Page 1

Het antwoord: beachflag U heeft een bedrijf en u wilt op een makkelijke en goedkope manier uw product promoten. Het reclamemiddel moet mobiel zijn en het moet ook vaker in zetbaar zijn, dat zijn vaak de criteria die u bij langs gaat als u van plan bent om een reclame middel te kopen. Het antwoord en de perfecte oplossing op die criteria is: de beachflag.

Een beachflag zijn pluspunten Beachflags zijn super mobiel en ze vallen erg op. Ze zien er ook professioneel uit en ze zijn niet eens heel prijzig. Dat is ook precies de reden waarom zoveel bedrijven de laatste tijd kiezen om een beachflag te kopen. Je kan een beachflag op bijna elke denkbare plek plaatsen, dit komt door de verschillende voetstukken die u er los bij kunt kopen.

Verschillende voetstukken. Verschillende voetstukken zijn: - Grondpinnen - Stalen platen - Gronddrillen - Kruisstandaards - Watertanks

Waar kom je ze tegen? Als u snel een voorbeeld nodig heeft van waar je vaak beachflags tegen zal komen, ĂŠĂŠn simpel antwoord: tankstations. Let maar eens op als u langs een tankstation rijd hoeveel zij gebruik maken van beachflags, en let ook op hoe erg ze opvallen. Het trekt gelijk uw aandacht, dit is natuurlijk ook precies de bedoeling hiervan. Nou moet u natuurlijk niet alleen aan tankstations gaan denken, let maar eens op als u door een hoofdstraat heen loopt. Ik kan u haast wel garanderen dat u er dan eentje tegen het lijf aan loopt U kunt ze letterlijk overal vinden en ze worden vandaag de dag steeds meer gebruikt.

Prijzen De prijzen kunnen erg verschillen bij de verschillende beachflag leveranciers. Gaat u lokaal bij u in de buurt kijken dan bent u vaak een stuk duurder uit dan waneer u het internet gebruikt om het product te kopen.


Ook heeft u veel keus in de verschillende formaten die er beschikbaar zijn. Je kan beachflags kopen van 2 meter hoog tot maar liefst 4.50 meter hoog.

3 soorten Er zijn natuurlijk ook verschillende soorten beachflags beschikbaar. Over het algemeen heeft u keus uit 3 verschillende soorten. Een veel voorkomende beachflag soort is de “wind”, de top hiervan wijst omhoog. De “drop” is een andere variant, zoals de naam al suggereert heeft deze een dalen top. Ten slot heb je nog de “square”, deze beachflag heeft een rechthoekig uiterlijk.

De veiligheid Als u een beachflag gaat kopen moet u wel goed denken om de veiligheid hiervan. Zoals ik net gezegd had zijn ze erg makkelijk te monteren en te demonteren, dit geldt natuurlijk ook voor kwaadwillende. Als uw bedrijf dit gaat moet u niet vergeten om de beachflag op te ruimen. Als iemand het zou willen, zou die persoon de beachflag zonder moeite mee kunnen nemen. Naast dat het veiliger is om uw beachflag bij sluitingstijd op te ruimen is het ook voor de levensduur beter. Een beachflag die 24/7 buitenstaat zal veel minder lang mee gaan dan eentje die met zorg behandeld word en alleen tijdens openingstijden buiten staat. Ook als het extreem weer is is het adviseerbaar om uw beachflag tijdelijk op te bergen. De beachflags zijn wel gemaakt voor buiten gebruik maar het is natuurlijk logisch dat wanneer u ze met zorg behandeld vele extra jaren langer houdbaar zijn.

Beachflag  
Beachflag  

Alle informatie die je moet weten voordat je een beachflag koopt!

Advertisement