Page 14

Broekhuis beweegt mensen, ook via SC The Eemteam Sinds kort is Michel Pols, directeur van Broekhuis Amersfoort, de kersverse voorzitter van SC The Eemteam dat door Kei in Sport in het leven is geroepen. Het team bestaat uit Amersfoortse ondernemers. Zij dragen sport in al haar facetten een warm hart toe. „Allen zijn ondernemers die graag iets willen terugdoen in het verzorgingsgebied waar zij afhankelijk van zijn.” Volgens Pols is een netwerkborrel voor ondernemers met een amuse, een bruisend drankje in de hand en levende muziek op de achtergrond niet meer van deze tijd. De dealerorganisatie met 40 vestigingen en 1400 medewerkers werkt volgens het adagium ‘Broekhuis beweegt mensen’. „We onderscheiden ons door onder meer actief te zijn in de sportwereld van het gebied waar we actief zijn. In ons geval Amersfoort en omstreken. Onze maatschappelijke rol vervullen wij graag door onder meer het investeren in lokaal talent en sponsoring met een gezonde en sportieve gedachte: iedereen wint. Dat kun je doen met een bord langs het veld of een advertentie. Dat effect is te verwaarlozen. We doen liever iets waar de club ook van kan profiteren. Met de Broekhuis Clubbonus dus. Dit houdt in dat bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auto of een leaseauto door een verenigingslid of een ouder van een jeugdlid,

Broekhuis de kas van uw club sponsort. Deze bedragen lopen al op tot € 250,-. Op deze wijze combineren we het begroeten van nieuwe klanten met het sponsoren van lokale verenigingen. Het is mooi om te zien dat verenigingen hier enthousiast op reageren. Op dit moment hebben we AV Altis, CJVV, VOP, sc Hoevelaken, Hoogland, KV Telstar, TV Randenbroek en ALTA als partners. Iedere keer als verenigingsleden of ouders van jeugdleden bij Broekhuis komen dan sponsoren wij bovendien de clubkas. Met de sponsorcommissie is afgesproken dat de Clubbonus op effectieve wijze wordt gepromoot: in het clubhuis, in het clubblad en op het veld. Met deze inzet vertrouwen wij erop dat we veel leden als klant mogen verwelkomen. Aan de andere kant ben ik actief lid van roeivereniging Hemus. Ik heb altijd wat met water gehad. Waterstof is van latere orde, als je begrijpt wat ik bedoel. Met SC The Eemteam, dat door Kei in Sport in het leven is geroepen, zijn we net gestart. De contouren zijn er al evenals het eerste programmaonderdeel dat van 3 tot 5 januari in de Amerena wordt uitgerold: het Van Haselen waterpolotoernooi. Op zaterdagavond zitten de teamleden van SC The Eemteam nog passief op de tribune. Daarna proberen we elk kwartaal met de teamleden een sport actief te ontdekken. Te beginnen bij Hemus waar we ervaren wat het is om slagen te maken. Maar ook de medewerkers van de onderliggende bedrijven profiteren van de nieuwe ondernemersclub. Er zijn voldoende medewerkers die een voetbal- hockey- of handbalteam kunnen formeren. Zij spelen dan doordeweeks een partij op de velden van de betreffende clubs. Broekhuis laat mensen en ondernemers bewegen, nietwaar?”

Meer informatie over SC The Eemteam: arjanjklaver@gmail.com.

Broekhuis Amersfoort

ÚW FORD DEALER

Voor alle zaken omtrent uw auto bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste Ford of een betrouwbaar adres voor het onderhoud of reparatie van uw auto; Broekhuis Amersfoort is úw Ford dealer.

Kom langs of kijk op broekhuis.nl

Profile for Jaap Hengeveld

Kei In Sport editie 4 2019  

Editie Kei in Sport 15 december 2019, met special insert Van Haselen toernooi

Kei In Sport editie 4 2019  

Editie Kei in Sport 15 december 2019, met special insert Van Haselen toernooi

Profile for jeepbass
Advertisement