Page 24

ACE Opleidingen

ACE Nieuws EXAMENS WELKOM AAN Wij verwelkomen Kollaart Opleidingen uit Haarlem en OCTH uit ‘t Harde bij ACE Algemeen Centrum voor examinering als exameninstantie. Wij feliciteren Marc en Maarten Kollaart en Jos Brussee van harte met het behalen van de ACE erkenning. ACE is er trots op wederom 2 gerenommeerde particuliere opleidingsinstituten te mogen verwelkomen. Deze reeds jarenlang bestaande opleiders hebben hun sporen bij het opleiden van sportmasseurs in Nederland ruim verdiend!

ACE 5 JAAR! Dit jaar bestaat ACE al weer 5 jaar! In deze periode heeft ACE zich bewezen als een professionele organisatie voor het examineren in de massagebranche. ACE blijft met haar team van deskundigen hard werken aan het invullen van haar missie: het leveren van kwalitatieve hoogstaande en gecertificeerde examens! Dit jaar zullen we een paar leuke acties bedenken voor ACE examenkandidaten en gediplomeerden. Houd de website in de gaten en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte.

Mei 2014 Inmiddels zijn de theorie-examens sportmassage en wellnessmassage van het voorjaar gehouden. Het was een drukte van belang op de 3e zaterdag in april in Nieuwegein!

OPLEIDING EXAMINATOREN AFGEROND De nieuwe opleidingen voor examinator zijn komende week afgerond. Onder de bezielende leiding van de leden van de examencommissie zijn de kandidaat examinatoren klaar gestoomd voor het echte werk. Ze hebben dan voldaan aan de bekwaamheidscriteria als opgesteld door ACE en door Calibris Contract geaccordeerd.

GECERTIFICEERDE EXAMENS Ook komend jaar zullen we weer in nauwe samenwerking met Calibris Contract blijven werken aan een voortdurende kwaliteit van de ACE examens. Zo maken we jaarlijks een kwaliteitszorgverslag en bepaalt Calibris Contract jaarlijks hoe de audit plaatsvindt. Dit jaar worden de praktijkexamens sportmassage en wellnessmassage onder de loep genomen. ACE is blij met de verbinding met deze toonaangevende organisatie op het gebied van certificering in Nederland. De onderwijskundige expertise van Calibris Contract is erg groot. Daarom is het een verademing om met hen te sparren over kwaliteitsaspecten van examinering. Dit alles in het belang van onze examenkandidaten. Ook de herexamens sportmassage en wellnessmassage zijn al weer achter de rug. Wij horen van de kandidaten goede reacties op het feit dat binnen een maand al weer herexamen theorie gedaan kan worden.

De examens van ACE Algemeen Centrum voor Examinering zijn gecertificeerd door en vinden plaats onder keurmerk van Calibris Contract.

De kandidaten maken zich nu op voor de praktijkexamens die in Juni en Juli gaan plaatsvinden. Mede namens de examencommissie en alle examinatoren wensen we alle examenkandidaten heel veel succes!

24

Massage Zaken 2 2014  
Massage Zaken 2 2014  
Advertisement