Page 1

Dash 2500 A kiválóság mércéje az ellátási szintek közötti monitorozásban


Szállítás

Központosított megfigyelés a CARESCAPE™ CIC Pro-val

Naprakész A páciensek megfigyelésekor a mért értékek csekély változásai is jelentős különbségekre utalhatnak a páciens állapotával kapcsolatban. Biztosnak kell lennie abban, hogy az eltéréseket a páciens állapota, nem pedig a készülék pontatlansága okozza. A GE Healthcare Dash 2500 monitorozó készülékkel a klinikai kiválóság új mércéjét vezetheti be páciensei megfigyelésében az egyes ellátási szintek közötti egységekben, mint például a sürgősségi szobában, az anesztézia utáni kezelőben (PACU), az ambuláns sebészeten, a gasztrointesztinális endoszkópiánál, a progresszív ellátásban, intervencionális radiológia esetén és a speciális kezelési egységekben. A Dash termékcsalád tagjaként a Dash 2500 monitorozó készülék a GE emelt szintű klinikai monitorozáshoz készített műszereiben alkalmazott paraméterekkel és algoritmusokkal dolgozik. A megbízható és pontos intelligens klinikai technológia segít Önnek abban, hogy magabiztosan hozhasson jobb és gyorsabb döntéseket.


klinikai technológia Robusztus és gazdaságos A Dash 2500 egy széles eszköztárral felszerelt, költséghatékony, betegágy mellett elhelyezhető monitorozó készülék, amelyen akár 5 hullámforma is megjeleníthető. Amellett, hogy hatékonyan gyűjti be a létfontosságú klinikai paraméterek mért értékeit, aritmia detektáló algoritmusával segíti Önt a letális aritmiák pontos észlelésében. A Dash 2500 készülék alkalmazásával kevesebbet kell téves riasztásokhoz rohannia, így több ideje marad arra, hogy páciensei valós igényeiről gondoskodjon. • A Dash 2500 monitor az alábbiakat tartalmazza: • GE EK-Pro™ aritmia program • GE DINAMAP® SuperSTAT™ nem invazív vérnyomásmérés • Masimo® SET® vagy Nellcor® OxiMax® SpO2 • Alaris® Turbo Temp® A Dash 2500 monitorozó készülék biztosítja Önnek azt az intelligens klinikai rendszert, amely ahhoz szükséges, hogy pácienseit állandó figyelemmel tudja kezelni, hogy a beavatkozásokat megfelelően végezhesse és a lehető legrövidebb idő alatt adja vissza páciensei egészségét.


A Dash 2500 célja, hogy minden pácienst úgy kezeljen, ahogyan Ön is teszi: kivételes minőséggel, gyorsasággal és precizitással.

A kiválóság mércéje Masszív és impozáns A Dash 2500 monitorozó készüléket a komoly igényeket támasztó klinikai környezethez alkottuk. Kiemelkedő tartósságával eleget tesz a Dash termékcsalád többi tagjaival szemben támasztott szigorú követelményeknek. Kémiailag ellenálló burkolata LEXAN® műanyagból készült, amelyet a közelmúltban tökéletesítettek rugalmasságának és kopásállóságának növelése érdekében. Ennek köszönhetően még nehéz körülmények között, és erőteljes tisztítószerek hatására sem károsodik. Ezenkívül a Dash 2500 monitort hosszú távú használtra terveztük, ezért ergonomikus és könnyen használható. A folyamatos megfigyelés érdekében az integrált hálózat funkcióval csatlakoztatható egy központi adatfeldolgozó állomáshoz. A 26,4 cm-es képernyő megjelenítési beállításai könnyen módosíthatók saját igényei és a kívánt információk szerint. A kompakt kialakítás és az akkumulátor hosszú üzemidejének köszönhetően könnyen hordozható, így gyakorlatilag a folyamatos adatgyűjtés megszakítása nélkül átszállíthatja pácienseit a kórház bármely részére. A Dash 2500-nak köszönhetően nem kell lemondania a kiváló teljesítményről a költségek miatt. A GE Healthcare magas szintű technológiáját, szakértelmét és az innováció területén szerzett tapasztalatait használjuk fel minden monitorozó készülék elkészítésekor. Vízióink közé tartozik, hogy egységes rendszert teremtsünk az emberek, a műszerek és a technológia együttműködéséhez, és ezáltal létrejöjjön egy összefüggő intelligens klinikai rendszer. Így a kiváló minőségű, költséghatékony ellátáshoz minden szükséges információ az Ön rendelkezésére áll –ahol csak szüksége van rá.


©2009 General Electric Company – Minden jog fenntartva. A General Electric Company minden jogot fenntart a fenti adatok és szolgáltatások megváltoztatására, vagy az ismertetett termék megszűntetésére bármikor, mindenféle indoklás és kötelezettség vállalása nélkül. Aktuális információkért forduljon GE képviselőjéhez. A GE és a GE monogram, a CARESCAPE, Dash, DINAMAP, EKPro és SuperSTAT a General Electric Company védjegyei. A Masimo és a SET a Masimo Corporation védjegyei. A Nellcor és az OxiMax a Nellcor Puritan Bennett, Inc. védjegyei. Az Alaris és a Turbo Temp a Cardinal Health, Inc. védjegyei. A LEXAN a SABIC Innovative Plastics IP BV védjegye. A GE Medical Systems Information Technologies, Inc. A General Electric leányvállalata, amely GE Healthcare néven folytat üzleti tevékenységet.

Healthcare Re-imagined A GE biológiai és technológiai áttöréseinek köszönhetően segít Önnek átformálni az egészségügyi ellátást. Szaktudásunk az orvosi képalkotásban és információtechnológiában, egészségügyi diagnózisban, betegmegfigyelő rendszerekben, gyógyszer felfedezésben és biogyógyszerészeti gyártástechnológiában segíti az egészségügyi dolgozókat a betegségek jobb előrejelzésében, diagnosztizálásában és kezelésében. Ezt a fajta gondoskodást nevezzük „Korai Egészség” modellnek. Célunk, hogy több információval szolgálva segítsük az orvosokat a betegségek korai felismerésében, a korai beavatkozással célirányosabb kezelést téve lehetővé, biztosítva ezzel a pácienseknek, hogy a lehető legteljesebb életet élhessék. Re-think, Re-discover, Re-invent, Re-imagine.

GE Healthcare P.O. Box 900, FIN-00031 GE, Finnország Tel.: +358 10 394 11 Fax: +358 9 146 3310 www.gehealthcare.com

EMEA M1124033-1 04/09 Globális verzió DOC0509913

GE_Dash_2500 M1124033-1_DOC0509913_HU  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you