Issuu on Google+

     

Exam

: HP HP0-803

Title

: Implementing MSA Storage Solutions

Version : R6.1

www.Prepking.com     


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.Prepking.com     


1. Which operating system is supported in an MSA1000 SAN configuration with an FCA2210 host bus adapter (HBA)? A. Linux B. HP-UX C. Windows 2000 D. Novell NetWare Answer: D

2. Which two hot plug components are interchangeable between the MSA1500 cs and the MSA20? (Choose two.) A. fans B. SCSI module C. power supplies D. Fibre Channel I/O module Answer: AC

3. How is the FCA2101 BIOS Utility entered to set up the host bus adapter (HBA) to perform a remote boot? A. F10 after the server is rebooted B. Alt+E after the server is rebooted C. SmartStart is booted from the CD. D. Array Diagnostic Utility is booted from the CD. Answer: B

4. A customer wants to implement an MSA1000 solution with no single point of failure (NSPOF). The solution includes 1 MSA1000, 2-Node W2K Cluster, 2-Node NetWare Cluster. Which host bus adapters (HBAs) are needed to implement this solution? A. two FCA2404 and two FCA2210 B. two FCA2404 and two FCA2214 C. four FCA2404 and four FCA2210 D. four FCA2404 and four FCA2224

www.Prepking.com     


Answer: C

5. You are attaching MSA30 enclosures to an MSA1500 cs with all SCSI modules installed. On which bus and port should they be attached? A. bus 0 port A, bus 1 port A, bus 2 port A and bus 3 port A B. bus 0 port A, bus 1 port B, bus 2 port A and bus 3 port B C. bus 0 port B, bus 1 port A, bus 2 port B and bus 3 port A D. bus 0 port B, bus 1 port B, bus 2 port B and bus 3 port B Answer: A

6. An MSA1000 is powered on with both controllers inserted, but different firmware on each. Which firmware is used? A. the older firmware version B. the newer firmware version C. Neither is used. The MSA1000 will not boot. D. The MSA1000 will request firmware reinstallation for both controllers. Answer: B

7. A customer has a no single point of failure (NSPOF) Linux Cluster attached to an MSA1000 with redundant controllers. What is required to add an additional server running Windows to this configuration? A. External switches must be used. B. Secure Path for Windows must be installed. C. Linux is allowed to coexist with NetWare only. D. A single node Microsoft Cluster Service must be configured. Answer: B

8. Which three additional components are needed for a non-redundant MSA1500 cs subsystem to be fully redundant? (Choose three.) A. Secure Path B. power supply

www.Prepking.com     


C. MSA1000 controller D. 256 MB Cache Module E. Fibre Channel I/O Module Answer: ACE

9. What is the maximum number of physical drives supported with the MSA1500 cs using MSA30 enclosures? A. 36 B. 42 C. 56 D. 66 E. 96 Answer: C

10. How many total device-side SCSI buses are there in the MSA1500 cs controller when attached to the MSA20 enclosures? A. 2 B. 4 C. 6 D. 8 Answer: D

11. What is the maximum number of logical drives supported with the MSA1000? A. 24 B. 32 C. 42 D. 48 Answer: B

12. The StorageWorks 2 Gb/s Small Form Factor Pluggable (SFP) Short Wave Transceivers support

www.Prepking.com     


distances up to _____ using multimode fiber-optic cable. A. 100m at 2 Gb/s and 300m at 1 Gb/s B. 10 km at 2 Gb/s and 500m at 1 Gb/s C. 300m at 2 Gb/s and 500m at 1 Gb/s D. 500m at 2 Gb/s and 300m at 1 Gb/s Answer: C

13. What are three purposes of the EMU I/O port module in the MSA1000? (Choose three.) A. provides drive status indicators B. controls inter-controller internal communication C. monitors temperatures, power supplies and blowers D. provides expansion ports for external SCSI enclosures E. provides expansion ports for both SCSI and SATA enclosures Answer: ACD

14. When configuring logical drives, which three steps must be taken during an MSA1500 installation? (Choose three.) A. make sure all fibre cables are not yet connected B. verify cache batteries are fully charged before assigning any logical drive C. identify the operating system of each host bus adapter (HBA) with access to the storage D. verify that each host bus adapter (HBA) in each server has been granted access to the storage E. control access to the storage by indicating which host bus adapter (HBA) can access which LUN Answer: CDE

15. A customer installs a new MSA1000 subsystem and downloads and installs the FCA2214 QLogic driver from the QLogic website. The customer now has difficulty seeing the drives. What does the customer need to do? A. reboot the server after installing the driver B. reboot the MSA1000 after installing the driver C. FCA2214 is not supported with MSA1000 subsystem.

www.Prepking.com     


D. install the driver for the FCA2214 from the MSA Support CD Answer: D

16. Which two can be used to determine which model of the Emulex-based card (i.e., LP950 or LP9000) your system is using? (Choose two.) A. Light Pulse Utility B. Fibre Diagnostics Utility C. Windows Device Manager D. BIOS of the Emulex-based host bus adapter (HBA) Answer: AD

17. What is the correct cable to connect to the serial port in front of the MSA1500 cs? A. RJ-11 B. RJ-45 C. RJ-45F D. RJ-45Z Answer: D

18. A customer sets up zoning on a SAN switch. All of the unused ports on the switch are not included in any zone. A new MSA1000 and a new server have just been added to the SAN on an unused port. Which statement is true about accessing the new MSA1000 on the SAN? A. The new server and the new MSA1000 can communicate with each other, but not with anything else on the SAN. B. Since the MSA1000 and the server are not part of a zone, they are automatically added to an existing zone on the SAN. C. Since the new MSA1000 and the new server are not part of a zone, nothing on the SAN can communicate with the new MSA1000 and the new server. D. Since the new MSA1000 and the new server are not part of a zone, everything on the new SAN can communicate with the new MSA1000 and the new server. Answer: C

www.Prepking.com     


19. A customer installs one MSA1000 subsystem with one MSA SAN Switch 2/8. Which two are a valid configurations? (Choose two.) A. one 2-node cluster and five standalone servers B. two 2-node cluster and three standalone servers C. three 2-node cluster and two standalone servers D. four 2-node clusters Answer: AB

20. Which Windows-based utility should be used to determine current Emulex host bus adapter parameters? A. Light Pulse Utility B. Array Diagnostics Utility (ADU) C. Fibre Channel Diagnostics Utility D. MSA1000 Command Line Interface Answer: A

21. Which business advantage does Storage Virtual Replicator offer? A. online volume growth B. dynamic disk utilization C. automatic defragmentation D. volume configurations across controllers Answer: A

22. What are two characteristics of a Storage Virtual Replicator storage unit? (Choose two.) A. can be as large as 3 TB in size B. can be assigned to one storage pool at a time C. can be assigned to two storage pools at a time D. can be a logical device created using storage arrays E. can be a logical device created using a disk partition Answer: BD

www.Prepking.com     


23. A Storage Virtual Replicator storage unit is _____. A. exactly one gigabyte in size B. a partition on a logical storage array C. the amount of storage set aside for backups D. available disk space allocated to a storage pool Answer: D

24. What is necessary for growing a basic disk using Storage Virtual Replicator? A. Space must be FAT formatted. B. There must be adjacent space on the disk. C. Unused space must be equal to used space. D. A new storage unit must be added to the basic disk. Answer: B

25. A Storage Virtual Replicator snapshot is created from a _____. A. father disk B. parent disk C. master disk D. source data disk Answer: B

26. How do you change Storage Virtual Replicator policies? A. edit the Windows Registry B. use the command line interface C. change the defaults through the MMC D. edit the defaults using Replication Manager Answer: A

27. Storage Virtual Replicator Lifeguard is a utility _____. (Choose two.) A. with default policies that cannot be changed

www.Prepking.com     


B. that deletes the virtual disk if the pools free space is less than 1024 MB C. where an event will be entered for each disk that exceeds the threshold D. that monitors storage pools and removes snapshots when a pool is nearly full Answer: CD

28. Just after creating a snapshot (assuming no changes to the original volume), how much disk space is used by the snapshot? A. none B. thirty percent of the original volume C. the same amount as the original volume D. less than ten percent of the original volume Answer: D

29. Which business value does the Storage Virtual Replicator snapshot provide? A. small virtual volumes B. continuous backup of data C. non-disruptive data backup D. automatic quiesce of an application Answer: C

30. What does Storage Virtual Replicator use to create a cluster resource? A. a volume set B. a disk on a local bus C. a disk on a shared bus D. a dynamic storage unit Answer: C

31. You are using Storage Virtual Replicator. When is the size of a segment determined? A. when a virtual disk is created B. when a storage unit is created

www.Prepking.com     


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/HP0-803.htm


Pass4sure HP0-803 dumps