Page 1

J茅r么me Moucharte

Portfolio AC, deel 1 2011-2012


Inhoudstafel

Illustrator 3

Marrakech 4

Nature rules

5


Illustrator

Ondanks het onrealistische karakter van dit soort isometriĂŤen, kunnen er erg boeiende structurele composities ontstaan. Deze isometrie in het bijzonder is net een wedstrijdje Eisenman vs. Escher. De onmogelijkheid heeft natuurlijk geen architecturale waarde, maar geeft bewegingen die wel gebruikte kunnen worden in vele ontwerpen.


Inspiratie

Een kleine perspectiefcorrectie en wat meer contrast geeft deze foto van uit Marrakech wat meer diepte. Op de originele foto (rechtsonder) zijn de kleuren wat platjes.


Nature rules

Dit beeld komt uit een van de voorbije ontwerpstudio’s, gerenderd als persoonlijke oefening Architectural Computing. Op deze pagina het atelier, ontwerpopdracht 1A3. Voor de photoshopopdracht heb ik bij dit beeld ervoor gekozen om het atelier in een woestijnomgeving te plaatsen. De uitdrukkingskracht van de open, lege woestijn samen met het moderne drukke leven vormgegeven in dit zwart volume.


Deze render voor de Maxon-opdracht is van de woning uit het eerste jaar, 1B. Voor het bewerken van dit beeld haalde ik inspiratie bij oude verlaten tempels zoals die in India. Tijdloos gemaakt door alle overwoekerende planten die door de tijd heen meer en meer grip krijgen op de cultuur. Natuur versus cultuur.


J茅r么me Moucharte jerome.moucharte@student.kuleuven.be

Mijn Portfolio - Jérôme Moucharte  

Portfolio gemaakt voor de opdracht in de lessen Architectural Computing

Mijn Portfolio - Jérôme Moucharte  

Portfolio gemaakt voor de opdracht in de lessen Architectural Computing

Advertisement