Page 1

Daltonschool Jeanne d’Arc Blerckweg 5 8084 EX ’t Harde Directeur: Erwin Dekker T : 0525-651557 E : jeannedarc@skofv.nl W : www.kbsjeannedarc.nl

Hallo allemaal, Gesprekken op verzoek Aanstaande dinsdag staan de gesprekken op verzoek gepland. U heeft hiervoor een brief ontvangen. U moet de ze gesprekken zien als een voortgangsgesprek over uw kind(eren). Wilt u uiterlijk vrijdag 9 oktober kenbaar maken of gebruik wilt maken van de mogelijkheid? Dan kunnen we maandag de planning in orde maken.

Vorige nieuwsbrief begonnen we met een bericht over de kriebelbeestjes. Afgelopen week hebben we nogmaals gecontroleerd op hoofdluis. Er is geen hoofdluis geconstateerd. Voor de zekerheid willen we u vragen om de luizencapes nog tot de herfstvakantie te blijven gebruiken. Na de herfstvakantie zal er nogmaals een controle zijn en dan hopen we de capes weer op te kunnen bergen.

Agenda: Dinsdag 13 oktober; Gesprekken op verzoek Vrijdag 16 oktober; Start herfstvakantie Vrijdag 16 oktober; Start herfstvakantie Donderdag 29 oktober; Schakeltje

In dit schakeltje aandacht voor; -

Kinderboekenweek Gesprekken op verzoek Trefwoord Plein & fietsen Ziekte Gratis museumdag Website

Veel leesplezier gewenst. Meester Erwin

Een woordje over …. Trefwoord Deze 3 weken is het thema “Verrassend”. Dieren kunnen verrassend zijn, uit een lelijke rups komt een mooie vlinder. Mensen kunnen verrassend zijn: een stoer Naäman durft niet in de River. Elisa wijst een flinke beloning af. Een kind dat met poppen speelt durft wel de bal te halen bij de knorrige buurman. Mensen kunnen verrassend zijn in oplossingen bedenken voor allerlei moeilijkheden. Hoe verrassend ben jij?

Uitnodiging afsluiting kinderboekenweek. Het is kinderboeken week. Het thema is “Aan tafel”. Dat is zeker te zien aan de beide tafels in de 2 gangen. We zijn gestart met toneelspel door de leerkrachten “Het rode kippetje”. Hierna gingen de kinderen in groepjes overal in de school een plekje zoeken voor een mini voorlees- picknick. We smikkelen deze week nog even door, van boeken tot allerlei lekkere hapjes. Als afsluiting houden we een proefmarkt. De kinderen maken in groepjes een lekker recept. U als ouder mag dit komen proeven op donderdag 15 oktober van 15.15 tot 16.00 uur: u kunt een hapje proeven bij verschillende leuke kraampjes en alles bekijken in de groepen over de kinderboeken.

Plein & fietsen De fietsenrekken staan, na veel heen en weer geschuif, op de juiste plaats. Wat fijn om te zien dat de meeste fietsen in of tussen de rekken staan. Laten we dat volhouden!

-1-


Daltonschool Jeanne d’Arc Blerckweg 5 8084 EX ’t Harde Directeur: Erwin Dekker T : 0525-651557 E : jeannedarc@skofv.nl W : www.kbsjeannedarc.nl

Website www.kbsjeannedarc.nl Onze vernieuwde website staat inmiddels al een tijdje online.

Ziekte Meester Walter is inmiddels al weer beter, helaas is juf Anja al een nu ziek. We doen ons best om de vervanging zo goed mogelijk te regelen. Op dit moment hebben we dit nog redelijk goed kunnen opvangen.

Op de site zijn de meeste schooldocumenten te vinden; - Schoolgids - Jaargids - Jaarkalender - Formulieren m.b.t. verlofaanvraag - Etc.

We hopen snel weer compleet te zijn en wensen juf Anja dan ook veel beterschap toe. Alvast bedankt voor uw begrip.

Graag horen we wat u van de site vindt. Zou u uw opmerkingen en/of suggesties willen mailen naar; jeannedarc@skofv.nl?

Gratis museumdag Het is bijna zover…. De gratis museumdag in Gelderland. Op zaterdag 24 oktober 2009 doen maar liefst 69 musea mee! Een nieuw record in de geschiedenis van de Gratis Museumdag. 69 musea die hun deuren gratis openen voor het hele gezin. Dat wil je natuurlijk niet missen, want er is van alles te doen!Dit jaar worden de zintuigen flink op de proef gesteld. Doe samen met je familie mee aan de leuke, grappige en spannende activiteiten. Dus spits je oren, snuit je neus, haal je handen uit je zakken, spoel je mond en vergeet vooral je bril of vergrootglas niet... Zet je zintuigen op scherp.

-

Wat mist u op de site? Wat vindt u van de navigatie binnen de site? Wat vindt u goed van de site? Wat moet er beslist veranderen aan de site?

Alvast bedankt!

Kijk voor meer informatie op www.gratismuseumdag.nl . Of neem een folder mee op school!

-2-

Schakeltje 8 oktober 2009  

schakeltje, nieuwsbrief

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you