Page 1

HOP 2013

HOPING VIDEO 2013 – CULTURA URBANA – 14 DE NOVEMBRE CENTRE CÍVIC BARCELONETA


Direcció: Javi D (Javier García) Títol: Up to you Durada: 2 minuts Link: http://youtu.be/pHQXdRk5x8A La batalla més dura és contra un mateix, ets tu qui decideix lluitar ...

Direcció: Óscar González Títol: Act Salv Days Durada: 3,14 minuts Link: http://youtu.be/33CBhQh90ms Act Salv Days és un petit curtmetratge que mostren dies quotidians dels membres del grup de breaking Actitud Salvaje.


Direcció: AyeKlauwn Títol: Acció i explosió de color Durada: 1,4 minuts Link: http://youtu.be/d5e0ghVeG58 La societat contemporània actual està morta, és una societat lapidada, estafada, impotent, tenyida de gris. Amb el descobriment del color arribarà l'esperança i amb ella, una societat més humana.

Direcció: Urban Media Títol: Summer Street Basket a SFG Durada: 1,33 minuts Link: http://vimeo.com/54726283 Vídeo muntatge del summer street bàsquet organitzat per Young Life a Sant Feliu de Guíxols. Amenitzat per Urban Mitjana a través de música hip hop en directe a peu de pistes.


Direcció: Martina Padrin i Michele Salvemini Títol: Daily Flava Durada: 4,57 minuts Link: http://youtu.be/HYUu0oKCbjo Els quatre elements del hip hop, presentats un a un en la seva vida quotidiana, es troben compartint la seva passió en les coses petites.

Direcció: Jorge Safer i Stain García Títol: Arte o Ruido Edició: Jorge Safer i Stain García Durada: 3,02 minuts Link: http://vimeo.com/60122081 Tracta sobre un dels esdeveniments més importants del segle XXI.


Direcció: Dbroma Films Títol: The Search Durada: 5,58 minuts Link: http://vimeo.com/69630889 Vídeo promocional d'una peça de dansa experimental de la companyia Iron Skullz que ens porta a través de les emocions i els sentits a una obra contemporània en un món post-apocalíptic.

Direcció: Colectivo Le Virage Títol: Parkings i Jardins Durada: 43 segons Link: http://vimeo.com/45576261 “Zones Verdes" és un concepte ambigu en l'urbanisme de les ciutats.Tant els aparcaments del Servei d'Estacionament Regulat (SER) com els espais verds urbans es coneixen amb el mateix nom.Guiant-nos per aquest joc de paraules, LeVirage proposa la creació d'un nou concepte d'intervenció en l'espai públic. "Pàrquings i Jardins"L'àrea verda per habitant a Barcelona és de 6,6 m2, mentre que l'OMS recomana un mínim de 10m2 per persona. Tenint en compte que la mida d'una plaça d'aparcament en "zona verda" és de 10,35 m2, a cada habitant ens cal un espai verd de 3,4 m2 per persona.


Direcció: Juan Campos Títol: Trail Durada: 1,52 minuts Link: http://youtu.be/XHsOMi-BiGk Viure en un poble, que és un barri, fer parkour, voler capturar moments ... Això és Trail, la captura de tot això.

Idea i direcció: Gabriela Berti Títol: Spanish Graffiti Muntatge: Roger Marin Muntané Música: Kapi i Jazzyrizzla Durada: 7,41 minuts Link: http://youtu.be/_eh6gb9xJJ0 Spanish Graffiti, Old School recorre els inicis del graffiti a Espanya, especialment a les ciutats que van conformar el triangle d'or del graffiti: Barcelona, Madrid i Alacant. Es poden veure entrevistes a alguns dels pioners de l'art urbà. Noms tan indispensables com: Kapi, Koa (Mafia2); Musa, Prince Twist, Fasim (SN); Zeta, Chop; Tom Rock, Loco13, entre d'altres, apareixen al costat de la vella escola del graffiti de Sevilla, València i Saragossa. Imatges i vídeos originals dels anys 80, són el context d'aquest document històric.


Realització i concepte: Zosen,Piu i tom14 Títol: Barrio Mutante Càmera en moviment: Fabio Fotos: Ariel Activistas: tom14, Zosen i Mase Data / Lloc: Setembre 2004 - Poble Nou, Barcelona. Durada: 5,41 minuts Link: http://dai.ly/x5d4xn Les imatges recullen una acció realitzada per veïns al barri del Poblenou de Barcelona en contra del pla urbanístic del 22 @ i qüestionant el canvi i metamorfosi de les ciutats i la implicació/interacció dels que hi vivim. L'acció no es presenta com un acte vandàlic sinó com una acció de protesta usant els pocs canals de comunicació "lliures" que queden accessibles als ciutadans avui en dia: el carrer. Direcció: Harold Zapata Títol: Hip Hop Freestyle Spain Durada: 2,38 minuts Link: http://youtu.be/_pRhkXrHETk Vídeo promocional/artístic del grup de ballarins Streetpers (Barcelona - Espanya)


Direcció: Linkrust Muntatge: Mako Contratak Títol: Europe du Hip Hop 2 Durada: 8,32 minuts Link: http://youtu.be/vLbCufNQrYI Vídeo promocional de la trobada europea de Hip Hop realitzat a Grenoble "Europe du Hip Hop 2012". Es tracta d'un festival que reuneix els quatre elements de la cultura Hip Hop: rap, graffiti, breaking i dj´s.

Dossier Certamen de Videocreación de Cultura Urbana  

Dossier del Certamen de videocreación de Cultura Urbana con links.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you