Page 1

DEENUMMER 2 voor

Juli 2011 nummer 4

d

k

Nieuwe naam!

Zoals u aan de header bovenaan al heeft kunnen lezen is de naam van de BeautyCase gewijzigd. Vanaf heden is de nieuwe naam: MOOI! huidspecialist. In dit nummer 1

Nieuwe Naam!

1

GRATIS Priori face&body scrub

2

Lift programma 250 AANBIEDING

2

Casmara Anti Aging behandeling

2

MOOI! voor de huid

3

Anti rimpel / litteken

3

Winnaar Cosmopolitan Award 2011

3

Alles Mooi!

Dat moet natuurlijk gevierd worden! In deze nieuwsbrief alle feestelijke aanbiedingen speciaal voor u samengesteld.

GRATIS Priori Face & Body Scrub U ontvangt GRATIS de Face & Body Scrub (75ml!) bij aankoop van twee produkten van mdFormulations, Priori of Maria Galland. (m.u.v. van de reiniging) Deze heerlijke scrub op basis van melkzuur en salicylzuur zorgt dat dode huidcellen opgeruimd worden en activeert de aanmaak van nieuwe cellen. Resultaat: een zachte huid, vermindering van fijne lijntjes, betere doorbloeding en betere opname van uw crème. En niet te vergeten: een langer behoud van uw bruine kleurtje! Ideale verpakking om mee te nemen op vakantie. De scrub is ook los te verkrijgen € 22,50.

Creme Profilift 250 en Masque Fermete 153 Het lifting Programma van Maria Galland

Super aanbieding! Limited Edition. In een pakket: Creme Profilift 250 (75ml!) en Masque Fermete 153 (20ml) samen voor € 74,00! Normale verkoopprijs € 125,00. (korting van € 51,- & 45ml aan producten gratis) Gelimiteerde oplage.


NIEUWSBRIEF 4 - 2011

Casmara Intensieve anti-aging behandeling CasmaraRe6tense Voor elke huid die behoefte heeft aan versteviging en elasticiteit. Uitstekende liftende en anti-verouderingsbehandeling op basis van 6 actieve peptiden en fruitzuur. Met positief effect op de vale, vermoeide huid. Herstelt de huidstructuur. De algemene kracht van deze behandeling zit in het feit dat de ampullen pas gaan werken wanneer ze worden geopend; hierdoor hebben ze meer ‘intensiteit’ dan een normale behandeling. De behandeling richt zich op de volgende aspecten: voorhoofd rimpels, zakken onder de ogen, huidverslapping, rimpels rond de ogen, rimpels tussen neus en lippen, hals rimpels. De algen in de alginaatmaskers van Casmara zijn 10 keer rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van iontotforese (insluizen van ampullen). Tot 15 augustus 2011 van € 97,50 voor € 86,50!

MOOI! voor de huid Hydratatie van de huid is erg belangrijk. Voornamelijk in de zomer bij langdurige blootstelling aan zon of warmte. Een vochtarme huid is te herkennen aan een trekkerig gevoel, fijne lijntjes en een doffe teint. Dit kan bij alle huidtypes voorkomen, zelfs bij een vette huid. Een vochtarme huid heeft namelijk niets met de aanmaak van talg te maken. De huidcellen zijn voor een groot deel opgebouwd uit vocht. Door de huid bloot te stellen aan airco en andere invloeden van buitenaf (ZON!) verliest deze vocht. Hierdoor ontstaat er minder spanning op de huidcellen en ‘verschrompelen’ ze. Dit maakt uw huid kwetsbaarder en minder stralend. Door te kiezen voor een hydraterend serum/ masker wordt dit proces voorkomen. Ook al hebt u van bovengenoemde verschijnselen (nog) geen last, blijf vooral kiezen voor een verzorging die het vochtgehalte van de huid in balans houdt. Maria Galland heeft serum 94 € 63,50 en 98 € 66,30, deze serums gebruik je onder je nachtcrème. Moisture Defense Masker van mdFormulations van € 39,60.

KORTING 10%!


NIEUWSBRIEF 4 - 2011

Gezicht en décolleté: zon maar zonder rimpels. Priori heeft een heerlijk serum voor de nacht ‘Smooth Lines” herstelt de huid door de aanmaak van collagene en elastine vezels, voor een rimpelloze huid. € 95,00. Night Recovery van mdFormulations is een specifiek product voor de nachtverzorging voor het behandelen en herstellen van de (door zon) beschadigde huid, ideaal voor de behandeling van rest acne en littekens. De nieuwe formule voorziet de huid van hernieuwde stevigheid, veerkracht en elasticiteit.Vit-A-Plus Night Recovery is tevens een krachtige bescherming tegen vrije radicalen en geeft door de time released afgifte van ingrediënten een beter herstel van de huid. € 71,50 Bevat 8% Glycolzuur, 2% Salicylzuur en 1% Vitamine A. Op bovenstaande produkten ontvangt u tot eind augustus 2011 10% korting!

WINNER COSMOPOLITAN BEAUTY AWARD 2011 PRIORI® Advanced AHA Smoothing Eye Serum is uitgeroepen tot BEST SERUM at the Cosmopolitan Beauty Awards 2011 competition kortgeleden in Noorwegen gehouden. Meer dan 600 produkten in 41 verschillende categorieën werden getest in deze wedstrijd. Het oordeel van de jury: “The best eye serum that we efficient!” have ever tested. Gentle, but very Dit moet gevierd worden! Tot 31 augustus is deze oogcrème in de Promotie; van € 65,00 voor € 57,50!

Alles MOOI! Niet alleen de naam is veranderd ook het emailadres alsmede het adres van de website: E mail: Website:

info@mooi-huidspecialist.nl www.mooi-huidspecialist.nl

MOOI ! huidspecialist is vanaf nu ook op Facebook en Linkedln ! Met nog meer nieuwtjes en aanbiedingen. Linkedln: http://nl.linkedin.com/in/mariellecahuzak Facebook: Fanpagina MOOI! Huidspecialist : persoonlijk profiel Marielle Cahuzak Word nu ook Fan!

Voor meer informatie: www.mooi-huidspecialist.nl . wilt u zich afmelden of aanmelden voor de nieuwsbrief: info@mooi-huidspecialist.nl MOOI! huidspecialist, Willem Witsenlaan 15, T 0318 - 611311

Nieuwsbrief 4 2011  

Zomerse aanbiedingen voor de thuisblijvers en vakantiegangers!

Advertisement