Page 1

Corliss online financial mag, Hong Kong peg voisi vielä toiset 20 vuotta, sanoo sen suunnittelija John Greenwood

Source:

Hongkongin dollari tappi Yhdysvaltain dollari voisi helposti olla paikka seuraavan 20 vuotta mahdollisuuksia siirtyä yuan on epätodennäköistä prospect mukaan John Greenwood, taloustieteilijä, joka on suunniteltu valuuttakomiteajärjestelmästä, joka merkitsee 30vuotisjuhliaan tällä viikolla.

"Useat ihmiset ottaa view [yuan] voisi tulla täysin vaihdettavissa ja kilpailija kansainvälinen varantovaluutta Yhdysvaltain kanssa dollari ja niin, että se saattaisi olla järkevää sitoa [yuan], mutta, että on monia, monia vuosia," Greenwood kertoi South China Morning Post. Kysyi jos hän ajatteli tappi voisi järkevästi merkitä 50 vuoden, hän sanoi: "koska nykyiset olosuhteet Kiinassa, mielestäni se on totta. "Se vie Kiina hyvin, hyvin pitkä aika saavuttaa aseman valuuttansa tällaista ja niin älä harkita lähiajan tekijöitä, jotka tekisivät linkitetyn valuuttakurssijärjestelmässä aiemmin sen kaupata-luona ajoittaa." Hong Kong dollariin perustettiin 17. lokakuuta 1983, dian valuutan arvo on lisääntyvä sijoittajien huoli aikaan neuvotteluja Pekingissä ja Lontoon kaupungin palata Manner sääntö jälkeen.

Corliss online financial mag, hong kong peg voisi vielä toiset 20 vuotta, sanoo sen suunnittelija jo  
Corliss online financial mag, hong kong peg voisi vielä toiset 20 vuotta, sanoo sen suunnittelija jo  

Corliss online financial mag, Hong Kong peg voisi vielä toiset 20 vuotta, sanoo sen suunnittelija John Greenwood http://www.scmp.com/busine...

Advertisement