deze jonge dj gaat iedere uitdaging aan en doet dit met veel liefde voor de muziek.

MARSHALL - 17:30 tot 18:30 Finalist 4 DJ RALLY: Nicolas (16) is nu al gepassioneerd door drum and bass. 1 jaar staat hij achter de draaitafel en wil dit nog zeer lang doen. Hij wil zijn passie delen met iedereen.

BRAM BEUCKELAERS - 18:30 tot 19:30 Finalist 5 DJ RALLY: Bram Beuckelaers uit Londerzeel is 2 jaar bezig met het mixen en produceren van muziek. Al van kleins af aan is Bram Beuckelaers verliefd op muziek. Zijn doel is om het publiek te vermaken op al zijn sounds. Hij kreeg al de kans om zich te bewijzen in de Culture Club en vele andere evenementen.

BIG L - 19:30 tot 20:30 Big L Big L is een lokale dj die zijn liefde voor muziek graag met het publiek deelt. Hij brengt een goeie mix tussen hiphop en dancehall. Heeft al gedraaid op feestjes zoals Cut The Crap, Fayafeelin’, West Unit Bashments, Club Zanzibar en de Jeugdfeesten. Big up voor Big L!


14


15

zat 14 september

ENERGY STAGE

MEDISIN - 20:30 tot 21:30 Deze jonge vrouwelijke dj uit Gent bezorgt het publiek een trip door de ondergrondse drum and bass wereld. Haar liefde voor drum and bass steekt ze niet onder stoelen en banken. Ze is totaal verliefd op de geluiden in de songs en dit wil ze met véél liefde overbrengen aan het publiek.

CROMANTY SOUND - 21:30 tot 22:30 Cromanty Sound werd geboren in 2006 en is gehuisvestigd in Westouter dichtbij Ieper. Dancehall is hun ding maar ze brengen soms ook met andere genres iedereen aan het dansen. Ze speelden al overal in België zoals op: Reggae Geel , Dranouter Festival, Summerset Festival, Paulus Feesten, XBeach, … Geneve (Zwitserland) en Leiden (Nederland) maakten ook al kennis met Cromanty Sound. In 2012 hebben ze ‘present your sound’ in Gent gewonnen. Ze zijn er helemaal klaar voor om in Gullegem ook een feestje te bouwen.

DUBLICATE - 22:30 tot 23:30 Dublicate is een Belgische ‘bass music’ producer en DJ met affiniteit voor dubstep en drum and bass. Hij draait zijn eigen gemaakte muziek op dubstep en drum and bass feestjes. Artiesten zoals Point.Blank en Murdock draaien de plaatjes van Dublicate. Zo kwam de muziek van Dublicate ook al op Studio Brussel, Top Radio, MNM, … Dublicate zit in de lift.

REQUAKE - 23:30 tot 00:30 Sebastien en Adrien komen uit de streek rond Brussel en maken al meer dan 4 jaar samen muziek. In die tijd, zijn zij erin geslaagd om een sterke naam te krijgen. Zo hebben ze respect van dj’s zoals Noisia, N-Type, Mistajam, Funtcase en Murdock. Regelmatig werken ze samen met Badklaat om heftige tracks te maken. Deze talentvolle dj’s mogen dus zeker niet ontbreken op de Jeugdfeesten.


16


17

zat 14 september

ENERGY STAGE

ORIGINAL SIN & MC JUNIOR RED - 00:30 tot 01:30 Adam Tindell besloot 3 jaar geleden om zijn eigen weg te gaan! In geen tijd, vestigde hij zich als de nummer één jump up producer. Ondertussen heeft hij al een aantal tracks uit waarvan je echt gaat ontploffen. Original Sin is een grote waarde geworden in de scene. Mc Junior Red zal er ook bij zijn om de energystage compleet te doen ontploffen.

BADKLAAT - 01:30 tot 02:30 Adam James aka Badklaat is een dj/producer uit Glocuester, het Zuidwesten van het Verenigd Koninkrijk. Hij is al heel zijn leven bezig met muziek, maar door zijn vrienden en het Internet kwam Badklaat in aanraking met de genres dubstep en drum and bass. Nu is hij er nog altijd gek van en komt dit demonstreren op de Jeugdfeesten! Enjoy!

DJ DUUUB - 02:30 tot 03:30 Resident dj van Decadance in Gent en Krushclub in Oostende, draait vooral hiphop, r&b, trap, dancehall en d’n’b. Dit alles werkt hij af met een gezonde liefde voor 90’s r&b. Zelf noemt hij zich een jonge, ambitieuze, experimentele en open minded dj.


18

Restauratie & Renovatie Betonherstelling Injectie & Kelderdichting

Tel: 056 / 41 02 79 Fax: 056 41 97 35 www.aquastra.be


19

zat 14 september

MAIN STAGE

THE SIMPLE PIGEONS - 14:00 tot 15:00 Lowie Coolsaet, Robbe Verlinde, Bjorn Vuylsteker, Jeroen Lefevre en Thibault Vanderdonckt spelen met hun Alternative Rock graag het podium plat. Moorsele bezit talent en dit komen The Simple Pigeons tonen.

JANNE - 15:30 tot 16:00 Janne Vanneste verovert ieders harten met haar breekbare muziek op haar piano. Als zus van Brent Vanneste (Steak Number Eight) zoekt Janne vooral haar eigen weg. Daar lijkt ze geheel zeker in te slagen. Haar nieuw project waar ze aan meewerkt ( The Happy ) mag toch wel onder de noemer geslaagd worden geplaatst.

DRUZHNIK - 16:30 tot 17:30 Druzhnik brengt iets speciaals. Electronische muziek in de mix met een stevige frontzanger Vince, een bassist die fantastisch zijn draai vind in deze muziek en een drummer die het tempo er stevig in houdt. Druzhnik is een band die er zal geraken. Na vele lokale podia staan ze nu ook bij ons om er een speciaal optreden te geven.

6 DAYS OF JUSTICE - 18:00 tot 19:00 Kwart Congolees, kwart Russisch, een snuifje Kalken en nog 2 extra specerijen. Dat is het recept voor bruut geweld afkomstig uit Kortrijk. 6 Days Of Justice is een 5 koppige metalcore band uit H8000 scene waar onder de bands “liar” en “congress” vandaan komen. De band werd gestart in de zomer van 2007 waar ze na een paar maanden bestaan hun eerste EP hadden uitgebracht “the liar and the traitor”. Na een jaar stil te liggen komen de mannen terug met een bom van een album (2012) genaamd “Where oceans begin”. Laat je meeslepen door de “warground” van riffs, breakdowns en singalongs.


20

Brasserie Hondschotestraat 2 8560 Gullegem Tel. 056/41133


21

zat 14 september

MAIN STAGE

THE LUMBERS - 19:30 tot 20:30 Men kan wel zeggen dat The Lumbers in het verkeerde tijdperk geboren zijn. De rauwe vintage, en toch actuele, bluesrock grijpt je consequent naar het kruis en bombardeert je terug naar de roots van de seventies. Hun grote voorbeelden Led Zeppelin, Black Sabbath en The Stones in het achterhoofd houdend, wisten zij een eigen scherpzinnige sound neer te zetten die er toch van getuigt dat rock ‘n’ roll nog steeds springlevend is in de tegenwoordige maatschappij. The Lumbers hebben op hun palmares onder andere Novarock 2012, Student Welcome Concert 2011, Kunstbende 2011 (zilver) en Westtalent 2011 (halve finale) staan. Ook kregen zij een podiumplaats in Trix als voorprogramma van The Rival Sons. Nu al opvallend omwille van het enthousiasme dat van de songs druipt maar het vijftal zit ongetwijfeld nog in de groeifase.

VRULST & BOTN - 21:00 tot 22:00 Gullegemse hiphoppers van de bovenste plank! Vrulst & Botn laten de boel ontploffen op de beats van deejay Big L. Vette plaatjes zoals ‘Goede Vriddag / Stille Zoaterdag’, ‘Annie Depressiva’ en ‘è Chris tus?’ hebben een hoog rap gehalte! Binnenkort komt hun eerste album uit waar héél Gullegem en omstreken naar uit kijkt alsook hun show met ‘live’ band. Hun plaatsje op de laatse EP van ‘t Hof Van Commerce bewijst dat Vrulst & Botn er volledig voor gaan! Wij kijken er alvast naar uit!

HALVE NEURO - 22:30 tot 23:30 Halve Neuro – Nederlandstalige hiphopband die hiphop- en R&B-classics de Antwerpse remix geeft die ze verdienen: sappig, grappig, plezant en cultureel onverantwoord, met slechts één missie: to put the smile back into hiphop. Live gaan ze alsof olskool block parties nooit hebben opgehouden te bestaan. In juni 2011 wordt de video van 'Pakt De Velo' online gereleased. Op de beat van Wiz Khalifa's 'Black And Yellow' bejubelt den Halve het fietsen in al zijn aspecten. Het nummer wordt meteen opgepikt door de nationale media en door velen als dé zomerhit van 2011 beschouwd. Als hoogtepunten speelden ze op Willrock, Laundry Day 2011, Antwerp Street Kicks, Het Bal van de Burgemeester,... Ook MNM & StuBru krijgen hun deel van de muzikale Halve Neuro-koek, live & direct. Hieruit blijkt alvast dat Halve Neuro echt klaar is voor de grotere zomerfestivals van 2013, crossover gegarandeerd.


22

TELECOM Harelbeke www.gtv.be


23

zat 14 september

MAIN STAGE

JILTED GENERATION - 00:00 tot 01:00 The Jilted Generation: the world’s ONLY Live, full band tribute to The Prodigy! Sinds hun ontstaan in begin 2005 heeft Jilted Generation al heel Europa doorkruist . Zo stonden ze al op mooie evenementen, waaronder Fantazia, Raindance en Epidemik met namen als Pendulum, Utah Saints, Chicane, Ratpack, Slipmatt (SL2), Dave Pearce, Darren Styles, Andy C, ... Het belangrijkste doel van dit eerbetoon is om volledig te kunnen gaan op The Prodigy experience. Zelfs voormalig Prodigy live gitarist Gizz Butt zei op zijn gastoptredens dat ze een flashback zijn! Ondertussen hebben ze al 2 eigen sounds! Ze willen gewoon rocken en fun maken op het podium!!! Jilted Generation!!!

TURNTABLE DUBBERS - 01:00 tot 02:30 Als het een soortement tobacco was, dan zouden The Turntables Dubbers in de sigarenwinkel van Tante Terry op het schap van het goe poeier liggen. Ontsproten aan het vingerspitsengevoel van Timaxx & Drezz. Branie met brains. Reggae, hiphop, dubstep, d&b, mash-ups, tropical beats en rampetampende beats. Oftelwel ‘Uptempo Irie’, zoals Timaxx & Drezz zeggen, twee kerels die over een onpeilbare kennis van dance- en wereldmuziek beschikken en er een heidens plezier in scheppen de genres aan elkaar te linken. Wat ze als geen ander doen, en wat steevast stomende parties oplevert. Want daar doen Timaxx & Drezz het uiteindelijk voor. Het is de liefde voor muziek. De liefde voor het feest. De liefde voor het publiek. Timaxx en Drezz zijn graag geziene deejays op festivals als Polé Polé, Ten Days, Couleur Café, Sfinks, Laundry Day... Regelmatig draaien ze op parties in de grote steden van Europa. Zo werden ze bekeken en goed bevonden door The Freestylers, Groove Armada, Nestky, Daddy G (Massive Attack), Discobar Galaxie, Arsenal and Krafty Kuts. Het oordeel van Tante Terry? “Damn good funky music. En hot.”

BOOMHUT - 02:30 tot 04:00 Boomhut bestaat sinds augustus 2006. Arne Vanhauwaert en Siel Desmet, zijn het echter belange nog niet beu. In september 2009 wonnen ze de eerste editie van de ‘Jeugdfeesten DJ Rally’. Er mag gesteld worden dat fuivend Gullegem ondertussen al wel vertrouwd is met dit duo. Maar ook buiten de grenzen van het Gullegemse grondgebied krijgen ze iedereen aan het dansen.


24


25

zon 15 september

MAIN STAGE

STRAVNS WICKED VINYLS - 11:30 tot 13:00 Met sounds zoals world beats, disco, 80’s, groove, lounge,… neemt Stravn met zijn vinyls je mee naar een gezellig sfeer. Elk plaatje blijft een ontdekking en een verrassing waar men zeker kan op dansen of ten minste op bewegen met een aperitiefje in de hand.

STORYLINES - 13:30 tot 14:30 Het concept is simpel: ze bieden een drum en een gitaar aan waarbij verhalen over o.a. monsters, draken, oorlogen, revoluties, miljonairs oplichten en een begeerlijke jongedame in haar blootje in een bos geschreven worden met luisterend oor naar groepen als The Black Keys, The Black Box Revelation, The Vaccines, maar ook Arcade Fire, Mumford and Sons, PJ Harvey en School is Cool.

PENTOCK SICK - 17:00 tot 18:00 Een alternatieve pop band uit Oudenaarde bestaande uit broers Ben & Tijl, Jonas & Pico. Pentoc Sick kwam samen eind 2010 en hun eerste EP “Panic on the Runway” kwam uit in februari 2013. De afgelopen 2 jaar speelden ze meer dan 50 optredens, waaronder Suikerrock en met artiesten zoals The Scabs, Soulsister, ...

SMELLS LIKE NIRVANA - 19:00 tot 20:00 Wouter, David en Arne begeven zich op weg als Smells Like Nirvana. Deze 3 gasten brengen de beste liedjes van Nirvana terug in leven op een hoog niveau.

LES AIMABLES - 21:00 tot 22:30 Dé nieuwe coverband sensatie in Vlaanderen. Showband Les Aimables is er terug helemaal klaar voor. Laat je meeslepen doorheen alle facetten van de moderne muziek. Uit het immense aanbod van onehitwonders en vaste namen uit de muziekgeschiedenis heeft Les Aimables één grote selectie gemaakt, de verschillende nummers mooi aan mekaar gebreid en herwerkt op zijn eigen creatieve manier. Met een vleugje humor, een scheutje serieux, maar vooral een bourgondische portie ambiance en sfeer is een geslaagd optreden verzekerd. 6 muzikanten die het beste van zichzelf geven. 6 muzikanten die niet te beroerd zijn tot zelfspot. 6 muzikanten die een publiek weten te entertainen. 6 muzikanten die het podium inpalmen en beheersen. Maak je gordels vast en zet je schrap voor een rit op de rollercoaster van Les Aimables.


26

. c . a . f . ĂŠ .

den osse Bankstraat 2 8560 Gullegem


Programma 2013

VRIJDAG MAIN

VRIJDAG ENERGY

TIJDSTIP

ARTIEST

TIJDSTIP

ARTIEST

20:00 -21:00 21:00 -22:00

SANTY M. DI TOMASSI FT. DJEROM

20:00 -21:00 21:00 -22:00

FREQUENTIAL RETARDS DOCTRINE

22:00 -23:00

FREAQUENCY

22:00 -23:00

FOXY LADY & MC ELVEE

23:00 -00:30

NEON

23:00 -00:00

THE MIXFITZ

00:30 -02:00

SAM DE BRUYN

00:00 -01:30

TLP

02:00 -03:00

LES MECS ECLECTICS

01:30 -02:30

LEVELA

03:00 -04:00

ALLSTARZ

02:30 -03:30

SILVERBULLET SOUND

ZATERDAG MAIN

ZATERDAG ENERGY

TIJDSTIP

ARTIEST

TIJDSTIP

ARTIEST

14:00 -15:00 15:30 -16:00

THE SIMPLE PIGEONS JANNE

14:30 -15:30 15:30 -16:30

G-DANZA BRASH

16:30 -17:30

DRUZHNIK

16:30 -17:30

KRUPNIK

18:00 -19:00

6 DAYS OF JUSTICE

17:30 -18:30

MARSHALL

19:30 -20:30

THE LUMBERS

18:30 -19:30

BRAM BEUCKELAERS

21:00 -22:00

VRULST & BOTN

19:30 -20:30

BIG L

22:30 -23:30 00:00 -01:00 01:00 -02:30 02:30 -04:00

HALVE NEURO JILTED GENERATION TURNTABLE DUBBERS BOOMHUT

20:30 -21:30 21:30 -22:30 22:30 -23:30 23:30 -00:30 00:30 -01:30

MEDISIN CROMANTY SOUND DUBLICATE REQUAKE ORIGINAL SIN & MC JUNIOR RED BADKLAAT DJ DUUUB

01:30 -02:30 02:30 -03:30

ZONDAG MAIN TIJDSTIP

ARTIEST

11:30 -13:00 13:30 -14:30 17:00 -18:00 19:00-20:00 21:00-22:30

STRAVNS WICKED VINYLS STORYLINES PENTOC SICK SMELLS LIKE NIRVANA LES AIMABLES

VOOR MEER INFO KUNT U TERECHT OP ONZE WEBSITE OF FACEBOOKPAGINA


28

Kortrijkstraat 313 - 8560 Wevelgem - texas@skynet.be - tel. 056/42.07.40 - fax. 056/42.11.48 - www.texaswevelgem.be


29

zon 15 september

BUITEN DE SHELTERS

TE LAND, TER ZEE EN IN DE LUCHT- 14:00 Net als de voorbije jaren is er terug ‘Te land, ter zee en in de lucht’. Bij sommige mensen beter bekend als ‘Te land, ter zee en in het kerkeputje’. Wat moet je doen? De kandidaten beginnen bovenaan een schans en rijden de baan op. Deze gaat over het gehele kerkeputje. In het midden is er een versmalling zodat de kans dat je de overkant niet haalt iets verkleint. Aan de overkant van het kerkeputje hangt een bel. De bedoeling? Zo snel mogelijk bij de bel geraken. Ben je met deze uitleg niet zo bijster veel wijzer? Kijk dan snel op onze website voor wat meer info. Daar kan je trouwens ook het inschrijvingsformulier downloaden en het wedstrijdreglement raadplegen. Tijdens dit gebeuren kan je ook altijd meedoen met ons ‘spijkerbroek-hangen’.

OLDTIMERBROMMERRIT - 14:00 Dit is een rit voor bromfietsen en motoren pre 1975. We rijden een 50-tal kilometer door landelijke wegen en houden halverwege een tussenstop. Natuurlijk voorzien we begeleiding en een bezemwagen. Met oude motoren weet je immers nooit... Inschrijven kan vanaf 13 uur aan de Main shelter.


30

JOSé LUYCKX LANDBOUW-, PARK- & TUINMACHINES - TUINMATERIAAL - GEREEDSCHAPPEN BOUW- EN INDUSTRIEMATERIAAL - ...

Roeselarestraat 4A 8880 Rollegem-kapelle (Ledegem) Tel. : 056 50 94 10 Fax : 056 50 93 55 E-mail: info@luyckxjose.be

VERKOOP & VERHUUR Woningen - Appartementen - Gronden Dorpsplein 11 8560 Gullegem Tel 056 44 03 69

U denkt er aan uw woning te verkopen? Neem dan graag contact met ons op, of bekijk ons aanbod op WWW.VASTGOEDKANTOORDEVRIESE.BE


31

streven naar PERFECTIE!

carrosserie jan hanssens 056 42 51 23 www.janhanssens.be


32

Fruit - Groenten - Kaas

SPECIAALZAAK

D’HOEVE Peperstraat 3 Gullegem


33

Strijkservice Nieuwkuis Nu ook met DIENSTENCHEQUES Kerkstraat 28 Gullegem - 0486 16 61 19 open: maandag 13-20u - dinsdag 8-20u - woensdag 8-13u - donderdag 8-20u - vrijdag 8-18u - zaterdag 9-14u

Heulestraat 49a

8560 Gullegem

056/45.70.92

www.a-polo.be

Heulestraat 168 8560 Gullegem Tel: 056 35 65 64

Met dank aan: Chiro, Scouts, KSA, KSA de Grietjes, +13 en Parigos Schoenmakerij vandewiele Fotograaf Isabel vanhalst Electro Neyrinck Roos Vanacker


34 Uitvaartzorg Funerarium

GHILLEMYN bvba

Bankstraat 31 - 8560 Gullegem

www.medialand-gullegem.be

Bissegemstraat 45 - 8560 Gullegem - 056 42 43 27 DIGITALE FOTO’S IN ENKELE SECONDEN

Sint-Maartensplein 7 - 8560 Moorsele Tel. 056 41 11 48 E-mail: ghillemyn@telenet.be

bloem & deco

Zonnebloem Natuurlijk, betoverend, “ons kleurig succes!” Bissegemstraat 87 Gullegem, 056 41 83 02 www.bloemen-zonnebloem.be

Noordstraat 10 (industriezone) 8560 Wevelgem-Gullegem

Tel: 056 41 43 35

www.schouteetens.be

Fax: 056 42 74 50


35

Uw speciaalzaak in optiek & contactlenzen Dorpsplein 19 - 8560 Gullegem - Tel : 056 41.49.18

Eurodrinks NV Europalaan 18, 8560 Gullegem TEL: 056 41 31 84

Driemasten 75 - 8560 Gullegem Tel: 056 41 15 47

Banden - BATTERIJEN BENZINESTATION

MONKERHEY-VERBEKE Hondschotestraat 91 - GULLEGEM - 056 41 34 31

Deschepper Recup bvba Aardappelhoek 15 8560 Gullegem Depot : Bergelen 30a, 8560 Gullegem

BTW: BE 0875.152.212 GSM: +32 (0)475 74 39 12 Tel: +32 (0)56 40 22 61 Fax: +32 (0)56 32 50 87 Email: johan.deschepper@pandora.be


36

Bakkerij Gaeremynck Koningin Fabiolastraat 164 8560 Gullegem 056 41 16 97

Elektrooms Bankstraat 12 8560 Gullegem

Koningin Fabiolastraat 175 8560 Gullegem 056 41 61 83

www.vadovia.be

ORDE VAN DE VLASKAPELLE uit sympathie


37

Francky Vandewalle

bvba

Poezelhoek 7 8560 Gullegem tel. 056 70 17 55 Bel en bestel! 056 49 44 22

PIZZA’S PITA’S

NATIONZ.BE Graphic & Webdesign

Poststraat 2 8560 Gullegem

Decoratie MAARTENBAEKELANDT

BVBA

Grote ieperstraat 115 Gullegem 0495 20 13 83 luca.maarten@skynet.be


38

Bistro Mike’s Bankstraat 63 - 8560 Gullegem tel 056 41 51 50 gsm 0496 47 51 38 Voor uw feestjes thuis kunt u nog altijd bestellen via onze traiteurdienst “Traiteur Goethals”.


‘Cope-Invent’ synoniem voor kwalitatief hoogstaand buitenschrijnwerk.

Schuco-Frager.indd 1

10/09/10 08:25

Toonzaal Cope-Invent: Oude Ieperstraat 32 • Gullegem • Tel 056 41 75 44 • www@cope-invent.be

Een stijlvolle, vrijstaande of aan muur bevestigde terrasoverkapping die een optimale bescherming biedt voor terras, jacuzzi, patio, restaurant, tea-room... Alu structuur in alle RAL kleuren verkrijgbaar en eveneens regenafstotende doeken verkrijgbaar

NIEUW ONDER DE ZON... EXCLUSIEVE TERRASOVERKAPPING

Showroom Cube-Invent Oude Ieperstraat 32  8560 Gullegem Tel. 056 400 340  www@cube-invent.be


vrij 13 september

TLP - SAM DE BRUYN (UK) LEVELA - THE MIXFITZ LES MECS ECLECTICS - NEON

FOXY LADY & MC ELVEE - SILVERBULLET SOUND DOCTRINE - FREAQUENCY - DI TOMASSI FT. DJEROM ALLSTARZ - FREQUENTIAL RETARDS - SANTY M.

MC RED ORIGINAL SIN JUNIOR &

(UK)

JILTED GENERATION (UK) HALVE NEURO - BADKLAAT (UK) THE WORLD'S ONLY LIVE, FULL BAND TRIBUTE TO THE PRODIGY!

zat 14 september

TURNTABLE DUBBERS - REQUAKE

DJ DUUUB - DUBLICATE - THE LUMBERS - JANNE VRULST & BOTN - CROMANTY SOUND - DRUZHNIK - 6 DAYS OF JUSTICE

BRASH - BIG L - BOOMHUT - MEDISIN - THE SIMPLE PIGEONS - BRAM BEUCKELAERS G-DANZA - KRUPNIK - MARSHALL

LES AIMABLES - PENTOC SICK - STORYLINES zon 15 september

TE LAND, TER ZEE EN IN DE LUCHT OLDTIMER BROMMERTOCHT SMELLS LIKE NIRVANA - STRAVNS WICKED VINYLS

Tickets en info op: www.jfgullegem.be Gratis camping!

Jeugdfeesten 2013  
Jeugdfeesten 2013  
Advertisement