__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

G AV E K I S T E N 5 6 0 ,-


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

JULEGAVER I 3 SIMPLE STEPS

STEP 2

STEP 1

STEP 3

Du vælger priskategorien

Medarbejder vælger gaven

Vi leverer i virksomheden

Du vælger fra hvilken priskate­

Medarbejderne får hver især

Vi leverer gaverne samlet til

gori du ønsker dine gaver,

et personligt login og vælger

din virksomhed – I år vælger vi

og vi opretter jeres helt egen

derefter selv deres gaver ved

dog at plante et træ fremfor at

julegave­shop med eget logo.

at logge på shoppen via deres

pakke gaverne ind. Læs mere

Shopoprettelsen er helt gratis.

computer, tablet eller mobil.

om dette tiltag på sidste side.

Prøv selv hvor nemt det er...

Gaver til 400 kr + moms

Gaver til 560 kr + moms

Gaver til 720 kr + moms

Du kan frit prøve en demo

Medarbejder nr.: DEMO4

Medarbejder nr.: DEMO5

Medarbejder nr.: DEMO7

på www.gavekisten.dk

Kodeord: DEMO4

Kodeord: DEMO5

Kodeord: DEMO7


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

SPAR TID OG UNDGÅ BESVÆR

Mette Risvig Preddey

Kasper Våtevik

7217 0740

2062 5599

mette@je.dk

kasper@je.dk

Karsten Andersen 5126 7778 karsten@je.dk

Lea Wullum 2530 6068 lea@je.dk

Bo Handberg Madsen

Per Schjemte

2682 2706

2297 3526

bo@je.dk

per@je.dk

Vælg blot hvilket beløb du ønsker at give gave for, så sørger vi for resten. På gavekisten.dk viser vi et udvalg af varer in­ denfor den aftalte priskategori. Herfra kan dine medarbejdere stille og roligt vælge dén gave, som passer til dem. Vi indsamler bestillingerne Du skal ikke bekymre dig om at holde styr på, hvilke gaver der bliver valgt – det klarer vi direk­ te gennem gavekisten.dk. Når bestillingsfristen er udløbet, får du automatisk en bekræftelse på, hvilke medarbejdere der har bestilt hvad. Når tiden kommer, hvor du skal uddele gaver­ ne, sørger vi for, at du modtager lige netop de gaver, som dine medarbejdere har bestilt – en­ kelt og smertefrit. Din virksomhed er budbringeren Du får din helt egen julegaveshop med eget logo, hvor din virksomhed er alene om bud­ skaberne. Det bliver med andre ord kun din virksomhed, der gennem tekst og billeder pro­ filerer sig overfor dine medarbejdere.

Se gaverne i vores showroom Dørene er åbne til vores flotte showroom på Teglvænget 57 i Herning og du er altid velkom­ men til at kigge forbi og se gaveudvalget, inden du bestemmer dig for dette års julegaver. Ring eller skriv til os i dag og aftal et møde.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

“ VÆ R M E D T I L AT S K A B E VÆ R D I , F O R M E N N E S K E R , D Y R O G N AT U R ”


SKAL VI PLANTE ET TRÆ – i stedet for at pakke din gave ind?

I år vil vi gerne gøre tingene anderledes – og vi vil gerne gøre en forskel. Og det håber vi, at I vil hjælpe os med. I år vil vi gerne tilbyde at plante et træ fremfor at pakke din gave ind. På den måde mindsker vi papiraffald, vi passer på miljøet og vi er, sammen med jer, med til at skabe mest mulig værdi for mennesker, dyr og natur. Træet vil blive plantet i samarbejde med Haderup Skovservice og vi sender dokumention på, hvor træet er plantet.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

GAVE 1 GEORG JENSEN HK VÆGUR

GAVE 2 SODAHL SENGESÆT OG HÅNDEKLÆDER

GAVE 3 ELVANG FAIR TRADE HÅNDKLÆDEPAKKE

GAVE 4 RINGSTED DUN CLASSIC DYNE

GAVE 5 AXELSEN & SON SHOPPER, NØGLEPUNG

GAVE 6 RUNDT OM FJORDEN OPLEVELSER, GRØN

GAVE 7 BØRGE MOGENSEN J27 SKAMMEL

GAVE 8 WEIBEL - GLÆDELIG JUL JULEGODTER

GAVE 9 ROSENDAHL SOFT SPOT SOLAR H25

GAVE 10 GLOBAL KOKKEKNIV OG SLIBER

GAVE 11 NORDIC GAMING CHARGER V2 STOL

GAVE 12 KREAFUNK AMAJOR HØJTTALER

GAVE 13 BORMIOLI OG BREDER­ MEIJER G&T BARSÆT

GAVE 14 GOODNIGHT LIGHT THE DUCK-DUCK LAMPE

GAVE 15 NORDIC KITCHEN KOGEKANDE

¨

¨


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

GAVE 16 NORDIC KITCHEN GRYDESÆT

GAVE 17 2HAVE TRÆBÆNK LAMEL

GAVE 18 ANDERSEN FURNITURE A-SHELF, SORT, LARGE

GAVE 19 ZWILLING BELA BESTIK 12 PERS.

GAVE 20 KAY BOJESEN WING FAD

GAVE 21 NORDIC SENSE ROBOTSTØVSUGER

GAVE 22 OBH NORDICA STØVSUGER

GAVE 23 BLACK+DECKER GRÆSTRIMMER

GAVE 24 SACKIT ROCKIT X EARBUDS

GAVE 25 KAY BOJESEN VISTA STAGE

GAVE 26 KITCHENAID BRØDRISTER

GAVE 27 VEHO MD1 DAB+ BLUETOOTH HØJTTALER

GAVE 28 BLACK+DECKER SLAGBOREMASKINE & BITS SÆT


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 1.499,inkl. moms

[1]

Se præsentation af denne gave

GEORG JENSEN HENNING KOPPEL VÆGUR Form og funktion spiller perfekt sammen i Henning Koppels ikoniske vægur for Georg Jensen. Det minimalistiske mesterværk er oprin­ deligt skabt i 1978, men den markante kontrast mellem den hvide urskive og de sorte visere er akkurat lige så moderne i dag. Mål: Ø22 cm.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 1.449,inkl. moms

[2]

Video kommer snart

¨ DAHL SO SENGESÆT OG HÅNDKLÆDER 100% økologisk gavepakke med 2 sæt Chambray Organic sengetøj samt 4 lækre Comfort Organic håndklæder, 2 stk. 50 x 100 cm og 2 stk. 70 x 140 cm. Både sengetøj og hånd­ klæder er certificerede iht. GOTS (Global Organic Textile Standard). Sengetøjets tidløse udtryk med den sarte ­melange effekt er afslappet og nedtonet.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 1.400,inkl. moms

[3]

Se præsentation af denne gave

ELVANG HÅNDKLÆDEPAKKE Denne eksklusive fair trade certificerede håndklæde­pakke be­ står af 4 håndklæder str. 50x70 cm. og 4 bade­håndklæder str. 70x140. Kollektionen har et enkelt og elegant design­udtryk med en smuk bord og er produceret i 100% organisk bomuld. Vælg imellem grå og beige. Elegance er GOTS certificeret (Global Organic Textile Standard). Elvang er desuden fair trade certificeret på højeste niveau som “Guaranteed member” hos World Fair Trade Organisation – som én af 222 virksomheder i verden – og én af to i Danmark.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 999,inkl. moms

[4]

Se præsentation af denne gave

RINGSTED DUN BASIC DYNE Basic lun dyne er en let og luftig dyne med god isole­ ringsevne, som passer til de fleste. Fyld: 70 % nye, hvide, europæiske andedun / 30% småfjer. Bæreevne: 9. Fyldvægt: 140x200 – 550 gram.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 1.099,inkl. moms

[5]

Se præsentation af denne gave

¨ N AXELSEN & SO LÆDERSHOPPER OG NØGLEPUNG Skuldertaske i blødt læder med lang rem. To lommer på yder­ siden, lille lynlåslomme på bagsiden og stor lynlåslomme på forsiden. I det primære rum har tasken et rum med lynlås som ligeledes fungerer som rumdeler. Yderligere 3 lommer ind­ vendigt, hvoraf en af dem er med lynlåslukning. Inkl. smart lille nøglepung i samme læder som tasken.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 875,inkl. moms

[6]

Se præsentation af denne gave

RUNDT OM FJORDEN OPLEVELSER GRØN En Rundt om Fjorden oplevelse giver dig adgang til oplevelser og spisesteder i det naturskønne område omkring Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Klik ind på Rundt om Fjordens hjemmeside: www.rundtomfjorden.dk og se valgmulighederne på GRØN kategori. Hjemmesiden bliver løbende opdateret.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 899,inkl. moms

[7]

Se præsentation af denne gave

BØRGE MOGENSEN J27 SKAMMEL Børge Mogensen tælles blandt de største i den genera­ tion af møbelarkitekter, som gjorde dansk design til et verdenskendt begreb og som skabte international respekt omkring dansk møbelkunst. Hans enkle og funktionelle design har i et halvt århundrede været efterspurgt over hele verden. Designet i 1955, og produceret i bøg. Sort eller grøn. Mål: H: 45 x D: 35 x B: 35 cm.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 957,inkl. moms

[8]

Se præsentation af denne gave

WEIBEL GLÆDELIG JUL JULEGODTER Stor delikatessepakke indeholdende: franske chokoladetrøfler, julekugler, mælk, chokoladeparaply, mælk, chokoladebar, 32% og 70% chokolade, fyldt belgisk chokolade, brændte mandler, chokoladeovertrukne pebernødder, italienske cantucci, nougatmandler med kanel, pebermyntelinser, gour­ met appelsin gummies i dåse, mini snowballs i dåse, choko­ ladeovertrukne hasselnødder med rom, engelsk vingummi, luksus lakridskonfekt, chokoladelakridskugler, mokkabønner, chocolate fusion rom, luksus bridgeblanding, ristede hasselnødder i lys chokolade, 2 stk. balls belgisk fyldt chokoladekugle karamel, 2 stk. fran­ ske chokoladetrøfler appelsin, 2 stk. franske chokoladetrøfler karamel, 2 stk. røde chokoladehjerter med pra­ liné, 2 stk. guld chokoladehjerter med praliné, 4 stk. julecafécho­ kolade, 3 stk. chocolate fusion chestnut.

SPECIAL EDITION


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 1000,inkl. moms

[9]

Video kommer snart

ROSENDAHL SOFT SPOT SOLAR, 25 CM Soft Spot Solar lyslanterne kan bruges på terrassen, bog­reolen, eller lige der i din bolig, hvor du ønsker en hyggelig belysning. Den svævende kugle er indfattet i en bruneret metal ramme, som i et elegant greb beskytter lyskuglen og fungerer som fod og håndtag. Lampen kan oplades enten med USB eller solenergi. Mål: H25 cm.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 1.400,inkl. moms

[10]

Se præsentation af denne gave

GLOBAL KOKKEKNIV OG KNIVSLIBER G-2 Kokkekniven har et blad på 20 cm. og er skabt med højt blad, der giver plads til at støtte med knoerne for en god kontrol over kniven. Den skar­ pe hæl gør det nemt at få hul på f.eks. tomatskal­ len uden at mase og risikere, at den smutter. Shinkansen-knivsliberen er vinklet, så den passer præcis til anbefalingerne for slibning af japan­ ske knive. Fyld kammeret med vand – det renser stenene og forhindrer metallet i at opvarme. Træk knivbladet lodret frem og tilbage gennem den hvide sten 7-8 gange. Gentag i den lyserøde sten og vask herefter kniven af i hånden. Sliberen kan bruges til alle former for knive med glat blad.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 899,inkl. moms

[11]

Se præsentation af denne gave

NORDIC GAMING C H A R G E R V 2 G A M I N G S TO L Med Nordic Gaming Charger Stol får du en flot og ergonomisk gaming stol som. Den ergonomiske polstring med polyuretan læder garanterer en sund og behagelig siddestilling, så både krop og sind kan tåle flere timers intensivt spil. Gamer stolen har også vippefunktion så du kan game i den helt rette stilling. Klasse 4 gaslift. Justerbare armlæn. Justérbar højde og sæde. Metalbase.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 1.499,inkl. moms

[12]

Se præsentation af denne gave

KREAFUNK a M A J O R H ØJ T TA L E R aMAJOR skiller sig ud med sit cirkulære design, der både ser fantastisk ud og giver lyden de bedste betingelser. Bassen er dyb og klar og den klassiske, elegante og kraftfulde højttaler kan let betjenes via kontrolpa­ nelet på toppen. Derudover er højtaleren nem at snuppe med. Grib den i den stilfulde læderstrop, tilslut din musik via Bluetooth og med det indbyggede batteri, kan du nyde ubegrænset lyd i 20 timer. Kan opla­ des trådløst via wiCHARGE, KREAFUNK’s Qi oplader.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 980,inkl. moms

[13]

Video kommer snart

LUIGI BORMIOLI & BREDEMEIJER G&T BARSÆT Lækker barpakke med 6 stk. Luigi Bormioli spansk mixology gin & tonic glas og Bredemeijer barsæt i 3 dele i matsort.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 1000,inkl. moms

[14]

Se præsentation af denne gave

GOODNIGHT LIGHT THE DUCK-DUCK LAMPE The Duck-Duck Lampe Small Yellow har et nostalgisk ud­ tryk, inspireret af den velkendte gule badeand. Den fås her som en elegant lampe, der med sit aftagelige metalhåndtag genopfinder forestillingen om en lanterne, som et bærbart lys. Det integrerede LED oplades let via den medfølgende lade-base, hvorefter lampen kan anvendes på børneværelset, udendørs og endda til at flyde på vandet i poolen. Mål: H 30 x B 25 x L 30 cm.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 1.300,inkl. moms

[15]

Video kommer snart

EVA SOLO N O R D I C K I TC H E N KOGEKANDE Funktionel og elegant elkedel – med materiale i børstet rustfrit stål og et håndtag af egetræ er denne elkedel pæn nok til at blive taget med ind på bordet. Elkedlen har 360 graders mobilitet og er ledningsfri, så den er nem at fylde og hælde af. Den drypfri hældetud sørger for, at du kan hælde op uden at spilde. Påfyldning af vand sker ved at hælde vandet direkte gennem låget, som derfor ikke skal fjernes - hverken når kedlen fyldes, eller når der hældes fra den. Udstyret med en let aflæ­ selig vandmåler, et skjult varme­legeme og automatisk slukning, når vandet koger.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 2.350,inkl. moms

[16]

Se præsentation af denne gave

EVA SOLO N O R D I C K I TC H E N GRYDESÆT Nordic kitchen kogegrejserie i rustfrit stål med bake­ lit greb er skabt med design og funktion i højsædet. Du får her en serie, som er ideel til hverdagskøkkenet såvel som til servering på middagsbordet. Materialet er af højeste kvalitet med stor slidstyrke og lang hold­ barhed, og du kan nemt mikse dem med andre Nordic kitchen gryder og pander. Sættet indeholder: Kasserolle på 1,5 liter inkl. låg Gryde på 3 liter inkl. låg Gryde på 4 liter inkl. låg Kan anvendes på alle varmekilder, inkl. induktion.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 1.100,inkl. moms

[17]

Se præsentation af denne gave

2HAVE TRÆBÆNK LAMEL Praktisk og elegant træbænk fremstillet i eg. Med sit stilrene og enkle udseende passer bænken ind overalt. Mål: 45 x 88 x 35 cm.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 1.595,inkl. moms

[18]

Se præsentation af denne gave

ANDERSEN FURNITURE A-SHELF, SORT, LARGE A-Shelf er en moderne nyfortolkning af amagerhylden fra Andersen Furniture. Opbevar billeder og nipsting og tilføj et unikt samt grafisk udtryk til hjemmet. Med A-Shelf er du sikret et godt stykke håndværk, der forener høj kvalitet med et stilrent og praktisk design. Med små sukkulenter, indram­ mede fotografier og andre pyntegenstande giver du hylden et personligt præg, der står som smuk kontrast til det grafiske design. Mål: 78 x 12 x 67 cm.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 2.698,inkl. moms

[19]

Se præsentation af denne gave

ZWILLING BELA BESTIK 12 PERSONER Dette BELA bestiksæt til 12 personer er perfekt til både fester og hverdagsbrug. Dets slanke linjer og diskret buede skafter smelter elegant ind i alle omgivelser. Dette multifunktionelle sæt indeholder omhyggeligt udfor­ mede spiseskeer, gafler, knive og kaffeskeer af høj kvalitet, i stand til at udholde selv de hårdeste krav. De individuelle dele tåler at komme i opvaskema­ skinen og er nemme at vedligeholde. Det diskrete design og kvalitetshåndværket af dette ZWILLING bestiksæt gør det ideelt til enhver lejlighed. Lavet af førsteklasses 18/10 rustfrit stål. Korro­ derer ikke. Tåler opvaskemaskine.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 900inkl. moms

[20]

Se præsentation af denne gave

KAY BOJESEN WING FAD Kay Bojesen mente, at udsmykning i bordopdækningen skulle ligge i de små detaljer. Dette eksemplificeres her i porcelænsfadets lette vinger. WING er et smukt og ele­ gant serveringsfad, som er ideel til fisk og stege, men kan også bruges til appetizers og salater til selskaber og fami­ liebegivenheder. Mål: 55 cm. bred.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 1.499,inkl. moms

[21]

Se præsentation af denne gave

NORDIC SENSE R O B OT S TØV S U G E R Effektiv robotstøvsuger til daglig rengøring af hjem­ met. En kraftfuld lille robotstøvsuger, der kan bruges på alle gulvtyper og let kommer ind under senge og sofaer, op på gulvtæpper og passerer gulvlister. 650 ml støvbeholder og HEPA filtreringssystem. 14,8 V 2600 mAh batteri. Fuld opladning tager 4-5 timer og giver op til 120 minutters drift. Vælg mellem spot-clean og automatisk rengøring, der kører fire programmer igennem. Adapter og et ekstra sæt sidebørster inkluderet.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 1.299,inkl. moms

[22]

Se præsentation af denne gave

OBH NORDICA CO M PAC T P OW E R S TØV S U G E R Kompakt design: nem at bruge, nem at flytte og nem at opbevare. Giver dig effektiv rengøring på hårde gulve. Effektiv løsning mod dyrehår takket være medfølgende turbobørste. Slip for støvkontakt: Selvforseglende pose, der bortfiltrerer 99,99 % af støvet. Inkluderet tilbehør: parketmundstykke, sofa-/tekstilbørste, smalt mundstykke, mini turbobrush.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 899,inkl. moms

[23]

Se præsentation af denne gave

BLACK+DECKER GRÆSTRIMMER ST1823-QW 25 cm klippebredde for hurtig klipning selv over store områder. Effektivt klippesystem drives af litium-batteri teknologi. Trim ‘n’ Edge® - Nemt at konvertere fra trimning til kantklipning blot ved at vride stangen. Edging Guide - Kant guide for pænere græsplæne kanter. AFS® - Automatisk enkel trådfremførings­ system, gør det nemt og sparer dig tid. Lithium­teknologi - 18V 1.5Ah Lithium batteri. Ingen selvafladning.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 1.299,inkl. moms

[24]

Video kommer snart

SACKit ROCKit X EARBUDS In-ear trådløse høretelefoner, der lukker støjen ude og lyden ind. Med Active Noice Cancellation minimeres bag­ grundsstøj, så du kan fordybe dig og lade dig forføre af din yndlingsmusik, lydbog eller Podcast. Har du brug for at høre, hvad der sker i dine omgivelser, aktiverer du blot Voice Through funktionen, hvor lyden ved hjælp af mikrofonerne i dine earbuds lader dig følge med i omgivelserne. Du får op til 28 timers spilletid på en enkelt opladning af æske og høretelefoner. Æsken holder 20 timer batteritid og høretelefonerne spiller i op til 8 timer på en enkelt oplad­ ning. Med en intuitiv touch-interface styres musik og opkald, uden at telefonen skal op af lommen. Med IPX4 vandresi­ stent skal du heller ikke bekymre dig om regn eller sved. Der medfølger 3 sæt in-ear tips; small, medium og large.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 1.299,inkl. moms

[25]

Video kommer snart

KAY BOJESEN V I S TA S TA G E Vista er en stage formgivet af Kay Bojesen i 1950’erne. Op­ rindeligt var stagen i sølv, men i nyere tid faldt valget på stål. Vista kan mere end blot at rumme stearinlys – stagen er en kombination af lysestage og vase. Stagens fleksibilitet gør det op til den enkelte, om Vista skal benyttes som lysestage, en vase eller en kombination. Hver af stagens cylindre indeholder en indsats, der nemt kan tages op og fyldes med vand eller renses for stearin. Materiale: Mat/poleret stål. Mål: H: 25,5 cm


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 1.499,inkl. moms

[26]

Se præsentation af denne gave

K I TC H E N A I D CLASSIC BRØDRISTER Justérbar knap til ristegradsstyring med 5 indstillinger. Manu­ elt ekstra højt løftehåndtag, der løfter selv de mindste skiver højt op for nem adgang og fjernelse, når ristningen er fuldendt. Bagelknap der reducerer styrken på den ene side af varmeele­ menterne med 50% – rister ydersiden (bagelbunden) nænsomt, mens indersiden (skåret side) ristes mere. Ekstra brede (3,8 cm) åbninger med selvcentrering og ekstra dybt risterum i stål. Kla­ rer de tykkeste bagels, brød og bagværk. Sikrer jævn ristning og opvarmning af tykke og tynde brød.


GAVEKISTEN 4 50 6 0 ,-

Vejl. 2.495,inkl. moms

[27]

Se præsentation af denne gave

VEHO DA B + B L U E TOOT H H ØJ T TA L E R Retro bluetooth hjttaler med indbygget DAB+ radio. Det kraftfuldte, genopladelige lithion batteri og læ­ der håndtag gør, at du kan tage den med dig overalt.


G A V E K I S T E N 5 6 0 ,-

Vejl. 1.048,inkl. moms

[28]

Se præsentation af denne gave

BLACK+DECKER SLAGBOREMASKINE OG BITS SÆT Akku boremaskinen er en lille og kompakt boremaskine, der er perfekt til ”gør-det-selv”-projekter i hjemmet. Leveres ­inklusiv akku og lader. Ideel til alle boreopgaver i træ op til 25 mm og op til 10 mm i metal. Højre-/venstreløb. Ergonomiske greb for høj komfort. 11 momentindstillinger. Inkl. bits sæt.


Herning: je.dk A/S • Teglvænget 57 • DK-7400 Herning • +45 9717 5599 • info@je.dk

• www.je.dk

Skjern: Brandworkz • Innovest – Ånumvej 28 • DK-6900 Skjern • +45 7217 0740 • info@brandworkz.dk • www.brandworkz.dk Grindsted: Brandworkz • Nymarksvej 4A • DK-7200 Grindsted • +45 5126 7778 • info@brandworkz.dk • www.brandworkz.dk

Profile for JE.DK

Gavekisten 560  

Årets firmagaver i priskategori 560.

Gavekisten 560  

Årets firmagaver i priskategori 560.

Profile for je.dk

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded