Page 1

Uw huid, onze zorg...

health & beauty winter 2010 MegaPeel behandeling voor een jonge huid Heerlijk, een chocoladepakking! Strak en slank met endermologie

Een nieuw concept... Na het succes van onze oude vertrouwde nieuwsbrief, introduceren wij een nieuw concept. Elk seizoen een nieuwsmagazine. Met behandelingen en aantrekkelijke aanbiedingen die passen bij het jaargetijde. En bij een nieuw concept hoort natuurlijk ook een nieuwe website! Kijk op www.jeanetteveldhuizen.nl en maak kans op een cadeaubon van € 120,-! We wensen u veel lees- en kijkplezier.

met cties superaaanen ngen! biedi

Wie is Jeanette Veldhuizen?

‘Behalve schoonheidsspecialiste, ondernemer en eigenaar van Jeanette Veldhuizen Clinic ben ik ook al meer dan 25 jaar specialist in definitief ontharen. Mijn bedrijf is tevens Trainingscentrum voor schoonheidspecialistes in Definitief Ontharen. Daarnaast zit ik in een commissie die nieuwe behandelmogelijkheden onderzoekt voor Definitief Ontharen. ‘ Maar Definitief Ontharen is niet het enige specialisme van Jeanette. Permante Make-up is ook een expertise die ze tot in de puntjes beheerst. Jeanette: ‘Veel cliënten komen uit heel Nederland voor mijn perfect aangebrachte Permanente Make-up. Het is ideaal; altijd mooie wenkbrauwen, eyeliner of liplijn, in alle omstandigheden. Ook klanten met diverse huidproblemen zijn bij mij aan het goede adres. Ik heb hiervoor jaren gestudeerd en vele diploma’s en certificaten behaald en workshops gevolgd.’

Huidtherapeute Renate Janssen

Renate is de rechterhand van Jeanette. Ze is huidtherapeute en schoonheidsspecialiste. Renate: ‘Alweer een aantal jaar geleden heb ik met succes de opleiding huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht doorlopen. Ik heb voor dit bijzondere beroep gekozen vanwege mijn passie voor de huid en alle facetten daarom heen. Voor deze opleiding heb ik tevens de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd. Hiermee ben ik zowel op medisch als cosmetisch vlak gespecialiseerd’.

Jeanette Veldhuizen Clinic voert als huismerk Ariane Inden cosmetica en huidverzorgingsproducten. Op de foto vlnr Jeanette Veldhuizen en Ariane Inden

Renate is sinds september 2008 werkzaam bij de Jeanette Veldhuizen Clinic. Naast de huidtherapeutische behandelingen houdt zij zich nu ook bezig met de andere aspecten van de bedrijfsvoering. Om u de beste behandeling te kunnen geven volgt Renate alle ontwikkelingen in haar vakgebied op de voet. lees verder op pag. 2


Huidtherapie is een vrij jong beroep, sinds 2003 is het wettelijk erkend met een beschermde titel. Daarnaast is Renate aangesloten bij de NVH (Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten). U als klant heeft hierdoor de zekerheid van een kundige behandeling. Bovendien wordt – afhankelijk van uw zorgverzekeraar – de behandeling (deels) vergoed.

Wat kan een huidtherapeut voor u betekenen? Renate licht toe: ‘Als huidtherapeut behandel ik de zieke of beschadigde huid. Bekende voorbeelden hiervan zijn; acne, littekens, brandwonden en overbeharing. Maar ook minder bekende problemen zoals lymfoedeem (bijvoorbeeld nadat de okselklieren zijn weggenomen). Mocht u een huidprobleem hebben waarvan u niet (zeker) weet of er iets aan gedaan kan worden, kunt u altijd bij ons langskomen voor een vrijblijvende intake. En als wij u er niet mee kunnen helpen, kunnen we u doorsturen naar het Nationaal Huidcentrum in Bussum, waar u zonder lange wachttijden terecht kunt bij de dermatoloog’.

Renate Janssen

MegaPeel behandeling De celdeling van de huid wordt trager naarmate we ouder worden. Wist u dat de huid al achteruit gaat vanaf het 23e levensjaar? MegaPeel is uitermate geschikt voor huidverjonging; tegen rimpels, verslapte huid maar ook voor een acnehuid. Met het MegaPeelapparaat wordt er een laagje van de huid ‘geschuurd’. Hierdoor gaan de collagene en elastine vezels in uw huid harder werken. Collagene en elastine vezels zorgen voor een sterke, zachte en soepele huid. MegaPeelbehandelingen vinden om de 7 tot max. 10 dagen plaats, in een kuur van ongeveer 8 weken. De MegaPeelbehandeling is de komende maanden bij Jeanette Veldhuizen Clinic in de aanbieding, zie de achterpagina.

AA-treatment

Onze huid moet zich dagelijks weren tegen schadelijke stoffen, UV-stralen, ozon en toenemende smog. In de loop van de jaren verliest de huid echter aan kracht en energie. Geef uw huid een ongekende verjongende behandeling en maak kennis met ons paradepaardje! Wij zorgen ervoor dat uw huid weer stevig wordt, zal gaan stralen en voldoende weerstand op kan bouwen om zich te weren tegen de negatieve invloeden van buitenaf en van binnenuit. De AA-treatment bestaat uit MegaPeel, gevolgd door IPL lichttherapie en bindweefselmassage voor een optimaal resultaat. De behandelingen vinden plaats in een kuurverband van 8 behandelingen.

Ampullen

In de winterperiode heeft de huid extra behoefte aan bescherming en voeding. Verwarming onttrekt vocht aan de huid. Ampullen zijn hiervoor de ideale oplossing. Neem bijvoorbeeld de Collageen Boost van Ariane Inden. Deze verbetert de huidconditie en herstelt het vochtgehalte in de huid. Grondstoffen afkomstig van de Acaciaboom in deze zijdezachte booster zorgen ervoor dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.


Chocolade- en rodewijnpakkking Chocolade en rode wijn: het is niet altijd ongezond! Neem eens een heerlijke chocoladepakking: dit heeft een voedende en ontspannende werking op het lichaam. ook werkt het vochtverzorgend, verstevigend en verzachtend op de huid. Een rodewijnpakking heeft een ontgiftende, anti-ageing- en warmtewerking door het stimuleren van de doorbloeding.

De behandeling vindt plaats in een sprookjesachtige hammamruimte. U neemt plaats op een verwarmde stenen tafel. Voordat de lichaamspakking wordt aangebracht, wordt uw lichaam eerst van top tot teen gescrubd met een mineraalscrub. Het unieke en pure zout in de scrub zorgt ervoor dat uw huid zachter en gladder voelt als nooit tevoren. Na de pakking wordt er tot slot een heerlijke bodylotion aangebracht.

Endermologie Een nieuw jaar, goede voornemens. Wilt u een strakker figuur, een zachtere en stevigere huid en korte metten maken met cellulite? Endermologie is de beste methode voor de bestrijding van cellulite. U krijgt niet alleen een verjongde, soepele huid maar ook uw figuur wordt verbeterd en verfraaid door de afbraak van overtollige vetreserves. Hoe werkt het? Endermologie is een aangename bindweefselmassage waarbij een apparaat wordt gebruikt dat de huid omhoog zuigt en gelijktijdig op- en afrolt. Dit zorgt voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie. Vetophopingen nemen hierdoor af en de huid krijgt zijn elasticiteit weer terug. Gebruik voor een optimaal resultaat endermologie in combinatie met een afslankcrème of cellulite-gel.

Ladies night De Ladies Night bij Jeanette Veldhuizen Clinic van dinsdagavond 27 oktober was een groot succes. Dank aan alle aanwezigen voor hun komst en de gezelligheid die ze meebrachten!

Sanaslank Jeanette Veldhuizen Clinic werkt met de afslankmethode van SanaSlank Nederland, één van de snelst groeiende afslankconcepten van ons land. Een concept dat gebaseerd is op snel en verantwoord afvallen met een eiwitdieet maar ook op gewicht blijven, door middel van verantwoorde voeding en beweging. Dit alles onder intensieve begeleiding van uw SanaSlankcoach. Op maandag 18 januari, aanvang 19.00 uur, organiseren wij een informatieavond over SanaSlank. Dus stel niet langer uit en meld u nu aan!

Bezoek onze geheel vernieuwde website www.jeanetteveldhuizen.nl en maak kans op een cadeaubon twv € 120,-!


ige n n i z n Waa iedingen: aanb teer nu! profi

MegaPeel behandeling

Microdermabrasie zorgt ervoor dat de dode huidcellen laagje voor laagje worden verwijderd. Het resultaat? Het herstel van uw natuurlijke schoonheid, zichtbaar in een frisse, gladde en strakke huid die er opmerkelijk jonger uitziet. Deze behandeling wordt gegeven in een kuur van 8 behandelingen. Tevens gebruikt u thuis de speciale huidbehandeling verjongende producten en serums van Ariane Inden. nu: De eerste behandeling nu voor slechts € 25,(normaal € 125,- per behandeling) Bel snel voor een afspraak!

eerste

€ 25,-

Aanbieding geldig t/m maart 2010

Lichaamsscrub en -pakking

scrub & pakking

Een behandeling, passend bij het koude en gure weer. U neemt plaats op een verwarmde steen, waarna uw lichaam van dode huidcellen wordt ontdaan door een scrub, en een heerlijke pakking naar keuze (chocolade of rodewijn) wordt aangebracht. Als afsluiting een lekkere bodylotion. Heerlijke lichaamsscrub & -pakking € 25,- (normaal 70,-). Bel snel voor een afspraak vol = vol!

nu:

€ 25,Aanbieding geldig t/m februari 2010

Geef je huid een boost!

kuur

Keuze uit verschillende kuren: Vitamine C ampullen Energieboost, verzachtend, verjongend anti-oxidant AHA grapefruit versnelt celdeling, vernieuwt de huid, stralende teint, hydrateert Collageen boost aanmaak collageen, gaat huidveroudering tegen, verstevigt enz. Vitamine Ceramine Boost oppepper, beschermt, maakt huid veerkrachtig en soepel Firming Serum Liftend, maakt huid stevig en veerkrachtig, rimpels verfijnen enz. Ampullen gebruikt u als kuur, 2x per dag ongeveer 3 weken. Ampullen of boosters kuur van € 89,- voor € 59,-

behandeling nu:

€ 59,Aanbieding geldig t/m maart 2010

Endermologie

endermologie 12 maal van € 420,- voor

Endermologie is een bindweefselmassage, welke zorgt voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie van het lichaam. Vetophopingen nemen hierdoor af en de huid krijgt zijn elasticiteit weer terug. Nu 10 deelbehandelingen (17 min.) voor € 350,+ 2 behandelingen gratis!

€ 350,Aanbieding geldig t/m maart 2010

Informatieavond Sanaslank Een goed voornemen! Op maandagavond 18 januari organiseert Jeanette Veldhuizen Clinic een informatieavond over afvallen met het Sanaslank dieetprogramma. Deelname is geheel vrijblijvend, aanvang vanaf 19.00 uur. Bel of mail voor meer info of aanmelding.

Prijzen incl. BTW en onder voorbehoud drukfouten. © Januari 2010. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch door fotokopieën, opnamen, of enig andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Jeanette Veldhuizen Clinic.

Jeanette Veldhuizen Clinic Health & Beautycentre Van Dijkhuizenstraat 74a 3864 DW Nijkerkerveen E info@jeanetteveldhuizen.nl www.jeanetteveldhuizen.nl

T 033 - 257 26 72

Openingstijden: Ma 9.00 - 21.00 Di 9.00 - 17.00 Woensdag gesloten Do 9.00 - 17.00 Vrij 9.00 - 17.00 Za 9.00 - 13.00

Magazine Winter - Jeanette Veldhuizen Clinic  

Magazine Winter - Jeanette Veldhuizen Clinic

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you