Page 1

Side 1 af 6

INVITATION

Ejendomsselskabet Belek Park 1, vil gerne ­invitere dig på 4 dages eksklusiv inspirationsog oplevelsestur til Belek i Tyrkiet med golf som omdrejningspunkt.

Først til mølle

20

Præsentation af Belek Park – et ferieboligkompleks i Belek, Tyrkiet, som er den næste stjerne i rækken af europæiske golfparadiser.

En dag i ”selskab” med verdens top-8 golfspillere inkl. Tiger Woods, som spiller PGA Sultan i Belek.

Deltagelse i ”The Belek Park 1 Promotion Tournament” – hvor vi spiller om en attraktiv præmie.

pladser

Egenbetaling 8.000,-

Masser af mulighed for networking med andre spændende erhvervsfolk.


Side 2 af 6

Investér i ”Belek Park 1” kontant eller for dine pensionsmidler. Det giver fordele! Helt ærlig!

Du bliver Forsøgskanin

Vi inviterer dig blandt en række andre erhvervsfolk, fordi vi tror, du er en del af den målgruppe, som vores ejendomsprojekt henvender sig til. Målet med at invitere dig til Tyrkiet, er at vi gerne vil præsentere dig for ferieboligkomplekset Belek Park. Og så vil vi gerne fortælle dig om ­muligheden for at købe en bid af hele herligheden for kun kr. 200.000 – og endda for pensionsmidler – via investering i ”Ejendomsselskabet Belek Park 1”. Udover muligheden for at opnå en værdistigning på aktien er der tilknyttet en række fordele.

”Ejendomsselskabet Belek Park 1” er nyetableret – faktisk så nyetableret, at der endnu ikke er konstitueret en bestyrelse. Vi forventer blandt de 20 deltagende at finde både mulige aktionærer og emner til selskabets bestyrelse. Vi har inviteret selskabets advokat fra Kirk Larsen og Ascanius med på turen. Så er de juridiske kompetencer på plads, såfremt der måtte være spørgsmål i den retning.


Side 3 af 6

Networking og golf Det hele skal ikke gå op i investering og feriekomplekser. Belek ligger i et smørhul, og er stedet man tager hen for at spille golf ”out of season” Det er nemt og billigt at komme dertil med direkte fly, og banerne er verdensklasse.

12 golfklubber og 16 baner omkranser Belek. Et par stykker er designet af to af de store koryfæer Colin Montgomerie og Nick Faldo. Topbanen PGA Sultan banen lægger i dagene, vi er i Belek, græs til ”The Final – featuring Tiger Woods” hvor verdens top-8 spillere dyster om 10 mill. dollars. Vi skal selvfølgelig ind og opleve hvordan golf kan spilles. Desuden er vi også vært ved vores egen lille turnering ”Belek Park 1 Promotion Tour Tournament”, hvor vi dyster om en attraktiv præmie på en af områdets klassebaner. Hvor vi dyster om en attraktiv præmie på en af Beleks klassebaner til en værdi af kr. 10.000,-


Side 4 af 6

PROGRAM

Ejendomsselskabet Belek Park 1, vil gerne ­invitere dig på 4 dages eksklusiv inspirationsog oplevelsestur til Belek i Tyrkiet med golf som omdrejningspunkt.

Onsdag

Kl. 13.00 Vi mødes i Hamborg Airport – umiddelbart inden for hovedindgangen i Udenrigsafgangshallen. Kl. 15.05 Afgang mod Antalya Airport (sandwich i flyet) Kl. 19.35 Ankomst Antalya – efterfølgende transfer til Belek – tjek ind på hotel (enkelt værelser) Kl. 21.00 Velkomst og snacks / drinks på Restaurant Moods i Belek. Kl. 21.30 Aftenen på egen hånd

torsdag

Kl. 8.00 Morgenmad på hotellet Kl. 8.45 Gennemgang af dagens program og golfturneringen Kl. 9.30 Transfer til golfbanen Kl. 10.30 Tee off på “The Belek Park 1 promotion Tour Tournament” Kl. 15.00 Frokost I Klubhuset Kl. 16.00 Transfer til Belek Park – rundvisning og orienteringsmøde ved Thomas Dybvad, stifter af ejendomsselskabet Belek Park 1 og Ferhat Cinar Co-owner og Director, Belek Park Kl. 17.30 På egen hånd Kl. 20.00 Middag på Moods og efterfølgende præmieoverrækkelse.

10/10

11/10

fredag

Belek Park 1 inviterer til top golf på PGA Sultan Course, hvor verdens top 8 spiller om 10 mio. dollars. Dagen er på egen hånd. Indgangsbilletten udleveres torsdag aften.

12/10

lørdag

13/10

Kl. 6.45 Transfer til Lufthavnen Kl. 9.15 Afgang fra Antalya mod Hamborg Kl. 12.05 ankomst til Hamborg Airport.

Tak for denne gang!


Side 5 af 6

Belek Park bygget ved floden i Belek

– en perle omkranset af 16 klasse-golfbaner

FAKTA 30 km Uspoleret sandstrand Gennemsnitlig 300 solskinsdag årligt Gennemsnitlig havtemperatur: + 22 grader

Belek Park er bygget i den smukkeste natur ved byen Belek. Med de overvældende Taurus bjerge som baggrund, ned til floden og blandt eukalyptus skov og fyr. Belek har en stor strandpark med caféer, barer og restauranter, et skicenter kun 1,5 times kørsel væk og det bedst bevarede antikke romerske teater blot 15 min gang væk. Feriekompleksets 115 lejligheder er bygget efter gode vestlige ­stand­arder­­. Belek by ligger 30 minutters kørsel fra Antalya Airport.

Gennemsnitlig luftfugtighed: 55% Flyvetid: ca. 3,5 time fra Hamborg Airport

Belek har udviklet sig til et af de store golfmekkaer i Europa på grund klassebaner i et attraktivt klima. Læs om Belek Park på www.belekpark.dk


Side 6 af 6

TILMELD DIG NU Har du lyst til at deltage i turen, så tilmeld dig allerede nu – eller senest tirsdag den 11. september 2012. Ved tilmelding skal du oplyse bl.a. pasnr. og DGU-nr. så hav det klar.

Først til mølle

20 pladser

Egenbetaling 8.000,-

tilmeld Belek Park 1 ApS Naja Tang Christensen Ravnsgaardsvej 109 7000 Fredericia Tlf. 70 10 70 50 Mail: info@belekpark.dk Egenbetaling Egenbetalingen er kr. 8.000,som opkræves på faktura umiddelbart efter tilmeldingen. Betalingen skal være gennemført inden afgang. Først til mølle-princippet er gældende. Forbehold for aflysning, hvis der ikke er tilmeldte nok. Her refunderes 100 %. Der er refunderes ellers ikke ved afbud. Andre flytider – ring og hør Naja om mulighederne – herunder merpris.

Spørgsmål Spørg Thomas Dybvad Manden bag ejendomsselskabet Belek Park 1 er Thomas Dybvad. Du kan kontakte ham, hvis du har spørgsmål til turen, til ejendomsprojektet, investeringen eller til så meget andet. Thomas kontaktes på: Tlf. 24 40 88 03 Mail. tdo@masterclass.dk

Belek Park Promotion Tour 2012  

Ejendomsselskabet Belek Park 1, vil gerne invitere dig på 4 dages eksklusiv inspirations og oplevelsestur til Belek i Tyrkiet med golf som o...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you