Page 1

DELTAG I STAFET FOR LIVET ODDER

TILMELD ET HOLD

Den 21. juni - 22. juni 2014 SPEKTRUM ODDER, PARKVEJ 5, ODDER

MMEN A S Å G MOD T KRÆF

E N DA G EN NAT EN FÆLL ES K A MP

Tilmeld dig løbet på www.stafetforlivet.dk/stafet/odder


En dag, en nat, en fælles kamp

Stafet For Livet er et døgn med aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. På stafetterne står vi sammen i kampen mod kræft og fejrer livet. Fighterrunden giver håb Stafetternes æresgæster er tidligere og nuværende kræftpatienter - Fighterne. De åbner stafetten med en fighterrunde iført gule trøjer. Fighterrunden giver deltagerne håb og styrke i deres personlige kamp. Med runden kan Fighterne fejre, hvad de hidtil har overvundet, og de giver samtidig håb til pårørende, som bevis på, at kræft kan bekæmpes. Lysceremoni - tid til fordybelse Når mørket falder på, tændes levende lys i små papirposer. Alle deltagere samles om lysposerne, der er dekoreret med hilsner og tegninger til tidligere og nuværende kræftpatienter. Det er en meget smuk ceremoni, der giver håb og støtte samt tid til at fordybe sig. Pris for LYSPOSE 50,-

Hold går sammen mod kræft

Stafetten holdes i gang af de mange holddeltagere, der går eller løber på banen gennem hele stafetten. Jo flere hold, jo stærkere indsats. Alle kan lave et hold og deltage i fællesskabet Spørg din familie, venner eller kolleger, om de har lyst til at være med på dit hold. Sammen får I en meningsfuld oplevelse og mærker fællesskabet ved at gøre en forskel for mennesker berørt af kræft. Holdstafet i eget tempo I kan gå, løbe eller hvad I ellers finder på. Det gælder ikke om at komme først, men om at gøre en aktiv indsats for at bekæmpe kræft. I bestemmer også selv, hvor mange deltagere I vil være på holdet. Holdet skal hele tiden have mindst én deltager i gang under hele stafetten, og mange hold er omkring 10-20 personer. Pris for deltagelse: Pr. voksen 100,-. Pr. barn 50,Dit hold kan også være med til at planlægge og arrangere underholdning til selve dagen for stafetten.

Info: Løberuterne Der er to ruter man kan løbe, begge ruter er tilgængelige for alle, også kørestolsbrugere. Begge ruter vil være belyste under hele arrangementet. Kort rute: 850 m Lang rute: 2000 m

Når mørket falder på, tændes levende lys i små papirposer.

Tilmeld dig løbet på www.stafetforlivet.dk/stafet/odder


Støt kræftsagen Holddeltagerne fundraiser til kræftsagen - forud for og under stafetten. Du bestemmer selv, hvor meget og hvordan du vil samle penge ind. Som holddeltager kan du blandt andet:

• Finde sponsorer, som vil støtte dit hold med et 

beløb for hver runde, der bliver gået på banen

• Find en sponsor, der vil betale for at få sit logo 

på de T-shirts, holdet bærer til stafetten

• Få sponsorer til at matche det beløb som dit 

hold samler ind

• Sætte et mål for at hver holddeltager skal sælge 

x-antal lysposer før stafetten. Ved en fælles indsats kan holdet nå langt

Giv håb - gør en forskel! Hver 3. dansker får kræft - men heldigvis lever stadig flere bedre og længere med sygdommen. Det skyldes ikke mindst den indsats, som Kræftens Bekæmpelse gør gennem forebyggelse, forskning på højeste internationale niveau og støtte til alle berørt af kræft. Stafet For Livet er en 18-24 timers holdaktivitet. Stafetten symboliserer et døgn i en kræftpatients liv, og et hold dannes typisk af venner, bekendte, familie, kolleger og andre vigtige netværk. Ved at deltage i og støtte Stafet For Livet er du med til at give håb for nuværende og kommende kræftpatienter – håb om, at vi kommer nærmere den dag, hvor kræft er en sygdom, der er til at leve med.

Odder Avis vil gøre en forskel!

Vil du gerne vide mere, så kontakt Stafet For Livet, Odder

Tilmeld dig løbet på www.stafetforlivet.dk/stafet/odder


Styregruppen for Stafet For Livet Odder s

s

Formand Kurt Christensen Tlf. 61 16 56 65 kurt@spektrumkultur.dk

ÅL RS M E D D O HOLD ER 30 RNE OG GE E... FLER

Tlf. 40 45 18 91 helle_kj@yahoo.dk

s

s

Næstformand Erik Damgaard Tlf. 24 64 90 60

Vil du vide mere om Stafet For Livet så kontakt os for nærmere info.

s

s

Mad og drikke - tovholder Lene Rahbek Tlf. 60 65 41 26 lene.rahbek@hotmail.com

Tlf. 86543814/60163814 tylle@post11.tele.dk

Hold - tovholder Birte Jensen Tlf. 29 25 14 91 birte@odderavis.dk

s

s

Kasserer Niels Thylstrup

Fightere - tovholder Hanne Caspersen Tlf. 61 54 30 69 fam.caspersen@mail.dk

Mr.erik.damgaard@gmail.com

Eller gå ind på vores hjemmeside og tilmeld dig løbet på www.stafetforlivet.dk/stafet/odder

Tænd et lys - tovholder Helle Krogh-Jensen

Oplysning - tovholder Marta Bertelsen marta.bertelsen@mail.dk

Stafet For Livet Odder  

Støt kræftens bekæmpelse

Advertisement