Page 1

Mads, Freja, Søren og Cecilie

som astronaut


Andre Vitello-bøger Vitello vil have et kæledyr Vitello er tyv Vitello går i skole Vitello går på date

Vitello som astronaut Mads H.K Freja S.G Søren K.O Cecilie P.J Illustrationer: Mads H.K Freja S.G Søren K.O Cecilie P.J 1 udgave., 1. oplag Bogen er sat med Rockwell Og trykt hos www.issuu.com Printed in Snejbjerg, Denmark 2012 ISBN Engbjergskolen http://www.engbjergskolen.dk


Freja S.G Mads, Søren Freja, K.O Søren Mads ogH.K Cecilie Cecilie P.J

Vittelo astronavt somsom astronaut


Drengen de kaldte Vitello, boede i et rĂŚkkehus som lĂĽ lige ved siden af ringvejen.


Der boede han sammen med sin mor. Vitello elskede spaghetti med smør og riveost. Og farlige gyserfilm.


En aften lå Vitello på sofaen og så fjernsyn. Han så et program om rummet. Manden i progamet vrøvlede og vrøvlede om en hel masse ting. Og Vitello blev søvnigere og søvnigere. Efter et stykke tid sov Vitello.


Da han vågnede lå han i en kæmp råbte »10, 9, 8...« det sidste han hø så en rød knap hvor der stod ”aut han gik ud. »For fanden er vintere kunne ikke høre sin mor sige »ikk Vitello frøs. Han var lige ved at dø mod ham med noget i retningen a


pe grå tingest. Han kunne høre nogle mænd som ørte var 0 og så fløj tingesten med Vitello. Vitello topilot”. Da tingesten landede gik døren op og en allerede startet!« sagde Vitello. Men han ke bande!« Hvor var hans mor egentlig henne? ø af kulde. Nogle grønne mænd kom gående hen af en bazooka i hånden.


Vitello begyndte at vinke til de grønne mænd. »Øøhh h-hej kan i-i fortælle m-mig hvor jeg e-er? spurgte Vitello de grønne mænd. »Buga buga fif f faf sakki« svarede de grønne mænd og begyndte at løbe efter Vitello. Vitello løb alt hvad han kunne


?« fif e e.

Da han var blevet træt ville han stoppe op fordi han troede at de grønne mænd var langt bag ude. Men han tog fejl. Før han vidste af det lå han på jorden (eller hvad det nu var) med et reb om sig. Derefter blev han båret hjem til de grønne mænds konge.


Da han kom hjem til deres hus lagde de ham i en fangekælder. Kongen stod lige uden for Vitellos celle. Han kunne høre kongen sige »iki bu!« Derefter så Vitello to stærke grønne mænd komme imod ham. Og et sekund efter hang han på hovedet ned mod noget lava. Han skreg og han tissede i bukserne da han opdagede at der var lava hel op til hans længste hårtot. »Moar moar moar!!!« råbte Vitello.


Da han opdagede, han bare lå på sofaen, var han klar over at det bare var et mareridt. Sofaen var helt gennemblødt af sved. Han løb ind til sin mor. » Jeg har haft mareridt!« sagde Vitello.


Vitellos mor sukkede og sagde »okay, så lig inde ved mig i nat«. De lå sammen hele natten …altså det det der var tilbage af den.


VITELLO bor i et rĂŚkkehus med sin mor. En dag ligger Vitello pĂĽ sofaen og ser et program om rummet. Da oplever han lige pludselig at det er ham der er i rummet. . .

Vitello saom astronaut  

VITELLO bor i et rækkehus med sin mor. En dag ligger Vitello på sofaen og ser et program om rummet. Da oplever han lige pludselig at det er...