Page 1

MÚSIQUES DEL MÓN Martínez Santana, Rubén. Babilonia D.F. CD 047.7 MAR Formosa, Ester. Formosa per Formosa. CD 091.7FOR Mas, Roger. Roger Mas a la casa d’enlloc. CD 091.7MAS

POP + ROCK

 Fleetwood Mac. Tango in the night. CD 2.FLE

Pop ie-ié català 60’s. CD

 Four Tet. There is love in you. CD 2.FOU 50

2.A Amb aquest disc queda clar que Catalunya també va ser ie-ié i que no es va perdre cap dels moviments musicals de l’època tot i l’eclipsi que va significar la Nova Cançó.

Serrat, Joan Manuel.

 Airbourne. No guts, no glory. CD 2.AIR 40

Hijo de la luz i de la sombra. CD 091.7SER

 Black Kids. Partie traumatic. CD 2BLA 50

Un cop més Joan Manuel Serrat ret homenatge a Miguel Hernández quan es compleix el centenari del seu naixement (30 d’octubre de 1910). El disc es basa en els poemes del poeta i s’ha dut a terme amb col—laboracions de Joan Albert Amargós i Miguel Poveda.

 Segarra, Mariona. Lent, lent... corrent! CD 091.7SEG

 Cash, Rosanne. The list. CD 2.CAS 60 Los Coronas. El baile final de los locos y los cuerdos. CD 2.COR Amb gairebé 20 anys d’experiència a les espatlles aquest grup treu la reedició d’ El baile final, un disc de l’any passat, amb un parell de temes nous. Los Coronas alternen sons surf amb la psicodèlia pròpia de la generació sixtie.

 Colina, Javier. Trio. CD 1.COL 70

 The lord of the new church. Anthology. CD 2.LOR 50

Maderita. Vivir para creer. CD 2.MAD “Terapèutic” és la definició que l’autor fa del disc a l’explicar que va ser una feina feixuga donar tant de protagonisme a les veus com es va fer però alhora, beneficiós tant per ells com per qui escolta el disc. Segons els creadors és una barreja d’harmonies vocals, guitarres acústiques, contrabaix i lletres en tres dimensions.

 Ocean Colour Scene. Saturday. CD 2.OCE Pop a la catalana. CD 2.POP Swell Season. Strict joy. CD 2.SWE 60

 Electrik Red. How to be a woman. CD 2.ELE RHYTM’N’BLUES + SOUL + JAZZ Colom, Raynald. Evocación. CD 1.COL 70 El trompetista barceloní treu aquest nou disc de jazz flamenc aportant per la part musical col—laboracions sobretot de Chicuelo amb qui treballa des de fa anys tant en directe com en estudi. La veu la posa la cantaora sevillana Rosario la Tremendita.

 The Elephants. Take it! CD 2.ELE

CLÀSSICA

 Espers. III. CD 2.ESP Flaming

Groovies.

Teenage

Head. CD 2. FLA Considerats per alguns com un dels precursors del punk rock, aquesta banda es va formar a Califòrnia el 1965. Llançat el 1971, Teenage Head va ser el seu tercer treball d’estudi. Tot i això, els qui senten avui dia la seva música, sobretot, amants del rock ‘n’ roll, R&B clàssic o la British Invation no queden indiferents.

 Lulli, Giovanni Battista. Acis et Galatée. CD 3.LUL 35 Txaikovski, Piotr Ilitx. Trios, piano, corda, op. 50, la menor. CD 3.TXA 13.11


 Bárta, Jirí. Cello concertos. CD 343BAR Conspirare. A Company of Voices. CD 398CON Fleming, Renée. Verismo. CD 399FLE

DVD’S MUSICALS Golden brass summit: Fiestamania!, a

smashing documentary of the World biggest brass band festival in Guca. DVDM 076.6GOL

NOVES MÚSIQUES

 Fuck Buttons. Tarot sport. CD 4.FUC 60 Anciens. Les Anciens. CD 492ANC

BANDES SONORES Nyman, Michael. Greenaway revisted. CD 520GRE

AC/DC. Iron Man 2. CD 2.IRO Amb Shoot to trhill com a tema principal (Back in Black) els fans d’AC/DC gaudiran de ben segur escoltant la banda sonora de la pel—lícula Iron Man 2. Criticada per alguns en considerar-lo “un recopilatori més” , potser per això o potser perquè el director Jon Favreau sigui fan incondicional de la banda, la qüestió és que un cop més s’ha encertat de ple amb una banda sonora!

 Nyman, Michael. Libertine. CD 520LIB Up in the air. CD 520 UP I.

Laboa, Mikel. Mikel Laboa (1934 – 2008). DVDM 098.7LAB Aquest documental recull la vida i obra que el mateix Mikel explica a partir de la recopilació de les entrevistes fetes a Radio Popular el 1978. També inclou comentaris de coneguts que parlen d’ell, i música i imatges que van formar part de la seva vida. S’hi ha afegit un disc curt que reprodueix el concert que Iñaki Salvador y Josetxo Silguero van oferir.

Jackson, Michael. Michael

Jackson live in Bucharest: The dangerous tour. DVDM 2.JAC. Amb més de dues hores d’imatges, s’edita per primer cop el directe de Michael Jackson Live in Bucharest: the dangerous tour, l’únic oficialment llançat per l’artista als Estats Units.

Johnston, Daniel. The Devil and Daniel Johnston. DVDM 2.JOH Aquest documental mostra la terrible però fascinant història del cantant Daniel Johnston. Geni, compositor, cantant i artista maníac depressiu a qui les drogues i la malaltia mental el van portar a suposades trobades amb el diable...

Guia cd Juliol  

Guia novetats músiclas juliol