Page 1

Kr o 20 kus 19

Kin

der k

Lollie nt ra

Activiteiten van 3 tot 12 voor kinderen jaar


Kr o 20 kus 19

Kin

der k

Lollie nt ra

INHOUD Inschrijven

3

Vrijetijdskaart (VTK)

5 Activiteiten 6 Knutseltip 8

4

Spelletje!

Jeugdboekenmaand

13 Contact 24

10 - 11

Speelplein

COLOFON 1.400 exemplaren De Lollie is een samenwerking tussen de teams Sport en Jeugd, Cultuurcentrum Zwaneberg en bibliotheek Heist-op-den-Berg. Samenstelling: Nathalie Verpoorten, Cultuurcentrum Zwaneberg Lay-out: EPO drukkerij & vormgeving, www.epo.be/drukkerij Foto’s: alles © Jeugd en Sport, behalve:  davitydave /Flickr/CC BY 2.0 (p. 1 en 2), KnutselTV (p. 8), Elfi Ceulemans (p. 11), jeugdboekenmaand.be (p. 11), Kamerich Budwilowitz Eyes 2 (p. 16), pinterest (p. 21), shutterstock (p. 24) en pixabay (p. 3, 13, 20). Druk: Druk en Uitleen, Stationsstraat 4, 2220 Heist-op-den-Berg V.U.: Martine Truyens, Communicatie, Kerkplein 17, 2220 Heist-op-den-Berg


Inschrijven Voor de activiteiten in deze Lollie In Heist-op-den-Berg kan je aan tal van leuke activiteiten meedoen. Je vindt ze vanaf de volgende bladzijde, in volgorde van tijd. Is het nodig om in te schrijven? Ja, tenzij anders vermeld moet je voor elke activiteit inschrijven. Bij elke activiteit staat onderaan bij welk team je hiervoor moet zijn. Blader je door een digitale versie, dan kan je gewoon op de naam van het team klikken en kom je meteen op de juiste plek terecht. Handig! Sport en Jeugd ‣ Inschrijven via www.heist-op-den-berg.be/webshop. Je kan ook aan het loket of telefonisch inschrijven, tijdens de openingsuren. CC Zwaneberg ‣ Inschrijven via www.zwaneberg.be. Je kan ook aan het loket of telefonisch inschrijven, tijdens de openingsuren. Bib ‣ Inschrijven via www.heist-op-den-berg.bibliotheek.be of in de bib zelf.

start inschrijvingen Sommige teams hebben een ‘start inschrijvingen’. Inschrijven kan telefonisch of ter plaatse tijdens de openingsuren. Online inschrijven is altijd mogelijk. Sport en Jeugd ‣ ma 11 februari vanaf 9 uur voor sportkampen inwoners ‣ di 12 februari vanaf 9 uur voor sportkampen niet-inwoners, speelpleinwerking en vakantieactiviteiten Cultuurcentrum Zwaneberg ‣ geen startdatum, inschrijven is al mogelijk. Bibliotheek ‣ geen startdatum, inschrijven is niet nodig.

Meer weten? Sport en Jeugd: www.heist-op-den-berg.be/vakantieaanbod Of vraag het infoboekje aan het loket. Ouders die hun kinderen inschrijven, verklaren zich automatisch akkoord met de afspraken in het infoboekje.

3


VTK Met een vrijetijdskaart (VTK) krijg je een korting van 80% op de prijs van activiteiten van gemeentelijke teams en op het lidgeld en activiteiten van erkende verenigingen uit Heist-op-den-Berg. De vrijetijdskaart is er onder andere voor kinderen waarvan ten minste één ouder in Heist-op-den-Berg woont. Verder moet een kind een verhoogde tegemoetkoming hebben (je bewijst dit met een klever van de mutualiteit op naam van het kind) of moet één van de ouders budgethulpverlening krijgen van het OCMW of een collectieve schuldenregeling hebben. Je kan je aanvraag voor een vrijetijdskaart indienen aan het onthaal van het OCMW van Heist-op-den-Berg. Anneke Dejonckere Stationsstraat 2, 2220 Heist-op-den-Berg 015 23 88 48 adj@heist-op-den-berg.be www.heist-op-den-berg.be/vrijetijdskaart

4


spelletje!

www.freeprintablecoloringpages.net

Wat als je zou kunnen vliegen, de wolken door, de ruimte in. Daar tussen de sterren zijn enkele ruimtewezens Het is Jeugdboekenmaand! Zoek de 7 verschillen in de verdwaald. Je zou een superheld zijn als je hen kon helpen tekening hieronder en ga gauw naar pagina 10 en 11 om te zien hun ruimteschip terug te vinden! welke fantasievolle activiteiten er allemaal in de Bib te doen zijn!

5


Datum ‣ wo 13 februari om 15 uur Prijs ‣ € 5 vriendenprijs € 3,50 VTK € 1 Plaats ‣ Schouwburg CC Zwaneberg

6

Maya de Bij

De Honingspelen Animatiefilm | Vlaams gesproken | vanaf 4 jaar Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. Zij moeten het in verschillende proeven opnemen tegen het team van Violet. Als ze de spelen verliezen, moet de korf de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Buzz­ tropolis. Zal team Maya deze spelen kunnen winnen? Inschrijven ‣ CC Zwaneberg Je kan ook online tickets reserveren.


Activiteiten

Asterix

Het geheim van de toverdrank Animatiefilm | Vlaams gesproken | vanaf 6 jaar Druïde Panoramix is kampioen in het acrobatisch snijden van maretak uit de eiken rondom het dorp van de onverzettelijke Galliërs. Geheel tegen zijn gewoonte in maakt hij daarbij toch een gemene val en dat zet hem aan het denken! Wat zou er gebeuren als hij plots niet meer in staat zou zijn om zijn toverdrank te maken? Samen met Asterix en Obelix trekt hij de Gallische wereld in, op zoek naar een talentvolle druïde aan wie hij het geheim van zijn toverdrank kan doorgeven ... Inschrijven ‣ CC Zwaneberg Je kan ook online tickets reserveren.

Datum ‣ zo 24 februari om 15 uur Prijs ‣ € 5 vriendenprijs € 3,50 VTK € 1 Plaats ‣ Schouwburg CC Zwaneberg

7


KnutselTIP VLAGGETJES & SLINGERS Dit heb je nodig: • leuke lapjes stof voor de vlaggetjes (of gekleurd papier) • gekleurde cupcakevormpjes voor de slingers • draad en lijm Zo maak je je eigen vlaggetjes: 1. Knip een driehoek uit karton of stevig papier (= sjabloon). 2. Vouw je lapje stof dubbel. Leg je sjabloon met de onderkant van de driehoek (niet met de punt) op de vouwlijn van de stof. Hou het sjabloon op z'n plaats met een wasknijper. Knip net naast je sjabloon een driehoek uit de stof. lijm 3. Vouw de driehoek open (je hebt nu een ruitvorm). Smeer één kant in met lijm (best textiellijm als je vlaggetjes van stof maakt). draad 4. Leg de draad in het midden van je ruit op de lijm en vouw de stof dubbel (punt op punt) zodat je weer een driehoek krijgt. stof 5. Het eerste vlaggetje hangt aan de draad, maak er nog meer! Zo maak je je eigen slingers: 1. Plak twee cupcakevormpjes met de onderkant tegen elkaar of gebruik één vormpje. 2. Prik een gaatje in het midden van de bodem van de vormpjes. 3. Rijg een draad door het gaatje. 4. Rijg meerdere vormpjes aan de draad en zo krijg je een slinger. lijm TIP ‣ maak knoopjes in de draad (voor en achter de vormpjes), dan verschuiven de vormpjes niet zo erg als je de slinger ophangt.

8

draad

knoopje

cupcakevormpje

Dit idee komt van KnutselTV, de hele uitleg is te volgen op YouTube: https://www.youtube.com/watch?time_continue=148&v=ftOxGHGOADs


fABULEUS

Nesten

Danstheater | vanaf 4 jaar Drie eenzame figuren in een wereld van karton.Ze lijken op zoek naar iets. Een vriend? Een dak? Een thuis? Of is dakloos nog iets anders dan thuisloos? Al bouwend vinden ze houvast in de ruimte en bij elkaar. Met een minimum aan middelen toveren drie spelers/ dansers (met o.a. de Heistse Anna Bentivegna) een verrassend universum. Ondertussen snijden ze een groot thema aan voor kleine mensjes. Inschrijven ‣ CC Zwaneberg

Datum ‣ zo 24 februari om 15 uur Prijs ‣ € 9 vriendenprijs € 8 VTK € 1,80 basisprijs -13 jaar € 7 vriendenprijs -13 jaar € 6 VTK -13 jaar € 1,40 Plaats ‣ Blauwe zaal CC Zwaneberg

9


© Meandertaal ~ www.supervliegsupermouche.be/nl/events/781/Paper-Cuts---Meandertaal

Datum ‣ za 2 maart doorlopend van 10 tot 16 uur Prijs ‣ gratis Plaats ‣ Bibliotheek

10

De Koning van Papier vertelt Jeugdboekenmaand | van 2 tot 14 jaar (2004-2017) Loop niet weg wanneer je de Koning van Papier ontmoet! Hij is een vriend van de bib. Luister naar zijn verhaal. Achter het ritselen van papier schuilt meer dan alleen maar woorden ... Inschrijven ‣ is niet nodig Je kan ook online tickets reserveren.


Jeugdboekenmaand Poëtisch kapsalon Kip van Troje Jeugdboekenmaand | van 2 tot 14 jaar (2004-2017) De kappers van Kip van Troje betoveren alle vrienden van de bib met een grappig, eigenaardig, feestelijk, kunstzinnig of donzig kapsel. Deze haarartiesten zijn ook kakelende babbelaars. Iedereen hoort gedichten, kan meezingen met de staartjesrap, luistert naar verhaaltjes, speelt mee met een knip-en-krol-woordspel en noem maar op. Een kapsalon tussen boekjes en gedichten!

Datum ‣ za 2 maart doorlopend van 11 tot 14 uur Prijs ‣ gratis Plaats ‣ Bibliotheek

Inschrijven ‣ is niet nodig

Word vriend van de bib Jeugdboekenmaand | van 0 tot 14 jaar (2004-2019) Tijdens de Jeugdboekenmaand verwelkomen we alle kinderen met een kadoosje. Met de vernieuwde spaarkaart die erin zit, bezegelen we onze vriendschap. Je bent nu ‘Vriend van de bib’. Bij elke uitlening of deelname aan een activiteit kan je stempels verzamelen. Op zaterdag 2 maart kan je extra snel stempels verdienen door het vervullen van leuke opdrachten. Inschrijven ‣ is niet nodig

Datum ‣ za 2 maart doorlopend van 10 tot 16 uur Prijs ‣ gratis | Plaats ‣ Bibliotheek

11


Datum ‣ zo 3 maart om 15 uur Prijs ‣ € 5 vriendenprijs € 3,50 VTK € 1 Plaats ‣ Schouwburg CC Zwaneberg

Dilili in Paris Animatiefilm | Nederlands gesproken | vanaf 7 jaar Parijs tijdens de belle époque. De jonge, avontuurlijke Dilili wordt er samen met een aantal landgenoten tentoongesteld als een illustratie van hoe het Kanak-volk in het overzeese Franse gebied leeft. Al snel maakt Dilili kennis met Orel, een jonge koerier die heel Parijs doorkruist. Orel neemt het meisje mee op zijn ritjes door Parijs en leert haar de stad en het kunstenaarsmilieu van binnenuit kennen. Zo ontmoet Dilili heel wat beroemdheden uit die tijd. Via hen komen de twee vrienden meer te weten over de mysterieuze verdwijningen van jonge meisjes. Dilili en Orel beslissen op onderzoek uit te gaan, in de hoop de ontvoerders te kunnen vatten. Een opgewekte, kleurrijke film. Heerlijk om naar te kijken. Inschrijven ‣ CC Zwaneberg Je kan ook online tickets reserveren.

Datum ‣ ma 4 tot vr 8 maart IJshockeylessen van 9 tot 10.15 uur Schaatslessen van 10.15 tot 11.30 uur Schaatslessen van 11.30 tot 12.45 uur Prijs ‣ € 40 VTK € 8 In deze prijs zijn inbegrepen: lessen ijsbaan, materiaal, verzekering. Plaats ‣ IJsbaan Die Swaene, Kasteelstraat 85 2220 Heist-op-den-Berg

12

Schaats- en ijshockeylessen Zowel beginners als gevorderden komen ruimschoots aan hun trekken. De lessen en trainingen worden gegeven door monitoren van kunstschaatsclub Die Swaene en ijshockeyclub Olympia. Niet vergeten ‣ handschoenen, lange broek en T-shirt met lange mouwen Inschrijven ‣ IJsbaan Die Swaene met het formulier op de website: www.ijsbaanheist.be 015 24 49 93 of 0496 52 34 77 info@ijsbaanheist.be


Speelplein en voor- en naopvang Van 3 tot 12 jaar (2006-2015) Hou je van knutselen, koken, spelen, lachen en vooral heel veel plezier maken? Dan is het speelplein voor jou de ideale plaats! Doe je speelkledij aan en kom met ons mee ravotten op het speelplein. Niet vergeten ‣ lunchpakket (drankje of soep tijdens de middagpauze en drankje en koek of fruit tijdens vieruurtje worden voorzien) In geval van nood ‣ Boonmarkt: 015 25 11 30 L. Carréstraat 2 A: 0486 93 09 79 Inschrijven ‣ Sport en Jeugd

Datum ‣ ma 4 t.e.m. vr 8 maart van 9.30 tot 16.30 uur Voor- en naopvang ter plaatse van 7 tot 9.30 uur en van 16.30 tot 18 uur. Prijs speelplein (per dag) ‣ inwoner Heist € 3,50 niet-inwoner Heist € 5,50 VTK € 0,70 Prijs voor- en naopvang (per begonnen halfuur) ‣ € 1,20 Bij gelijktijdige opvang van twee of meer kinderen uit hetzelfde gezin krijg je een korting van 25% op de bijdrage van die dag. Plaats ‣ L. Carréstraat 2 A 3- tot 5-jarigen (2013-2015) Boonmarkt 15 6- tot 12-jarigen (2006-2012)

13


Datum ‣ ma 4, di 5 en wo 6 maart van 9 tot 16 uur Vooropvang vanaf 8 uur, naopvang tot 17.30 uur. Prijs ‣ inwoner Heist € 39 niet-inwoner Heist € 45 VTK € 7,80 Plaats ‣ De Sporthal Lostraat 48 A 2220 Heist-op-den-Berg

14

Omnisport-driedaagse Van 6 tot 15 jaar (2004-2013) Tijdens de krokusvakantie kunnen de deelnemers gedurende deze driedaagse kennismaken met verschillende sporten. Dit alles staat onder begeleiding van gediplomeerde monitoren. Groepen worden ter plaatse nog ingedeeld volgens leeftijd. Inschrijven ‣ Sport en Jeugd


Carnaval-driedaagse Van 3 tot 6 jaar (2013-2016) Allerlei spel-, sport- en knutselactiviteiten voor de allerkleinsten, rond het thema carnaval.

Datum ‣ ma 4, di 5 en wo 6 maart van 9 tot 16 uur Vooropvang vanaf 8 uur, naopvang tot 17.30 uur. Voor de carnavaldriedaagse is het mogelijk om in te schrijven voor halve dagen van 9 tot 12 uur. Prijs ‣ inwoner Heist € 39 niet-inwoner Heist € 45 VTK € 7,80 Voor halve dagen betaal je de helft van de hierboven vermelde prijzen. Plaats ‣ De Sporthal Lostraat 48 A 2220 Heist-op-den-Berg

Inschrijven ‣ Sport en Jeugd

Balsem en massage Workshop | van 7 tot 12 jaar (2006-2011) We maken kennis met verschillende geuren. Daarna steken we de handen uit de mouwen en maken we zelf een verwarmende rugbalsem en lippenbalsem. We versieren onze producten op een leuke manier en daarna gaan we over naar het echte werk en leren we hoe we aan de slag moeten als echte masseurs.

Datum ‣ ma 4 maart van 10 tot 12 uur Prijs ‣ inwoner Heist € 13 niet-inwoner Heist € 17 VTK € 2,60 Plaats ‣ Torengebouw Oude Godstraat 1 2220 Heist-op-den-Berg

Niet vergeten ‣ yogamatje en twee dekentjes of handdoeken Inschrijven ‣ Sport en Jeugd

15


Datum ‣ ma 4 maart om 15 of om 19 uur Prijs ‣ € 9 vriendenprijs € 8 VTK € 1,80 basisprijs -13 jaar € 7 vriendenprijs -13 jaar € 6 VTK -13 jaar € 1,40 Plaats ‣ Schouwburg CC Zwaneberg

LAURA VAN HAL & STIP

Lef!

Circustheater | vanaf 6 jaar Het zou toch heerlijk zijn als je nooit meer bang bent, gewoon doen! Geen beren op de weg en lekker buiten de lijntjes kleuren, wat anderen er ook van mogen vinden. Maar wie of wat weerhoudt ons hier eigenlijk van? Een familievoorstelling waarin vijf acrobaten balanceren op elkaar en op de grens tussen gevaar en verstand. Inschrijven ‣ CC Zwaneberg

16


Keramiek schilderen Workshop | van 7 tot 12 jaar (2007-2012) In deze workshop beschilderen we als echte kunstenaars een keramieken beeldje. De beeldjes zijn er in allerlei vormen en maten: poezen, beren, hondjes … Achteraf neem je je kunstwerkje mee naar huis zodat het kan staan pronken op de kast of in de tuin.

Datum ‣ di 5 maart van 10 tot 12 uur Prijs ‣ inwoner Heist € 5 niet-inwoner Heist € 9 VTK € 1 Plaats ‣ Hobbyshop Liersesteenweg 191 2220 Heist-op-den-Berg

Niet vergeten ‣ geld om het beeldje ter plaatse te kopen (de prijs varieert tussen 5 en 20 euro) Opgelet ‣ doe knutselkledij aan, de verf gaat niet uit de kleren! Inschrijven ‣ Sport en Jeugd

Pretbad 2.0 Wie komt er deze vakantie meespelen tijdens het pretbad met onze opblaasstructuur in de vorm van een hond? Inschrijven ‣ vooraf inschrijven is niet nodig.

Datum ‣ di 5 maart van 13.30 tot 16.15 uur Prijs ‣ Inkom zwembad Plaats ‣ Gemeentelijk zwembad Lostraat 48

17


Datum ‣ di 5 maart van 9 tot 12.30 uur Prijs ‣ € 15 VTK € 3 Plaats ‣ Cursusruimte CC Zwaneberg

(H)APPKLAAR Creatief met de iPad Beeld & Fotografie | van 6 tot 9 jaar (2010-2013) David Hockney is ver in de 70 en maakt zijn schilderijen tegenwoordig op de iPad. Dat kunnen wij ook! We fotograferen, tekenen, filmen, maken collages … en dat allemaal op de iPad. We zoeken uit met welke apps we ons kunnen uitleven en gebruiken ze door elkaar. We nemen een foto als achtergrond voor een schilderij en plaatsen er tekst op. Of helemaal omgekeerd! Inschrijven ‣ CC Zwaneberg

18


The Nutcracker and the Four Realms Familiefilm | vanaf 10 jaar Nederlands ondertiteld, Engels gesproken De jonge Clara krijgt van haar peetvader Drosselmeyer op kerstavond een pop in de vorm van een notenkraker. Als het meisje er op klokslag twaalf uur naar gaat kijken, komt ze terecht in een magische wereld waarin een oorlog woedt tussen peperkoekensoldaten en een leger muizen. Ze vertrekt op queeste in het Land van Sneeuwvlokken, het Land van Bloemen en het Land van Zoetigheid, waar ze de Sugar Plum Fairy ontmoet.

Datum ‣ wo 6 maart om 15 en 20 uur Prijs ‣ € 5 vriendenprijs € 3,50 VTK € 1 Plaats ‣ Schouwburg CC Zwaneberg

Inschrijven ‣ CC Zwaneberg Je kan ook online tickets reserveren.

19


Datum ‣ wo 6 maart van 10 tot 12 uur Prijs ‣ inwoner Heist € 11 niet-inwoner Heist € 15 VTK € 2,20 Plaats ‣ El Sole Dorpsstraat 26 2221 Booischot

Winterpret Workshop | van 3 tot 6 jaar (2013-2016) Ik word wakker en laat een luide geeuw. Ik kijk door het raam en zie een dik pak sneeuw! Joepie, de winter is nu echt in het land! Dan kan ik een sneeuwman maken en de sneeuw onder mijn schoenen horen kraken. Dan kan ik sneeuwballen gooien en brood voor de vogeltjes strooien. Wat zou ik nog meer kunnen doen? Heb je een idee, breng dat dan zeker mee! We beleven samen een yoga-avontuur rond het thema winter en knutselen een leuke herinnering in elkaar. Inschrijven ‣ Sport en Jeugd

Datum ‣ wo 6 maart van 14 tot 16 uur Prijs ‣ inwoner Heist € 14 niet-inwoner Heist € 18 VTK € 2,80 Plaats ‣ El Sole Dorpsstraat 26 2221 Booischot

Snoeptasjes maken Workshop | van 7 tot 12 jaar (2007-2012) Vandaag gaan we iets moois maken. We gaan de afvalberg verminderen door de zakken van je favoriete snoep te hergebruiken. We maken er een portemonnee, toilettas, pennenzak, … van. Heel eenvoudig, met rits en al! Niet vergeten ‣ twee lege kleurrijke snoepzakken of verpakkingen Inschrijven ‣ Sport en Jeugd

20


Voorleeskwartiertjes Van 2 tot 7 jaar (2012-2017) Een bibmedewerker leest voor! Zet je er gezellig bij en laat je verrassen door een grappig, lief, spannend of wondermooi verhaal. Ouders, grootouders, tantes, nonkels, meters, peters, … kunnen meeluisteren, intussen zelf boeken kiezen of de krant lezen.

Datum ‣ wo 6 maart en wo 3 april van 14.30 tot 14.45 uur Prijs ‣ gratis Plaats ‣ Bibliotheek Cultuurplein 2 2220 Heist-op-den-Berg

Inschrijven ‣ is niet nodig

21


Vanaf nu vertrekken de uitstappen aan de Sporthal. Kinderen die naar de vooren naopvang willen gaan, kunnen in de Sporthal terecht vanaf 8 uur voor de vooropvang en tot 17.30 uur voor de naopvang.

We gaan een hele dag ravotten in deze te gekke binnen- en buitenspeeltuin. Klim- en klauterkooien, springkastelen, een paardenmolen, ballenbaden, kinderdisco, … Een dag pret gegarandeerd voor iedereen! Niet vergeten ‣ lunchpakket en voldoende drank Inschrijven ‣ Sport en Jeugd

RO K U S

UI

22

Uitstap | van 3 tot 12 jaar (2007-2016)

TSTA

P

Opgelet!

MEGA speelstad

K

Datum ‣ do 7 maart van 9 tot 17 uur Prijs ‣ inwoner Heist € 8 niet-inwoner Heist € 12 VTK € 1,60 Vertrekplaats ‣ Sporthal Lostraat 48 A 2220 Heist-op-den-Berg


Striptekenen Beeld | vanaf 8 tot 12 jaar (2011-2007) ‘Lay-out’ en ‘scenario’, wat is dat precies? Waarin verschilt een ‘superheld’ van een ‘antiheld’? Hoe maak je tekstballonnetjes en welk geluidseffect heeft een donderwolk? In deze workshop krijg je antwoord op al deze vragen. En we gaan natuurlijk zelf aan de slag om ons eigen stripverhaal te maken.

Datum ‣ do 7 maart van 10 tot 12.30 uur Prijs ‣ € 15 VTK € 3 Plaats ‣ Cursusruimte CC Zwaneberg

Inschrijven ‣ CC Zwaneberg

Knutselworkshop Workshop | van 3 tot 6 jaar (2013-2016) Onze kunstenaars van Sport en Jeugd zijn opnieuw van de partij om samen met jullie een groots knutselwerk te maken. Wat we gaan maken is nog een verrassing, maar het zal zeker de moeite zijn!

Datum ‣ vr 8 maart van 14 tot 16 uur Prijs ‣ inwoner Heist € 8 niet-inwoner Heist € 12 VTK € 1,60 Plaats ‣ Torengebouw Oude Godstraat 1 2220 Heist-op-den-Berg

Inschrijven ‣ Sport en Jeugd

23


CONTACTGEGEVENS Sport en Jeugd Lostraat 48 A 2220 Heist-op-den-Berg 015 75 86 57 sportenjeugd@heist-op-den-berg.be www.heist-op-den-berg.be/vrije-tijd

ma di wo do vr za zo

Cultuurcentrum Zwaneberg Cultuurplein 1 2220 Heist-op-den-Berg 015 25 07 70 info@zwaneberg.be www.zwaneberg.be

ma di wo do vr za zo

Bibliotheek Cultuurplein 2 2220 Heist-op-den-Berg 015 24 57 44 bibliotheek@heist-op-den-berg.be www.heist-op-den-berg.bibliotheek.be

ma di wo do vr za zo

Buitenschoolse Kinderopvang Stationstraat 2 2220 Heist-op-den-Berg 015 25 76 98 bko@heist-op-den-berg.be www.heist-op-den-berg.be/buitenschoolsekinderopvang

ma di wo do vr za zo

9 9

tot tot

12 12

uur uur

9 9

tot tot

12 12

uur uur

9 9 9

tot tot tot

12 12 12

uur uur uur

9 10

tot tot

12 12

uur uur

10

tot

12

uur

10

tot

17

uur

10

tot

16

uur

9 9 9 9 9

tot tot tot tot tot

12 12 12 12 12

uur uur uur uur uur

14 14 14 14

tot tot tot tot

19 16 16 16

uur uur uur uur

13 13 13 13 13

tot tot tot tot tot

17 17 20 17 17

uur uur uur uur uur

16 16

tot tot

20 20

uur uur

16 15

tot tot

20 20

uur uur

13.30 tot

16

uur

13.30 tot

16

uur

13.30 tot

16

uur

Profile for Sport en Jeugd Heist-op-den-berg

Lollie krokus 2019  

Een overzicht van alle activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar tijdens de krokusvakantie van 2019

Lollie krokus 2019  

Een overzicht van alle activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar tijdens de krokusvakantie van 2019

Advertisement