__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 2

2

Kei In Sport nummer 12 - juli 2021

ADVERTORIAL

Fit Academie Bokkeduinen: onderwijsbedrijf met een ruim aanbod Fit Academie Bokkeduinen is een van de onderwijsbedrijven van MBO Amersfoort. Studenten worden op deze locatie door ervaren professionals in de praktijk opgeleid, waarbij de klant als middel wordt gebruikt voor het leerproces van de student. Hierdoor kan de Fit Academie lage tarieven aan gebruikers van het fraaie complex op de Bokkeduinen bieden en zijn de individuele begeleidingsmogelijkheden groot.

factor. Bedrijven kunnen bij ons terecht om hun medewerkers fitter en vitaler te laten worden. Dit leidt aantoonbaar tot energieker personeel, minder ziekteverzuim en positiever personeel. Ook verenigingen kunnen gebruik maken van onze sporthallen om hun leden tegen een gereduceerd tarief te laten trainen. Maatwerk voor bedrijven en verenigingen is mogelijk”. Ambitie Fit Academie Bokkeduinen heeft de ambitie de komende jaren door te groeien in omvang maar ook om meer praktijkopleider te worden voor studenten. Er is een ruim lesaanbod met meer dan 50 groepslessen per week, squash, personal training, evenementen, congressen, lokaalverhuur en workshops. Daarnaast biedt de horeca van Fit Academie Bokkeduinen in de sportkantine een gezond assortiment aan die aansluit bij het gezond beleid van het Voedingscentrum.

Fit Academie Bokkeduinen is een multifunctioneel sportcomplex met onder andere drie sporthallen, een horecagelegenheid met terras, een kunstgrasveld, een fitnesscentrum met twee squashbanen, een dojo voor vechtsporten, gewicht dempende matten voor gewichtheffen, een crossfitruimte en een aerobicszaal. In de afgelopen drie jaar is er door het management van de Fit Academie veel veranderd.,,We hebben een grote verbouwing achter de rug”, vertelt Jeffrey Lindeboom. ,,Het concept is veranderd en wij besteden inmiddels veel aandacht aan het samenwerken met lokale partijen en verenigingen. Wij zijn ook een grote verbindende

Kennismaken of in contact komen met deze organisatie kan via info@fitacademie.nl.

Laat al het werk uit handen nemen en kies voor onze legservice. Zo bent u zeker van de juiste en snelle verwerking van uw vloer. • • • • • • • • •

Alleen maar voordelen! (een PVC vloer is de ultieme vloer) Gaat lang mee (sterker dan laminaat of vinyl) Eenvoudig te onderhouden (kan goed tegen vocht) Geluiddempend (uitermate geschikt voor tussenwoningen) Warmte doorlatend (perfect voor vloerverwarming)

Bisschopsweg 136 3817 BX Amersfoort 033-7854571 06-18686796 www.pvcvloerenamersfoort.com

PVC Vloeren recht/ visgraat Egaliseren Trap stoffering Laminaat Vloerbedekking Tapijttegels Vinyl Plinten Verwijderen van uw oude vloer (ook trapbekleding)

OOK VOOR HET STOFFEREN VAN UW TRAP!

Profile for Jaap Hengeveld

Kei In Sport_editie juli 2021  

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded