Page 1

Et godt liv-Hver dag! Vi kombinerer helse og service og ønsker å tilby våre beboere et godt liv – hver dag. Vi tar utgangspunkt i deg som enkeltindivid og vil i samarbeid med deg og dine nærmeste arbeide for at du får et best mulig omsorgstilbud, på dine egne premisser.

Derfor legger vi stor vekt på måltider, aktiviteter og felleskap. En vennlig atmosfære og et kompetent personale er den beste medisinen for et trygt og godt liv.

Det er viktig for oss at den enkelte beboer opplever en innholdsrik og meningsfull hverdag.

Les mer på norlandiacare.no/sykehjem

Alle våre sykehjem har høy helsefaglig kompetanse.

Smilet er en sympatisk rynke som glatter ut de andre. Omsorg hele livet!.


Vi har alltid kjempet for Våre Verdier

Det fortsette meD Etskal godtviliv-Hver dag! Hos oss får barna utvikle sine evner i møte med deltakende

I voksne. dag forandrer verden seg raskt, og Forsvaret gjør det samme. Gjennom erfaringsbasert læring blir barna selvstendForsvaret har de siste årene omstilt seg fra et mobiliseringsbasert ige og utvikler et godt selvbilde. invasjonsforsvar til et innsatsforsvar, som på kort tid skal være klart til innsats når Norge trenger det.

Foto: Massimo, Gunnar Fougner 1945 (Finmarksbiblioteket Vadsø)

Vi tror på læring gjennom erfaring og fokuserer på at hvert

Barn trenger kjærlighet, spesielt når de ikke fortjener det.

Våre oppgaver spenner over et bredt område, daglige enkelt barn skal oppleve mestring.. På denneframåten er operabarna sjoner i Norge til deltakelse i internasjonale operasjoner på Balkan, med på forme sin egen hverdag, og lek og læring går hånd i i Afghanistan, Adenbukta og Libya. I dag står vi klare til å rykke ut enten hånd. Alletjuvfiske våre ansatte har pedagogisk utdannelse dette det gjelder rundt Bjørnøya eller piratangrep utenforog Somalia.

Våre egne kokker lager hjemmelaget mat med fokus på gode

Et godt trent innsatsforsvar Forsvarets viktigste bidrag til økt råvarer. Barna får servert 3ermåltider hver dag, inkludert varm samfunnssikkerhet. Vi skal fremover være på plass der det trengs. lunsj. Og vi skal være der raskt. Kompetente mennesker i kombinasjon med avansert utstyr skal gjøre oss enda bedre i stand til å løse vår viktigste Hos oss verne skal alle oppgave: om få alt muligheten vi har og alt vitiler.å bli den beste utgaven av

seg selv Les mer om innsatsforsvaret på forsvaret.no

Les mer på norlandiacare.no/barnehage

skaper trygge omgivelser for hvert enkelt barn

For alt vi har. Og alt vi er.

Omsorg hele livet!.


Et godt liv-Hver dag! Våre hoteller er unike i deres kombinasjon av service og omsorg. Hotellene er bygget i tilknytning til noen av Nordens viktigste sykehus. Hotellene er trygge og behagelige oppholdssteder for selvhjulpne pasienter, pårørende og vanlige hotellgjester.

et godt opphold hos oss. Dette sikres blant annet ved å tilby sunn og spennende mat basert på en filosofi som vektlegger riktig ernæring. Videre er vi opptatt av å tillby kunst, kultur og aktiviteter til våre gjester. Vi er hotellene med omsorg for alle!

Norlandia Care er den største operatøren av pasienthoteller i Norden. Vi er stolte av vårt renomme som kvalitetsleverandør, og gjør vårt beste for å sikre at alle våre gjester får

Les mer på norlandiacare.no/pasienthotell

Sorg og glede er best sammen med andre. Omsorg hele livet!.


Et godt liv-Hver dag!

Smilet er en sympatisk rynke som glatter ut de andre.

Omsorg hele livet!.

Norlandia care  

Ads for Norlandia

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you