Page 17

Oshadhi

100% natuur sinds 1989

Oshadhi Aromatherapy De pure energie en kracht die de natuur ons geeft nu ook in Nederland verkrijgbaar: • • • • • • • • •

Alle OSHADHI essentiële oliën worden gekwalificeerd op basis van hun teeltwijze, het deel van de plant wat gebruikt is, botanische naam, vervaldatum, chemische samenstelling, allergenen.

Essentiele oliën en absolues Hydrolaten Maceraten Synergien Massageoliën en basisoliën Balsems Atars Organic cosmetica Marma oliën

Wij als Oshadhi Nederland zijn er trots op deze prachtige producten te mogen vertegenwoordigen. Wij willen u graag ontmoeten en een duurzame samenwerking opbouwen. Graag staan wij u terzijde met onze kennis omtrent aromatherapy.

Cursussen en workshops Voor de nazomer/herfst staat een serie workshops gepland in Amsterdam, welke gegeven zullen worden door Veerle Waterschoot, aromatherapeute. Zie onze website. Het cursusprogramma zal in de komende tijd worden uitgebreid.

Het bedrijf Het huidige aanbod van Oshadhi etherische oliën (450 etherische oliën en absolues) is het resultaat van het onvermoeibaar enthousiasme van dr.Malte Hozzel , een natuurkenner en leraar die een passie heeft voor medicinale planten. In de afgelopen 25 jaar heeft hij de hele wereld afgereisd op zoek naar de regio’s met de beste en meest zuivere etherische oliën en een netwerk opgebouwd van gecontroleerd biologisch producerende leveranciers en leveranciers van oliën uit wilde planten. In 1990 heeft hij in Duitsland de firma Ayus opgericht en op dit moment is Oshadhi wereldwijd vertegenwoordigd. De naam Oshadhi komt uit het Sanskriet en betekent “helende planten” . De oude Vedische cultuur was al bekend met de wetenschap van aromatische planten en essentiële oliën. Wijze helers gaven het rijk van de geneeskrachtige planten de naam OSHADHI: “drager van Licht“ en “schenker van levensenergie’

Kwaliteit Oshadhi staat synoniem voor de hoogste graad van zuiverheid en de meest verfijnde geurkwaliteit, die aanwezig is in een rijke en uitgebreide verscheidenheid aan etherische oliën, hydrolaten en plantaardige oliën, geproduceerd in meer dan 50 verschillende landen. De Oshadhi staf heeft over de hele wereld een persoonlijk contact met de gecontroleerde telers van biologische, geneeskrachtige planten. Hoge kwaliteit behalen, begint bij de producenten. Het kadert in de filosofie van Oshadhi om hen te kiezen op basis van zuiverheid en energetische waarde van hun product en niet op basis van de grootste opbrengst voor de laagste prijs. Oshadhi wil zich toeleggen om systematisch bioteelt te promoten door samen te werken met telers die bewust en ecologisch de grond bebouwen. Voortdurend labo onderzoek en kwaliteitscontroles garanderen dat hun etherische oliën 100% zuiver zijn.

Volg ons op Facebook https://www.facebook.com/oshadhi.aromatherapie.nederlandl Aanmelden nieuwsbrief via email

Oshadhi Nederland te Amsterdam Oshadhi Nederland is een handelsnaam van Chicamica

06 52520704 | www.chicamica.com | info@chicamica.com Voor therapeuten, schoonheidsspecialistes, spa’s, winkels, Natuurartsen en apotheken gelden onze speciale prijzen.

17

Massage Zaken 2 2014  
Massage Zaken 2 2014  
Advertisement