Page 1

GE Healthcare

The new MAC* 800


Mindenhol alkalmazkodik az igényekhez A fejlett EKG technológia új fejezetet nyit a betegellátás területén. A gép segíti az Ön munkáját – és nem fordítva. Az új MAC 800 egyszerű, vezeték nélküli megoldást jelent az adatok szempillantás alatt történő továbbítására. Az újratervezés eredményeként még nagyobb rugalmassággal segíti az Ön munkáját. Az orvosok és klinikai szakemberek közvetlen visszajelzései olyan fejlesztésekre ösztönöztek minket, amelyek az információk elérését gyorsabbá és egyszerűbbé teszik. Ezek segítségével szakértői szintű EKG elemzést nyújthat pácienseinek, amikor és ahol szükséges.


Hatékonyabb, mint valaha Adatok határok nélkül Az időben történő beavatkozás és a túl késői diagnózis közötti különbség néha csak az adatok gyors és kényelmes elérésében rejlik. A csatlakozás minden lehetősége adott, többek között a vezetékmentes, LAN, modem és soros port bárhonnan lehetővé teszi az adatátvitelt. A pácienseket tehát elérheti a legtávolabbi helyszíneken is. Megnövelt adatátvitel Az új adatprotokoll azt jelenti, hogy kevesebbet kell várni az adatok elküldésére. Rendszerszinten ez nagyobb hatékonyság formájában jelentkezik. A nyomtató rugalmassága Az új MAC 800 nyomtató segítségével bármely hálózati , vagy USB lézer nyomtatóra nyomtathat, ha nem szükséges hőnyomtatás. Takarékos és kényelmes megoldás.

Rugalmas Gördülékeny csatlakozás a MUSE® és CardioSoft® információs rendszerekhez, amelyek lehetővé teszik az EKG‐vizsgálatok munkamenetének pontos megtervezését, és távoli kapcsolat létesítésével azonnal láthatóvá teszik a páciens EKG‐adatait. A MAC 800 támogatja a letöltést a MUSE rendszerből és az exportálást ftp‐re/a CardioSoft megosztott mappájába, ami leegyszerűsíti a munkafolyamatot, és javítja a hatékonyságot. A számos kommunikációs lehetőség, többek között Wi‐Fi, LAN, modem, SD‐kártya és soros port gyakorlatilag bármely helyszínről lehetővé teszi az EKG‐adatok küldését és tárolását. Az USB‐portok a létesítményen belüli rugalmasságról gondoskodnak, lehetővé téve, hogy egy külső billentyűzetet, hálózati nyomtatót, vonalkód‐ vagy mágneskártya‐leolvasót is csatlakoztathasson a rendszerhez. A konfigurálható fájlnevekkel működő PDF‐kimenet opció közös, olvasható formátumot kínál az EKG‐adatok tárolására és cseréjére. XML‐kimenet is rendelkezésre áll.

Kórház

Klinika

Vidéki/Távoli

A további memória opció akár 300 EKG felvétel belső tárolására alkalmas; vagy az SD‐kártya használatával lehetővé válik az EKG‐adatok hálózaton kívüli tárolása és átvitele is.


Hordozható

Fejlett technológia

A kompakt berendezés tömege mindössze 3 kg, szállítását beépített kézi fogantyú könnyíti meg.

A Marquette 12 SL** átfogó, számítógépes feldolgozású elemzést nyújt a felnőtt és gyermek EKG‐vizsgálatok adatairól, lehetővé téve a gyors és biztos diagnosztizálást.

A fejlett lítium‐ion akkumulátor kétórás folyamatos üzemmódot tesz lehetővé, vagy 1,000 oldal kinyomtatását. Az akkumulátor gyors újratölthetősége (4,5 óránál kevesebb) csökkenti a rendszer holtidejét. A felhasználóbarát billentyűzet a T9 SMS mobiltelefon billentyűzet design és a programozható gyorsbillentyűk segítségével gyorsítja és egyszerűsíti az EKG‐felvételt. A kórházi követelményeknek megfelelő billentyűzet könnyen tisztán tartható. A hatalmas, nagy felbontású (800 x 480) színes TFT képernyő tiszta, jól látható képet nyújt a 12 EKG‐elvezetés mindegyikéről.

A Hookup Advisor** a GE Healthcare exkluzív funkciója: jelzi az orvosnak, ha rossz minőségű EKG‐hullámot észlel, így tökéletes jelminőséget biztosít a vizsgálat során. Az ACI‐TIPI (Akut ischaemias szívbetegség előfordulási valószínűsége, numerikus értékben kifejezve) eszköz a Marquette 12 SL elemző program részeként, előjelzi az ischaemias megbetegedés előfordulási valószínűségét, és mivel nemtől függő kritériumokkal dolgozik, elősegíti a szívproblémák pontosabb diagnosztizálását női páciensek esetében. Az RR‐elemzés az RR‐intervallumok mérése során a pulzusvariabilitás (HRV) rejtett mintáit is képes felismerni.† †

A digitális képernyőn megjelenő előnézet lehetővé teszi, hogy az EKG‐adatokat még nyomtatás előtt áttekinthesse, így csökkentve a papírköltséget és a vizsgálatok megismétlésére fordított időt. A tesztelt cserélhető tartozékok lehetővé teszik, hogy a rendszer mindig csúcsteljesítményét nyújthassa: multilink és tömör vezetékes kábelek, eldobható és többször használható elektródák.†

† A kiegészítők elérhetősége országonként eltérő lehet. További információkért lépjen kapcsolatba a helyi GE Healthcare képviselőjével.

Észak‐Amerikában nem rendelhető.

††


XML

SD

HILLTOP

PC munkaállomás

Modem

CardioSoft**

MUSE*

Kardiolódiai Kezelési Rendszerek

Serial

LAN

Hálózati nyomtató

MAC 800

Wireless

Lézer‐ nyomtató

Vonalkód olvasó

Mágneses kártyaleolvasó

Külső billentyűzet

Külső perifériák

USB


©2012 General Electric Company – Minden jog fenntartva. A GE és a GE monogram a General Electric Company kereskedelmi védjegyei. *A Marquette, MAC, és a MUSE a General Electric Company bejegyzett védjegyei. **A 12SL, CardioSoft, HookUp Advisor és a MobileLink a General Electric Company védjegyei. A GE Healthcare a General Electric Company leányvállalata.

A GE Healthcare vállalatról A GE Healthcare célja, hogy áttörő megoldásokat kínálva a technológia és biológia kritikus területein segítsen az egészségügyi szolgáltatások átalakításában. Az orvosi képalkotás és információs technológiák, orvosi diagnosztika, betegmegfigyelő rendszerek, gyógyszerfejlesztés és biofarmakológiai kutatás területén felhalmozott szakértelmünk révén világszerte támogatjuk az egészségügyi szakembereket, hogy új módszereket találjanak a betegségek korai előrejelzésére, diagnosztizálására és gyógyítására. Ezenkívül együttműködünk az egészségügyi ellátókkal arra törekedve, hogy elősegítsük azokat a politikai változásokat, melyek szükségesek egy fenntartható egészségügyi rendszer létrehozásához. A mi ún. „healthymagination” víziónk a jövőt illetően az, hogy hozzánk hasonlóan világszerte egyre többen tűzik ki célul az innovációk folyamatos fejlesztését a költségek csökkentése, az elérhetőség növelése, a minőség javítása és a hatékonyság növelése céljából. A vállalat központja az Egyesült Királyságban található, a GE Healthcare a General Electric Company egyik egysége (NYSE – New Yorki Árutőzsde: GE). A GE Healthcare alkalmazottai világszerte elkötelezett módon szolgálják ezernél is több ország egészségügyben dolgozó szakembereit és azok pácienseit. Ha többet szeretne megtudni a GE Healthcare‐ről, látogasson meg minket: www.gehealthcare.com. GE Healthcare P.O. Box 900, FIN‐00031 GE, Finnország GE Direct Egyesült Királyság: +44 (0)800 0329201 www.gehealthcare.com

EMEA DOC1125569 5/12

DCAR EMEA _ NEW Brochure english MAC 800 DOC1125569 _ 2012-05_HU  
DCAR EMEA _ NEW Brochure english MAC 800 DOC1125569 _ 2012-05_HU