Page 1

Cas d’èxit adCloud:


Qui és tucai? És un dels 3 majors productors de connexions flexibles del món. Indústria: metal·lúrgia. Es va fundar a Barcelona l’any 1963. Actualment fabrica i distribueix a la Xina, Bulgària i Espanya.


Quins eren els principals reptes tecnològics de tucai? A l’hora de renovar la infraestructura tecnològica: ✗ Problemes de compatibilitat: Coexistència d’un conjunt de servidors que tenien versions més antigues. ✗ Augment del número de servidors que s´havien d’administrar i gestionar. Es van arribar a tenir fins a 12 servidors físics. ✗ Complicació de l’administració diària de la infraestructura tecnològica.


Soluci贸 Externalitzar la gesti贸 de la infraestructura tecnol貌gica a un prove茂dor

Cloud Computing


Com va ser el procés de decisió entre proveïdors? Van participar diferents proveïdors de Cloud Computing a nivell internacional. Es van estar fent diferents proves a Espanya, Xina i Bulgària. Es va establir un procés de Validació llarg i complex.

      


Com va ser el procés de decisió entre proveïdors? adCloud ens va proporcionar un entorn de proves. Es va escollir Advancegroup ja que ens va oferir millors resultats en: Rendiment Accesibilitat Usabilitat


I… quines millores heu notat des de la implantació d’adCloud? Tenim menys recursos dedicats al manteniment de la infraestructura. Tenim més recursos dedicats a àrees estratègiques i productives per el negoci. Les fàbriques de Bulgària i Xina han percebut una millora d’accés a la aplicació molt més ràpid i estable. Ara disposem d’una infraestructura més equilibrada per poder prestar un major rang de serveis tecnològics als nostres usuaris.


Quines avantatges destacaríeu? La confiança: de saber que tens un servei 100% estable i disponible. Per exemple, quan es fan obres de reparació en la zona del polígon industrial abans ens quedàvem inactius, ara tenim la confiança de què el servei està sempre actiu.

La Seguretat: tot els mecanismes de protecció que existeixen al voltant d’ adCloud garanteixen la màxima seguretat de les dades i informació emmagatzemada.

La mobilitat: els nostres usuaris ara es poden connectar a través de qualsevol dispositiu i desde

qualsevol lloc del món. Tot el personal de l’empresa que viatja pot treballar independentment d’on es trobi.

El pagament per ús: per exemple, les llicències: abans havíem de comprar llicències tant si les

utilitzàvem com si no i comprar les noves versions que anaven traient els fabricants. Ara paguem en funció de l´ús que fem de la tecnologia.


Heu notat l’estalvi de costos? A l´apagar 8 servidors físics, amb el consum d’energia elèctrica que suposa durant 1 any (les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana) obtenim com a resultat:

un estalvi de més de 20.000 euros anuals.

“Gràcies a adCloud hem estalviatmés de 20.000 euros anuals en despeses de consum elèctric dels servidors”

Sr. Xavier Arnós Director de sistemas Tucai


Heu notat l’estalvi de costos? L’estalvi de deixar d’invertir en hardware, software i manteniment de la infraestructura de sistemes. L’empresa destina aquests recursos financers a altres àrees estratègiques del nostre negoci.


Recomanaria adCloud a una altre empresa com tucai? “ Sí. Sens dubtes. Teníem molt clar cap a on havíem d’evolucionar, però era qüestió de temps i de maduració del mercat, trobar al partner adequat que ens oferís la solució, seguretat i garantia d’èxit en el canvi. “ Sr. Xavier Arnós Director de sistemas Tucai

Adcloud. Caso de éxito  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you