Page 1

PROCARE betegellenőrző monitorok Megfizethető klinikai kiválóság


Napjainkban a páciensek számának növekedése egyre nagyobb terhet jelent a szűkös erőforrásokkal rendelkező egészségügynek. Ezzel egy időben a minőségi és biztonsági előírásoknak is meg kell felelni, méghozzá mindezt a költségvetési kereteken belül. A GE Healthcare PROCARE* betegellenőrző monitorok alkalmazásakor nem kell kompromisszumokat kötnie. Megkapja mindazt, ami páciensei megfigyeléséhez szükséges. Monitoraink a Clinical Information Logistics* termékcsalád részeként biztosítják, hogy Ön a megfelelő helyen, a megfelelő időben, a megfelelő megfigyelőrendszert használhassa, megfelelő költségek mellett.


A PROCARE monitorok sokoldalúan használhatók klinikai vizsgálatokban, így széleskörűen alkalmazhatók különböző pácienseknél, és gyakorlatilag alapfokú szakmai képzettséggel rendelkező személyek által is könnyen kezelhetők. A készülékek megbízhatóságát a magas minőségű GE tervezés és kivitelezés biztosítja. Megfizethetőségük pedig lehetővé teszi, hogy Ön világszínvonalú betegmegfigyelő rendszert használjon páciensei ellátása során, miközben nem lépi túl költségvetési keretét.


Klinikai kiválóság a betegellenőrzésben A PROCARE monitorok folyamatosan megbízható információt szolgáltatnak, elősegítve a klinikai döntéshozatalt a hivatásos egészségügyi létesítmények különféle betegellátó osztályain. A PROCARE betegellenőrző monitorok egyaránt használhatók felnőtt, gyermek vagy újszülött páciensek esetén, ezáltal ideálisak a sürgősségi osztályon, a perioperatív és sürgősségi ellátáshoz, valamint az általános betegellátáshoz is. A PROCARE betegellenőrző monitorok klinikailag alkalmazott mérési technológiákon alapulnak, így kihívást jelentő körülmények között is pontos és megbízható betegmegfigyelést biztosítanak. Főbb mérési lehetőségek: •• GE EK-Pro* aritmia program több elvezetéses EKG egyidejű elemzésével az aritmia és más kardiológiai események optimális detektálásához; •• GE DINAMAP* SuperSTAT* NIBP gyors, kényelmes, nagy pontosságú nem invazív vérnyomásmérésekhez; •• GE SpO2 a megbízható, költséghatékony oxigéntelítettség vizsgálathoz (a Nellcor** OxiMax** SpO2 és a Masimo** SET** SpO2 opcionális)1 •• GE Datex-Ohmeda* kompakt, aspirációs (sidestream) CO2-mérő légzésfigyelő készülék új generációs infravörös technológiával2

PROCARE Monitor B20 A PROCARE Monitor B20 26,4 cm-es kijelzővel rendelkezik, kompakt és hordozható, betegágy mellé helyezhető kivitelezésű.

PROCARE Monitor B40 A PROCARE Monitor B40 kijelzője 30,7 cm-es a könnyebb olvashatóságért.

1Megjegyzés:

 a bővebb információt szeretne a Nellcor OxiMax SpO2 H és a Masimo SET SpO2 szenzorokról, forduljon helyi GE képviselőjéhez.

2Megjegyzés:

A CO2-mérés csak 5 kg-nál nagyobb testtömegű páciensek esetén alkalmazható.


Megbízhatóság, amelyre számíthat A GE Healthcare vállalatnál minden megfigyelőrendszerünk tervezése és gyártása megfelel egy általános minőségi előírásnak, amelynek köszönhetően minden vásárlónk biztos lehet abban, hogy készüléke megfelelő teljesítménnyel és megbízhatóan működik. A rendszer robusztus kivitelezésének köszönhetően változó működési feltételek mellett is használható, ellenáll a nehéz környezeti körülményeknek és a betegellátó helyek mindennapos igénybevételének is. A GE készülékektől elvárható teljesítményt és pontosságot biztosítja – ezáltal Ön is megadhatja páciensei számára az Öntől elvárt színvonalú ellátást.

Kardiális

Légzőrendszeri

EKG •• Aritmiák •• ST

Légzési gázok •• CO2–Et1 Fi

Hemodinamikai

Oxigénszállítás •• SpO2

Keringés •• nem invazív vérnyomás •• Iinvazív vérnyomás •• hőmérséklet

Pulzus-oximetria


Pontosság és gyorsaság kompromisszumok nélkül Kritikus állapotú páciensek ellátása esetén a gyorsaság alapvető fontosságú. A PROCARE betegellenőrző monitorok segítségével a páciensek adatai pontosan és egyszerűen mérhetők, így azok alapján időben lehet döntéseket hozni. A monitorok tervezésekor az volt a célunk, hogy a megfigyelés könnyebb és megbízhatóbb legyen, amelyet az alábbiak biztosítanak: •• kristálytiszta kijelző, amelyen azonnal láthatja a páciens állapotát; egyszerre akár hat hullámforma is megjeleníthető; •• a nagyobb hatékonyság érdekében a gyakran használt funkciók egy gombnyomással elérhetők;

PROCARE Monitor B40

•• intuitív menük, amelyek csökkentik a beállításhoz szükséges időt, így kezdő felhasználók is szakértőként tudják alkalmazni; •• 72 órás trendkijelzés grafikus és numerikus adatokkal a páciens állapotának nyomon követéséhez; •• korszerű riasztórendszer előre beállítható kritikus értékekkel, amely riasztási események során jelez a páciens állapotát figyelő személynek.

PROCARE Monitor B20

Személyre szabottan állítható megoldások A hordozható PROCARE betegellenőrző monitorok áramvonalas kivitelezésüknek köszönhetően könnyen elhelyezhetők olyan zsúfolt terekbe is, mint a sürgősségi osztályok, műtők és az intenzív ellátó egységek, valamint az igényeknek megfelelően egyszerűen átvihetők más betegellátó helyekre. A PROCARE betegellenőrző monitorok bizonyítottan képesek CARESCAPE Network és S/5 Network környezetben is működni. A rendszerhez számos összeállítási lehetőség és kiegészítők széles választéka tartozik, amelyek segítségével kialakíthatja az Ön igényeinek megfelelő munkaterületet. Továbbá a modulrendszerű tervezés lehetővé teszi a CO2-mérés funkció megosztott használatát, ezáltal optimalizálhatja befektetését.


A PROCARE betegellenőrző monitorok klinikai kiválóságot, rugalmasságot és mobilitást nyújtanak Önnek, megfizethető áron. A Clinical Information Logistics termékcsalád részeként, a PROCARE betegellenőrző monitorok elengedhetetlenek az Ön magas színvonalú munkájához.


© 2011 General Electric Company – Minden jog fenntartva. A General Electric Company minden jogot fenntart a fenti adatok és szolgáltatások megváltoztatására, vagy az ismertetett termék megszűntetésére bármikor, mindenféle indoklás és kötelezettség nélkül. Aktuális információkért forduljon GE képviselőjéhez. A GE és a GE monogram a General Electric Company védjegyei. * A CARESCAPE, DINAMAP, EK-Pro, Ohmeda, PROCARE, SuperSTAT és a TrimKnob a General Electric Company védjegyei. A PROCARE védjegy Kínában nem használható. ** A Masimo és a SET a Masimo Corporation védjegyei. ** A Nellcor és az OxiMax a Nellcor Puritan Bennett, Inc. védjegyei. General Electric Company, a GE Healthcare divizió által és azon keresztül.

A GE Healthcare-ről A GE Healthcare innovatív orvosi technológiái és szolgáltatásai a beteggondozás és ellátás új korszakát vetítik előre. Az orvosi képalkotás és információs technológiák, orvosi diagnosztika, betegmegfigyelő rendszerek, gyógyszerfejlesztés, biofarmakológiai kutatás, teljesítményjavítás és teljesítménynövelő megoldások és szolgáltatások területén elért szakértelmünk révén segítjük ügyfeleinket, hogy a világon minél több embernek biztosíthassanak minél magasabb színvonalú egészségügyi ellátást, lehetőleg alacsony költségekkel. Ezzel párhuzamosan együttműködünk azokkal az egészségügyi vezetőkkel is, akik a fenntartható egészségügyi rendszerekre történő sikeres átállás globális stratégiáinak kidolgozásán fáradoznak. Elköteleztük magunkat jelszavunk, a „healthymagination”, azaz az egészséges jövő mellett – és az egész világot arra buzdítjuk, hogy tartsanak velünk egy izgalmas időutazáson: olyan innovatív megoldások kidolgozásán fáradozunk, amelyek költséghatékonyak, minőség- és hatékonyságfokozók, és az egészségügyi intézményrendszerhez való szélesebb körű hozzáférést kínálnak világszerte. Az Egyesült Királyságban található székhellyel rendelkező GE Healthcare a General Electric Company (NYSE: GE) egyik leányvállalata. A GE Healthcare alkalmazottai elkötelezetten segítik az egészségügyi szakembereket és pácienseiket, összesen több mint 100 országban világszerte. A GE Healthcare vállalatról további információkat a www.gehealthcare.com weboldalon olvashat.

GE Healthcare P.O. Box 900, FIN-00031 GE, Finnország Tel. +358 10 394 11 Fax: +358 9 146 3310

EMEA DOC1028674 10/11 (Global version DOC0973836)

B20-B40 - PROCARE Monitor broc_DOC1028674_HU  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you