Page 1


ortho­dontische behandeling of het plaatsen van een implantaat, het is allemaal mogelijk in onze praktijk onder leiding van uw eigen behandelaar.

Hartelijk welkom in onze praktijk Op de hoek van de Emmastraat 30 grenzend aan de Groenloseweg heet een ervaren team van tandartsen en assistentes u welkom. Mondgezondheid maakt deel uit van de algemene gezondheid. Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. In onze praktijk bieden wij onze patiĂŤnten individuele mondzorg. Met de modernste en gecertificeerde behandelingsmethoden en faciliteiten zorgen wij ervoor dat uw behandeling plaats kan vinden binnen onze praktijk. Of dit nu een vulling betreft, een

Bij uw eerste bezoek waarvoor reeds een afspraak is gemaakt verzamelen wij alle noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie te kunnen bepalen en uw wensen te bespreken. Wij zullen daarom ook extra tijd voor u reserveren om al uw medische en tandheelkundige gegevens in kaart te brengen.

Openingstijden: Onze praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. De afspraken balie is continu bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.


Persoonlijke gegevens: Als er iets in uw persoonlijke gegevens verandert zoals uw verzekering of telefoonnummer werk of privĂŠ verzoeken wij u om dit aan ons door te geven. Medische gegevens: Wij verzoeken u om ons te informeren omtrent uw medische gegevens. Zoals zwangerschap, medicijngebruik, infecties, ziektes e.d. in verband met de behandelingen.

Uw afspraak: Wij behandelen uitsluitend volgens afspraak. Mocht u onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om uw afspraak na te komen verzoeken wij u om uw afspraak 24 uur van tevoren te annuleren. Wij zien ons anders genoodzaakt om de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Neemt u gerust een kijkje op onze website! www.denariusdental.nl


Het tandheelkundig team:

Drs. A. Motae

Drs. F. Motae

Cindy Linette Anita

Denarius Dental Emmastraat 30 7101 CD Winterswijk tel. 0543 512117 / 530094 spoednummer 06 23 53 26 82 email: info@denariusdental.nl www.denariusdental.nl

JeEs reclamemakers - Denarius Dental  
JeEs reclamemakers - Denarius Dental  

JeEs reclamemakers ontwikkelde deze folder voor tandartspraktijk Denarius Dental in Winterswijk.

Advertisement