Page 1

Javi Gombao® PUNT DE VISTA EXTERN L’Enric sempre li agradava anar a on ell volia. Per això quan conegué a Marta, només eixir de la casa dels seus pares la va cridar per telèfon per a la nit, anaren a dinar al restaurant que hi ha al costat del parc. Quan es va fer de nit. Van anar al restaurant junts. Marta li va fer una pregunta: -

Per què tots els divendres anem al mateix lloc? No seria millor anar al restaurant que hi ha al costat de la platja? Ja sé que és una mica car, però la qualitat és excel·lent. No digues tonteries Marta. Anem al restaurant del parc que allà el menjar és més barat i a més està més a prop d’on estan les nostres cases- respongué Enric

Al final van anar a on quedaren des del principi. Al restaurant del parc. El menjar va ser molt ràpid i Enric va demanar cuixot de pernil i ostres per a ella i per a ell. Van pagar i es van anar d’aquell lloc. Marta estava farta que sempre l’Enric li manara molt i va dir-li les coses ben dites. Enric decepcionat d’escoltar les seues paraules, li digué que ja no manaria mai més, que ell solament el que intentava era que Marta menjara sa i bé. Marta va treure una conclusió: “si li dius a un home com et sents, possiblement, ell canviarà per fer-te la vida més feliç. Però si et calles, ell no ho sabrà i continuarà el que està fent”

PUNT DE VISTA INTERN Primera persona central A mi sempre m’agrada anar a on jo vull. Per això quan vaig conèixer Marta, només eixir de la casa dels meus pares la vaig avisar per telèfon per a anar dinar al restaurant que hi ha al costat del parc. Quan es va fer de nit. Vam anar al restaurant junts. Marta em va fer una pregunta: Per què tots els divendres anem al mateix lloc? No seria millor anar al restaurant que hi ha al costat de la platja? Ja sé que és una mica car, però la qualitat és excel·lent. No digues tonteries Marta. Anem al restaurant del parc que allà el menjar és més barat i a més està més a prop de a on estan les nostres cases- li vaig dir. Al final vam anar a on quedaren des del principi. Al restaurant del parc. El menjar va ser molt ràpid i jo va demanar cuixot de pernil i ostres per a ella i per a mi. Vam pagar i es vam anar d’aquell lloc.


Javi Gombao® Marta estava farta que sempre jo li manara molt i va dir-me les coses ben dites. Jo decepcionat d’escoltar les seues paraules, li digué que ja no manaria mai més, que solament el que intentava era que Marta menjara sa i bé. Primera persona testimon La primera persona testimoni no participa en l’acció, la veu des de fora. Seria alguna persona que els veu discutir. Has tornat a fer des del punt de vista d’ell. Revisa’l. L’Enric sempre li agradava anar a on ell volia. Per això quan conegué a Marta, només eixir de la casa dels seus pares la va cridar per telèfon per a la nit, anaren a dinar al restaurant que hi ha al costat del parc. Jo els estava escoltant en el llit de la meua habitació . Quan es va fer de nit. Els vaig vore des de la meua finestra de la habitació discutint. Per què tots els divendres anem al mateix lloc? No seria millor anar al restaurant que hi ha al costat de la platja? Ja sé que és una mica car, però la qualitat és excel·lent.-preguntà ella No digues tonteries Marta. Anem al restaurant del parc que allà el menjar és més barat i a més està més a prop d’on estan les nostres cases- respongué ell Al final van anar a on quedaren des del principi. Al restaurant del parc. El menjar va ser molt ràpid i Enric va demanar cuixot de pernil i ostres per a ella i per a ell. Van pagar i es van anar d’aquell lloc. Marta estava farta que sempre l’Enric li manara molt i va dir-li les coses ben dites. Enric decepcionat d’escoltar les seues paraules, li digué que ja no manaria mai més, que ell solament el que intentava era que Marta menjara sa i bé. Marta va treure una conclusió: “si li dius a un home com et sents, possiblement, ell canviarà per fer-te la vida més feliç. Però si et calles, ell no ho sabrà i continuarà el que està fent”

Punt de vista extern  

Document que adjunta el treball del punt de vista.

Punt de vista extern  

Document que adjunta el treball del punt de vista.